Generiska filter

QATARAIRWAYS rabattkod & kuponger

Upptäck de senaste rabattkoderna och verifierade kampanjerna för exklusiva besparingar hos QATARAIRWAYS

Ditt betyg: Ingen
Betyg: 4.8 - 1 rösta

Aktiva QATARAIRWAYS rabattkoder

ALLMÄN INFORMATION OM QATARAIRWAYS.com

QatarAirways.com har sitt huvudkontor i Doha, delstaten Qatar, på Hamads internationella flygplats. QatarAirways.com lanserades 1997 och det är inte bara världens snabbast växande flygbolag, utan också ett av de yngsta globala flygbolagen som betjänar alla sex kontinenter med en flotta av över 200 av den senaste generationens flygplan. Detta prestigefyllda företag, det statligt ägda flaggskeppet i Qatar, är det första globala flygbolaget som uppnår den otroliga 5-stjärniga COVID-19 Airline Safety Rating av Skytrax, den internationella klassificeringsorganisationen för flygtransporter. Dessutom har QatarAirways.com vunnit flera viktiga utmärkelser under åren, inklusive The Airline of the Year av Skytrax 2011, 2012, 2015, 2017 och 2019. Lär känna QatarAirlines.com och boka din nästa resa på mer än 160 destinationer över hela världen inklusive Los Angeles, Barcelona, ​​Istanbul, Seychellerna, Dubrovnik, Bali, Phuket, Colombo, Paris eller Sydney och mycket mer. Med QatarAirlines.com kan du också hyra en bil från mer än 40.000 1.137.000 platser över hela världen och du kan boka ditt boende på över XNUMX XNUMX XNUMX hotell och lägenheter. blank

SPECIELLA FÖRSÄLJNINGSEVENT QATARAIRWAYS.com

Är du en resemissbrukare och vill besöka så många platser du kan, men du har en begränsad budget? Boka din nästa drömsemester med QatarAirways.com så får du tjänster av hög kvalitet till ett oslagbart pris. Plus, välj din nästa resa under de speciella försäljningsevenemangen för att säkra enorma rabatter.

VÄLKOMMEN RABATTER

Då och då erbjuder QatarAirways.com upp till 10 % rabatt på välkomstrabatt för din första bokning.

BLACK FRIDAY REA

Res hela världen och få de bästa priserna för din nästa flykt från den dagliga rutinen. Under Black Friday Sales Event låser QatarAirways.com upp galna flygerbjudanden samt speciella boendeerbjudanden så att du kan få ett lägre pris för din nästa semester. Du kan få upp till $750 på utvalda destinationer och du kan få upp till 10.000 50 bonusmil och ännu mer. Dessutom kan du dra nytta av upp till XNUMX % rabatt på utvalda flyg och hotell.

11/11 FÖRSÄLJNING

Kom tillbaka till QatarAiways.com under Singles' Day Sales Event, även känt som Double 11 eller 11/11 Sales för att få lyxiga tjänster till överkomliga priser. Du kan spara mer än 20 % rabatt till din nästa semester.

CYBER MÅNDAG FÖRSÄLJNING

Cyber ​​Monday Sales Event har blivit lika populärt som Black Friday. Och fler och fler företag ger dig specialerbjudanden och snabberbjudanden under dagen med den största försäljningen under året. QatarAirways.com välkomnar dig med upp till 50 % rabatt. Boka nu ett av QatarAirways.com fantastiska erbjudanden och dra nytta av de bästa priserna för din nästa resa.

JULFÖRSÄLJNING

Se världen och ge dig själv en paus från vardagen. Ha en magisk jul och boka din nästa semester med QatarAirways.com för att få minst 30 % rabatt. Under Julförsäljningsevenemanget finns rabatterade priser som du inte vill missa. blank

HUR KAN DU FÅ RABATT IDAG PÅ QATARAIRWAYS.com?

Goda nyheter fortsätter med QatarAirways.com. Om du inte vill vänta till slutet av året för att få rabatterade priser för din nästa resa under de speciella försäljningsevenemangen, bör du använda någon av följande metoder för att säkra fantastiska priser. Ta reda på hur du kan få rabatt varje dag på QatarAirways.com för att njuta av livet till fullo.

