Generiska filter

ETIHAD rabattkod & kuponger

Upptäck de senaste rabattkoderna och verifierade kampanjerna för exklusiva besparingar hos ETIHAD

Ditt betyg: Ingen
Betyg: 4.8 - 1 rösta

Aktiva ETIHAD rabattkoder

ALLMÄN INFORMATION OM ETIHAD

Etihad.com har sitt huvudkontor i Khalifa City och grundades 2003 och det är Förenade Arabemiratens andra flaggskepp. Det har vuxit mycket sedan starten och numera har flygbolaget mer än 120 flygplan som trafikerar över 120 passagerar- och fraktdestinationer världen över. Välj bra och res med Etihad.com, premiumflygbolaget som lovar att vara det bästa flygbolaget i världen, som förbinder världen via Abu Dhabi. Ge dig ut på din nästa resa och välj den semester som passar bäst: en stadssemester i en gammal huvudstad, en familjeresa vid havet, en äventyrlig resa till vilda djur i skogen, en avkopplande semester i en lyxig resort, en romantisk semester honungsmåne på en isolerad ö och ännu mer. Du kommer att få de bästa tjänsterna till de bästa priserna eftersom Etihad.com är ett pålitligt företag som har vunnit flera utmärkelser under de senaste åren, inklusive årets miljöinitiativ, Pride of Aviation Award och Årets utbildningsleverantör, som ges av Aviation Business Utmärkelser 2020 såväl som andra utmärkelser som togs 2019 vid World Travel Awards Event: World's Leading Airline, World's Leading Airline- Customer Experience, World's Leading Airline Inflight Entertainment och World's Leading Excellence Inflight Service

ETIHAD SPECIELLA FÖRSÄLJNINGSEVENT

Vill du upptäcka nya kulturer? Vill du resa ännu mer, men ibland tycker du att det är lite dyrt? Det är dags att investera ännu mer i din passion för resor och att boka din nästa söta resa med Etihad.com för att få reducerade priser på så många destinationer. Besök Etihad.com under det speciella försäljningseventet och du kan spara mer än 50 % rabatt på utvalda destinationer och helgdagar.

ETIHAD VÄLKOMMEN RABATTER

Etihad.com erbjuder ingen normal välkomstrabatt, den erbjuder något annat som hjälper dig att spara mer på resan. Om du går med i Etihad Guest-programmet får du 500 välkomstbonusmilar med din första flygning och du får tillgång till fantastiska belöningar. I grund och botten kommer du att få möjlighet att ändra dina miles för en gratis flygresa eller för att köpa elektronik från toppmärken som Apple eller modeaccessoarer och ännu mer.

ETIHAD BLACK FRIDAY REA

Lyckligtvis har Etihad.com sina egna kampanjer och specialerbjudanden på årets viktigaste försäljningsevenemang. Bli inspirerad och dra nytta av Black Friday-erbjudanden som ger dig upp till 50 % rabatt på utvalda flyg och destinationer.

ETIHAD 11/11 FÖRSÄLJNING

Etihad.com välkomnar dig varje år med många överraskningar. En av dem är att företaget erbjuder rabatterade priser på Singles' Day Sales-evenemanget, även känt som 11/11 Sales eller Double 11. Nu kommer du att ha en extra dag i november som ger dig mer än 30 % rabatt på din nästa Semester.

ETIHAD CYBER MONDAY FÖRSÄLJNING

Vem har sagt att Cyber ​​Monday-försäljningen endast är tillgänglig för mode- och IT- och teknikbutiker online? Etihad.com visar motsatsen och välkomnar dig på dagen med de största försäljningarna med fantastiska kampanjerbjudanden. Börja planera din nästa flykt och boka ditt flyg eller ditt hotell eller båda med Etihad.com så får du mer än 30 % rabatt endast på Cyber ​​Monday.

ETIHAD JULFÖRSÄLJNING

Hitta det perfekta semestermålet för att fira jul eller nyår och boka din nästa semester i december. Julrean anländer till Etihad.com med upp till 30 % rabatt som rabatt på utvalda rutter. blank

HUR KAN DU FÅ RABATT IDAG PÅ ETIHAD

Vill du spara ännu mer på din nästa resa, men du har inte tålamod nog att vänta tills de speciella försäljningsevenemangen? Då kommer du att bli glad att veta att Etihad.com kommer väl till pass med specialerbjudanden året runt. Du har fler metoder för att spara stort på ditt nästa äventyr och du behöver inte vänta för länge.

