Generiska filter

AIRBNB rabattkod och kuponger

Upptäck de senaste rabattkoderna och verifierade kampanjerna för exklusiva besparingar hos AIRBNB

Ditt betyg: Ingen
Betyg: 5 - 1 rösta

Aktiva AIRBNB rabattkoder

ALLMÄN INFORMATION OM AirBNB.com

AirBNB.com grundades i augusti 2008 i Kalifornien av Brian Chesky, Joe Gebbia och Nathan Blecharczyz och var från början känt som Air bed and breakfast. Det är ett företag som har känt framgångar sedan starten och blivit otroligt känt för alla typer av resenärer. Få din inspiration och boka din nästa semester med AirBNB.com, onlinemarknadsplatsen som ger dig tillgång till över 6 miljoner fantastiska ställen att bo på i mer än 100.000 220 städer från över XNUMX länder runt om i världen. AirBNB.com är ingen klassisk resebyrå. I grund och botten erbjuder AirBNB.com dig chansen att bo på någon annans plats istället för ett hotell. Du kommer att bo hos dina värdar som har en fantastisk möjlighet att lära dig mer om deras kultur och tradition. Upptäck nya resmål och få unika reseupplevelser. Oavsett om du vill åka till en klassisk storstadssemester eller om du vill utforska det riskfyllda djurlivet eller om du vill leva som en drottning eller en kung i några dagar, har AirBNB.com kommit väl till pass med tusentals hytter , gårdar, små hem, slott, båtar, privata öar, trädkojor, jurtor, fyrar och igloor. Utforska nu AirBNB.coms stora värld och boka redan nu din nästa flykt från den dagliga rutinen. blank

AirBNB SPECIELLA FÖRSÄLJNINGSEVENT

Vi vet alla att resor kan bli oerhört dyrt. Men vi vet också att vi inte kan säga nej till vår passion för resor. Det är därför du med AirBNB.com träffar den gyllene biljetten, eftersom du kommer att ha möjlighet att prata direkt med din värd och att få ett lägre pris på ditt boende, speciellt om du väljer att stanna längre. När du bokar mer än en natts vistelse får du rabatt. Men förutom detta finns det några perioder under året som kan ge dig mer än 50 % rabatt på din semester.

AirBNB VÄLKOMMEN RABATT

Vanligtvis erbjuder AirBNB.com en välkomstrabatt till sina första användare. Du kan spara upp till $40 rabatt på din första bokning när du registrerar dig för ett AirBNB.com-konto. Utöver detta kan du lita på din AirBNB.com-värd för en unik rabatt. Allt du behöver göra är att boka din vistelse och sedan skicka ett meddelande till din värd för att se om de skulle ge ytterligare en rabatt. Allt beror på din värd och din vistelsetid.

AirBNB BLACK FRIDAY REA

Det viktigaste försäljningsevenemanget är utan tvekan Black Friday. Om du väntar på att det här evenemanget ska få din rabatt på ditt nästa AirBNB.com-boende, måste du veta att tyvärr brukar AirBNB.com inte delta i detta evenemang eftersom priserna görs av varje värd och inte av företaget. Men detta betyder inte att du inte kan få ett lägre pris på din vistelse. Du kan fortfarande spara minst 20 % på din bokning så länge du bokar en längre vistelse eller pratar med din värd för att förhandla om priset.

AirBNB 11/11 FÖRSÄLJNING

AirBNB.com erbjuder inga speciella rabatter under Singles' Day-evenemanget (även känt som 11/11 Sales).

AirBNB CYBER MONDAY FÖRSÄLJNING

Som vi nämnde tidigare, bestäms priserna på AirBNB.com av varje värd och därför kommer du inte att kunna hitta dedikerade rabatter på Cyber ​​Monday Sales Event. Låt inte detta göra dig besviken eftersom du fortfarande kommer att hitta kampanjerbjudanden, särskilt om du gör en bokning för första gången på AirBNB.com. Dessutom kan du alltid prata med din värd för att få rabatt på din vistelse eller för att få en gratis dagsutflykt.

