Generiska filter

FLIXBUS rabattkod & kuponger

Upptäck de senaste rabattkoderna och verifierade kampanjerna för exklusiva besparingar hos FLIXBUS

Ditt betyg: Ingen
Betyg: 4.3 - 4 avgivna

Aktiva FLIXBUS rabattkoder

Allmän information om FlixBus

Om du har landat på den här sidan letar du definitivt efter en FlixBus-biljett. Det spelar ingen roll om du har rest med FlixBus tidigare eller om det här är första gången; Couponius-teamet har skrivit den här guiden för alla FlixBus-resenärer. Vi har gjort vårt bästa för att ta hänsyn till alla möjliga aspekter av resor och de bästa sätten att planera och boka resor med FlixBus, så mycket att vi är säkra på att den här guiden kommer att hjälpa alla, oavsett hur erfarna eller oerfarna de är på stunden.  För att skriva detta material har vi utgått från erfarenheterna från våra egna teammedlemmar, personer vi känner men även onlineresurser från andra resenärer och branschmyndigheter såsom välrenommerade resewebbplatser, resebloggare och recensionswebbplatser med högt anseende och popularitet. Ta några minuter nedan för att titta på det här materialet och upptäck effektiva sätt att resa och spara med FlixBus, oavsett var du kommer ifrån i världen.

Vad FlixBus är och hur fungerar det:

 • FlixBus är en global mobilitetsleverantör som lovar att förändra hur miljontals människor över hela världen reser. Som en unik kombination av en tech start-up, ett e-handelsföretag och en klassisk transportoperatör blev FlixBus nyligen marknadsledare i många olika regioner och har på mycket kort tid skapat Europas största fjärrbussnät. 
 • FlixBus vision är att erbjuda sina passagerare en smart plattform för hållbart resande. Det syftar till att göra bokningen enkel och reseupplevelsen bekväm, prisvärd och miljövänlig.
 • Idag består FlixBus flotta av mer än 4000 bussar, i över 40 länder och med mer än 5500 destinationer. FlixBus-teamet ansvarar för affärsmodellen, den kontinuerliga utvecklingen av transportnätverket, de tekniska lösningarna och samarbetet med andra lokala transportörer, specialister på området, för att integreras i FlixBus-nätverket.
 • Vi tror att mobilappen är avgörande för en bra FlixBus-upplevelse. Det ger dig möjlighet att komma åt bokningar, rutter, erbjudanden och alla andra tillgängliga alternativ när som helst, till hands när som helst. Vi uppskattar verkligen att du i appen kan spåra FlixBus-bussar i realtid, du kan ta reda på hur snart de anländer till någon busshållplats och så att du bättre kan planera ditt schema.
blank

Så sparar du pengar när du bokar med FlixBus:

 • Det viktigaste tipset för att spara pengar med FlixBus är att planera och boka dina biljetter tidigt. Planera alltid en resplan och boka dina FlixBus-biljetter i förväg så att du får de lägsta priserna. Du bör vara medveten om att med FlixBus kan direktlinjer, utan att byta buss för att ta dig till din destination på långa resor, bli något dyrare så ta hänsyn till det också. Om du inte har en väska och tiden inte är av största vikt, välj en billigare resa, även om det innebär att byta en eller två FlixBus-rutter.
 • I enlighet med tanken på att planera i förväg, boka tur- och returbiljetter om möjligt. Om du reser till en destination som du återvänder från kommer det alltid att vara billigare att boka returbiljetter än två uppsättningar biljetter som köps separat.
 • Nattbussar: om du är mer intresserad av resmålet än resan, råder vi dig att undersöka möjligheten att boka plats på bussar som åker långa sträckor på natten. De är ett billigare alternativ och har inte lika många hållplatser som de vanliga bussarna.
 • Planera smart och dela upp ditt bagage i de två kostnadsfria bagageutrymmena: det personliga bagaget du tar med dig i kabinen (där vi råder dig att ta med dig personliga saker och värdesaker) och handbagaget för förvaring i det dedikerade bagageutrymmet. Eventuellt extra bagage eller överviktigt personligt bagage debiteras extra, vilket ökar kostnaderna för din resa. Du hittar mer detaljerad information om mått och vikter på din FlixBus-biljett.
 • Boka inte förmånliga platser om du inte planerar att njuta av landskapet, förmånliga platser kostar extra vid bokning. Enligt vår erfarenhet är standardsäten ändå bekväma och det finns många bussar där platserna inte är markerade och ingen kommer inte att ta hänsyn till antalet platser som tilldelas på biljetten.
 • Använd en rabattkod varje gång du bokar en FlixBus-biljett: om du har ett FlixBus-konto och har prenumererat på nyhetsbrevet, reser ofta eller följer FlixBus-flödet på sociala medier kommer du att kunna få rabattkoder från FlixBus. Dessa koder, som är strängar av tecken och siffror, kan anges i kassan och ger dig rabatt på den totala kostnaden. I nästa kolumn ger vi dig mer information om dessa FlixBus-kupongkoder, var du hittar dem och hur du använder dem.

