Generiska filter

LATAM rabattkod och kuponger

Upptäck de senaste rabattkoderna och verifierade kampanjerna för exklusiva besparingar hos LATAM

Ditt betyg: Ingen
Betyg: 4.8 - 1 rösta

Aktiva LATAM rabattkoder

Förfallna LATAM rabattkoder

ALLMÄN INFORMATION OM LATAM

LATAM, med huvudkontor i Santiago, Chile, grundades 2012 från korsningen mellan två företag LAN och TAM och det är det största flygbolaget från Latinamerika som opererar med sin moderna flotta på mer än 250 Airbus- och Boeing-flygplan till ett brett utbud av toppklasser destination över hela världen inklusive Punta Cana, Las Vegas, Miami, Madrid, Rom, Havanna, Kapstaden, Sydney, Frankfurt, Amsterdam, Bryssel, Boston eller Dallas. Den har haft en enorm framgång genom åren, och den belönades flera gånger tack vare dess bästa tjänster och överkomliga priser. LATAM belönades 2021 som bästa globala flygbolags 5-stjärniga kategori, 2020 som bästa kabinservice i Sydamerika och bästa underhållning ombord i Sydamerika, allt utdelat av APEX Passenger Choice Awards. År 202o utsågs det också till bästa flygbolag i Sydamerika av World Travel Awards och tog 2019 4 priser (bästa flygbolag i Sydamerika, Bästa Business Class i Sydamerika, Bästa Economy Class i Sydamerika och Bästa VIP Lounge i Sydamerika ), allt från SKYTRAK – världens mest prestigefyllda årliga kundnöjdhetsundersökning för flygbolag.
blank

SPECIELLA LATAM FÖRSÄLJNINGSEVENT

Skulle du älska att ha kul och resa mer för att möta nya kulturer och traditioner, men din budget hjälper dig inte? Skulle du vilja resa mer och betala mindre? Boka din biljett till en fantastisk destination, för att fly från den dagliga rutinen under de speciella försäljningsevenemangen och du kommer att dra nytta av enorma rabatter.

LATAM VÄLKOMMEN RABATTER

Ibland erbjuder LATAM dig 10 % rabatt på välkomstrabatt för din första bokning som görs på den officiella webbplatsen.

LATAM BLACK FRIDAY REA

Ha tålamod och var beredd att få det mest överkomliga priset för din nästa resa. Boka din biljett med LATAM under Black Friday Sales Event och du kan spara mer än 20 % rabatt på utvald destination. Ibland kan du få ännu fler som tilläggstjänster gratis. Tveka inte och unna dig en fantastisk LATAM-upplevelse.

LATAM 11/11 FÖRSÄLJNING

Är det första gången du hör om 11/11 Sales Event? Det är ett evenemang som alltid anordnas den 11 november och är även känt som Singles' Day Sales eller Double 11. Detta speciella evenemang anländer till LATAM med mer än 15 % rabatt på utvalda flyg.

LATAM CYBER MONDAY FÖRSÄLJNING

Cyber ​​Monday är ett annat stort försäljningsevenemang, lika känt som Black Friday. Och fler och fler företag inklusive LATAM behandlar sina kunder med otroliga rabatter. Boka din biljett med LATAM under Cyber ​​Monday, så kan du spara mer än 25 % rabatt på utvalda flyg.

LATAM JULFÖRSÄLJNING

Fira vintersäsongen och lys upp glädjen för nästa år. Boka din biljett till ditt nästa äventyr i december för att få mer än 20 % rabatt på utvalda destinationer under julförsäljningsevenemanget. blank

HUR KAN DU FÅ RABATT I DAG PÅ LATAM?

Din passion för resor lämnar dig många gånger utan pengar? Skulle du vilja spendera mindre, men resa mer och du vill inte vänta till säljevenemangen som anordnas i slutet av året? Ta reda på hur du kan få rabatt idag på LATAM och ta del av flygbolagens specialerbjudanden.

LATAM KAMPANJSKOD

Använd en av kampanjkupongerna för LATAM från vår databas för att boka ett flyg till din favoritdestination till ett specialpris. Med rätt kupongkod kan du spara upp till 20 % rabatt på alla bokningar och upp till 25 % rabatt på utvalda användare. Dessutom hittar du kupongkoder som ger minst 3 % pengar tillbaka när du registrerar dig för LATAM-e-post.

RABATTER OCH SPECIALERBJUDANDEN PÅ LATAM

Ge dig ut på en ny resa med LATAM Airlines och dra nytta av LATAMs specialerbjudanden. Titta på kampanjsektionen från den officiella webbplatsen och fly från den dagliga rutinen till månadens destination, åk iväg under långhelgen eller var redo att utforska det du letat efter. Du kan spara mer än 20 % rabatt på så många destinationer. Om du är student har vi fantastiska nyheter eftersom LATAM Airlines har slagit ihop StudentUniverse för att ge mer än 10 % rabatt på studentrabatter på flygbiljetter.

