Generiska filter

KLOOK rabattkod & kuponger

Upptäck de senaste rabattkoderna och verifierade kampanjerna för exklusiva besparingar hos KLOOK

Ditt betyg: Ingen
Betyg: 5 - 1 rösta

Aktiva KLOOK rabattkoder

ALLMÄN INFORMATION OM KLOOK.com

KLOOK.com grundades först 2014 i Hong Kong och har snabbt blivit en världsledande aktivitetsplattform som ger hela världen till hands med över 100.000 300 hisnande och oförglömliga turer och upplevelser på mer än XNUMX toppdestinationer världen över. Letar du efter roliga saker att göra när du reser? Välj KLOOK.com och boka ditt nästa semesteräventyr för att få de bästa turistturerna och upplevelserna. Ta vara på ögonblicket och ge dig ut på ditt livs resa för att skapa nya unika minnen med fantastiska dagsturer, guidade turer, utsökta matresor, fantastiska shower och festivaler i de viktigaste städerna världen över, inklusive Auckland, Edinburgh, Miami, Dubai, Bangkok, Vatikanen , London, Barcelona eller Paris. Fortsätt leta efter de bästa reseaktiviteterna och njut av livet till fullo. blank

SPECIELLA FÖRSÄLJNINGSEVENT KLOOK.com

Vill du träffa nya människor och få veta mer om andra kulturer och traditioner? Om du är den typen av resenär som vill göra så många saker som möjligt, då bör du välja KLOOK.com och boka din nästa semester under de speciella försäljningsevenemangen för att få bästa möjliga priser för ditt boende, flyg, hyrbil, entré till museer, konstgallerier, kloster eller katedraler, herrgårdar och så vidare.

VÄLKOMMEN RABATTER

Håll utkik på KLOOK.com och få rabatten för nybörjare. Då och då ger KLOOK.com minst 5 % rabatt som en välkomstrabatt till sina nya användare.

BLACK FRIDAY REA

Vill du få minst 10 % rabatt på någon KLOOK.com-aktivitet? Eller vill du kanske ha 50 % rabatt på F&B-aktiviteter? Boka sedan din nästa flykt under Black Friday-försäljningen och skapa nya minnen som varar för evigt. Du får även minst 20 % rabatt på andra utvalda aktiviteter och turer. Det är det bästa du har för att besöka fler destinationer och ta reda på mer om historien om andra städer.

11/11 FÖRSÄLJNING

Singles' Day Sales eller 11/11 Sales anländer till KLOOK.com med enorma rabatter. Gå till destinationen du älskar och spara upp till 50 % på så många utvalda aktiviteter och upplevelser. Ibland kan du till och med dra nytta av 1-för-1-erbjudandet eller så kan du få upp till 110 $ rabatt på din hotellvistelse.

CYBER MÅNDAG FÖRSÄLJNING

Cyber ​​Monday-försäljningen har under åren blivit lika viktig som Black Friday och stora företag över hela världen gör sitt bästa för att ge dig exklusiva erbjudanden och kampanjerbjudanden. Betala mindre för att resa mer. Du får minst 25 % rabatt på KLOOK.com under Cyber ​​Monday Event.

JULFÖRSÄLJNING

Få dina Jolly Deals och glöm de myllrande festerna med din familj. Välj att resa under den mest underbara tiden på året, gå till en stuga skogen eller till en lyxig resort och njuta av upp till 50% rabatt på utvalda aktiviteter och turer. Julförsäljningsevenemanget anländer till KLOOK.com med stora överraskningar. blank

HUR KAN DU FÅ RABATT IDAG PÅ KLOOK.com?

Är det din passion att resa? Om du kunde, skulle du resa hela tiden? Vill du boka ännu en fantastisk semester, men din budget är begränsad? Vad händer om vi berättar att KLOOK.com har enorma rabatter året runt? Du kan spara ännu mer och du behöver inte vänta till de speciella evenemangen för att ge dig ut på en ny äventyrlig eller avkopplande resa.