AirBNB JULFÖRSÄLJNING

Funderar du på en trevlig tillflyktsort från allt krångel under den mest underbara tiden på året? Kolla sedan in AirBNB.com i december för att få upp till 50 % rabatt på din semester. AirBNB.com välkomnar dig med jul- och annandag försäljning. Boka ditt nästa äventyr så får du de lägsta priserna.

HUR KAN DU FÅ RABATT IDAG PÅ AirBNB.com

Är du en globetrotter men har en begränsad budget? Drömmer du om din nästa semester varje dag? AirBNB.com är den perfekta sökmotorn för de mest fantastiska boendealternativen. Du kan spara mycket pengar på din nästa resa med specialerbjudanden och kampanjkuponger för AirBNB.com som vi beskriver nedan. Men goda nyheter slutar inte här. Nu har du möjlighet att starta ditt eget företag och tjäna egna pengar genom att få kontakt med resenärer precis som du. Bli nu en värd och lista din egendom gratis på AirBNB.com. Du kan också vara värd för en onlineupplevelse eller en upplevelse ansikte mot ansikte. Led resenärer på de aktiviteter du älskar, och du kommer att tjäna extra pengar. Du kan sluta tjäna tusentals euro varje månad.

KAMPANJSKUPONGER FÖR AirBNB.com

Få dina kampanjkuponger för AirBNB.com och boka ditt nästa äventyr till ett lägre pris. Ibland kan du spara en viss procentsats på din nästa bokning medan du andra gånger kan få en fast summa pengar som sedan dras av från din totala beställning. Det kommer att finnas gott om kuponger att välja mellan. Vissa av dem är dedikerade till alla destinationer från AirBNB.com, andra är tillgängliga för vissa rum. Men alla är skapade för att ge dig minst $25 rabatt på din nästa bokning.

RABATTER OCH SPECIALERBJUDANDEN PÅ AirBNB.com

Även om AirBNB.com inte har en klassisk försäljningssektion kan du fortfarande få rabatterade priser på ditt nästa boende eller upplevelse som dagsturer ledda av lokala experter eller speciella evenemang skapade just för dig. Boka en fastighet i minst en vecka så får du upp till 15 % rabatt beroende på värd. Eller boka en fastighet för en hel månad så får du en ännu större rabatt som kan nå upp till 50 % rabatt.

RABATT ERBJUDS AV AirBNB.com NYHETSBREV

Även om du inte kommer att få någon rabatt när du registrerar dig för AirBNB.coms nyhetsbrev, råder vi dig ändå att prenumerera på det för att få tillgång till användbar information om toppdestinationer och de mest uppskattade värdarna och för att få kampanjerbjudanden och kuponger.

ANVÄNDBAR INFORMATION OM AirBNB.com

Vill du veta mer om världens dolda underverk? Vill du lära dig nya saker om avlägsna civilisationers kultur, traditioner och seder? Vill du uppleva en afrikansk stams liv eller vill du utforska vilda djur från skogen? Då är AirBNB.com ditt bästa val. Du kan nu boka inte bara ett boende utan även en dagsutflykt eller en upplevelse ledd av de lokala experterna från den destination du har valt. Du kan nu få reda på mer om maten i ett land, musiken eller religionen och många fler saker. Kolla avsnittet Made possible by Host från den officiella webbplatsen och ta reda på information om unika och autentiska resor som äger rum varje dag på AirBNB.com. Med AirBNB.com kommer du att upptäcka fantastiska platser som hjälper dig att känna dig som hemma var du än går: från Toscana, Bali, Vancouver till Florens, Edinburgh, från Windsor, Melbourne, Rio de Janeiro till Sibiu, Oradea till Varna eller Kuala Lumpur till avlägsen öar till ännu fler.

