Generiska filter

LOT rabattkod & kuponger

Upptäck de senaste rabattkoderna och verifierade kampanjerna för exklusiva besparingar hos LOT

Ditt betyg: 4.8
Betyg: 4.8 - 2 avgivna

Aktiva LOT rabattkoder

Förfallna LOT rabattkoder

ALLMÄN INFORMATION OM LOT

LOT har sitt huvudkontor i Warszawa och grundades den 29 december 1928, och det är Polens flaggskepp och ett av de 12 av världens äldsta flygbolag som fortfarande flyger till cirka 100 flygplatser runt om i världen. Med mer än 10 miljoner passagerare varje år har LOT över 120 reguljära förbindelser till världens mest kända och uppskattade destinationer inklusive London, Amsterdam, Barcelona, ​​Peking, Chicago, Dubai, Krakow, Miami, Milano, New York, Paris, Palma de Mallorca , Singapore, Tel Aviv, Zürich, Venedig eller Tokyo. En del av Star Alliance Group, LOT kommer väl till pass inte bara med lägre priser för din nästa semester, utan också utan dolda avgifter och med reseinspiration oavsett om du är en festbesökare, en modeberoende, en riskfylld och äventyrlig resenär eller en mer kylig sådan. Boka din nästa resa nu och res hela världen, med LOT vinner du en lott.
blank

MASSA SPECIELLA FÖRSÄLJNINGSEVENT

Är du en resemissbrukare som skulle vilja ha möjligheten att besöka fler och fler länder, men du har en begränsad budget? Visste du att du kan minska kostnaderna för ditt nästa semesteräventyr om du bokar i förväg eller om du bokar din biljett under de speciella försäljningsevenemangen? Ta reda på vad du måste göra för att få rabatt på din LOT-bokning.

MASSA VÄLKOMMEN RABATT

Då och då erbjuder LOT minst 5 % rabatt på välkomstrabatt på din första bokning någonsin. Håll ett öga på det och missa inte chansen att spara lite pengar på din nästa semester.

LOT BLACK FRIDAY REA

Bli en globetrotter och lås upp specialerbjudandena från LOT under det viktigaste försäljningsevenemanget på hela året. Möt nya kulturer och lär dig mer om andras traditioner. Boka din nästa resa till ditt favoritland med mer än 20 % rabatt under Black Friday Sales Event.

LOT 11/11 FÖRSÄLJNING

Vill du spara mer än 15 % rabatt på ditt nästa flyg till din favoritdestination? Boka sedan din biljett under Singles' Day Sales Event, även känt som Double 11 och 11/11 Sales för att besöka så många städer du kan.

LOT CYBER MÅNDAG FÖRSÄLJNING

Under årens lopp anordnar fler och fler företag särskilda säljkampanjer under Cyber ​​Monday Sales Event. Och LOT Polish Airline välkomnar dig med mer än 20 % rabatt på utvalda flygningar under detta speciella försäljningsevenemang och med många fler överraskningar. Du kan till exempel få tilläggstjänster utan kostnad.

MASSA JULFÖRSÄLJNING

Älskar du att resa? Ge dig ut på en ny resa och förbered semestern för nästa år. Få tillgång till det bästa utbudet av billiga flygresor och boka din biljett till din mest älskade destination i december. LOT förbereder julförsäljningsevenemanget och välkomnar dig med mer än 15 % rabatt på så många destinationer att du skulle få svårt att välja den som passar dig. blank

HUR KAN DU FÅ RABATT I DAG PÅ LOT?

Vill du hitta fler sätt att betala mindre för din nästa resa? Om du vill besöka fler och fler länder och du inte vill vänta till de speciella försäljningsevenemangen för att få ett reducerat pris för din resa, då bör du följa våra förslag. Det finns fler sätt som kan ge dig enorma rabatter på din LOT-bokning. Ta reda på hur du kan få rabatt idag på LOT.

MASSA KUPONGKODER

Du kan få det bästa priset för din LOT-flygning genom att helt enkelt använda en av kampanjkupongkoderna på vår sida. Med rätt kupongkod för LOT från vår sida kan du spara mer än 15 % rabatt på utvalda flyg till specifika destinationer. Ibland kan du få ännu mer, som 30 % rabatt på din flygbiljett.

RABATTER OCH SPECIALERBJUDANDEN PÅ LOT

Vill du få tillgång till LOT aktuella erbjudanden? Kolla nu avsnittet Erbjudanden och erbjudanden för att få reducerade priser inte bara för flyg inom Polen, utan även för flyg till många andra länder som USA eller Japan. Reser du med barn? Du sparar 90 % på standardpriset om ditt barn är under 2 år och 25 % rabatt på standardpriset om ditt barn är mellan 2 och 11 år. Vill du spara upp till 20 % för din extrabagageservice? Boka sedan tidigt för att betala låg. Du kommer att ha upp till 12 timmar före den planerade avgångstiden för att få din rabatt på ditt bagage för internationella och inrikesflyg och upp till 24 timmar före den planerade avgångstiden för interkontinentala flygningar.

