Generiska filter

BOOKING.COM rabattkod och kuponger

Upptäck de senaste rabattkoderna och verifierade kampanjerna för exklusiva besparingar på BOOKING.COM

Ditt betyg: Ingen
Betyg: 4.3 - 3 avgivna

Aktiva BOOKING.COM rabattkoder

Utgångna BOOKING.COM rabattkoder

ALLMÄN INFORMATION OM BOOKING.COM

Booking.com är världens mest populära bokningsplattform online. Av denna anledning har Couponius-teamet dedikerat extra tid och resurser för att skriva en omfattande guide för att hjälpa dig med din onlineupplevelse med Booking.com. Oavsett om du är en erfaren användare eller ny på booking.com, är syftet med den här guiden att spara tid och hjälpa dig att välja de bästa erbjudandena för dina resor. Den här guiden är resultatet av den personliga erfarenheten från Couponius-teammedlemmar, våra experter och resultatet av omfattande onlineforskning på Booking.com, konkurrerande sajter och källor för kundrecension. Vi hittar recensioner från andra personer som har rest med Booking.com och delat sina erfarenheter online för att vara oerhört hjälpsamma för att undvika misstag och välja de bästa erbjudandena och alternativen. Det är därför vi ber dig att skriva till oss om du vill dela med oss ​​av något relaterat till din Booking.com-upplevelse eller någon annan webbplats. [e-postskyddad].

Vad är Booking.com och hur det fungerar

 • Booking.com är en portal som erbjuder användarna ett brett utbud av boendealternativ över hela världen. Booking.com erbjuder främst onlinebokningstjänster för fastigheter som hotell, lägenheter, semesterhus och resorter. Booking.com-användare kan söka efter fastigheter baserat på olika kriterier som läge, pris, bekvämligheter och användarrecensioner. Plattformen riktar sig till både fritids- och affärsresenärer.
 • Booking.com-portalen erbjuder också användare möjligheten att boka flyg, hyra bilar på sin destination eller till och med göra restaurangbokningar genom sina partners. 
 • Couponius-teamet uppskattar Booking.coms ansträngning att publicera korta reseguider för olika globala destinationer ofta på webbplatsen. Vi är positivt imponerade av mångfalden av utvalda platser och kvaliteten på informationen så vi rekommenderar starkt att du hittar inspiration i Booking.coms förslag för dina resor.
 • Inom varje egendom som visas på webbplatsen kan användare hitta en poäng som tilldelas baserat på recensioner lämnade av kunder. Fastigheterna har betyget upp till 10, beroende på användarupplevelsen och faciliteterna som erbjuds av fastigheten. På varje fastighetssida hittar du också information om faciliteter som erbjuds gratis eller mot avgift, såsom parkering, wi-fi, frukost, spa, pool eller andra möjliga förmåner, så läs noggrant de faciliteter som ingår i paketet eller de tillgänglig mot en avgift.
 • Betalningar på Boooking.com kan göras vid bokningstillfället eller, om fastigheten tillåter det, efteråt, upp till 48 timmar före din vistelse eller när du anländer till fastigheten. Läs noga igenom villkoren för betalning, det är möjligt att om du betalar efter bokning blir den totala kostnaden högre.
 • Vi uppskattar mängden information och sorteringsmöjligheter för fastigheter som finns på Booking.com och anser att webbplatsen är en branschstandard. Användarupplevelsen är trevlig och även om det finns extremt många egenskaper och sökmöjligheter så förblir navigeringen på webbplatsen enkel och trevlig.
blank

