Generiska filter

HOTELS.COM rabattkod och kuponger

Upptäck de senaste rabattkoderna och verifierade kampanjerna för exklusiva besparingar på HOTELS.COM

Ditt betyg: Ingen
Betyg: 4.8 - 1 rösta

Aktiva HOTELS.COM rabattkoder

Förfallna HOTELS.COM rabattkoder

ALLMÄN INFORMATION OM HOTELS.com

Hotels.com, som har sitt huvudkontor i Dallas, Texas, USA, grundades redan 1991 och är numera en av de ledande bokningsleverantörerna över hela världen med fantastiska priser för mer än 500.000 XNUMX fastigheter inklusive hotell, motell, lyxresorter, vandrarhem, retreater på landet eller fritidshus. Planera din nästa resa med Hotels.com och hitta det perfekta boendet för dig och dina nära och kära på toppdestinationer inklusive New York, Seattle, Los Angeles, Miami, Paris, London, Atlanta, Dubai, Edinburgh, Sharm-El-Sheikh eller Florens . Ge dig ut på en fantastisk resa och avsätt tid för dig själv också, välj Hotels.com och få de bästa priserna för ditt boende. blank

HOTELS.com SPECIELLA FÖRSÄLJNINGSEVENT

Att resa kan kosta dig mycket pengar, särskilt om du inte uppmärksammar de enorma rabatterna som erbjuds av onlinebokningsföretagen. Var smart och betala mindre för att resa mer. Upptäck Hotels.coms fantastiska värld och boka ditt boende under de speciella försäljningsevenemangen för att spara stort på din nästa resa.

HOTELS.com VÄLKOMMEN

Tyvärr erbjuder Hotels.com för närvarande ingen välkomstrabatt om du är en ny användare. Men bli inte avskräckt, fortsätt att läsa den här artikeln för att ta reda på hur du kan få enorma rabatter när du bokar din vistelse hos Hotels.com.

HOTELS.com BLACK FRIDAY REA

Mirakel händer. Om du anser dig själv vara en globetrotter och du vill betala mindre för din nästa flykt från den dagliga rutinen, boka då ditt boende på Hotels.com under Black Friday Sales Event för att få enorma rabatter. Du hittar fastigheter till halva priset eller ännu mer. Dessutom kan du tjäna Mystery Coupon som har ett annat värde varje år. Till exempel, i ett av de tidigare erbjudandena, fick kunderna chansen att få upp till 99 % rabatt på en enda bokning.

HOTELS.com 11/11 FÖRSÄLJNING

Besök Hotels.com på Singles' Day Sales, även känd som Double 11 eller 11/11 Sales för att få möjligheten att boka din nästa vistelse med minst 30 % rabatt på otroligt kända destinationer över hela världen.

HOTELS.com CYBER MONDAY FÖRSÄLJNING

Vem sa att företag som Hotels.com inte erbjuder bra erbjudanden på Cyber ​​Monday Sales Event? Kolla Hotels.com och få upp till 60 % rabatt eller ännu mer på utvalda hotell.

HOTELS.com JULFÖRSÄLJNING

Unna dig själv en biljett till en fantastisk destination och säg adjö till den stökiga festen med dina vänner eller din familj. Skaffa din Christmas Escape och hitta det erbjudande som passar bättre för dig och dina behov. Du får minst 50 % rabatt på utvalda destinationer endast i december, då Hotels.com firar julförsäljningsevenemanget. blank

HUR KAN DU FÅ RABATT IDAG PÅ HOTELS.com

Vill du koppla av? Eller så kanske du vill åka på en äventyrlig, riskfylld resa men du vill inte vänta till säsongens försäljningsevenemang för att få ett rabatterat pris. Ta sedan reda på hur du kan få enorma rabatter varje dag på Hotels.com.

KAMPANJSKUPONGER FÖR HOTELS.com

Få extra rabatter som börjar på 5 %, utöver redan reducerade priser med rätt kampanjkupong för Hotels.com. Ha tålamod och bläddra igenom alla tillgängliga kuponger för att få ännu fler. Vissa av dem ger dig minst 10 % rabatt på ditt boende medan andra kan ge dig minst 40 USD rabatt för ett lägsta beställningsvärde.

