Generiska filter

KLM rabattkod & kuponger

Upptäck de senaste rabattkoderna och verifierade kampanjerna för exklusiva besparingar hos KLM

Ditt betyg: Ingen
Betyg: 4.9 - 2 avgivna

Aktiva KLM rabattkoder

Utgångna KLM rabattkoder

ALLMÄN INFORMATION OM KLM.com

KLM.coms historia börjar redan 1919 och det är det största nederländska flygbolaget och världens äldsta flygbolag som har flyg till detta datum under sitt ursprungliga namn i över 170 länder. Vilken typ av resenär är du? En äventyrlig sådan? Den passionerade fotografen? Festen? Resorthopparen eller familjen missbrukare? Eller den fashionabla divan? Med KLM.com spelar det ingen roll, för det erbjuder fantastiska erbjudanden för alla typer av resenärer och det har täckt dig med toppdestinationer över hela världen: New York, London, Barcelona, ​​det antika Rom, det fantastiska Florens, det extravaganta och lyxiga Dubai, den underbara och hisnande Honolulu Island, den livliga Cape Down och mycket mer. Boka din nästa resa med KLM.com och skapa nya minnen. blank

SPECIELLA FÖRSÄLJ EVENEMANG KLM.com

Vill du upptäcka nya resmål och bli en kännare inom andra kulturer och traditioner, men du har fått slut på resemedel? Utforska KLM.coms värld och njut av stora rabatter under de speciella försäljningsevenemang som kommer varje år med fantastiska reseerbjudanden. Boka din nästa resa med KLM.com och få specialpriser för utvalda destinationer.

VÄLKOMMEN RABATTER

Då och då har KLM.com reklamkampanjer och erbjuder välkomstrabatter till sina nya användare. Håll ett öga på KLM.com och spara minst 5 % rabatt på din första bokningsbeställning.

BLACK FRIDAY REA

Åk till de finaste semesterdestinationerna och betala ett lägre pris för dem. KLM.com organiserar vanligtvis marknadsföringskampanjer för Black Friday-försäljning under namnet Blue Fly Days. Gå på en stadssemester eller boka en utökad familjesemester under Black Friday-eventet och du kan spara upp till 60 % rabatt på utvalda flyg till olika destinationer.

11/11 FÖRSÄLJNING

Utforska KLM.coms magiska värld och boka ditt flyg under Singles' Day Sales Event, känt som 11/11 eller Double 11 för att få de bästa tjänsterna till de bästa priserna. Tveka inte och ta ditt semestererbjudande med mer än 20 % rabatt.

CYBER MÅNDAG FÖRSÄLJNING

Tänkte du att Cyber ​​Monday är ett evenemang som endast anordnas av butiker som säljer elektronik och andra prylar? Det är så fel. KLM.com visar motsatsen och välkomnar dig på dagen med de största försäljningsevenemangen med mer än 40 % rabatt på utvalda destinationer.

JULFÖRSÄLJNING

Fira din magiska vita jul med KLM.com. Missa inte några av de mest fantastiska reseerbjudandena och kom tillbaka till KLM.com i december för att få din fantastiska julrabatt. Du kan spara upp till 60 % rabatt på så många toppdestinationer. blank

HUR KAN DU FÅ RABATT IDAG PÅ KLM.com?

Är din passion för att resa lite dyr ibland? Har du en begränsad budget, men du vill verkligen inte vänta till slutet av året med att få din biljett under de speciella försäljningsevenemangen? KLM.com kommer definitivt att bli din favoritreseplattform online, eftersom den erbjuder dig andra metoder som hjälper dig att spara stort på din nästa resa varje dag i ditt liv.

KAMPANJSKUPONGER FÖR KLM.com

Under de senaste åren har användningen av reklamkuponger varit en stor framgång även bland kunderna och företagen. Spara minst 15 % rabatt med rätt kampanjkupong för KLM.com och ge dig ut på ditt livs resa. Missa inte de reseerbjudanden som ges av kupongkoderna.

RABATTER OCH SPECIALERBJUDANDEN PÅ KLM.com

Skapa nya minnen varje dag och få ett oförglömligt semesteräventyr. Betala mindre för din passion för att resa med KLM.com specialerbjudanden och enorma rabatter. Kolla dagligen i avsnittet Deals för att få ännu mer än 60 % rabatt på din nästa flygning. Dessutom kan du beställa din specialmåltid kostnadsfritt, serverad exklusivt på interkontinentala KLM.com-flyg. Välj paketpaket för att få ännu fler rabatter och kostnadsfria tilläggstjänster. Bli dessutom en del av Flying Blue-programmet för att tjäna miles som du kan byta mot olika belöningar. Tveka inte och gå med nu i detta fantastiska program för att få miles för varje euro du spenderat och för att få upp till $10 rabatt på ditt första betalda incheckade bagage samt 1 % rabatt på din favoritplats.