RABATT ERBJUDS AV LATAM NYHETSBREV

Anmäl dig till det officiella nyhetsbrevet för att låsa upp din 10 % rabatt för din nästa bokning på LATAM.

ANVÄNDBAR INFORMATION OM LATAM

Res mer för att få ännu mer. Gå med nu i LATAM Pass, flygbladsprogrammet som ger dig poäng som du kan använda för att lösa in gratisbiljetter, produkter och uppgraderade tjänster. Dessutom får du tillgång till exklusiva förmåner som prioriterat bagage, premiumboarding, tillgång till VIP-loungen och tillgång till WhatsApp och ett dedikerat kundtjänstteam. Om det här är första gången du vill göra en bokning på LATAM finns det några saker du måste ta hänsyn till. Vi har redan gjort efterforskningen åt dig och vi ger dig en kort beskrivning om betalningsmetoden, återbetalningspolicyn och kundtjänstteamet.

INFORMATION OM BETALNINGSMETODER

LATAM accepterar följande betalningsmetoder: Kredit- och betalkort (VISA, American Express, MasterCard), PayPal.

LATAM MOBILAPP

Få det bästa verktyget för att hitta och boka boende eller flyg till din nästa drömsemester. Ladda ner nu den officiella mobilappen för LATAM, tillgänglig för dina iOS- och Android-enheter för att boka när du är på språng och för att få tillgång till exklusiva funktioner och förmåner. Du kommer att kunna njuta av din ljuva flykt till fullo med mer än 90 filmer, 270 avsnitt av TV-program, över 2800 låtar, dagliga nyheter, specialprogram för barn samt tillgång till flygkarta. Du kommer att få tillgång till alla dessa funktioner inte bara på din lilla pryl, utan även under din flygning. Välj LATAM för en otrolig upplevelse.

LATAM I SOCIALA MEDIER

Gå med nu i LATAM-communityt på sociala medier för att få tillgång till exklusiva specialerbjudanden och för att ta reda på mer information om dina favoritdestinationer. Följ dess aktivitet på Facebook, LinkedIn, Instagram, Twitter, Pinterest och YouTube för att träffa passionerade resenärer precis som du, för att läsa artiklar om roliga saker att göra och att besöka på de mest kända destinationerna och för att få chansen att vinna gratisbiljetter och gratis uppgraderade tjänster genom att delta i olika tävlingar.

INFORMATION OM RETURPOLICYEN

Om du ångrat dig kan du avboka din bokning utan några extra avgifter och påföljder inom 24 timmar från ditt köp, men endast när din bokning görs en vecka eller mer före flygets avgång. Du kan också få full återbetalning eller en resekupong när ditt flyg är försenat eller inställt på grund av dåliga väderförhållanden, en strejk, ett terroristhot eller en pandemi.

KONTAKTINFORMATION FÖR LATAM

Om du har några tvivel om din LATAM-bokning och du inte kunde hitta ett tillfredsställande svar på de officiella webbplatserna, kan du kontakta kundtjänstteamet 24 timmar om dygnet, 7 dagar i veckan genom att skicka ett e-postmeddelande till [e-postskyddad], via Facebook, Twitter och onlinekontaktformuläret eller via telefon på 1 (866) 435-9526. Vi rekommenderar att du tar en titt på telefonnumren som finns på webbplatsen för varje destination som används av LATAM Airlines.

Vanliga frågor om LATAM

Erbjuder LATAM rabattkoder?

För närvarande finns det 24 rabattkoder och kampanjer som kommer att fungera för LATAM i juni 2024 och den senaste kupongen som lagts till idag erbjuder % rabatt.

Hur mycket kan du spara med LATAM rabattkoder?

Hur mycket du kan spara med en rabattkod från LATAM kan variera beroende på beställningens värde och värdet på den erbjudna rabatten. Just nu ligger rabattprocenten på mellan % och 30 %, och det sparade beloppet kan uppgå till flera hundra euro beroende på situationen.

Vilka är de bästa kupongerna och rabattkoderna för LATAM?

Bästa verifierade rabattkoden för LATAM är (GET30) och erbjuder kunder en rabatt på 30 % vid köp i juni 2024.

Vilka är de faktiska rabattkoderna och kampanjerbjudandena för LATAM?

HUR KAN JAG HITTA DE NYASTE KUPONGENE FÖR LATAM?

Du kan hitta de senaste kupongerna för LATAM Airlines på specifika webbplatser som www.promonix.com, www.coupons-promo-c0de.com, www.global-discount-codes.com, www.dealspotr.com, www.finder. com, www.slickdeals.net, www.retailmenot.com eller www.mexicanchamberofcommerce.co.uk.

KAN JAG BETALA MED PAYPAL PÅ LATAM?

Ja, du kan betala med PayPal på LATAM.

ERBJUDER LATAM GRATIS FRAKT?

Ja, LATAM erbjuder gratis elektronisk frakt via din e-postadress och i appen.

VAD KAN JAG GÖRA OM LATAM-KUPONGEN INTE FUNGERAR?