RABATTER OCH SPECIALERBJUDANDEN PÅ HOTELS.com

Hotels.com välkomnar dig med mer än 10.000 60 boendeerbjudanden. Sök noga och hitta ditt perfekta erbjudande med upp till 10 % rabatt på ditt rum. Bli medlem på Hotels.com för att låsa upp hemliga priser och dagens erbjudande för att få ännu fler rabatter. Är du en student? Gå med i UNiDAYS för att få 70% extra rabatt om du registrerar dig som student. Planerar du ett bröllop, en födelsedagsfest eller något annat evenemang? Du kan spara upp till XNUMX % om du bokar som grupp. Du får snabba offerter, lägsta grupppriser, en tilldelad lokal planerare, gratis hotellrumskuponger, gratis rum för gruppkoordinatorer och möjlighet att betala hotellet separat.

RABATT ERBJUDS AV HOTELS.com NYHETSBREV

Hotels.com erbjuder ingen permanent nyhetsbrevsrabatt. Men vi rekommenderar dig ändå att prenumerera på nyhetsbrevet, särskilt om du är en frekvent resenär eftersom du kommer att få nylanserade kuponger, populära erbjudanden på semesterpaket samt exklusiva erbjudanden.

ANVÄNDBAR INFORMATION OM HOTELS.com

Gå med i Hotels.coms affiliateprogram för att få tillgång till höga provisionssatser och fantastiska affiliateverktyg inklusive erbjudandenwidgetar, banners, dataflöden och länkgeneratorer för att skapa enorma kampanjer. Du kommer också att få andra förmåner som internationella, flerspråkiga program i flera valutor, frekventa försäljningar, erbjudanden och imponerande kampanjer samt tillgång till ett globalt hotelllager, ett dedikerat kontoteam och exklusiva kupongkoder. Bli en lojal medlem och få tillgång till det fantastiska lojalitetsprogrammet för att låsa upp omedelbara besparingar och få en 1-natts vistelse gratis när du samlar 10 nätter med Rewards Program. Res mer för att få ännu mer. Uppgradera till Guldmedlemskapsnivån för att få gratis rumsuppgraderingar, gratis frukost, Wi-Fi, spa-kuponger, tillgång till VIP-hotell samt prioriterad kundservice, prisgaranti plus policy och garanterad två timmars sen utcheckning och tidig utcheckning- i. Det finns några fler saker du måste tänka på innan du påbörjar din bokningsprocess. Du hittar en kort beskrivning om Hotels.coms betalningsmetoder, återbetalnings- eller avbokningspolicy, kundtjänstteamet, mobilappen och dess sociala mediekonton.

INFORMATION OM HOTELS.com BETALNINGSMETODER

På Hotels.com kan du betala med ditt betal- eller kreditkort (VISA, American Express, Diners Club, Discover, JCB, MasterCard, China UnionPay) samt med PayPal och Hotels.com presentkort.

HOTELS.com MOBILAPP

Ladda ner den kostnadsfria Hotels.com-mobilappen, tillgänglig på dina iOS- eller Android-enheter för att boka när du är på språng och för att få 5 % rabatt. Upptäck den lättanvända appen och få tillgång till din bokning offline och få fantastiska hotelluthyrningserbjudanden. Du får också tillgång till sista minuten hotell- och reseerbjudanden och du kommer att kunna göra ändringar i din bok när som helst och var som helst med hjälp av din lilla pryl som du alltid har med dig.

HOTELS.com I SOCIALA MEDIER

Bli en del av en fantastisk community och följ Hotels.com vidare FacebookInstagramPinterestYoutube och Twitter för att få tillgång till billiga hotell och för att jämföra hotellerbjudanden och kampanjer. Du kommer också att få möjlighet att läsa recensioner och boka din nästa vistelse baserat på åsikter från andra resenärer precis som du. Res till populära resmål över hela världen och hitta inspiration för din nästa resa. Bläddra bland de sociala medierna på Hotels.com för att ta reda på var du hittar unika och fantastiska ställen att bo på.

INFORMATION OM HOTELS.com RETURPOLICY

Du kan boka med förtroende och du kan vara flexibel med Hotels.com, eftersom de flesta av de boenden som listas här erbjuder gratis avbokningsalternativ. Om du ändrar dig eller om du vill boka din vistelse på en annan period, bör du inte oroa dig för några extra kostnader. Var bara uppmärksam på bokningsdetaljerna eftersom vissa hotell kräver att du avbokar din vistelse tidigare än 24 timmar före ditt incheckningsdatum.

KONTAKTINFORMATION FÖR HOTELS.com

Om du inte kunde hitta rätt svar på sidan med vanliga frågor eller om du helt enkelt behöver mer vägledning, kan du kontakta kundtjänstteamet tillgängligt 24/7 via livechatt med din virtuella resebyrå eller genom att skicka in din förfrågan via onlinekontaktformuläret .

Vanliga frågor om HOTELS.COM

Erbjuder HOTELS.COM rabattkoder?