RABATT ERBJUDS AV KLM.com NYHETSBREV

Få tillgång till de senaste specialerbjudandena och njut av din 10 % rabatt när du prenumererar på det officiella KLM.com-nyhetsbrevet.

ANVÄNDBAR INFORMATION OM KLM.com

Vill du tjäna extra pengar genom att göra det du vill? Gå sedan med i KLM.com Affiliate Program och marknadsför detta fantastiska holländska företag på din webbplats, blogg, app eller ditt sociala mediekonto till höga provisioner på flygbokningar som görs på KLM.com. Du kommer också att få 30 dagars cookielivslängd, mobilspårning, spårning över länder, kort godkännandetid för försäljning och marknadsföringsverktyg som hjälper till att optimera konverteringen. Det finns några saker du måste tänka på när du gör din onlinebokning på KLM.com. Nedan hittar du en kort beskrivning om betalningsmetoderna, återbetalningspolicyn, närvaron på KLM.com på sociala medier och om kundtjänstteamet.

INFORMATION OM BETALNINGSMETODER

KLM.com accepterar följande betalningsmetoder: Kredit- och betalkort (American Express, MasterCard, Visa, Diners Club, Discover, JCB, UATP/Airplus-kort), banköverföring, PayPal, WeChat Pay (endast Kina), Alipay (Kina och Hong Kong), kontanter på ett KLM.com biljettkontor, Ingenico ePayments och Adyen.

KLM.com MOBILAPP

Ladda ner mobilappen KLM.com, tillgänglig för både iOS- och Android-enheter för att boka och hantera dina flygresor från den lilla pryl som du har med dig hela tiden. Mobilappen fungerar som din egen personliga reseassistent och ger dig tillgång till fantastiska funktioner, inklusive en-trycksbetalning, mobil incheckning, mobilt boardingkort och flyguppdateringar i realtid. Håll dig uppdaterad med push-meddelanden och få tillgång till personliga erbjudanden för ditt äventyr. Dessutom går du aldrig vilse, eftersom du kan använda KLM.coms flygplatskartor för att enkelt och säkert navigera genom flygplatsen.

KLM.com I SOCIALA MEDIER

Vill du veta mer om livet för KLM.com-piloter? Vill du ha tillgång till insikter från KLM.com-världen? Vill du träffa passionerade resenärer precis som du? Följ sedan aktiviteten på KLM.com FacebookPinterestInstagramTwitter och Youtube att få tillgång till fantastiska saker. Du kan ta reda på hur KLM.com tränar sina piloter eller hur det är att landa på en kort bana och många andra intressanta berättelser. Glöm inte heller den officiella bloggen, för du kommer att få tillgång till användbar artikel som 10 Myths and Facts about Flying That Will Surprise You, Diary of a Pilot: en oförglömlig landning i Sydney, Vad är gömt i näsan på ett flygplan eller Packa som ett proffs: 7 hemligheter för en lätt resa.

INFORMATION OM RETURPOLICYEN

Det gick inte som du planerat? Är ditt flyg försenat i mer än 3 timmar på grund av en varning från tredje part? Är det inställt på grund av extrema väderförhållanden, politisk instabilitet eller en pandemi? Beroende på situationen kan du få full återbetalning, en ersättning eller en EMD-kupong.

KONTAKTINFORMATION TILL KLM.com

Om du inte hittade informationen du letade efter på den officiella webbplatsen kan du kontakta kundtjänstteamet 24 timmar om dygnet, 7 dagar i veckan via WhatsApp och Facebook Messenger. Du kan också kontakta någon av ombuden per telefon. På hemsidan hittar du olika nummer av olika specifika anledningar. Om du till exempel behöver mer information om flygändringar och avbokningspolicy kan du ringa +56 2 2988 4816 och för information om din online-incheckning kan du ringa +1 800-618-0104

Vanliga frågor om KLM

Erbjuder KLM rabattkoder?

För närvarande finns det 38 rabattkoder och kampanjer som kommer att fungera för KLM i juni 2024 och den senaste kupongen som lagts till idag erbjuder % rabatt.

Hur mycket kan du spara med KLM rabattkoder?

Hur mycket du kan spara med en rabattkod från KLM kan variera beroende på beställningens värde och värdet på den erbjudna rabatten. Just nu ligger rabattprocenten på mellan % och 80 % , och det sparade beloppet kan uppgå till flera hundra euro beroende på situationen.

Vilka är de bästa kupongerna och rabattkoderna för KLM?

Bästa verifierade rabattkoden för KLM är (ERBJUDANDE80 ) och erbjuder kunder en rabatt på 80 % vid köp i juni 2024.

Vilka är de faktiska rabattkoderna och kampanjerbjudandena för KLM?

Hur hittar jag de senaste kupongerna för KLM?

Du kan hitta de senaste kupongerna för KLM.com genom att antingen registrera dig för det officiella nyhetsbrevet eller genom att helt enkelt söka efter de senaste kupongerna på specifika webbplatser som www.promonix.com, www.coupons-promo-code.com, www.global -discount-codes.com, www.retailmenot.com eller genom att helt enkelt skriva in KLM.com-kuponger på Google.