KAMPANJSKUPONGER FÖR KLOOK.com

Få det bästa priset för din nästa semester och använd en av kampanjkupongerna för KLOOK.com från vår databas. Du kan antingen spara upp till 25 % rabatt på hela din beställning eller 25 USD på ditt köp. Ibland, med rätt kupongkod kan du få ännu mer än så här.

RABATTER OCH SPECIALERBJUDANDEN PÅ KLOOK.com

Få exklusiva priser för fantastiska saker att göra över hela världen. Följ din instinkt och välj KLOOK.com för att få upp till 60 % rabatt på din nästa söta flykt. Den första sidan på den officiella webbplatsen välkomnar dig med enorma rabatter till otroliga destinationer inklusive Singapore, Hong Kong, Taipei, Penghu och många fler. Bli inspirerad och boka unika vistelser för en fantastisk upplevelse som du aldrig har haft i hela ditt liv. Upptäck nu de bästa nöjesparkerna, gamla museerna eller andra historiska sevärdheter och njut av stora rabatter på KLOOK.coms bästsäljarturer. Är du en student? Få din 10 % rabatt på studentrabatt för din första KLOOK.com-bokning om du går med på UNiDAYS.com.

RABATT ERBJUDS AV KLOOK.com NYHETSBREV

Anmäl dig till nyhetsbrevet och få tillgång till fantastiska reseerbjudanden, personliga erbjudanden och hundratals reseförslag. Plus, om du har tur kan du också få 10 % rabatt när du prenumererar på nyhetsbrevet.

ANVÄNDBAR INFORMATION OM KLOOK.com

Tjäna extra pengar genom att göra vad du vill. Ditt reseberoende kan bli ditt eget lilla företag. Gå med nu i Affiliate Partner Program för att få upp till 5 % av KLOOK.coms försäljning och flera bonusprovisionsnivåer och många andra förmåner, inklusive enkel integration, dedikerad kontoansvarig, gratis reklamverktyg och realtidsanalyser och rapporter. Är du aktiv på sociala medier? Äger du en reseblogg eller vlogg? Gå sedan med i KLOOK.com Influencer Program, gå på en sponsrad aktivitet och marknadsföra din upplevelse på din kanal för att vinna andra reseerbjudanden. Vill du få ännu mer? Bli medlem på KLOOK.com och bli belönad för varje aktivitet du bokar och genomför med lojalitetsprogrammet. Hur fungerar det? När du har slutfört din aktivitet får du KLOOK.com-krediter som du kan byta ut för att få enorma rabatter på din nästa bokning. Dessutom får du upp till 80 krediter när du lämnar recensioner och bilder av din upplevelse. Slösa inte bort din tid längre och boka din nästa resa med KLOOK.com. Nedan hittar du också en kort beskrivning av betalningsmetoderna, återbetalningspolicyn och kundtjänstteamet.

INFORMATION OM BETALNINGSMETODER

KLOOK.com accepterar flera betalningsmetoder inklusive kredit-/betalkort (VISA, MasterCard, JCB och American Express), PayPal, Apple Pay, Google Pay, Alipay och WeChat Pay.

KLOOK.com MOBILAPP

Ladda ner den officiella prisbelönta mobilappen KLOOK.com, tillgänglig på dina iOS- och Android-enheter för att få tillgång till exklusiva rese- och fritidserbjudanden och för att få 5 % rabatt på din första appbokning. Ha en värld av möjligheter på din lilla pryl som du alltid har med dig och njut av fantastiska funktioner inklusive flexibel bokning och gratis avbokning för tusentals aktiviteter, rabatter på biobiljetter och paket på biografer nära dig, SingapoRediscovers-kuponger för att boka och få exklusiva erbjudanden, möjligheten att streama livevideor med fantastiska erbjudanden på KLOOK Live! och även möjligheten att spara dina bucket-listaktiviteter på din önskelista för att boka senare samt chansen att lösa in dina biljetter och kuponger och ladda ner dem för offlineåtkomst.

