Generiska filter

TRIP.COM rabattkod och kuponger

Upptäck de senaste rabattkoderna och verifierade kampanjerna för exklusiva besparingar på TRIP.COM

Ditt betyg: Ingen
Betyg: 4.9 - 2 avgivna

Aktiva TRIP.COM rabattkoder

Allmän information om TRIP.COM

TRIP.COM är en resebyrå online som erbjuder sina kunder inte bara möjligheten att boka flyg, de kan också njuta av att betala och boka hotell, attraktioner, rundturer, biluthyrning, tåg, TRIP. COM är en mycket komplett onlinesida när det gäller att vilja göra och njuta av en fantastisk semester, eftersom den erbjuder ett fantastiskt val mellan rutter och boende samtidigt som förbinder tusentals städer i världen, här hittar du allt du behöver sedan du får nödvändig hjälp för att planera en perfekt resa med tjänster av hög kvalitet, i TRIP.COM hittar du det enkla att välja bland sina dussin språk som gör din tjänst mycket enklare.

 Produkter som säljs av TRIP.COM

Bland de produkter som du kan få i TRIP.COM för att kunna hantera bokningar är Destination, Datum från och Till, Antal personer, dessa data motsvarar alla deras tjänster antingen för flygdatum, hotellingång eller att boka nu det är tåget, turen eller attraktionerna, flygbolagspolicyer, internationell reseguide och resebegränsningar blank

TRIP.com SPECIELLA FÖRSÄLJNINGSEVENT

Är du en globetrotter och vill resa hela världen för att möta nya kulturer och traditioner, men du har en begränsad budget? Vill du åka på storstadssemester varannan vecka? Eller vill du besöka så många länder du kan varje säsong för att njuta av de fantastiska omgivningarna? Välj Trip.com under de speciella försäljningsevenemangen och unna dig enorma rabatter till toppdestinationer över hela världen.

VÄLKOMMEN RABATTER

Från tid till annan erbjuder Trip.com mer än 5 % rabatt på välkomstrabatter för din första bokning någonsin.

BLACK FRIDAY REA

Speltiden på året för att börja tänka på din nästa flykt från den dagliga rutinen är under Black Friday Sales Event. Trip.com välkomnar dig med fantastiska erbjudanden till toppdestinationer över hela världen. Slösa inte bort din tid och upptäck specialerbjudandena under Black Friday. Du kan få mer än 60 % rabatt på lokala hotell, mer än 5 % rabatt på biluthyrning, lokala turer och biljetter till turistattraktioner samt erbjudanden som Köp 1 Få 1 gratis och ytterligare 20 % rabatt för specifika turer och biljetter.

11/11 FÖRSÄLJNING

Fira singeldagen med stil och stolthet. Boka din nästa resa den 11 november för att få din Singles' Day-rabatt. Du kan boka din nästa drömsemester med mer än 20 % rabatt. Dessutom hittar du specialerbjudanden på flyg och boendealternativ med upp till 50 % rabatt.

CYBER MÅNDAG FÖRSÄLJNING

Cyber ​​Monday är ett annat viktigt försäljningsevenemang som har fått berömmelse och framgång under de senaste åren. Detta evenemang anländer till Trip.com med exklusiva hotellerbjudanden och med kampanjerbjudanden för din nästa resa. Boka din nästa semester på dagen med störst försäljning och få upp till 50 % rabatt.

JULFÖRSÄLJNING

Behöver du en paus från allt? Känner du dig utmattad i slutet av året? Sedan. Få snabberbjudandena i december och få mer än 30 % rabatt på utvalda destinationer på Trip.com. Under julförsäljningsevenemangen erbjuder Trip.com dig exklusiva erbjudanden så att du kan ladda batterierna direkt. blank

HUR KAN DU FÅ RABATT IDAG PÅ TRIP.com?

Vi vet alla att ibland kan det kosta oss en förmögenhet att resa. Men vi ska inte säga nej till våra små guilty pleasures. Trip.com ger dig många skäl att fortfarande resa varje dag. Ta reda på hur du kan få rabatt idag på Trip.com utan att behöva vänta till de speciella försäljningsevenemangen.