INFORMATION OM AirBNB BETALNINGSMETODER

AirBNB.com är företaget som stöder ett brett utbud av betalningsmetoder, några av dem är endast tillgängliga i vissa länder. De betalningsmetoder som finns tillgängliga i de flesta länder är kreditkorten Visa, MasterCard, Amex, Discover och JCB, Apple Pay och Google Pay. Betalningsalternativen som är tillgängliga i specifika länder är Aura, Elo och HyperCard för Brasilien, Alipay och WeChat Pay för Kina, PayU för Indien, Postepay för Italien, Sofort Überweisung för Tyskland och iDEAL för Nederländerna.

AirBNB MOBILAPP

Anslut till den unika globala resegemenskapen. Ladda ner AirBNB.com-mobilappen och upplev ett nytt och briljant sätt att resa. Som ett uppdrag kan du boka ditt boende och upplevelse oavsett om du vill åka på ensamäventyr, familj eller affärsresa. Du kan söka efter sista minuten-vistelser och du kan spara dina favoritsaker att göra och platser så att du lättare kan hitta dem nästa gång du reser. Dessutom kan du hålla kontakten med din värd lättare att skicka meddelanden till honom eller henne för vägbeskrivningar, hjälp och andra användbara knep och tips. Som värd kommer du med AirBNB.com-appen att kunna hålla kontakten med dina gäster och du kommer att kunna uppdatera din lista och kalendertillgänglighet eller dela allt som är speciellt med din stad eller ditt land med värdguiden. Dessutom kan du enklare skicka meddelanden till dina gäster och hjälpa dem att hantera sina bokningar ännu bättre.

AirBNB I SOCIALA MEDIER

Nuförtiden har nästan alla minst ett konto på sociala medier. Följ AirBNB.com på Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest och YouTube och börja planera din perfekta resplan. Du kan nu dela dina bilder, videor, idéer, intryck och tankar med andra resenärer som du. Bli en del av en unik gemenskap och öppna dörren till utsökta destinationer och fantastiska hem över hela världen. Glöm inte den officiella AirBNB.com-bloggen där du får tillgång till användbara artiklar och intressanta tips för en perfekt semester. Ta reda på mer om gästvänliga hemförbättringar för ditt utrymme, att tillhandahålla en 5-stjärnig onlineupplevelse för en stor grupp, tips för en fantastisk videoinlämning eller om fotokraven för en AirBNB-upplevelse eller om tips och verktyg för värd i flera språk. Och hoppa inte över en av de viktigaste artiklarna som kommer att berätta historien om AirBNB.com – Building a 21st Century Company.

Vanliga frågor om AIRBNB

Erbjuder AIRBNB rabattkoder?

För närvarande finns det 40 rabattkoder och kampanjer som kommer att fungera för AIRBNB i juni 2024 och den senaste kupongen som lagts till idag erbjuder % rabatt.

Hur mycket kan du spara med AIRBNB rabattkoder?

Beloppet du kan spara med en rabattkod från AIRBNB kan variera beroende på värdet på beställningen och värdet på den erbjudna rabatten. Just nu är rabattprocenten mellan % och £50 , och det sparade beloppet kan uppgå till flera hundra euro, beroende på situationen.

Vilka är de bästa kupongerna och rabattkoderna för AIRBNB?

Bästa verifierade rabattkoden för AIRBNB är (DELUXE) och erbjuder kunder en rabatt på £50 vid köp i juni 2024.

VAD KAN JAG GÖRA OM AirBNB-KUPONGEN INTE FUNGERAR?

Om din AirBNB.com kupongkod inte fungerar och du inte vet vad du ska göra, följ då våra tips och tricks för att lösa de vanligaste problemen du kan stöta på. Du måste alltid komma ihåg att varje kupongkod har sina egna regler som du måste följa. Ibland är en kupongkod giltig antingen för en befintlig kund eller för en ny som kommer att göra sin första bokning medan andra gånger är en kupongkod giltig för vissa destinationer eller för specifika upplevelser. Du hittar all nödvändig information under koden. Du måste respektera inlösenvillkoren för din kupongkod. Har du angett koden korrekt? När du skriver in din kod manuellt kan du lätt göra misstag. Kontrollera din post igen och se till att alla bokstäver och siffror är exakt i samma ordning som de visas på webbplatsen för kuponger. Eller så kanske det skulle vara en bättre idé att använda kopiera-klistra-funktionen för att överföra din kod. Använder du ofta kupongkoder för att få rabatt på en AirBNB.com? Har du använt samma kupongkod för att dra nytta av dess fördel vid en tidigare bokning? Då har den gått ut och du kan inte använda den längre. En kupongkod kan endast användas en gång av samma person.