Så sparar du pengar på Booking.com

 • Det första steget du behöver ta för att få de bästa booking.com-erbjudandena är att öppna ett kundkonto och prenumerera på nyhetsbrevet. Eftersom booking.com uppdaterar sina kampanjer väldigt ofta är det absolut nödvändigt att prenumerera för att få tillgång till de senaste erbjudandena.
 • Couponius-teamet rekommenderar att du också installerar booking.com-mobilappen. Vi tror att det är det bästa gränssnittet för att komma åt booking.com och du kommer att ha tillgång till dina bokningar, kampanjer och de senaste erbjudandena på booking.com var du än är. Vi älskar hur appen är optimerad och anser att det är absolut nödvändigt för att få bästa resultat när du bokar en fastighet på booking.com.
 • Välj alltid fastigheter som erbjuder gratis avbokning upp till 48 timmar före din vistelse. På detta sätt, om oförutsedda omständigheter uppstår, kommer Booking.com att återbetala dina pengar.
 • Leta efter fastigheter som, inom samma budget, inkluderar frukost eller andra bekvämligheter som gratis parkering, tillgång till spa eller relaxfaciliteter. Välj också noggrant ut fastigheter så att de erbjuder enkel tillgång till kollektivtrafik när du reser till andra länder, eller ligger nära dina intresseområden för att undvika extra transportkostnader.
 • Spara på Booking.com med Genius-programmet. Booking.com-medlemmar belönas för sin lojalitet genom Genius-programmet. Detta program kan ge dig extra rabatter på fastighets- och bilbokningar plus möjligheten att få frukost inkluderad eller en gratis uppgradering till ett superior-rum. Inom programmet finns det tre olika nivåer av förmåner enligt följande: Nivå 1 för nybörjarmedlemmar, med 10 % rabatt på fastigheter och biluthyrning på utvalda platser; Nivå 2, när du har nått ett antal 5 bokningar under 2 år och erbjuder 10-15 % rabatt på utvalda platser och 10 % på biluthyrning, möjlighet till gratis frukost och uppgradering till ett superiorrum på utvalda fastigheter; Nivå 3, när du har nått 15 bokningar under 2 år och erbjuder 10-20 % rabatt på utvalda platser och 10 % rabatt på biluthyrning, gratis frukost och uppgradering till superiorrum på utvalda fastigheter plus prioriterad support från Booking. com.
 • Spara extra genom att använda Booking.com-kampanjkoder: Booking.com erbjuder sina medlemmar rabattkoder, eller strängar av tecken och siffror, som skrivs in som en del av onlinebeställningen kan ge ytterligare fördelar till det valda erbjudandet. Dessa förmåner kan vara: en fast procentsats av det totala beloppet, ett belopp som dras från den totala beställningen eller andra extra förmåner som: frukost ingår, gratis parkering på plats, uppgradering till ett superiorrum och många fler. 
blank