KAMPANJSKUPONGER FÖR TRIP.com

Vi rekommenderar att du alltid skaffar en av våra kampanjkuponger för Trip.com för att säkra fantastiska rabatter. Du hittar ett brett utbud av kuponger i vår databas. Vissa av dem kan ge dig $30 rabatt på beställningar över ett visst värde eller $20 rabatt på flyg till vissa destinationer medan andra kan ge dig procentuella rabatter när du betalar med MasterCard eller när du väljer vissa flygbolag.

RABATTER OCH SPECIALERBJUDANDEN PÅ TRIP.com

Den första sidan på den officiella webbplatsen välkomnar dig med upp till 50 % rabatt på utvalda destinationer. De dagliga erbjudandena är de bästa valen när du inte vill vänta för mycket med att resa igen. Ta dessutom en titt på avsnittet Deals och få upp till 55 % rabatt på flyg och extra rabatter på ditt boende med exklusiva hotellerbjudanden. Vill du få upp till 15 % rabatt på hotell och 30 % fler Trip Coins som kan användas för att omedelbart spara på dina bokningar? Gå sedan med i Trip Rewards-programmet och uppgradera till Diamond Membership Tier för att spara stort på din nästa bokning. Res mer för att få mer, varje dollar som spenderas på Trip.com ger dig resemynt. Dessutom, när du skriver hotellrecensioner eller sevärdhetsrecensioner och när du publicerar Trip.com-ögonblick får du Trip Coins.

RABATT ERBJUDS AV TRIP.com NYHETSBREV

Registrera dig till det officiella Trip.com-nyhetsbrevet för att få 10 % rabatt på din nästa bokning.

ANVÄNDBAR INFORMATION OM TRIP.com

Vill du tjäna pengar genom att göra det du vill? Gå med gratis i affiliateprogrammet, tjäna pengar på din trafik idag och tjäna upp till 7 % i provision på genomförda bokningar. Du kommer att få tillgång till gratis marknadsföringsverktyg, realtidsanalyser och rapporter, enorm produkttäckning och ett dedikerat affiliate-team. Allt du behöver göra är att placera Trip.com-banners eller länkar på din webbplats, forum, blogg eller sociala mediekonto. För varje besökare som slutför en bokning gjord via din länk kommer du att tjäna höga provisionssatser. Innan du börjar boka din nästa semester med Trip.com finns det några fler saker du måste erkänna. Vi har gjort en kort beskrivning av betalningsmetoderna, återbetalnings- och avbokningspolicyn och kundtjänstteamet.

INFORMATION OM BETALNINGSMETODER

Betala för din bokning på Trip.com med någon av följande betalningsmetoder: Kredit- och betalkort (VISA, American Express, MasterCard, JCB), PayPal, WeChat Pay, Google Pay, Apple Pay och kinesiska UnionPay.

TRIP.com MOBIL APP

Ladda ner den officiella mobilappen från App Store eller Google Play för att boka var som helst, när som helst inom några sekunder och tjäna 30 % fler resemynt. Du kommer att få flyguppdateringar i realtid, reseinformation samt exklusiva erbjudanden i appen. Boka ditt flyg utan bokningsavgifter, sök snabbt igenom tillgängliga priser för att spara tid och pengar och hitta de bästa erbjudandena för turer och biljetter till toppdestinationer över hela världen.

TRIP.com I SOCIALA MEDIER

Missa inga reseerbjudanden och håll kontakten med all reseinformation. Gå med i det fantastiska Trip.com-communityt på sociala medier och följ dess aktivitet vidare FacebookInstagramTwitterPinterest och Youtube för att få tillgång till reseplaneringstips och tricks och till recensioner om de mest besökta länderna. Glöm inte heller Trip.com för du hittar trevliga rekommendationer och du kan få inspiration till din nästa semester. Med den officiella bloggen får du tillgång till användbara och intressanta artiklar som världens 9 viktigaste heliga platser och religiösa platser, 2021 års bästa bufféer på Las Vegas Strip: priser och timmar, topp 8 vattenparker i USA att besöka för sommaren 2021, 8 saker du måste göra för dig att njuta av i Busan eller Yosemite National Park: Where Beauty Never Fades.

