Generiska filter

RENTALCARS rabattkod & kuponger

Upptäck de senaste rabattkoderna och verifierade kampanjerna för exklusiva besparingar hos RENTALCARS

Ditt betyg: Ingen
Betyg: 4.8 - 1 rösta

Aktiva RENTALCARS rabattkoder

Utgångna RENTALCARS rabattkoder

ALLMÄN INFORMATION OM RENTALCARS.com

RentalCars.com, som ursprungligen hette TravelJigsaw, grundades 2004 och är en del av Booking Holdings Inc., världsledande inom onlineresor och relaterade tjänster. Det har känt framgångar sedan starten och det är numera världens största biluthyrningsföretag online som kopplar dig till de viktigaste märkena inom biluthyrning inklusive Europcar, Firefly, Alamo, Enterprise, Hertz eller SIXT. Med mer än 10.5 miljoner bokningar varje år på över 60.000 160 platser från mer än XNUMX länder över hela världen, kommer RentalCars.com väl till pass med ett brett utbud av fordon inklusive små, medelstora och stora bilar, herrgårdsbilar och premiumbilar, stadsjeepar eller minivans och mycket Mer. Boka din nästa resa till din drömdestination och hyr din bil med RentalCars.com för att få mer flexibilitet och för att besöka så många platser du kan, och du drar nytta av tjänster av hög kvalitet till ett oslagbart pris. blank

SPECIELLA FÖRSÄLJNINGSEVENT RENTALCARS.com

Vill du få mer frihet och flexibilitet under din semester? Vill du hoppa över agitationen från kollektivtrafiken, men du tror att du kommer att göra mycket mer för dina besök på historiska monument? Du behöver inte oroa dig längre. Välj RentalCars.com under de speciella försäljningsevenemangen för att få enorma rabatter för samma högkvalitativa tjänster.

VÄLKOMMEN RABATTER

Även om RentalCars.com inte erbjuder en permanent rabatt för sina nya kunder, betyder det inte nödvändigtvis att du inte kan spara stort på din första bokning. Kolla regelbundet RentalCars.com för då och då kan du få upp till 10 % rabatt på välkomstrabatt.

BLACK FRIDAY REA

Få tillgång till de bästa rabatterna, uppdateringarna och exklusiva erbjudandena och tveka inte att vänta till Black Friday Sales Event för att hyra din bil med RentalCars.com. Du kan spara upp till 50 % rabatt på din hyrbil. Unna dig själv med fantastiska erbjudanden och njut av din ljuva flykt från den dagliga rutinen.

11/11 FÖRSÄLJNING

Jämför nu de största biluthyrningsmärkena och upptäck RentalCars.coms värld. boka online din hyrbil under försäljningen 11/11, även känd som Double 11 och Singles' Day och lås upp specialerbjudanden. Du kan spara upp till 20 % rabatt på din hyrbil.

CYBER MÅNDAG FÖRSÄLJNING

Fira den perfekta måndagen från hela året på resande fot. Njut av din frihet och flexibilitet och boka din hyrbil under Cyber ​​Monday Sales Event för att få upp till 50 % rabatt på RentalCars.com.

JULFÖRSÄLJNING

Planerar du en äventyrlig eller avkopplande semester under julen? Åk på en roadtrip och lys upp din jul med fantastiska rabatter på RentalCars.com. Ha en magisk december och njut av mer än 20 % rabatt på utvalda tjänster under julrean. blank

HUR KAN DU FÅ RABATT IDAG PÅ RENTALCARS.com?

Vill du spara ännu mer på din RentalCars.com-bokning, men du vill inte vänta till slutet av året för att få massiva rabatter under de speciella försäljningsevenemangen? Välj sedan RentalCars.com och ta reda på hur du kan få rabatt när du vill på detta fantastiska hyrbilsföretag online.

KAMPANJSKUPONGER FÖR RENTALCARS.com

Missa inget erbjudande och använd en av kampanjkupongerna för RentalCars.com från vår sida för att spara upp till 40 % rabatt när du bokar en bil via den officiella webbplatsen. Dessutom hittar du även reklamkuponger som kan ge dig upp till 30 % rabatt på din nästa hyrbil samt kuponger som ger dig en gratis hyrbil.

RABATTER OCH SPECIALERBJUDANDEN PÅ RENTALCARS.com

RentalCars.com har ingen klassisk rea-sektion men du hittar alla rabatter och specialerbjudanden på hemsidans första sida. Det finns perioder under hela året som kan ge dig mer än 20 % rabatt på din hyrbil på utvalda destinationer. Dessutom, om du hittar ett lägre pris på ett annat företag, kan du dra nytta av prismatchningsgarantin, vilket innebär att RentalCrs.com kommer att matcha och till och med slå konkurrenternas lägre priser.

RABATT ERBJUDS AV RENTALCARS.com NYHETSBREV

Anmäl dig till det officiella RentalCars.com-nyhetsbrevet för att få upp till 15 % rabatt på din nästa bokningsbeställning.