Booking.com kampanjkoder

 • Eftersom de är ett viktigt sätt att spara pengar när du bokar via Booking.com ger vi dig mer information om rabattkoder, vad de är, hur du hittar dem och hur du använder dem.
 • Couponius-teamet söker ständigt efter de bästa rabattkoderna och kupongerna för dig och vi publicerar dem dagligen, så allt du behöver göra är att besöka oss.
 • Booking.com rabattkod villkor och begränsningar: rabattkoder har alltid villkor att gälla. Dessa villkor kan vara relaterade till det lägsta beställningsvärde som de gäller, en specifik typ av produkt för vilken de kan tillämpas, eller till och med ett specifikt varumärke eller produkt som de erbjuder förmånen för. Vänligen läs villkoren noggrant när du hittar en rabattkod på booking.com så att du kan tillämpa den korrekt på din beställning och dra nytta av alla fördelar den erbjuder.
 • Booking.com rabattkoders giltighetstid: rabattkoder, liksom kampanjer, har en giltighetstid under vilken de kan användas. Varje rabattkod vi publicerar har denna tidsgräns specificerad, eftersom vi vill spara viktig tid för dig och vi vill inte att du ska prova koder som har gått ut och inte längre gynnar dina beställningar. Det är värt att notera att ibland kan dessa rabattkoder, även om deadline som nämnts av booking.com har passerat, fortfarande fungera, så om du inte har hittat en bra rabattkod och tiden tillåter, vänligen prova de utgångna koderna eftersom det finns en chans att de kan fortfarande fungera.
 • Booking.com rabattkoder publicerade på Couponius: eftersom vi på Couponius-teamet älskar rabatter vill vi att våra besökare ska få de bästa kampanjerna och rabatterna när de handlar på booking.com. Så vi spenderar mycket tid på att studera booking.com-webbplatsen, booking.com-nyhetsbrevet och booking.com sociala medier-konton, och letar efter de senaste rabattkoderna. Samtidigt håller vi oss också uppdaterade med koder publicerade på andra rabattsajter och kollar varje dag med pålitliga källor som www.retailmenot.com, www.slickdeals.co.uk, www.coupons-promo-code.com , www.promocode.ac och många andra.
 • Du hittar en lista över koder som kontrolleras och uppdateras av Couponius-teamet ofta på den här sidan. Vänligen prova inte bara en eller den som verkar bäst för din beställning, utan prova dem alla, då kan du bestämma vilken som ger dig mest nytta och tillämpa den. 
 • Så här applicerar du kampanjkoder på booking.com: för att hjälpa dig använda en booking.com rabattkod snabbt och korrekt har vi skapat en guide på den här sidan. Vänligen scrolla till botten av sidan för att följa instruktionerna om hur du använder rabattkoder på booking.com-webbplatsen. Vi har även lagt till en bild för att spara extra tid genom att visa dig exakt var du ska ange rabattkoden.

Vanliga frågor om BOOKING.COM

Erbjuder BOOKING.COM rabattkoder?

För närvarande finns det 28 rabattkoder och kampanjer som kommer att fungera för BOOKING.COM i juni 2024 och den senaste kupongen som lagts till idag erbjuder % rabatt.

Hur mycket kan du spara med BOOKING.COM rabattkoder?

Beloppet du kan spara med en rabattkod från BOOKING.COM kan variera beroende på beställningens värde och värdet på den erbjudna rabatten. Just nu ligger rabattprocenten på mellan % och -100 dollar, och det sparade beloppet kan uppgå till flera hundra euro beroende på situationen.

Vilka är de bästa kupongerna och rabattkoderna för BOOKING.COM?

Bästa verifierade rabattkoden för BOOKING.COM är (TIDISOMMAR 24) och erbjuder kunder en rabatt på -100 USD vid köp i juni 2024.

Vilka är de faktiska rabattkoderna och kampanjerbjudandena för BOOKING.COM?

Fungerar kampanjkoder på Booking.com?

Kort svar, ja! Booking.com erbjuder medlemmarna kampanjkoder på sin webbplats, konton i sociala medier och nyhetsbrev.

Vilka kampanjkoder erbjuder Booking.com?

Här är de typer av Booking.com-kampanjkoder du kan förvänta dig att hitta:
 • Kuponger för nya medlemmar
 • Kuponger för befintliga medlemmar
 • Gratis uppgraderingskuponger

Var kan jag hitta en kampanjkod för Booking.com?

Du kan hitta Booking.com-kampanjkoder som annonseras på webbplatsen, konton i sociala medier, nyhetsbrev via e-post eller till och med från kupongwebbplatser som www.coupons-promo-code.com, www.vouchercodes.co.uk, www.promocodis.com, www.retailmenot.com eller www.dealspotr.com.

Kan jag använda en Booking.com-kampanjkod flera gånger?

Tja, det beror på de specifika villkoren som ställts in av Booking.com för just den koden. För att veta om du kan använda en rabattkod flera gånger bör du kontrollera villkoren för koden.

Har Booking.com-kampanjkoder ett utgångsdatum?

Alla Booking.com-kampanjkoder är endast giltiga under en begränsad tid, så kontrollera utgångsdatumet.

Vad händer om min Booking.com-kampanjkod inte fungerar?