Om din LATAM-kampanjkupong inte fungerar och du får ett felmeddelande, föreslår vi att du följer våra tips och tricks för att hitta källan till ditt fel och för att ta reda på vad du måste göra för att åtgärda det. Skrev du koden manuellt med hjälp av ditt tangentbord? Du kan lätt ha gjort ett skrivfel utan att ens märka det. Kontrollera din inmatning en gång till och se om siffrorna och bokstäverna följer samma ordningsföljd som i vår databas. Var också uppmärksam på versaler och gemener och lägg inte mellanslag mellan tecknen. Du kan undvika denna typ av fel genom att helt enkelt använda funktionen för att kopiera och klistra sedan början för att överföra koden korrekt. Visste du att varje LATAM kupongkod har sina egna inlösenvillkor? Du bör noggrant läsa detaljerna till din kupong för att ta reda på vad du behöver göra. Ibland är en kod giltig för ett lägsta bokningsvärde eller för utvalda destinationer medan andra gånger gäller koden antingen för nya eller för befintliga kunder. Har du kollat ​​allt ovan och inget av det gäller? Får du fortfarande ett felmeddelande? Jo, det betyder att du redan har använt samma kupongkod vid ett tidigare köp och du har förmodligen glömt bort det. En kupongkod från vår sida kan inte användas mer än en gång av samma person eftersom den löper ut.

HUR LÄGGER MAN TILL EN LATAM-KUPONG?

Om det är första gången du vill lösa in en LATAM kupongkod från vår sida rekommenderar vi att du följer våra nästa steg.

 • 1
  Gå till LATAM.com och sök efter ett flyg som passar ditt resdatum och tidpunkt.
 • 2
  Logga in på ditt personliga konto om du redan har ett eller skapa ett i det här steget för att få enkel tillgång till din bokningsprocess och för att göra ändringar i den.
 • 3
  Titta på alla reklamkupongkoder från vår sida och när du hittar den som passar dina behov, kopiera den till urklippet, memorera den eller anteckna den på ett papper eller i ett Word-dokument.
 • 4
  Gå tillbaka till LATAM.com och på bokningssammanfattningssidan kan du antingen klistra in koden i det obligatoriska fältet eller så kan du skriva in den manuellt med tangentbordet.
 • 5
  Om allt går bra och rabatten tillämpas kan du följa de sista stegen för att slutföra din bokningsprocess.

Aktiva rabattkoder för LATAM

🛍️ Kategori Flyg
🔥 Totala erbjudanden 24
🎇️ Rabattkoder 24
📌 Erbjudanden 0
➡️ Bästa kupongen 30% Rabatt
🆕 Nyaste kupongen 7% rabatt
🚚 Fri frakt JA
🔄 Returperiod 30 Days
⏳ Senaste uppdatering 17 juni 2024

Bästa kupongkoder för LATAM

LATAM KOD LATAM ERBJUDANDE BESKRIVNING UTGÅR UT
OVE Få fantastiska besparingar på alla köp med Latam-kuponger N / A
REE Har du problem med att hitta koder för LATAM Airlines? Prova dessa vanliga kupongfraser N / A
E10 Prova denna säsongsrabattkod på Latam.com/en_us/ N / A
E15 Latam.Com/En_Us/ Säsongsbunden rabattkod N / A

Betalningsalternativ

PAYPAL
Kreditkort (Visa, Mastercard)

Frakt alternativ

Via e-post

Kontakta Alternativ

Santiago, Av. Américo Vespucio 1501, Local BS-108 Boulevard Financier, Chile
LATAM flygbolag
@LATAMAirlines
LATAM flygbolag
latamairlines.com

ATAM FUNKTIONER OCH FÖRDELAR Bli en globetrotter och upptäck LATAMs fantastiska värld. Skapa och konto så får du tillgång till exklusiva förmåner och funktioner.
 • Tillgång till Flyer-programmet – LATAM Pass – som ger dig poäng och exklusiva förmåner som prioriterat bagage, premiumboarding och tillgång till VIP-loungen.
 • 24/7 dedikerat kundserviceteam
 • Gratis avbokning tillgänglig.
 • Fri tillgång till mer än 90 filmer, 270 avsnitt av TV-program, över 2800 låtar, dagliga nyheter, specialprogram för barn samt tillgång till flygkarta med den officiella mobilappen.
 • Tillgång till topptjänster från ett prisbelönt flygbolag.
LATAM SPARATIPS Spara ännu mer på ditt nästa semesteräventyr och använd ett av våra spartips.
 • Prenumerera på nyhetsbrevet för att få 10 % rabatt på ditt nästa LATAM-köp.
 • Få 10 % rabatt på välkomstrabatt för din första bokning någonsin.
 • Få 10 % rabatt på studentrabatt för utvalda destinationer.
 • Få mer än 20 % rabatt på utvalda destinationer med kampanjsektionen från den officiella webbplatsen.
 • Boka din biljett under de speciella försäljningsevenemangen (Black Friday, Cyber ​​Monday, Singles' Day och Christmas Sales Events) för att få mer än 25 % rabatt på din flygbiljett.
Copyright © 2024 Couponius.com. All information som presenteras är en informativ titel.