Kan jag betala med paypal på KLM?

Ja, du kan betala med PayPal på KLM.com.

Erbjuder KLM fri frakt?

Du får gratis elektronisk frakt via din e-postadress eller den officiella appen.

Vad kan jag göra om KLM-kupongen inte fungerar?

Om din KLM.com kupongkod inte fungerar rekommenderar vi att du följer våra tips och tricks för att rätta till eventuella fel du kan stöta på. För det första, skrev du koden manuellt? Du kanske har skrivit fel. Kontrollera ännu en gång din inmatning och se till att alla siffror och bokstäver är i samma ordning som de visas på vår sida och var uppmärksam på mellanrummen mellan dina tecken och på versaler och gemener. Kollade du villkoren för din kupongkod? Varje KLM.com har sina egna regler som din beställning måste uppfylla. Läs detaljerna för att ta reda på vilka inlösenvillkoren är. Ibland är en kod giltig för en minimibokningsorder eller för vissa destinationer medan andra gånger gäller koden antingen för nya eller för befintliga kunder. För det tredje, är din kod fortfarande giltig? Om du redan har använt din kod vid ett tidigare köp kan du inte använda den längre. En KLM.com kupongkod kan inte lösas in mer än en gång av samma person eftersom den löper ut.

HUR LÄGGER MAN TILL EN KLM.com-KUPONG?

Några enkla steg hjälper dig att lägga till en KLM.com-kupong utan problem.

 • 1
  Gå till KLM.com, sök efter ditt flyg och lägg till tid och avresedatum samt antal resenärer och tilläggstjänsterna.
 • 2
  Logga in på ditt eget KLM.com-konto om du redan har ett eller registrera dig i det här steget för att få enkel åtkomst till din bokningssammanfattningssida och för att göra ändringar om du skulle ändra dig.
 • 3
  Sök efter lämplig kupongkod på vår sida och när du hittar rätt, kopiera den till klippbordet eller notera den någonstans så att du kan använda den senare.
 • 4
  Gå tillbaka till bokningssammanfattningssidan på KLM.com och klistra in din kod i kampanjfältet eller skriv in den manuellt med tangentbordet.
 • 5
  Använd din kod för att aktivera rabatten och slutföra din bokningsbeställning.

Aktiva rabattkoder för KLM

🛍️ Kategori Flyg
🔥 Totala erbjudanden 38
🎇️ Rabattkoder 38
📌 Erbjudanden 0
➡️ Bästa kupongen 80% rabatt
🆕 Nyaste kupongen 10% Rabatt
🚚 Fri frakt JA
🔄 Returperiod 30 Days
⏳ Senaste uppdatering 16 juni 2024

Bästa kupongkoder för KLM

KLM-KOD KLM ERBJUDANDE BESKRIVNING UTGÅR UT
uitsuit Se fram emot framtiden med nya produktsläpp N / A
mfb Klicka här för dagens bästa erbjudanden för stora besparingar på ett och samma ställe N / A
EUROPE761 Upplev oförglömlig shopping med Klm-kuponger N / A
DEALAM Ge alla Klm-koder ett försök i kassan med ett klick N / A

Betalningsalternativ

Kreditkort (Visa, Mastercard)

Frakt alternativ

Via e-post

Kontakta Alternativ

KLM Royal Dutch Airlines. PO Box 7700. 1117 ZL Schiphol. Nederländerna.
KLM Royal Dutch Airlines
@KLM
KLM Royal Dutch Airlines
klm.com

KLM.com FUNKTIONER OCH FÖRDELAR 

Upptäck hela världen och boka ditt nästa semesteräventyr med KLM.com för att få fantastiska funktioner och förmåner.

 • Ett fantastiskt affiliateprogram som låser upp olika belöningar.
 • Olika betalningsmetoder inklusive PayPal, Alipay och WeChat Pay.
 • Gratis elektronisk frakt och gratis avbokningar tillgängliga.
 • Flyg till mer än 170 länder.
 • Världens äldsta flygbolag som fortfarande flyger under sitt ursprungliga namn.

KLM.com SPARATIPS

Vill du spara ännu mer på din nästa söta flykt från den dagliga rutinen? Följ våra spartips för att få de bästa priserna för dina biljetter.

 • Anmäl dig till nyhetsbrevet för att få 10 % rabatt på dina resebiljetter.
 • Få 10 % rabatt på dina sittplatser när du registrerar dig för Flying Blue-programmet.
 • Få upp till $10 rabatt på ditt första betalda incheckade bagage med Flying Blue-programmet.
 • Få din specialmåltid gratis med KLM.com interkontinentala flyg.
 • Handla under de speciella tiderna på året: Black Friday, Cyber ​​Monday, 11-rea, julrea och lågsäsong.
Copyright © 2024 Couponius.com. All information som presenteras är en informativ titel.