RABATT ERBJUDS AV LOT NYHETSBREV

Anmäl dig till LOTs nyhetsbrev för att få tillgång till de senaste erbjudandena och för att få 10 % rabatt på din nästa bokning.

ANVÄNDBAR INFORMATION OM LOT

Gå med nu i LOT-lojalitetsprogram som är tillgängliga för affärsresenärer och privata för att få ytterligare förmåner på dina LOT-flyg. Det största lojalitetsprogrammet i Europa – Miles and More – kommer väl till pass med exklusiva privilegier inklusive tillgång till affärslounger på flygplatser, ett extra bagage utan kostnad, 50 % rabatt på flygpriser för din följeslagare, elektroniska uppgraderingskuponger, prioriterad ombordstigning och en mycket mera. Är du företagare? Äger du ett företag? Då, nu bör du gå med i affärslojalitetsprogrammet – LOT Dla Firm – för att tjäna poäng för varje affärsresa med LOT. Du kan spendera dem för värdefulla utmärkelser som flygpriser, hotellvistelser, tillgång till LOT Business Lounge "Polonez" eller "Mazurek", rabattkupong för AirKiosk eller gratis uppgraderingar av tilläggstjänster. Det finns några fler aspekter du måste erkänna om LOT. Nedan hittar du en kort beskrivning om betalningsmetoderna, återbetalningspolicyn och om kundtjänstteamet.

INFORMATION OM BETALNINGSMETODER

LOT accepterar följande betalningsmetoder: Kredit- och betalkort (VISA, American Express, MasterCard, Diners Club, UATP, JCB) PayPal, Internetbank (SOFORT, Dotpay, Giropay, iDEAL, UnionPay, Alipay), Google Pay och eWallet (QIWI , Alipay).

LOT MOBILAPP

Ladda ner den officiella LOT-mobilappen nu, tillgänglig för dina iOS- och Android-enheter för att göra resan rolig och enklare. Du får omedelbar tillgång till nyckelinformationen före och under din flygning samt enkel tillgång till LOT Contact Center. Appen kommer väl till pass med vad du ska göra och vad du ska besöka över hela världen och den ger dig också tips om när det är bäst att köpa prisvärda biljetter.

MASSOR I SOCIALA MEDIER

Håll kontakten och gå med i det fantastiska och passionerade LOT-communityt på sociala medier för att inte missa några erbjudanden. Följ dess aktivitet på Facebook, Instagram, LinkedIn, Twitter, Pinterest och YouTube för att hitta användbar information om de senaste anslutningarna, de senaste erbjudandena och för att få tillgång till exklusiva kampanjer och för att vinna gratisbiljetter genom att delta i olika giveaways. Glöm inte heller att läsa den officiella bloggen som är en viktig inspirationskälla. Du hittar användbar information om de största attraktionerna som du kan se till exempel i Budapest eller allt du behöver veta om Balkans tillgångar eller vilka som är de bästa öarna för semester i Europa.

INFORMATION OM RETURPOLICYEN

Med LOT går det bra att ändra dig eller att ändra datum för ditt reseäventyr. Du kan avboka dina flyg utan påföljd upp till 24 timmar efter att du har avslutat din bokning men endast om det gjordes minst 7 dagar före avresedatumet. Du kan också begära en återbetalning och få pengarna tillbaka eller en resekupong men bara om ditt flyg ställdes in på grund av dåliga väderförhållanden, en strejk eller en pandemi eller bara om du har bokat en Flexbiljett.

KONTAKTINFORMATION FÖR LOT

Om du har några frågor och du inte hittade det perfekta svaret på den officiella webbplatsen kan du kontakta kundtjänstteamet 24 timmar om dygnet, 7 dagar i veckan per telefon på +48 22 577 77 55, via Facebook Messenger, via Livechatt eller genom att skicka in en förfrågan via onlinekontaktformuläret. Observera att varje land har sitt eget telefonnummer till kundtjänst och du hittar all nödvändig information på den officiella webbplatsen.

Vanliga frågor om LOT

Erbjuder LOT rabattkoder?

För närvarande finns det 36 rabattkoder och kampanjer som kommer att fungera för LOT i juni 2024 och den senaste kupongen som lagts till idag erbjuder 10 % rabatt.

Hur mycket kan du spara med LOT rabattkoder?

Hur mycket du kan spara med en rabattkod från LOT kan variera beroende på värdet på beställningen och värdet på den erbjudna rabatten. Just nu ligger rabattprocenten på mellan 10 % och 40 %, och det sparade beloppet kan uppgå till flera hundra euro beroende på situationen.

Vilka är de bästa kupongerna och rabattkoderna för LOT?

Bästa verifierade rabattkoden för LOT är (BIZ40) och erbjuder kunder en rabatt på 40 % vid köp i juni 2024.

Vilka är de faktiska rabattkoderna och kampanjerbjudandena för LOT?

För närvarande finns det följande rabattkoder och kampanjerbjudanden för LOT:

HUR KAN JAG HITTA DE NYASTE KUPONGENE FÖR LOT?

Du kan hitta de senaste kupongerna för LOT på specifik webbplats som www.coupons-promo-code.com, www.global-discount-codes.com, www.promonix.com, www.topcashback.com, www.myvouchercodes.co. uk eller www.dealscove.com.