KAMPANJSKUPONGER FÖR ETIHAD

Vill du ha en gratis tilläggstjänst? Vill du ta med dig ett extra stort bagage gratis? Hitta rätt kampanjkupong för din nästa semester och njut av tjänster av hög kvalitet till ett reducerat pris. På vår sida hittar du kuponger för Etihad.com som ger dig minst 10 % rabatt på ditt nästa flyg, hotell eller destination eller kuponger som ger dig ytterligare premiumtjänster utan kostnad.

RABATTER OCH SPECIALERBJUDANDEN PÅ ETIHAD

Kolla avsnittet Specialerbjudanden tillgängliga på den officiella webbplatsen och hitta de bästa priserna till destinationer över hela världen. Du får de bästa priserna för både affärs- och ekonomiklasser. Plus, om du är student kommer du att spara upp till 10 % rabatt på ditt flyg, oavsett om du reser till universitetet eller om du planerar en trevlig semester. Funderar du på att upptäcka livet i Abu Dhabi? Utforska UAEs huvudstad och få en gratis natt på ett lyxigt 4* och 5* stjärnigt hotell om du bokar en 2 för 1 mellanlandning. Goda nyheter slutar inte här. Tack vare partnerskapets program överraskar Etihad.com dig med fantastiska erbjudanden på flyg till speciella evenemang som Formel 1, Fashion Week och Sydney Opera House.

RABATT ERBJUDS AV ETIHAD NYHETSBREV

Missa aldrig de senaste erbjudandena från Etihad.com. Prenumerera på nyhetsbrevet för att få tillgång till exklusiva erbjudanden och personliga erbjudanden. Då och då kan du till och med få minst 10 % rabatt på din nästa bokning om du prenumererar på nyhetsbrevet.

ANVÄNDBAR INFORMATION OM ETIHAD

Etihad.com är utan tvekan världens snabbast växande flygbolag som tillhandahåller premiumtjänster till biljettpriser. Gå med nu i Etihad.com Affiliate Program och starta ditt eget företag. Du kommer att tjäna pengar genom att enkelt och enkelt marknadsföra Etihad.com på din webbplats, reseblogg eller ditt sociala mediekonto. För varje försäljning som genereras av länken eller bannern på din webbplats får du konkurrenskraftiga provisionssatser och många andra förmåner, inklusive tillgång till ett stort kreativt lager och regelbundna och fantastiska incitament. Utöver detta kommer Etihad.coms lojalitetsprogram att ge dig ännu fler belöningar. Gå med nu i Etihad Guest Loyalty Program och börja tjäna miles varje gång du reser för att byta ut dem mot en gratis flygresa, en Appel Gadget till ett specialpris eller för hem- och trädgårdsartiklar. Det finns några fler saker du måste tänka på när du bokar ditt flyg med Etihad.com. Vi samlade in all nödvändig information om betalningsmetoderna, mobilappen, konton på sociala medier och återbetalningspolicyn.

INFORMATION OM ETIHAD BETALNINGSMETODER

Etihad.com förser dig med flera betalningsmetoder: Kredit- och betalkort (MasterCard, VISA, Diners Club, American Express, JCB Credit, Carte Bancaire och China Union Pay), e-plånböcker (PayPal, Alipay, eNets, Visa Checkout), Real -tid banköverföring (iDEAL, Sofort Banking, Giropay, NetBanking, POLi och KNET) och Offline banköverföringar, Konbini och Travel Bank.

ETIHAD MOBIL APP

Ladda ner den lättanvända Etihad.com-appen nu, tillgänglig på Apple-, Android- och Huawei-enheter så kommer du att kunna boka ditt flyg direkt eller snabbt checka in på din telefon eller surfplatta. Du kan också ladda ner ditt boardingkort, välja din favoritplats ombord och till och med boka din Uber-resa från flygplatsen. Dessutom kommer du att ha en värld av förmåner till hands, eftersom du kan spara 20 % på flygplatspriser, du kan köpa extra bagageutrymme till ett specialpris och du kan tjäna ännu fler miles.