FlixBus rabattkuponger

 • FlixBus erbjuder sina kunder rabattkuponger, även kända som rabattkuponger, direkt på webbplatsen, på FlixBus sociala mediekonton, i nyhetsbrevet eller på specialiserade rabattwebbplatser som www.coupons-promo-code.com, www.vouchercodes.co.uk , www.picodi.com, www.retailmenot.com eller www.dealspotr.com.
 • Villkor och begränsningar för FlixBus rabattkoder: rabattkoder har alltid tillämpningsvillkor. Dessa villkor kan vara relaterade till det lägsta beställningsvärde som de gäller, en specifik typ av produkt för vilken de kan tillämpas, eller till och med ett specifikt varumärke eller produkt som de erbjuder förmånen för. Läs villkoren noggrant när du hittar en FlixBus rabattkod för att tillämpa den korrekt på din beställning och dra nytta av alla fördelar den erbjuder.
 • FlixBus rabattkoders giltighetstid: rabattkoder, liksom kampanjer, har en giltighetstid under vilken de kan användas. Varje rabattkod vi publicerar har också denna tidsgräns specificerad, eftersom vi vill spara din viktiga tid och vi vill inte att du ska prova koder som har gått ut och inte längre gynnar dina beställningar. Det är värt att specificera att ibland kan dessa rabattkoder, även om tidsfristen som FlixBus nämner har passerat, fortfarande fungera, så om du inte har hittat en bra rabattkod och tiden tillåter, prova de utgångna koderna eftersom det finns en chans att de kan fortfarande fungera.
 • FlixBus rabattkoder publicerade på Couponius: eftersom vi på Couponius-teamet älskar rabatter vill vi att våra besökare ska få de bästa erbjudandena och rabatterna när de handlar på FlixBus. Så vi spenderar mycket tid på att studera FlixBus hemsida, FlixBus nyhetsbrev och FlixBus sociala medier-konton, och letar efter de senaste rabattkoderna. Samtidigt håller vi oss också uppdaterade med koder publicerade på andra rabattsajter och kontrollerar varje dag efter pålitliga källor som www.retailmenot.com, www.slickdeals.co.uk, www.coupons-promo-code.com , www.promocode.ac och många andra.
 • Du hittar en lista över koder som kontrolleras och uppdateras av Couponius-teamet ofta på den här sidan. Vänligen prova inte bara en eller den som verkar bäst för din beställning, utan prova dem alla, då kan du bestämma vilken som ger dig mest nytta och tillämpa den. 
 • Så här applicerar du rabattkoder på FlixBus: för att hjälpa dig använda en FlixBus rabattkod snabbt och korrekt har vi skapat en guide på denna sida. Vänligen scrolla till botten av sidan för att följa instruktionerna om hur du använder rabattkoder för FlixBus webbplats. Vi har även lagt till en bild för att spara extra tid genom att visa dig exakt var du ska ange rabattkoden.