ANVÄNDBAR INFORMATION OM RENTALCARS.com

Äger du en webbplats, en blogg, ett nyhetsbrev eller ett konto i sociala medier? Gå med nu i RentalCars.com Affiliate Program för att låsa upp det bredaste utbudet av lager och branschledande konversationspriser. För varje bokning som görs via din länk, banner eller annat marknadsföringsverktyg får du en intäktsandel. Vill du få ännu mer? Bygg ditt eget företag och registrera dig gratis på den officiella RentalCars.com Marketplace för att visa upp dina bilar för en potentiell hyrbilskund över hela världen 24/7. Du bestämmer allt: fordon du vill lista, priser du vill ställa in, och du kommer att få synlighet över hela världen som hjälper dig att växa din verksamhet. Dessutom kan du helt enkelt hantera din flotta utan extra avgifter och utan prenumeration eftersom du bara kommer att betala provision på alla bokningar du tar emot. Arbeta nu med världens #1 i branschen och ditt företag kommer att växa dag för dag. Det finns några fler saker du måste ta hänsyn till, och du behöver inte slösa bort din tid genom att söka i all viktig information om din beställning på RentalCars.com. Vi har gjort det här åt dig. Läs vår korta beskrivning om betalningsmetoderna, återbetalningspolicyn och kundtjänstteamet.

INFORMATION OM BETALNINGSMETODER

RentalCars.com accepterar följande betalningsmetoder: Visa, MasterCard och American Express kredit- eller betalkort.

RENTALCARS.com MOBIL APP

Ladda ner nu den tredubbla prisbelönta mobilappen RentalCars.com, tillgänglig på dina iOS- och Android-enheter för att hyra din bil snabbare och enklare än någonsin tidigare och för att låsa upp exklusiva rabatter i appen. Du kan jämföra erbjudanden från över 900 biluthyrningsföretag direkt från din lilla pryl som alltid finns med. Du kan filtrera dina resultat så att du snabbt kan hitta det du vill ha, och du kommer att kunna göra ändringar i din bokning utan extra administratörsavgifter. Gå papperslös, med appen behöver du inte skriva ut din hyrbilskupong för att hämta din bil. Appen välkomnar dig med många andra funktioner, inklusive parkering Buddy, din lilla vän som kommer ihåg var din bil är, och med upphämtningsplatser och ännu mer. Få din perfekta följeslagare för din roadtrip.

RENTALCARS.com I SOCIALA MEDIER

Håll dig uppdaterad och missa inga uppdateringar om RentalCars.com. gå med i det fantastiska samhället och följ dess aktivitet FacebookInstagramTwitter, Youtube och Pinterest för att läsa recensioner och för att få feedback från andra vägresenärer precis som du. Undvik inte heller Magazine-sektionen från den officiella webbplatsen. Du får tillgång till intressanta reseguider och tips och råd under dåliga väderförhållanden. Du kan hitta intressanta artiklar som Niagarafallen...Världens mest underskattade plats, 5 platser i södra Spanien som bäst utforskas med bil, 5 dagsturer som inte går att missa från Malaga, våra bästa vintertips, 10 tips för första gången du kör utomlands eller 7 Tips för en stressfri roadtrip.

INFORMATION OM RETURPOLICYEN

Om du ångrar dig eller om dina planer har ändrats kan du avboka eller boka om de flesta bokningarna utan kostnad upp till 48 timmar före hämtning. Men om du betalade en deposition när du bokade din bil så får du inte tillbaka pengarna för depositionen. Dessutom, om du avbokar din hyra mindre än 48 timmar innan den ska börja, får du en återbetalning, minus priset för tre dagars hyrbil.

KONTAKTINFORMATION FÖR RENTALCARS.com

Om du inte kunde hitta ett tillfredsställande svar på sidan med vanliga frågor, kan du nå kundtjänstteamets telefon på + 44 161 830 5708, genom att skicka ett e-postmeddelande till en av adresserna för varje land som du hittar på den officiella webbplatsen eller via livechatten.

Vanliga frågor om RENTALCARS

Erbjuder RENTALCARS rabattkoder?

För närvarande finns det 26 rabattkoder och kampanjer som kommer att fungera för RENTALCARS i juni 2024 och den senaste kupongen som lagts till idag erbjuder % rabatt.

Hur mycket kan du spara med RENTALCARS rabattkoder?

Hur mycket du kan spara med en rabattkod från RENTALCARS kan variera beroende på beställningens värde och värdet på den erbjudna rabatten. Just nu ligger rabattprocenten på mellan % och 35 %, och det sparade beloppet kan uppgå till flera hundra euro beroende på situationen.

Vilka är de bästa kupongerna och rabattkoderna för RENTALCARS?

Bästa verifierade rabattkoden för RENTALCARS är (BCD B006300) och erbjuder kunder en rabatt på 35 % vid köp i juni 2024.

Vilka är de faktiska rabattkoderna och kampanjerbjudandena för RENTALCARS?

Hur kan jag hitta de senaste kupongerna för RENTALCARS.com?

Du kan hitta de senaste kupongerna för RentalCars.com på vissa webbplatser som www.promonix.com, www.coupons-promo-code.com, www.global-discount-codes.com, www.dealspotr.com, www.independent. co.uk, www.retailmenot.com eller www.couponfollow.com.