KLOOK.com I SOCIALA MEDIER

Få tillgång till ett kurerat urval av fantastiska och oförglömliga aktiviteter och upplevelser och gå med i det fantastiska KLOOK.com-communityt på sociala mediekanaler. Följ KLOOK.com på Facebook, Instagram, Pinterest, YouTube och Twitter för att hålla dig uppdaterad med de senaste reseinspirationerna och rekommendationerna och för att få chansen att vinna olika tävlingar och giveaways. Glöm inte heller den officiella bloggen där du hittar användbara och intressanta artiklar om semesterdestinationer, reseguider och unika berättelser som kommer att inspirera dig nästa resa. Ta reda på mer information om de bästa vintersemesterdestinationerna i USA och Mexiko, om de mest fantastiska frilufts- och familjeaktiviteterna nära Las Vegas eller om 10 mest hemsökta städer i USA eller om hur du kan bjuda in din vän till KLOOK.com för att få gratis resekredit.

INFORMATION OM RETURPOLICYEN

Återbetalningen såväl som avbokningspolicyn varierar, eftersom varje KLOOK.com-aktivitet har sina egna villkor. Men de flesta av dem erbjuder gratis avbokning. Om till exempel en aktivitet eller turné som du har bokat avbokas av arrangören då har du två att välja mellan att boka ett alternativt datum för samma aktivitet och begära full återbetalning. Om ditt flyg är försenat eller inställt på grund av extrema väderförhållanden, strejk eller pandemi har du rätt till full återbetalning.

KONTAKTINFORMATION FÖR KLOOK.com

På höger sida av första sidan av KLOOK.com hittar du hjälpsektionen där du får de bästa svaren på de vanligaste frågorna. Om dessa svar inte tillfredsställer dig kan du komma i kontakt med kundtjänstteamet genom att skicka ett e-postmeddelande till [e-postskyddad], genom att skicka in dina problem med Fråga Klook-formuläret eller via 24-timmars livechatt. Du kan också använda KLOOK.com hotline genom att slå ett av numren som finns på din Klook-kupong

Vanliga frågor om KLOOK

Erbjuder KLOOK rabattkoder?

För närvarande finns det 40 rabattkoder och kampanjer som kommer att fungera för KLOOK i juni 2024 och den senaste kupongen som lagts till idag erbjuder 10 % rabatt.

Hur mycket kan du spara med KLOOK rabattkoder?

Hur mycket du kan spara med en rabattkod från KLOOK kan variera beroende på beställningens värde och värdet på den erbjudna rabatten. Just nu ligger rabattprocenten på mellan 10 % och 15 % , och det sparade beloppet kan uppgå till flera hundra euro beroende på situationen.

Vilka är de bästa kupongerna och rabattkoderna för KLOOK?

Bästa verifierade rabattkoden för KLOOK är (SK24CDG) och erbjuder kunder en rabatt på 15 % vid köp i juni 2024.

Hur hittar jag de senaste kupongerna för KLOOK?

Du kan hitta de senaste kupongerna för KLOOK.com på specifika webbplatser som www.promonix.com, www.global-discount-codes.com, www.coupons-promo-code.com, www.picodi.com eller www.retailmenot. com.

Kan jag betala med paypal på KLOOK?

Ja, du kan betala med PayPal på KLOOK.com.

Erbjuder KLOOK fri frakt?

KLOOK.com erbjuder gratis elektronisk frakt. Du får din bokningsbekräftelse med alla detaljer på din e-postadress och du kan även ladda ner den från appen.

Vad kan jag göra om KLOOK-kupongen inte fungerar?

Fick du ett felmeddelande när du försökte lösa in din KLOOK.com-kupongkod? Ta reda på vad du behöver följa för att fixa detta. Om systemet inte känner igen din kupongkod kan du ha gjort ett skrivfel, särskilt om du skrev in koden manuellt med tangentbordet. Dubbelkolla din inmatning och se till att tecknen följer exakt samma ordning som de visas på vår sida. Var uppmärksam på de nedre och stora bokstäverna och kontrollera om du lägger mellanrum mellan dem. Visste du att varje KLOOK.com kupongkod har sina egna inlösenvillkor? Läs noggrant informationen om din kupongkod och följ dess regler. Ibland är en kod endast giltig för ett lägsta bokningsvärde eller för vissa aktiviteter och destinationer medan andra gånger är en kod giltig antingen för nya eller för befintliga kunder. Slutligen, om du har kontrollerat allt ovan och du korrigerar alla misstag, men du fortfarande får ett felmeddelande, betyder det att din kod inte längre är tillgänglig. Kanske har du använt det på en tidigare bokning. Tänk på att du inte kan lösa in en KLOOK.com kupongkod mer än en gång, eftersom den löper ut.