KAMPANJSKUPONGER FÖR QATARAIRWAYS.com

Med rätt kampanjkupongkod för QatarAirways.com kan du spara upp till 15 % rabatt på din nästa bokning och du kan få extra bagageutrymme utan extra kostnad. Dessutom kan du få överkomliga priser för andra tjänster, inklusive för biluthyrning.

RABATTER OCH SPECIALERBJUDANDEN PÅ QATARAIRWAYS.com

Börja planera din resa och få exklusiva erbjudanden till utvald destination. Få upp till 50 % rabatt på utmärkelser för lätta erbjudanden och upp till 20 % rabatt på tidsbegränsade erbjudanden. Dessutom, om du uppgraderar till en Premium-biljett kan du spara upp till 20 % rabatt när du köper extra bagage eller tillgång till loungen. Är du en student? Du kan spara mellan 10% och 20% rabatt om du bokar din resa på QatarAirways.com mer än en gång.

RABATT ERBJUDS AV QATARAIRWAYS.com NYHETSBREV

Anmäl dig till nyhetsbrevet för att få exklusiv tillgång till personliga erbjudanden och för att få din 10 % rabatt som du kan använda på din nästa bokning på QatarAirways.com.

ANVÄNDBAR INFORMATION OM QATARAIRWAYS.com

Gå med nu Qatar Airways Affiliate Marketing Program för att tjäna pengar på din webbplatstrafik utan kostnad. För varje kund som gör en bokning med QatarAirways.com från din webbplats, blogg eller nyhetsbrev får du höga provisionssatser, tillgång till HTML- och jpg-banners samt andra resurser som hjälper dig att marknadsföra företaget. Du kommer också att få regelbundna meddelanden om de senaste kampanjerna och erbjudandena över hela världen och ett dedikerat affiliate-supportteam. Vill du få ännu mer? Gå sedan med i Privilege Club och uppgradera din status till Platinum Level för att få exklusiva privilegier och förmåner för dig och din familj, prioriterad stand-by, shoppa och betala med Qmiles på Qatar Duty Free och Oryx Galleria, prioriterad incheckning och ombordstigning, föredraget platser, tillåten extrabagage, tillgång till loungen och rabatt på onlineinlösen och ännu mer. Dessutom, om du är student och går med i Privilege Club får du specialpriser på flyg, tillåten extrabagage, flexibilitet vid datumändring, examenspresent och gratis super-Wi-Fi och till och med mer än allt detta.

INFORMATION OM BETALNINGSMETODER

QatarAirways.com accepterar följande betalningsmetoder: Kredit- och betalkort (VISA, American Express, MasterCard, UATP, Discover, Maestro, Diners Club, JCB), PayPal, Apple Pay, Google Pay, Sofort, iDEAl, Western Union, Designated Local Banker samt andra betalningsmetoder tillgängliga i vissa länder inklusive AliPay, POLi, UnionPay International, RuPay, Masterpass eller EMI.

QATARAIRWAYS.com MOBIL APP

Ladda ner nu den officiella QatarAirways.com-mobilappen, tillgänglig för iOS-, Android- och Huawei-enheter för att boka när du är på språng och för att ha din prisbelönta resa till hands. Appen är din perfekta resesällskap som ger tillgång till ett brett utbud av funktioner, inklusive betalningar med en knapptryckning, touch-inloggningar, varningar om boardinggate och erbjudanden om stolsuppgradering. Dessutom får du aviseringar i realtid om din flygstatus och du kommer att låsa upp exklusiva erbjudanden i appen.

QATARAIRWAYS.com I SOCIALA MEDIER

Bli en globetrotter och dela dina vilda eller avkopplande upplevelser med andra resenärer precis som. Få din inspiration och hitta roliga saker att göra på många toppdestinationer. Gå med i QatarAirways.com community på sociala medier och följ dess aktivitet för att få tillgång till ett prestigefyllt äventyr av hög kvalitet. QatarAirways.com har konton på FacebookTwitterInstagramPinterestLinkedIn och Youtube och den erbjuder viktig och användbar information om dess tjänster och priser.