Några fler tips för FlixBus-resenärer

Några fler tips, som även om de inte hjälper dig att spara pengar, kan hjälpa dig att förbättra din FlixBus-upplevelse och definitivt kommer att hjälpa dig när du reser: 
 • Visa upp vid busshållplatsen tidigt, alla hållplatser är inte likadana och du kommer förmodligen också att få bättre platser;
 • Ta en utskriftsskärm av din biljett bara för att se till att du har den med dig, eftersom appen kanske inte startar eller din internetanslutning kanske inte är tillgänglig när du går ombord.
 • Ha ditt ID och biljetter redo innan du ens går ombord på bussen, FlixBus-systemet låter passagerare skanna dokument, och att ha dem redo i förväg gör det enklare och snabbare. Tänk också på att FlixBus-bussar lämnar busshållplatsen mycket snabbt efter att ombordstigningen är klar.
 • Alla FlixBus-bussar är inte gröna och har FlixBus-logotypen. Ibland har lokala FlixBus-partners inga bussar med detta märke, så se till att du läser busslinjenumret på din biljett och hitta den bussplattform som din buss kommer att anlända till.
 • Här är våra åsikter om FlixBus bussflotta som vi upplevde den: Uppdaterade, rena bussar och ganska nya modeller. Ganska bekväma säten, bättre än flygstolar enligt oss. Du hittar toaletter på bussen, gratis wifi med en ganska långsam uppkoppling begränsad till 100mb per resa. Alla bussar har eluttag mellan sätena, endast ett per rad. 

Slutlig slutsats

Couponius-teamet betraktar FlixBus allmänt som det bästa företaget för snabba, pålitliga och billiga busstransporter. De främsta konkurrenterna på EU-marknaden är Eurolines och National Express och även om tjänsterna inte skiljer sig radikalt så ser vi FlixBus som guldstandarden inom bussresor och reser gärna med dem igen.

Vanliga frågor om FLIXBUS

Erbjuder FLIXBUS rabattkoder?

För närvarande finns det 40 rabattkoder och kampanjer som kommer att fungera för FLIXBUS i juni 2024 och den senaste kupongen som lagts till idag erbjuder % rabatt.

Hur mycket kan du spara med FLIXBUS rabattkoder?

Hur mycket du kan spara med en rabattkod från FLIXBUS kan variera beroende på beställningens värde och värdet på den erbjudna rabatten. Just nu ligger rabattprocenten på mellan % och 65 % , och det sparade beloppet kan uppgå till flera hundra euro beroende på situationen.

Vilka är de bästa kupongerna och rabattkoderna för FLIXBUS?

Bästa verifierade rabattkoden för FLIXBUS är (NFSUKK4MBK) och erbjuder kunder en rabatt på 65 % vid köp i juni 2024.

Vilka är de faktiska rabattkoderna och kampanjerbjudandena för FLIXBUS?

HUR KAN JAG HITTA DE NYASTE KUPONGENE FÖR FLIXBUS.COM?

Du kan hitta de senaste kupongerna för FLIXBUS.COM på den officiella webbplatsen och på specifika webbplatser som www.coupons-promo-code.com, www.dealspotr.com, www.slickdeals.net, www.groupon.co.uk, www. .hotdeals.com eller www.shopper.com.

KAN JAG BETALA MED PAYPAL PÅ FLIXBUS.COM?

Ja, du kan betala med PayPal på FLIXBUS.COM.

ERBJUDER FLIXBUS.COM GRATIS FRAKT?

Ja, du får din elektroniska biljett gratis direkt till din e-postadress och i appen.

VAD KAN JAG GÖRA OM FLIXBUS.COM-KUPONGEN INTE FUNGERAR?

Om din FLIXBUS.COM kupongkod inte fungerar rekommenderar vi att du följer våra knep och tips för att identifiera källan till ditt fel och för att lära dig hur du kan fixa det. För det första, om du skrev in koden manuellt kan du ha gjort ett skrivfel. Dubbelkolla din inmatning och se till att du har uppmärksammat versaler och gemener och att du inte satt mellanslag mellan tecknen. Dessutom måste du följa samma sekvens av siffror och bokstäver, som de visas i vår databas. Du kan undvika allt detta krångel genom att helt enkelt använda copy-paste-funktionen sedan början för att överföra koden korrekt. För det andra har varje flixbus kupongkod från vår sida sina egna inlösenvillkor. Läs noggrant detaljerna till din kupongkod för att ta reda på vilka regler du måste följa. Ibland är en kod giltig för ett lägsta bokningsvärde eller för specifika destinationer medan andra gånger gäller koden antingen för nya eller för befintliga kunder. För det tredje, om du har kontrollerat allt ovan och systemet fortfarande genererar ett felmeddelande, betyder det att du redan har använt samma flixbus kupongkod på en tidigare beställning. Du kan inte använda den längre eftersom den redan har löpt ut. Kom ihåg att du inte kan använda samma kupongkod mer än en gång.