Ta reda på exakt hur du lägger till en Klook.com-kampanjkod och definitivt spara stort på din nästa resa

Följ nästa steg och gör dig redo att planera ditt nästa äventyr

 • 1
  Välj Klook.com-kampanjkoden från vår webbplats och spara den för senare användning
 • 2
  Välj din destination och se till att fylla i varje detalj av din resa
 • 3
  Logga in på ditt befintliga Klook.com-konto eller registrera dig som ny kund
 • 4
  Klicka på "Min varukorg" i det övre högra hörnet av skärmen för att granska din beställning
 • 5
  Leta reda på avsnittet "Rabatter" i slutet av din kundvagn och ange den exakta kampanjkoden du redan sparat
 • 6
  Klicka på "Lös in" så tillämpas din rabatt automatiskt

Aktiva rabattkoder för KLOOK

🛍️ Kategori Resa
🔥 Totala erbjudanden 40
🎇️ Rabattkoder 25
📌 Erbjudanden 15
➡️ Bästa kupongen 15% rabatt
🆕 Nyaste kupongen 10% rabatt
🚚 Fri frakt JA
🔄 Returperiod 30 Days
⏳ Senaste uppdatering 17 juni 2024

Bästa kupongkoder för KLOOK

KLOOK-KOD KLOOK ERBJUDANDEBESKRIVNING UTGÅR UT
KEEPLOOKING10 Special 10% rabatt för nya användare med denna klook.com-kupongkoder N / A
KLOOKFIRSTIN Exklusivt erbjudande: 10 % rabatt på alla aktiviteter för nya kunder i Indien med denna Klook-kampanjkod N / A
SK24CDG Få 15 % prisreduktion på privata flygplatstransfer i specifika europeiska länder med denna Klook rabattkod N / A
SK24CDG KLOOK rabattkod: Njut av 15 % rabatt på privat flygplatstransfer Juni 30, 2024

Betalningsalternativ

Kreditkort (Visa, Mastercard)

Frakt alternativ

Via e-post

Kontakta Alternativ

Kinwick Centre, 32 Hollywood Rd, Central, Hong Kong
klook
@klook
KLOOK
klook.com

KLOOK.com FUNKTIONER OCH FÖRDELAR 

Bli en globetrotter och res så mycket du kan för att njuta av KLOOK.coms bästa funktioner och förmåner.

 • Ett fantastiskt affiliateprogram som ger dig minst 5 % provision och ett otroligt lojalitetsprogram som ger dig fantastiska förmåner.
 • Olika betalningsmetoder inklusive Google Pay och Apple Pay.
 • Gratis elektronisk frakt och gratis avbokning tillgängligt.
 • Mer än 300 toppdestinationer över hela världen.
 • Över 100.000 XNUMX hisnande turer och upplevelser.

KLOOK.com SPARATIPS

Spara ännu mer när du bokar online på KLOOK.com genom att helt enkelt följa våra spartips.

 • Anmäl dig till nyhetsbrevet för att få 10 % rabatt.
 • Få 10 % rabatt på din första bokning om du går med på UNiDAYS.com.
 • Ladda ner appen som är tillgänglig på iOS- och Android-enheter för att få exklusiva rabatter och för att få 5 % extra rabatt på din första appbokning.
 • Skaffa minst en sponsrad aktivitet med KLOOK.com Influencer Program.
 • Boka din nästa semester under de speciella tiderna på året: Black Friday, Cyber ​​Monday, Double 11 Sales eller Christmas Sales.
Copyright © 2024 Couponius.com. All information som presenteras är en informativ titel.