INFORMATION OM RETURPOLICYEN

Är ditt flyg inställt eller försenat? Missade du anslutningsflyget på grund av en pandemi, som trike eller fruktansvärt dåliga väderförhållanden? Du kan begära full återbetalning för din flygbiljett eller så kan du få en resekupong som du kan använda vid nästa bokning. Om du bokar en biljett med flexibel biljett kan du göra vilka ändringar du vill och du kan till och med avboka din bokning utan extra kostnad.

KONTAKTINFORMATION FÖR QATARAIRWAYS.com

Om du inte kunde hitta ett tillfredsställande svar på sidan Vanliga frågor och du vill ha mer råd och vägledning, kan du kontakta kundtjänstteamet genom att skicka ett meddelande på QatarAirways.coms sociala mediekanaler, genom att skicka ett e-postmeddelande via onlinekontakten, av gå till närmaste kontor eller per telefon. För varje land hittar du telefonnumret på sidan Kontakta oss på den officiella webbplatsen.

Vanliga frågor om QATARAIRWAYS

Erbjuder QATARAIRWAYS rabattkoder?

För närvarande finns det 40 rabattkoder och kampanjer som kommer att fungera för QATARAIRWAYS i juni 2024 och den senaste kupongen som lagts till idag erbjuder 20 % rabatt.

Hur mycket kan du spara med QATARAIRWAYS rabattkoder?

Beloppet du kan spara med en rabattkod från QATARAIRWAYS kan variera beroende på värdet på beställningen och värdet på den erbjudna rabatten. Just nu ligger rabattprocenten på mellan 20 % och 25 % , och det sparade beloppet kan uppgå till flera hundra euro beroende på situationen.

Vilka är de bästa kupongerna och rabattkoderna för QATARAIRWAYS?

Bästa verifierade rabattkoden för QATARAIRWAYS är (mer) och erbjuder kunder en rabatt på 25 % vid köp i juni 2024.

Hur hittar jag de senaste kupongerna för QATARAIRWAYS.com?

Du hittar de senaste kupongerna för QatarAirways.com på specifika webbplatser som www.promonix.com, www.cupons-promo-code.com, www.retailmenot.com, www.coupon-korea.com, www.flightcouponcode.com eller www.rezeem.com.

Kan jag betala med PayPal på QATARAIRWAYS.com?

Ja, du kan betala med PayPal på QatarAirways.com.

Erbjuder QATARAIRWAYS.com fri frakt?

QatarAirways.com erbjuder gratis elektronisk leverans via din e-postadress med all nödvändig bokningsinformation och bekräftelse. Dessutom får du din e-biljett i appen också.

Vad kan jag göra om QATARAIRWAYS.com-kupongen inte fungerar?

Om din QatarAirways.com kupongkod inte fungerar, följ våra tips och trick för att hitta källan till ditt fel och för att lära dig hur du kan fixa det. Var uppmärksam på detaljerna för din kupongkod. varje QatarAirways.com har sina egna inlösenvillkor som du måste följa annars kommer systemet inte att känna igen din kod och du kommer att få ett felmeddelande. En kod är vanligtvis giltig för ett lägsta bokningsvärde eller för vissa destinationer. Det finns tillfällen då en kod är giltig för antingen nya eller befintliga kunder eller för andra kategorier som studenter och lärare. Har du angett koden manuellt? Dubbelkolla din inmatning och se till att alla siffror och bokstäver följer samma ordningsföljd som på vår sida och var uppmärksam på versaler och gemener. Dessutom bör du inte sätta mellanslag mellan karaktärerna. Du kan undvika allt detta krångel genom att helt enkelt använda copy-paste-funktionen sedan början för att överföra din kod korrekt. Om inget av ovanstående gäller betyder det att din kupongkod inte längre är tillgänglig. Kanske har du redan använt samma QatarAirways.com kupongkod på en tidigare beställning och du kommer inte ihåg. Men nästa gång glöm inte att du inte kan använda en kupongkod mer än en gång eftersom den löper ut.