Kan jag använda flera kupongkoder på Flixbus?

Tyvärr nej, Flixbus tillåter endast användning av en kod per beställning så du väljer den bästa kupongen för dina behov.

Hur löser jag in min Flixbus-kupongkod?

För att ansöka om en Flixbus kupongkod eller kupongkod, följ guiden på den här sidan. Du hittar också en utskriftsskärm som visar dig var du ska ange koden för att lösa in erbjudandet.

Hur man framgångsrikt använder en FlixBus kupongkod online

Välj smart, res grönt och spara på din nästa bussresa med kupongkoder på FlixBus.com

 • 1
  Bläddra PromoCode.how för bästa erbjudande och klicka på "Kopiera" för att spara kupongkoden för senare användning
 • 2
  Gå in på FlixBus.com, välj din destination och fyll i alla reseuppgifter
 • 3
  På sidan "Bokning" fyll i passagerarinformation, säten och extrafunktioner och granska sedan den totala beställningen
 • 4
  Strax under det totala beloppet som ska betalas, hitta knappen "Ange kupong" för att klicka
 • 5
  Ange eller klistra in den exakta kupongkoden som sparats tidigare och klicka på "Lös in" för att få bekräftelse

Aktiva rabattkoder för FLIXBUS

🛍️ Kategori
🔥 Totala erbjudanden 40
🎇️ Rabattkoder 21
📌 Erbjudanden 19
➡️ Bästa kupongen 65% rabatt
🆕 Nyaste kupongen £30 rabatt
🚚 Fri frakt JA
🔄 Returperiod 30 Days
⏳ Senaste uppdatering 17 juni 2024

Bästa kupongkoder för FLIXBUS

FLIXBUS KOD FLIXBUS ERBJUDANDE BESKRIVNING UTGÅR UT
N/A Få exklusiv rabatt och erbjudanden med e-postregistrering N / A
15DD Flixbus: £30 rabatt på alla beställningar N / A
215DD Få £30 rabatt på Flixbus-val när du lägger till denna kupongkod till ditt köp N / A
WELCOME20 Spara 20 % om du handlar nu N / A

Betalningsalternativ

PAYPAL
ApplePay
Kreditkort (Visa, Mastercard)

Frakt alternativ

Via e-post

Kontakta Alternativ

Flix SE, Friedenheimer Brücke 16, 80639 München Tyskland
flix buss
@FlixBus
Flixbus
flixbus.com

FlixBus driver en stor bussflotta och gör gröna resor överkomliga och lätta. FlixBus-nätverket sträcker sig över Europa, USA, Kanada, Turkiet och Brasilien. Ta reda på om rutter, bagageutrymme och biljettpriser enkelt och överkomligt på FlixBus.com och spara pengar på din resa genom att använda kampanjkoder.  

FLIXBUS.COM FUNKTIONER OCH FÖRDELAR

Ha Europa till hands och få tillgång till exklusiva funktioner och förmåner.

 • Ett fantastiskt affiliateprogram med höga provisionssatser och ett dedikerat kundserviceteam.
 • Olika betalningsmetoder inklusive Apple Pay och Google Pay.
 • Mer än 400.000 XNUMX dagliga anslutningar.
 • Tillgång till över 2500 destinationer i 36 europeiska länder.
 • Ingen bokningsavgift och gratis avbokning tillgänglig.

FLIXBUS.COM SPARATIPS

Spara ännu mer på ditt nästa reseäventyr och använd ett av våra flixbus-spartips för att minska kostnaderna för din bussbiljett.

 • Prenumerera på nyhetsbrevet för att få 10 % rabatt på din nästa bokning.
 • Få upp till 10 % rabatt på välkomstrabatt för din första bokning någonsin på FlixBus.
 • Ladda ner appen för att få 10 % rabatt i appen
 • Boka tidigare och res i grupper för att få enorma rabatter.
 • Boka under speciella försäljningsevenemang som Black Friday, Cyber ​​Monday, Singles' Day och Christmas Sales för att få upp till 80 % rabatt på din nästa semester.
Copyright © 2024 Couponius.com. All information som presenteras är en informativ titel.