Generiska filter

KKDAY rabattkod & kuponger

Upptäck de senaste rabattkoderna och verifierade kampanjerna för exklusiva besparingar på KKDAY

Ditt betyg: Ingen
Betyg: 5 - 1 rösta

Aktiva KKDAY rabattkoder

ALLMÄN INFORMATION OM KKDAY.com

KKDAY.com har sitt huvudkontor i Taiwan och grundades 2014 av Ming Chen, en veteran inom resebranschen online. Nuförtiden är KKDAY en av världens ledande e-handelsreseplattformar som ger tillgång till mer än 20.000 80 oförglömliga och unika upplevelser inklusive dykning, guidade turer, matlagningskurser, bergsklättring, hemliga sevärdheter, dagsturer, charter- och flygplatstjänster i över 500 länder och XNUMX städer över hela världen. Det är ett pålitligt och pålitligt företag som kommer väl till pass med de bästa idéerna för alla typer av resenärer. Upptäck hela världen med KKDAY.com och boka ditt nästa äventyr för att ta reda på mer om andra kulturer och traditioner över hela världen. blank

SPECIELLA FÖRSÄLJNINGSEVENT KKDAY.com

Är du en resemissbrukare, men ibland känner du att det är för dyrt att åka på ännu en semester? Med KKDAY.com behöver du inte oroa dig längre. Du kan resa vart du vill och du kan betala mindre för din lilla flykt. På vilket sätt? Genom att helt enkelt köpa dina biljetter från KKDAY.com under de speciella försäljningsevenemangen. Du får samma högkvalitativa tjänster till ett lägre pris.

VÄLKOMMEN RABATTER

KKDAY.com har ingen permanent rabatt, men som tur är kan du då och då få minst 5% rabatt om du är en ny användare.

BLACK FRIDAY REA

Vill du få upp till 40 % rabatt på ditt nästa äventyr? Köp biljetter, boka aktiviteter och turer på KKDAY.com under Black Friday Sales Event och få enorm rabatt på utvald upplevelse. Hitta det perfekta erbjudandet för dig och missa inte chansen att även vinna minst $50 KKDAY.com-kuponger. Bara på Black Friday kan du ha din ljuva flykt från den dagliga rutinen till hands.

11/11 FÖRSÄLJNING

Singles' Day-försäljningsevenemanget, även känt som Double 11 eller 11/11 har haft en stor framgång under de senaste åren och många företag har beslutat att delta i detta evenemang. KKDAY.com är en av dem och välkomnar dig med fantastiska rabatter på utvalda upplevelser och med upp till 40 % rabatt på många andra aktiviteter. Dessutom organiserar företaget även kampanjer som Köp 1 Ta 1 för utvalda länder.

CYBER MÅNDAG FÖRSÄLJNING

För några år sedan var Cyber ​​Monday ett evenemang tillägnad en specifik typ av butiker. Men nu för tiden välkomnar fler och fler företag från olika områden dig med fantastiska erbjudanden. Cyber ​​Monday anländer till KKDAY.com med mer än 40 % rabatt på utvalda destinationer. Spara stort på din nästa resa och njut av de fantastiska KKDAY.com-erbjudandena.

JULFÖRSÄLJNING

Julen närmar sig och du vill organisera en fest på en avlägsen avstånd är långt från de fullsatta städerna? Eller kanske du vill åka till bergen för din favorit vintersport? Vad sägs om att åka på en varm destination och bada i havet? Du kan alla ovanstående och du får minst 40% rabatt på utvalda turer med Julrean. blank

HUR KAN DU FÅ RABATT IDAG PÅ KKDAY.com?

Visste du att du kan spara ännu mer på KKDAY.com utan att behöva vänta till de speciella försäljningsevenemangen? Du kan boka din nästa resa med enorma rabatter varje dag under hela året, eftersom KKDAY.com har några andra metoder som ger dig de bästa priserna för din favoritaktivitet, turné eller upplevelse.

KAMPANJSKUPONGER FÖR KKDAY.com

Ge dig ut på ett nytt äventyr med KKDAY.com och betala mindre för att resa mer. Använd en av våra kampanjkuponger för KKDAY.com för att få fantastiska rabatter. Du hittar kuponger som ger dig en viss procentsats på din bokning och kuponger som kommer med ett fast värde. Spara 5 % extra på din nästa resa med rätt kupong eller ta din kupong på 15 USD.

RABATTER OCH SPECIALERBJUDANDEN PÅ KKDAY.com

Utforska hela världen och dröm stort. Du kan gå till din favoritdestination och du kan spara mer på din bokningsbeställning. Rabatterna och specialerbjudandena på KKDAY.com är något du inte vill missa. Planera din resa och få upp till 60 % rabatt på utvalda destinationer med snabbförsäljningen. Dessutom, gå till kassan med ditt bankkort i Singapore, Filippinerna eller Malaysia för att få mellan 8 % och 20 % rabatt. Är du en student? Registrera dig hos Student Beans för att få 12 % rabatt på ditt nästa äventyr. Goda nyheter fortsätter med KKDAY.com Bli medlem på KKDAY.com och få exklusiva rabatter och belöningar. Res mer för att få ännu mer. Du kommer att kunna betala för din nästa resa med dessa KKDAY.com-poäng eller så kan du byta ut dem mot ett presentkort.