Om koden du angav inte fungerar bör du:
 • kontrollera om du skrivit in koden korrekt
 • kontrollera kodens utgångsdatum
 • kontrollera om begränsningar gäller (vissa kampanjkoder är endast giltiga för vissa varor eller kategorier.
 • se till att du försöker använda koden för rätt produkter).
Om allt detta inte fungerar kan du alltid söka efter en annan rabattkod och prova.

Hur man använder en kampanjkod på Booking.com

Se till att du får de bästa erbjudandena på Booking.com genom att använda rabattkuponger. Få ut det mesta av dina framtida resor genom att spara varje gång

 • 1
  Gå till Booking.com och använd sökrutan för att hitta tillgängliga erbjudanden och andra kampanjerbjudanden.
 • 2
  Välj ett hotell eller vandrarhem eller någon annan typ av boende du hittar och bestäm rummet.
 • 3
  Gå in på kupongens hemsida, sök efter tillgängliga koder och när du hittar en lämplig för din beställning kopiera den till klippbordet eller skriv ner den på ett papper eller ett Word-dokument.
 • 4
  Gå tillbaka till Booking.com, logga in på ditt konto eller skapa ett i det här steget och på bokningssammanfattningssidan klistra in din kod i kampanjfältet – Ange din kampanjkod – eller skriv in den manuellt med tangentbordet.
 • 5
  Klicka på knappen Ansök och slutför bokningsprocessen.

Aktiva rabattkoder för BOOKING.COM

🛍️ Kategori Resa
🔥 Totala erbjudanden 28
🎇️ Rabattkoder 7
📌 Erbjudanden 21
➡️ Bästa kupongen -100 $ rabatt
🆕 Nyaste kupongen 10% rabatt
🚚 Fri frakt JA
🔄 Returperiod 30 Days
⏳ Senaste uppdatering 16 juni 2024

Bästa kupongkoder för BOOKING.COM

BOOKING.COM KOD BOOKING.COM ERBJUDANDEBESKRIVNING UTGÅR UT
N/A Klicka för att se billig biluthyrning N / A
N/A Få 10 % rabatt på ditt köp med e-postregistrering N / A
N/A Få 10 % rabatt på utvalda hyrbilar. Särskilda besparingar på Booking.com N / A
N/A Få 30 % rabatt med Booking.com-kuponger N / A

Betalningsalternativ

PAYPAL
ApplePay
Kreditkort (Visa, Mastercard)

Frakt alternativ

Via e-post

Kontakta Alternativ

Oosterdokskade 163, 1011 DL, Amsterdam, Nederländerna
Booking.com
@booking.com
Booking.com
booking.com

BOOKING.com FUNKTIONER OCH FÖRDELAR 
 • Behöver du fler skäl att få dig att använda Booking.com? Nedan hittar du funktionerna och fördelarna med ett av världens ledande digitala reseföretag.
 • Mer än 30.000.000 150.000 24 listor som täcker 7 XNUMX destinationer. XNUMX/XNUMX kundtjänstsupport.
 • Tillgång till Genius Loyalty och Affiliate-programmet som ger dig fantastiska belöningar och förmåner.
 • Inga bokningsavgifter.
 • Prismatchningsgaranti.
BOOKING.com SPARATIPS
 • Älskar du att resa men ibland tycker du att det är lite dyrt? Våra spartips hjälper dig att ändra dig. Du kommer att vilja resa mer och mer för varje dag.
 • Anmäl dig till nyhetsbrevet för att låsa upp hemliga erbjudanden.
 • Få 15 % rabatt med Getaway-erbjudanden.
 • Ladda ner appen för att få exklusiva rabatter endast för mobilen.
 • Tjäna miles varje gång du bokar ett hotell.
 • Boka din nästa resa på Black Friday, julrea eller andra speciella försäljningsevenemang och få minst 15 % rabatt.
Copyright © 2024 Couponius.com. All information som presenteras är en informativ titel.