ETIHAD I SOCIALA MEDIER

Håll kontakten och bli den första att ta reda på allt om specialerbjudanden och kampanjerbjudanden. Följ aktiviteten på Etihad.com på Instagram, Facebook, Twitter, YouTube, Pinterest och LinkedIn och sök inspiration för ditt nästa äventyr. Gå med i en fantastisk community nu och du kommer att få tillgång till fantastiska tävlingar och giveaways som kan ge dig din drömsemester gratis.

INFORMATION OM ETIHAD RETURPOLICY

Återbetalningspolicyn på Etihad.com beror på rutten och biljettpriset du har bokat. Om du köpt en Economy Flex Ticket kan du göra ändringar i din bokning gratis upp till två timmar före flygets avgång. Flexibiljetten är den bästa eftersom du kan ändra dig när du vill och du kan boka om ditt flyg utan extra kostnad. För andra biljetter tillkommer ytterligare avgifter. Du kan begära full återbetalning om ditt flyg är försenat eller inställt på grund av väderförhållanden, strejk eller en pandemi. Dessutom, i den olyckliga händelsen av en närmaste familjemedlems död kommer du att kunna ändra ditt flyg gratis eller begära en återbetalning men bara om du kan tillhandahålla en officiell dokumentation.

KONTAKTINFORMATION FÖR ETIHAD

Du hittar allt du behöver veta om Etihad.com på den officiella hemsidan. Men om du behöver ännu mer hjälp kan du kontakta kundtjänstteamet 24/7 via Live Char eller genom att ringa ett globalt kontaktcenter. Du hittar rätt nummer för varje land på onlineformuläret på den officiella webbplatsen.

Vanliga frågor om ETIHAD

Erbjuder ETIHAD rabattkoder?

För närvarande finns det 7 rabattkoder och kampanjer som kommer att fungera för ETIHAD i juni 2024 och den senaste kupongen som lagts till idag erbjuder 20 % rabatt.

Hur mycket kan du spara med ETIHAD rabattkoder?

Hur mycket du kan spara med en rabattkod från ETIHAD kan variera beroende på värdet på beställningen och värdet på den erbjudna rabatten. Just nu ligger rabattprocenten på mellan 20 % och 25 %, och det sparade beloppet kan uppgå till flera hundra euro beroende på situationen.

Vilka är de bästa kupongerna och rabattkoderna för ETIHAD?

Bästa verifierade rabattkoden för ETIHAD är (BIZSAVE) och erbjuder kunder en rabatt på 25 % vid köp i juni 2024.

HUR KAN JAG HITTA DE NYASTE KUPONGENE FÖR ETIHAD?

Du kan hitta de senaste kupongerna för Etihad.com på speciell webbplats inklusive www.promonix.com, www.coupons-promo-code.com, www.global-discount-codes.com eller www.myvouchercodes.co.uk. Du kommer att hitta ännu fler webbplatser som dessa genom att helt enkelt söka dem på Google.

KAN JAG BETALA MED PAYPAL PÅ ETIHAD?

Ja, du kan betala med PayPal på Etihad.com.

ERBJUDER ETIHAD GRATIS FRAKT?

Ja, Etihad.com erbjuder gratis elektronisk frakt via din e-postadress och mobilappen.

VAD KAN JAG GÖRA OM ETIHAD-KUPONGEN INTE FUNGERAR?

Har du problem när du försöker lösa in din Etihad.com-kupongkod? Följ våra nästa riktlinjer och ta reda på hur du åtgärdar dina fel. Har du angett din kod korrekt? Dubbelkolla din inmatning, särskilt om du har skrivit din kod med tangentbordet. Se till att alla bokstäver och siffror är i rätt ordning, var uppmärksam på versaler och gemener och lägg inte mellanslag mellan tecknen. Du kan undvika denna typ av fel genom att helt enkelt använda funktionen för att kopiera klistra in för att korrekt överföra koden sedan början. Har du läst detaljerna till din kupong? Var medveten om att varje kod har sina egna inlösenvillkor. Vanligtvis är en kod giltig för ett minimivärde eller för en viss typ av biljett eller destination. Det finns också tillfällen då koden är giltig för nya eller för befintliga kunder. Du har kontrollerat allt ovan, men får du fortfarande ett felmeddelande? Är du säker på att du inte har använt samma kod vid en tidigare bokning? Om du redan har använt samma kod tidigare kan du inte använda den längre, eftersom den har gått ut.