ERBJUDER AirBNB GRATIS FRAKT?

AirBNB.com erbjuder alltid fri frakt eftersom du kommer att få din bokningsbekräftelse direkt i din inkorg. Dessutom kan du hitta all din bokningsinformation på ditt AirBNB.com-konto och i mobilappen.

KAN JAG BETALA MED PAYPAL PÅ AirBNB.com?

Ja, du kan betala med PayPal på AirBNB.com.

HUR KAN JAG HITTA DE NYASTE KUPONGENE FÖR AirBNB.com?

Du hittar de senaste kupongerna som ger dig fantastiska rabatter på specifika webbplatser inklusive www.promonix.com, www.promocode.how, www.global-discounts-codes.com, www.retailmenot.com eller www.couponfollow.com.

HUR LÄGGER MAN TILL EN AirBNB-KUPONG?

Några enkla och användbara steg hjälper dig att få din rabatt med en AirBNB.com-kupong

 • 1
  Gå till AirBNB.com och sök efter rätt boende för dina behov genom att ange destination, datum och antal gäster
 • 2
  Klicka på ikonen Boka för att lägga till din bokningsbokning och logga in på ditt personliga konto om du redan har ett eller registrerar dig i detta steg
 • 3
  Kopiera kupongkoden du vill använda från den specifika kupongwebbplatsen eller skriv ner den på ett papper eller helt enkelt memorera den
 • 4
  Gå till kassasidan och klistra in din kod eller ange den manuellt i specialrutan, under betalningsmetoderna. Du kommer att se den här texten Ange en kupong
 • 5
  Klicka på knappen Ansök och slutför ditt köp

Aktiva rabattkoder för AIRBNB

🛍️ Kategori
🔥 Totala erbjudanden 40
🎇️ Rabattkoder 39
📌 Erbjudanden 1
➡️ Bästa kupongen £50 rabatt
🆕 Nyaste kupongen 10% rabatt
🚚 Fri frakt JA
🔄 Returperiod 30 Days
⏳ Senaste uppdatering 16 juni 2024

Bästa kupongkoder för AIRBNB

AIRBNB-KOD AIRBNB ERBJUDANDEBESKRIVNING UTGÅR UT
thehomis Handla allt du behöver och spara med Airbnb-kuponger N / A
KEYRENT10 Med denna Airbnb-kampanjkod får du en fantastisk rabatt N / A
HMJSRC8E9A Upptäck fantastiska besparingar med detta fantastiska erbjudande N / A
2bed Upptäck aktuella kampanjer på Airbnb och spara mycket med detta fantastiska erbjudande N / A

Betalningsalternativ

ApplePay
Kreditkort (Visa, Mastercard)

Frakt alternativ

Via e-post

Kontakta Alternativ

888 Brannan Street. San Francisco, CA 94103. USA
Airbnb
@airbnb
Airbnb
airbnb.com

AirBNB FUNKTIONER OCH FÖRDELAR 

 • Boka ditt nästa äventyr med AirBNB.com och njut av dess funktioner och fördelar.
 • Mer än 6 miljoner fastigheter att bo på från över 100.000 XNUMX städer över hela världen.
 • Mer än 15 betalningsmetoder inklusive PayPal, Apple Pay och Google Pay.
 • Gratis avbokning av din vistelse tillgänglig.
 • Du kan själv bli värd gratis och du kan starta ditt eget företag med din passion för resor.
 • Ett fantastiskt refereringsprogram som ger dig 25 € för varje vän och ännu fler belöningar.
Copyright © 2024 Couponius.com. All information som presenteras är en informativ titel.