HUR LÄGGER MAN TILL EN QATARAIRWAYS.com KUPONG?

Följ våra instruktioner som beskrivs nedan för att ta reda på hur du kan lägga till en QatarAirways.com kupongkod för att få en fantastisk rabatt för din nästa resa.

 • 1
  Gå till QatarAirways.com, sök efter din nästa resa genom att ange datum och tid och välj önskat flyg.
 • 2
  Ange dina passageraruppgifter och logga in på ditt personliga konto om du redan har ett eller registrera dig nu för att få enkel tillgång till bokningsprocessen och göra ändringar i den.
 • 3
  Titta på alla kuponger som listas på vår sida och när du hittar den rätta, kopiera den till urklippet, memorera den eller anteckna den på ett papper eller i ett Word-dokument.
 • 4
  Gå tillbaka till bokningssammanfattningssidan på QatarAirways.com och klistra in koden i kampanjfältet där det står kampanjkod eller ange den manuellt med tangentbordet.
 • 5
  Använd koden för att få din rabatt och följ de sista stegen för att slutföra din bokningsprocess.

Aktiva rabattkoder för QATARAIRWAYS

🛍️ Kategori
🔥 Totala erbjudanden 40
🎇️ Rabattkoder 40
📌 Erbjudanden 0
➡️ Bästa kupongen 25% rabatt
🆕 Nyaste kupongen 20% rabatt
🚚 Fri frakt JA
🔄 Returperiod 30 Days
⏳ Senaste uppdatering 17 juni 2024

Bästa kupongkoder för QATARAIRWAYS

QATARAIRWAYS-KOD QATARAIRWAYS ERBJUDANDE BESKRIVNING UTGÅR UT
PCMARCH Få upp till 20 % rabatt som Privilege Club-medlem hos Qatar Airways N / A
FLY2024 Upp till 12 % rabatt på flyg till utvalda destinationer N / A
PCEUR24 Tjäna upp till 4,000 XNUMX bonusavios hos Qatar Airways för Privilege Club-medlemmar med denna kupongkod N / A
QRCHINA24 Lös in denna Qatar Airways-kampanjkod för att få 12 % rabatt på flyg till Kina N / A

Betalningsalternativ

Kreditkort (Visa, Mastercard)

Frakt alternativ

Via e-post

Kontakta Alternativ

Qatar Airways Qatar Airways Tower Doha, Qatar
Qatar Airways
@qataraiways
Qatar Airways
qatarairways.com

QATARAIRWAYS.com FUNKTIONER OCH FÖRDELAR Upptäck QatarAirways.coms frodiga värld och njut av de bästa funktionerna och fördelarna.
 • Tillgång till ett fantastiskt affiliate-marknadsföringsprogram och till en exceptionell Privilege Club som hjälper dig att låsa upp ett brett utbud av belöningar inklusive höga provisionssatser, prioriterad incheckning och ombordstigning, loungetillgång eller föredragen plats.
 • Mer än 20 betalningsmetoder inklusive PayPal, Apple Pay, Google Pay.
 • Fri frakt och fri avbokning tillgänglig.
 • Flyg till mer än 160 destinationer över hela världen.
 • Tillgång till mer än 1.137.000 XNUMX XNUMX hotell och lägenheter.
QATARAIRWAYS.com SPARATIPS Ge dig ut på ett nytt äventyr och använd våra spartips för att få rabatterade priser på din onlinebokning med QatarAirways.com.
 • Anmäl dig till nyhetsbrevet för att få 10 % rabatt på din nästa bokning.
 • Få upp till 10 % rabatt på din första bokning.
 • Spara upp till 20 % rabatt när du köper extra bagage eller tillgång till loungen.
 • Spara mellan 10% och 20% rabatt du är student och du reser mer än en gång med QatarAirways.com.
 • Få upp till 50 % rabatt på utmärkelser för lätta erbjudanden och upp till 20 % rabatt på tidsbegränsade erbjudanden.
Copyright © 2024 Couponius.com. All information som presenteras är en informativ titel.