Kan jag betala med PayPal på RENTALCARS.com?

Tyvärr kan du inte betala med PayPal på RentalCars.com.

Erbjuder RENTALCARS.com gratis frakt?

Du får gratis elektronisk leverans med nödvändig information.

Vad kan jag göra om RENTALCARS.com-kupongen inte fungerar?

Om du får ett felmeddelande och systemet inte känner igen din kod, föreslår vi att du följer våra riktlinjer för att lära dig hur du kan åtgärda de vanligaste felkällorna. Angav du koden manuellt med tangentbordet? Tja, du kanske har gjort ett skrivfel utan att ens märka det. Kontrollera din post igen och var uppmärksam på versaler och gemener. Se till att du inte lägger mellanslag mellan tecknen och att alla siffror och bokstäver följer exakt den ordning som finns i vår databas. Kollade du inlösenvillkoren? Om du inte följer spelets regler kommer din kupongkod att generera ett felmeddelande. Vanligtvis är en kod giltig för ett lägsta bokningsvärde, för vissa märken eller för vissa destinationer. Det finns också tillfällen då en kod är giltig antingen för nya eller för befintliga kunder. Är du säker på att din kod fortfarande är tillgänglig? Kanske har du använt samma RentalCars.com kupongkod vid ett tidigare köp och du har helt glömt bort det. En kupongkod kan inte användas mer än en gång eftersom den löper ut.

HUR LÄGGER MAN TILL EN RENTALCARS.com KUPONG?

Följ våra instruktioner som beskrivs nedan för att ta reda på hur du enkelt och säkert kan lägga till en RentalCars.com kupongkod för att få en fantastisk rabatt.

 • 1
  Gå till RentalCars.com, välj din hämtningsplats och datum och tryck på knappen Boka.
 • 2
  Logga in på ditt personliga konto om du redan har ett eller registrera dig nu för att få enkel tillgång till din bokningsbeställning och för att göra ändringar i den om du vill.
 • 3
  Titta på alla RentalCars.com-kuponger listade på vår sida och när du hittar den som passar dina behov, kopiera den helt enkelt till urklippet, memorera den eller notera den på ett papper eller i ett Word-dokument.
 • 4
  Gå tillbaka till bokningssammanfattningssidan på RentalCars.com och klistra in din kod i kampanjfältet eller ange den manuellt med tangentbordet.
 • 5
  Använd din kod för att få din rabatt och fortsätt med de sista stegen för att slutföra ditt köp.

Aktiva rabattkoder för RENTALCARS

🛍️ Kategori Resa
🔥 Totala erbjudanden 26
🎇️ Rabattkoder 11
📌 Erbjudanden 15
➡️ Bästa kupongen 35% Rabatt
🆕 Nyaste kupongen 5% rabatt
🚚 Fri frakt JA
🔄 Returperiod 30 Days
⏳ Senaste uppdatering 17 juni 2024

Bästa kupongkoder för RENTALCARS

RENTALCARS KOD RENTALCARS ERBJUDANDE BESKRIVNING UTGÅR UT
N/A 🎉 Topperbjudanden för juni 2024 på Rentalcars.Com 🎉 N / A
IR5 Spara 5%. Gör dina köp idag! N / A
N/A Hyr biluthyrning i Boston från $194 N / A
A20 Spara mer när du handlar med Rentalcars erbjudandekod N / A

Betalningsalternativ

Kreditkort (Visa, Mastercard)

Frakt alternativ

Via e-post

Kontakta Alternativ

6 Goods Yard Street, Manchester, M3 3BG, Storbritannien
Rentalcars.com
@BookRentalCars
rentcars.com
rentalcars.com

RENTALCARS.com FUNKTIONER OCH FÖRDELAR Upptäck RentalCars.coms värld och lås upp dess exklusiva funktioner och fördelar.
 • Ett fantastiskt affiliateprogram som ger dig höga samtalsfrekvenser och många andra belöningar.
 • Prismatchningsgaranti.
 • Gratis elektronisk leverans och gratis avbokningsregler.
 • Mer än 10.5 miljoner bokningar varje år.
 • Tillgång till över 60.000 160 platser från mer än XNUMX länder över hela världen.
RENTALCARS.com SPARATIPS Vill du spara mer på din RentalCars.com bokningsbeställning, men du vet inte hur du kan göra det? Följ våra spartips och njut av alla fördelar.
 • Anmäl dig till nyhetsbrevet för att få upp till 15 % rabatt på din nästa beställning.
 • Få 10 % välkomstrabatt för din första bokning någonsin.
 • Ladda ner appen som är tillgänglig på iOS- och Android-enheter för att få exklusiva rabatter i appen.
 • Få upp till 20 % rabatt under hela året med flasherbjudandena.
 • Handla under de speciella tiderna på året: Black Friday, Cyber ​​Monday, Mid-Season and Final Season Rea, Double 11 eller Christmas Rea.
Copyright © 2024 Couponius.com. All information som presenteras är en informativ titel.