KAN JAG BETALA MED PAYPAL PÅ LOT?

Ja, du kan betala med PayPal på LOT.

ERBJUDER LOT GRATIS FRAKT?

Ja, LOT erbjuder gratis elektronisk leverans via den angivna e-postadressen och i den officiella appen.

VAD KAN JAG GÖRA OM LOT-KUPONGEN INTE FUNGERAR?

Försöker du lösa in din LOT kupongkod och du får ett felmeddelande? Ge inte upp din rabatt och följ våra riktlinjer för att hitta källan till ditt fel och för att lära dig hur du kan åtgärda det. Varje LOT kupongkod från vår databas har sina egna inlösenvillkor. Du måste noga läsa detaljerna i din kupongkod för att säkerställa att din beställning följer reglerna. En kod är vanligtvis giltig för ett lägsta bokningsvärde, för utvalda destinationer eller för specifika tjänster. Det finns tillfällen då koden är giltig antingen för nya eller för befintliga kunder. Angav du koden manuellt med tangentbordet? Du kan ha gjort ett stavfel. Dubbelkolla din inmatning och se till att alla tecken följer samma ordning som de gör på vår sida och inte sätta mellanslag mellan siffrorna och bokstäverna. Du kan undvika allt detta krångel sedan början genom att helt enkelt använda funktionen för att kopiera och klistra in för att ange koden korrekt. Om inget av ovanstående gäller och du fortfarande får ett felmeddelande betyder det att du redan har använt samma kupongkod vid ett tidigare köp. Den har gått ut och du kan inte använda den längre.

HUR LAGER MAN MYCKET rabattkod?

Följ våra enkla steg för att lägga till din LOT kupongkod snabbt och säkert.

 • 1
  Gå till LOT.com och sök efter ditt flyg genom att lägga till datum och tider för resan.
 • 2
  Logga in på ditt personliga konto om du redan har ett eller registrera dig nu för att få tillgång till din bokning och för att göra ändringar i den om du vill.
 • 3
  Titta på alla LOT-kupongkoder från vår sida och när du hittar den som passar dina behov, kopiera den till klippbordet
 • 4
  Gå tillbaka till LOT.com och på bokningssammanfattningssidan kan du antingen klistra in din kod i kampanjfältet, märkt Jag har en rabattkod, eller ange den manuellt med tangentbordet.
 • 5
  Använd koden för att aktivera rabatten och följ de sista stegen för att slutföra din bokningsbeställning.

Aktiva rabattkoder för LOT

🛍️ Kategori Flyg
🔥 Totala erbjudanden 36
🎇️ Rabattkoder 19
📌 Erbjudanden 17
➡️ Bästa kupongen 40% Rabatt
🆕 Nyaste kupongen 10% rabatt
🚚 Fri frakt JA
🔄 Returperiod 30 Days
⏳ Senaste uppdatering 17 juni 2024

Bästa kupongkoder för LOT

LOTKOD BESKRIVNING AV LOT ERBJUDANDE UTGÅR UT
LOTEK24 Spara 10% extra på barnartiklar N / A
N/A 任意下單立省10% N / A
N/A Pris på 559 USD N / A
N/A Kiev – tur och retur特惠:下單立享最低價$607 N / A

Betalningsalternativ

PAYPAL
Kreditkort (Visa, Mastercard)

Frakt alternativ

Via e-post

Kontakta Alternativ

39, 17 Stycznia Str. 00-906 Warszawa Polen
LOT Polish Airlines
@LOTPLAirlines
LOT Polish Airlines
lot.com

MASSOR FUNKTIONER OCH FÖRDELAR Upptäck den magiska världen av LOT och lås upp exklusiva funktioner och förmåner.
 • Tillgång till det största europeiska lojalitetsprogrammet som heter Miles and
 • Mer som ger dig privilegier som extra bagage utan kostnad eller 50 % rabatt på flygpriser för din följeslagare.
 • Tillgång till Business Loyalty Program – LOT Dla Firm – som ger dig poäng som kan användas för flygpriser eller för hotellvistelser.
 • 24/7 kundtjänstsupport.
 • Över 120 regelbundna förbindelser till toppdestinationer.
 • Mer än 15 betalningsmetoder inklusive PayPal och Google Play.
MASSA SPARATIPS Om du vill spara mer på din LOT-biljett föreslår vi att du följer våra spartips.
 • Prenumerera på nyhetsbrevet för att få 10 % rabatt på din nästa bokning.
 • Få minst 5 % rabatt på välkomstrabatt för din första bokning någonsin på LOT.com.
 • Spara upp till 20 % rabatt för ett extra bagage om du bokar det tidigare.
 • Spara 90 % rabatt om du reser med ditt barn under 2 år och
 • spara 25 % rabatt på standardpriset om ditt barn är mellan 2 och 11 år.
 • Få mer än 20 % rabatt genom att boka din biljett under speciella försäljningsevenemang som Black Friday, Cyber ​​Monday, Singles' Day eller Christmas Sales.
Copyright © 2024 Couponius.com. All information som presenteras är en informativ titel.