RABATT ERBJUDS AV KKDAY.com NYHETSBREV

Anmäl dig till nyhetsbrevet för att få tillgång till de senaste kampanjerna, användbara resetips och tricks och för att få 10 % rabatt på din första KKDAY.com-bokning.

ANVÄNDBAR INFORMATION OM KKDAY.com

Gå med nu i KKDAY.com Affiliate Program för att få höga provisionssatser baserat på försäljningen som genereras av din hänvisningslänk samt andra förmåner inklusive insiktsfull instrumentpanel, marknadsföringsverktyg och detaljerade rapporter. Är du en influencer? Äger du en blogg eller en vlogg? Är du en passionerad fotograf? Samarbeta sedan med KKDAY.com, dela dina erfarenheter med bilder, skriv artiklar och ge din feedback om KKDAY.com så kommer du att övervägas för en sponsrad reseaktivitet. Det betyder att du kan få ditt nästa semesteräventyr gratis. Det här är något stort att tänka på, eller hur? Det finns några fler saker du måste ta hänsyn till och vi har samlat all användbar information om betalningsmetoderna, återbetalningspolicyn och kundtjänstteamet nedan.

INFORMATION OM BETALNINGSMETODER

KKDAY.com accepterar flera betalningsmetoder: kredit- och betalkort (VISA< MasterCard, JCB), Apple Pay, Google Pay, LINE Pay, Alipay, AlipayHK, GrabPay och MoMo Wallet.

KKDAY.com MOBILAPP

Få dina favoritturer och aktiviteter på din lilla pryl som du alltid har i fickan eller i handväskan eller ryggsäcken. Ladda ner den officiella KKDAY.com-mobilappen, tillgänglig för dina iOS- och Android-enheter för att få 5 % extra rabatt på din första bokning och för att få tillgång till många andra fantastiska funktioner inklusive onlinekundtjänst, redo att hjälpa dig under din resa, omedelbart bokning, e-kupong för att hoppa över köerna och för att få exklusiva rabatter i appen.

KKDAY.com I SOCIALA MEDIER

Få inspiration och läs recensioner från andra resenärer för att välja den perfekta destinationen för dina behov. Gå med i det fantastiska KKDAY.com-communityt och följ dess aktivitet vidare FacebookYoutubeInstagramPinterest och Twitter. Om du är aktiv på dina sociala mediekonton kan du vinna många saker, inklusive en dagsutflykt eller en gratis aktivitet. Dessutom kan du prata med andra passionerade resenärer och du kan till och med organisera resor med dem. Läs bloggen för att hålla dig uppdaterad med den senaste informationen inom resebranschen. Ta reda på mer om vilka typer av äventyr som djurälskare kan göra i Australien eller ta reda på vilka museer du måste besöka i Filippinerna eller vad du kan köpa som present till fars dag och många andra användbara och intressanta saker.

INFORMATION OM RETURPOLICYEN

Du kan dra nytta av återbetalnings- och avbokningspolicyn endast under vissa omständigheter och du måste tillhandahålla relevant bevis innan du kan ansöka om gratis avbokning och begära din återbetalning. De acceptabla avbokningsskälen inkluderar bortgång av en andra gradens släkting, dödlig sjukdom hos en andra gradens släkting, en strejk, betydande naturkatastrofer som hindrar turnén från att avgå och flyginställda eller förseningar.

KONTAKTINFORMATION FÖR KKDAY.com

Om du inte hittade rätt svar på sidan med vanliga frågor från den officiella webbplatsen kan du kontakta kundtjänstteamet via e-post på [e-postskyddad] eller genom att skicka ett meddelande via KKDAy.com Social Media-konton.

Vanliga frågor om KKDAY

Erbjuder KKDAY rabattkoder?

För närvarande finns det 29 rabattkoder och kampanjer som kommer att fungera för KKDAY i juni 2024 och den senaste kupongen som lagts till idag erbjuder 5 % rabatt.

Hur mycket kan du spara med KKDAY rabattkoder?

Hur mycket du kan spara med en rabattkod från KKDAY kan variera beroende på beställningens värde och värdet på den erbjudna rabatten. Just nu ligger rabattprocenten på mellan 5 % och -150 dollar, och det sparade beloppet kan uppgå till flera hundra euro, beroende på situationen.

Vilka är de bästa kupongerna och rabattkoderna för KKDAY?

Bästa verifierade rabattkoden för KKDAY är (NEWAPP150) och erbjuder kunder en rabatt på -150 USD vid köp i juni 2024.

Hur kan jag hitta de senaste kupongerna för KKDAY.com?

Du kan hitta den senaste kupongen för KKDAY.com inte bara på vår sida utan också på andra webbplatser inklusive www.promonix.com, www.coupons-promo-code.com, www.global-discount-codes.com, www.retailmenot .com, www.promodeals.com eller genom att prenumerera på det officiella KKDAY.com-nyhetsbrevet.

Kan jag betala med PayPal på KKDAY?