INFORMATION OM RETURPOLICYEN

På Trip.com kan du boka utan bekymmer och stressa nu. Om du ångrar dig och du vill avboka din bokning eller om du vill göra ändringar i den, kommer Trip.com Service Guarantee väl till pass utan extra kostnader. Du kan gratis avboka din hotellbokning om begäran görs senast 23:59 (lokal tid på hotellet) på dagen för din incheckning och du kan även avboka eller ändra dina tågbiljetter eller din tur utan extra kostnad om du meddelar din arrangör i tid. Om du har bokat en bil och föraren inte kommer i tid kan du få tillbaka alla dina pengar, plus en ersättning motsvarande värdet av hyresavgiften för den första dagen. Dessutom kan du begära full återbetalning på flygplatstransfer om din bokning avbokas av leverantören och du kommer även att få en extra ersättning på 30 % av den totala summan av din bokning. Blev ditt flyg inställt eller försenat? Du får en ersättningsbiljett utan extra kostnad och återbetalning av din ursprungliga flygbiljett.

KONTAKTINFORMATION FÖR TRIP.com

Om du inte kunde hitta ett tillfredsställande svar på sidan med vanliga frågor, bör du kontakta kundtjänstteamet, tillgängligt 24 timmar om dygnet, 7 dagar i veckan per telefon på +1-646-362-8606 (globalt åtkomstnummer) eller genom att skicka ett mail till [e-postskyddad], [e-postskyddad], [e-postskyddad], [e-postskyddad] och [e-postskyddad]. På sidan Hjälpcenter från den officiella webbplatsen hittar du fler telefonnummer för olika länder och regioner över hela världen.

Vanliga frågor om TRIP.COM

Erbjuder TRIP.COM rabattkoder?

För närvarande finns det 40 ​​rabattkoder och kampanjer som kommer att fungera för TRIP.COM i juni 2024 och den senaste kupongen som lagts till idag erbjuder % rabatt.

Hur mycket kan du spara med TRIP.COM rabattkoder?

Hur mycket du kan spara med en rabattkod från TRIP.COM kan variera beroende på värdet på beställningen och värdet på den erbjudna rabatten. Just nu är rabattprocenten mellan % och £100 , och det sparade beloppet kan uppgå till flera hundra euro, beroende på situationen.

Vilka är de bästa kupongerna och rabattkoderna för TRIP.COM?

Bästa verifierade rabattkoden för TRIP.COM är (CITI100SKIES) och erbjuder kunder en rabatt på £100 vid köp i juni 2024.

Vilka är de faktiska rabattkoderna och kampanjerbjudandena för TRIP.COM?

Hur hittar jag de senaste kupongerna för TRIP.com?

Du kan hitta de senaste kupongerna för Trip.com på specifika webbplatser som www.promonix.com, www.coupons-promo-code.com, www.global-discount-codes.com, www.retailmenot.com, www.blog. naver.com eller www.couponfollow.com.

Kan jag betala med PayPal på TRIP.com?

Ja, du kan betala med PayPal på Trip.com.

Erbjuder TRIP.com fri frakt?

Trip.com erbjuder gratis elektronisk frakt via din e-postadress och appen.

Vad kan jag göra om TRIP.com-kupongen inte fungerar?

Om din Trip.com-kupong inte fungerar betyder det att du kan ha gjort ett skrivfel eller kanske att du inte följt spelets regler. Följ våra riktlinjer för att hitta källan till ditt fel och för att lära dig hur du kan åtgärda det. Varje trip.com-kupong som listas på vår sida har sina egna inlösenvillkor. Läs noggrant detaljerna till din kupong för att ta reda på om du respekterade dem. En kod är vanligtvis giltig för ett lägsta bokningsvärde, för vissa destinationer eller flyg eller för specifika tjänster som biluthyrning eller flygplatstransfer. Det finns tillfällen då koden är giltig antingen för nya eller för befintliga kunder. Angav du koden manuellt med tangentbordet? Kontrollera din post igen och se till att alla tecken är på samma plats som de är på vår sida och var uppmärksam på versaler och gemener och även mellanslag. Kollade du allt ovan och du får felmeddelanden igen? Tja, kanske har du redan använt samma kod på en tidigare bokning. Den finns inte längre tillgänglig. En kupongkod kan inte användas mer än en gång av samma person eftersom den löper ut.