HUR LÄGGER MAN TILL EN ETIHAD-KUPONG?

Följ några användbara steg för att lösa in din Etihad.com-kupongkod.

 • 1
  Gå till Etihad.com, sök efter ditt flyg eller hotell och välj datum för din nästa resa.
 • 2
  Logga in på ditt eget konto om du redan har ett eller registrera dig just nu för att få tillgång till din bokningsprocess.
 • 3
  Sök efter den perfekta kupongkoden på vår webbplats och när du hittar den som passar dina behov kopiera den till urklippet, memorera den eller anteckna den på ett papper eller ett Word-dokument.
 • 4
  Gå till bokningssammanfattningssidan och klistra in din kod i den obligatoriska rutan, märkt Ange Etihad Airways kampanjkod eller skriv in den manuellt med tangentbordet.
 • 5
  Använd din kupong för att aktivera rabatten och om du är nöjd med priset slutför du din beställning.

Aktiva rabattkoder för ETIHAD

🛍️ Kategori Flyg
🔥 Totala erbjudanden 7
🎇️ Rabattkoder 7
📌 Erbjudanden 0
➡️ Bästa kupongen 25% Rabatt
🆕 Nyaste kupongen 20% rabatt
🚚 Fri frakt JA
🔄 Returperiod 30 Days
⏳ Senaste uppdatering 16 juni 2024

Bästa kupongkoder för ETIHAD

ETIHAD-KOD ETIHAD ERBJUDANDEBESKRIVNING UTGÅR UT
SUMMER24 Upp till 20 % rabatt på utvalda bokningar med rabatt på Etihad Airways N / A
TAKEOFF20 Spara 20% på din beställning ETIHAD rabattkod September 30, 2024
YOU10 Spara 10 % rabatt på flyg till USA Etihad Airways rabattkod Augusti 31, 2024
BIZSAVE Upp till 25 % rabatt på din beställning Etihad Airways rabattkod September 30, 2024

Betalningsalternativ

PAYPAL
ApplePay
Kreditkort (Visa, Mastercard)

Frakt alternativ

Via e-post

Kontakta Alternativ

Abu Dhabi, 35566 New Airport Road, Khalifa City A, Förenade Arabemiraten
E
@etihad
E
etihad.com

ETIHAD FUNKTIONER OCH FÖRDELAR 

Ta reda på varför vi älskar Etihad.com. Funktionerna och fördelarna med ett premiumflygbolag beskrivs i några få ord.

 • Ett fantastiskt lojalitetsprogram som heter Etihad Guest som kommer att ge dig fantastiska belöningar.
 • Ett fantastiskt affiliateprogram med höga provisionssatser.
 • 20 betalningsmetoder inklusive PayPal och Alipay.
 • Fri frakt och fri avbokning av din bokning.
 • Mer än 120 passagerar- och fraktdestinationer över hela världen.
 • Ett prisbelönt företag.

ETIHAD SPARATIPS

Boka din nästa semester med Etihad.com och följ våra spartips för att få det bästa priset för ditt flyg och hotell.

 • Få 10 % rabatt på din bokning om du registrerar dig som student eller nyckelarbetare.
 • Ladda ner appen som är tillgänglig på iOS-, Android- och Huawei-enheter för att få exklusiva rabatter och kuponger.
 • Välj din nästa destination från avsnittet Specialerbjudanden för att få de bästa priserna.
 • Boka under de speciella tiderna på året: Black Friday, Cyber ​​Monday, Summer Sale, Double 11 eller Christmas Rea.
 • Spara minst 20 % när du bokar extra bagageutrymme online.
Copyright © 2024 Couponius.com. All information som presenteras är en informativ titel.