Tyvärr kan du för närvarande inte betala med PayPal på KKDAY.com.

Erbjuder KKDAY fri frakt?

KKDAY.com erbjuder gratis elektronisk frakt via din e-postadress och den officiella appen. Dessutom kan du hitta din bokningsinformation på ditt eget KKDAY.com-konto.

Vad kan jag göra om KKDAY-kupongen inte fungerar?

Om din KKDAY.com kupongkod inte fungerar och du får ett felmeddelande betyder det att du kan ha gjort ett misstag när du överförde din kod. Våra följande riktlinjer hjälper dig att åtgärda ditt fel. Var uppmärksam på detaljerna i din kupongkod för att se om din beställning uppfyller villkoren för inlösen. Vanligtvis är en kupongkod giltig för en minsta bokningsbeställning, för vissa aktiviteter och upplevelser eller för vissa destinationer. Ibland är kupongen endast giltig för nya eller befintliga kunder, men inte för båda kategorierna samtidigt. Hur skrev du in din kod? Kopierade du det eller skrev du det manuellt? Dubbelkolla ditt bidrag och se till att alla tecken är i samma ordning som de är på vår sida. Var också uppmärksam på versaler och gemener och lägg inte mellanslag mellan siffrorna och bokstäverna. Om inget av ovanstående gäller, kanske du har använt samma KKDAY.com kupongkod på en tidigare beställning. Nu kan du inte använda den längre, eftersom en KKDAY.com kupongkod inte kan lösas in mer än en gång av samma person. Den löper ut. Sök efter andra kuponger i vår databas och få din rabatt.

HUR LÄGGER MAN TILL EN KKDAY.com-KUPONG?

Följ våra steg för att enkelt och snabbt lägga till din KKDAY.com-kupongkod.

 • 1
  Gå till KKDAY.com, sök efter din föredragna upplevelse, aktivitet eller turné och välj din avgångstid och -datum samt antalet resenärer.
 • 2
  Klicka på kundvagnsikonen från höger sida på hemsidan, logga in på ditt personliga konto om du redan har ett eller registrera dig nu för att få tillgång till din beställning.
 • 3
  Hitta kupongkoden som passar dina behov från vår databas och kopiera den till Urklippswebbplatsen eller skriv ner den på ett papper i ett Word-dokument.
 • 4
  Gå tillbaka till din bokningssammanfattningssida på KKDAY.com och klistra in din kod i den önskade rutan, där den är skriven Ange din kampanjkod eller skriv den manuellt med tangentbordet.
 • 5
  Klicka på knappen Apply och fortsätt med de sista stegen för att slutföra din beställning.

Aktiva rabattkoder för KKDAY

🛍️ Kategori Resa
🔥 Totala erbjudanden 29
🎇️ Rabattkoder 15
📌 Erbjudanden 14
➡️ Bästa kupongen -150 $ rabatt
🆕 Nyaste kupongen 5% Rabatt
🚚 Fri frakt JA
🔄 Returperiod 30 Days
⏳ Senaste uppdatering 17 juni 2024

Bästa kupongkoder för KKDAY

KKDAY KOD KKDAY ERBJUDANDE BESKRIVNING UTGÅR UT
APP5OFF KKDay-kampanjkod: få 5 % rabatt på beställningar i appen November 30, 2024
N10 Lös in KKday-rabattkoden och få $10 RABATT på hela webbplatsen på dina bokningar N / A
R10 Hämta denna KKday-rabattkod för att få 10 % rabatt på alla Korea Tour-produkter idag N / A
DAY Lös in dessa Kkday.com-kampanjkoder för att få $10 rabatt på hela webbplatsen på dina köp N / A

Betalningsalternativ

Kreditkort (Visa, Mastercard)

Frakt alternativ

Via e-post

Kontakta Alternativ

Nr 5, Lane 768, Section 4, Taipei, Taiwan
KKdag
@kkdaytravel
KKdag
kkday.com

KKDAY.com FUNKTIONER OCH FÖRDELAR 

Bli en globetrotter och res med KKDAY.com för att få exklusiva funktioner och förmåner.

 • Ett bra affiliateprogram som ger dig höga provisionssatser.
 • Ett fantastiskt Influencer Collaboration Program som ger dig sponsrade reseaktiviteter.
 • Olika betalningsmetoder inklusive Apple Pay och Google Pay.
 • Gratis elektronisk frakt och gratis avbokning tillgängligt.
 • Mer än 20.000 80 oförglömliga upplevelser i över 500 länder och XNUMX städer över hela världen.

KKDAY.com SPARATIPS

Vill du resa mer och spara ännu mer pengar?

 • Anmäl dig till nyhetsbrevet för att få 10% rabatt på din första beställning.
 • Få 12% rabatt på hela beställningen om du registrerar dig som student med Student Beans.
 • Ladda ner appen som är tillgänglig på iOS- och Android-enheter för att få 5 % extra rabatt.
 • Använd ditt bankkort i Singapore, Filippinerna eller Malaysia för att få mellan 8 % och 20 % rabatt.
Copyright © 2024 Couponius.com. All information som presenteras är en informativ titel.