Hur man använder en KUPONGkod på Trip.com

Trip.com erbjuder möjligheten att få tillgång till de bästa möjliga erbjudandena på flygbiljetter, boende, biluthyrning. Få de bästa erbjudandena genom att använda rabattkuponger på Trip.com

 • 1
  Sök efter de senaste kampanjkoderna, välj den du vill ha och klicka på "kopiera" för att spara den till senare
 • 2
  Boka ditt flyg, boende och tjänster du behöver genom att välja destination och dina resdatum
 • 3
  Logga in på ditt befintliga konto eller registrera dig som ny medlem genom att öppna ett nytt kundkonto
 • 4
  På passagerarinformationssidan, innan du klickar på nästa, lokalisera rutan "Kampanjkoder".
 • 5
  Ange den exakta kupongkoden och klicka på "Verifiera" för att lösa in erbjudandet. Din rabatt kommer att beräknas automatiskt
 • 6
  Slutför ditt köp och njut av din nästa resa!

Aktiva rabattkoder för TRIP.COM

🛍️ Kategori
🔥 Totala erbjudanden 40
🎇️ Rabattkoder 25
📌 Erbjudanden 15
➡️ Bästa kupongen £100 rabatt
🆕 Nyaste kupongen 50% rabatt
🚚 Fri frakt NEJ
🔄 Returperiod 30 Days
⏳ Senaste uppdatering 17 juni 2024

Bästa kupongkoder för TRIP.COM

TRIP.COM KOD TRIP.COM ERBJUDANDEBESKRIVNING UTGÅR UT
RW8 Handla på Trip.com och du får upp till 8 £ rabatt N / A
LNYDP5 Great British Rail Sale: Up To 50% Off N / A
DB20ATT Upp till -20 % på ett urval av resor över Tyskland med denna kampanjkod Trip.com N / A
EU7CUP Få upp till £7 rabatt på flyg N / A

Betalningsalternativ

PAYPAL
Kreditkort (Visa, Mastercard)

Frakt alternativ

Via e-post

Kontakta Alternativ

Shanghai, nr 968, Jinzhong Road, Changning District, Kina
Trip.com
@trip.com
Trip.com
trip.com

TRIP.com FUNKTIONER OCH FÖRDELAR Få hela världen till hands och njut av exklusiva funktioner och förmåner för din passion för resor.
 • Ett fantastiskt Trip Rewards-program och fantastiskt affiliate-program som ger dig höga provisionssatser och många andra förmåner.
 • Olika betalningsmetoder inklusive PayPal, Google Pay och Apple Pay.
 • Gratis elektronisk frakt och gratis avbokning.
 • Tillgång till mer än 1.4 miljoner boendealternativ i över 200 länder och regioner över hela världen.
 • Över 900 flygbolag med flyg till mer än 5000 städer över hela världen.
TRIP.com SPARATIPS Vill du spara på din nästa resa? Använd våra spartips för att minska kostnaderna för ditt flyg, boende eller andra tjänster som erbjuds på Trip.com.
 • Anmäl dig till nyhetsbrevet för att få 10 % rabatt på din nästa bokning.
 • Få minst 5 % rabatt på välkomstrabatt för din första bokning någonsin.
 • Ladda ner appen som är tillgänglig på iOS- och Android-enheter för att få 30 % fler Trip Coins och tillgång till exklusiva rabatter i appen.
 • Spara mer än 50 % rabatt med dagliga erbjudanden och exklusiva hotellerbjudanden.
 • Handla under de speciella tiderna på året: Black Friday, Cyber ​​Monday, Double 11 eller Christmas Rea för att få mer än 60 % rabatt på din Trip.com-bokning.
Copyright © 2024 Couponius.com. All information som presenteras är en informativ titel.