För närvarande finns det 37 rabattkoder och kampanjer som kommer att fungera för HOTELS.COM i juni 2024 och den senaste kupongen som lagts till idag erbjuder 50 % rabatt.

Hur mycket kan du spara med HOTELS.COM rabattkoder?

Beloppet du kan spara med en rabattkod från HOTELS.COM kan variera beroende på värdet på beställningen och värdet på den erbjudna rabatten. Just nu ligger rabattprocenten på mellan 50 % och -75 USD, och det sparade beloppet kan uppgå till flera hundra euro, beroende på situationen.

Vilka är de bästa kupongerna och rabattkoderna för HOTELS.COM?

Bästa verifierade rabattkoden för HOTELS.COM är (2024RABATTER75) och erbjuder kunder en rabatt på -75 USD vid köp i juni 2024.

Vilka är de faktiska rabattkoderna och kampanjerbjudandena för HOTELS.COM?

HUR KAN JAG HITTA DE NYASTE KUPONGENE FÖR HOTELS.com?

Du kan hitta de senaste kupongerna för Hotels.com på dess officiella webbplats och på webbplatser som www.coupons-promo-code.com, www.global-discount-codes.com, www.retailmenot.com eller www.couponfollow.com.

KAN JAG BETALA MED PAYPAL PÅ HOTELS.com?

Ja, du kan betala med PayPal på Hotels.com.

ERBJUDER HOTELS.com GRATIS FRAKT?

Ja, du kommer att få gratis elektronisk leverans på din e-postadress med alla bokningsdetaljer. Och din bokning kommer även att synas på ditt personliga konto på Hotels.com och i appen.

VAD KAN JAG GÖRA OM HOTELS.com-KUPONGEN INTE FUNGERAR?

Din Hotels.com kupongkod fungerar inte och du vet inte vad du ska göra för att få din rabatt? Våra följande tips och tricks kan hjälpa dig att åtgärda ditt fel. Angav du din kod manuellt? Dubbelkolla sedan din inmatning och se om du inte gjorde ett skrivfel. Kanske har du ändrat ordningen på karaktärerna eller så har du lagt mellanslag mellan dem. Var också uppmärksam på versaler och gemener. Nästa gång bör du använda kopiera klistra funktionen sedan början för att överföra din kod korrekt. Följde du inlösenvillkoren? Läs detaljerna till din kupongkod och följ spelets regler. Ibland är en kod endast giltig för vissa destinationer eller för vissa egenskaper medan andra gånger är koden endast giltig för nya eller för befintliga användare. Om ingen om ovanstående gäller betyder det att du kan ha använt samma kod vid en tidigare bokningsprocess och att du nu inte kan använda den längre eftersom den har löpt ut. Du kommer säkert att hitta en annan kupongkod för Hotels.com på vår sida för att få din rabatt.

HUR LÄGER MAN TILL EN HOTELS.com-KUPONG?

Följ stegen som beskrivs kortfattat nedan för att ta reda på hur du kan lägga till din Hotels.com kupongkod för att få din rabatt.

 • 1
  Gå till Hotels.com, sök efter det perfekta boendet genom att ange din destination och resedatum och när du hittar rätt erbjudande för din vistelse klickar du på knappen Välj för att lägga till i dina bokningar.
 • 2
  Gå till din bokningssida och logga in på ditt eget konto eller skapa ett i detta steg för att göra ändringar i din bokningsprocess om du vill.
 • 3
  Hitta kupongkoden som passar dig på vår sida och kopiera den till urklippet eller anteckna den på ett papper eller i ett Word-dokument.
 • 4
  Gå tillbaka till bokningssammanfattningssidan på Hotels.com och klistra in din kod i kampanjrutan eller skriv den helt enkelt manuellt med tangentbordet.
 • 5
  Använd din kod för att aktivera rabatten och fortsätt med de sista stegen för att slutföra din bokningsprocess.

Aktiva rabattkoder för HOTELS.COM

🛍️ Kategori Resa
🔥 Totala erbjudanden 37
🎇️ Rabattkoder 17
📌 Erbjudanden 20
➡️ Bästa kupongen -75 $ rabatt
🆕 Nyaste kupongen 50% rabatt
🚚 Fri frakt JA
🔄 Returperiod 30 Days
⏳ Senaste uppdatering 17 juni 2024

Bästa kupongkoder för HOTELS.COM

HOTELS.COM KOD HOTELS.COM ERBJUDANDEBESKRIVNING UTGÅR UT
N/A Spara upp till 50 % på kasinodestinationer N / A
VISA8 Hotels.com kampanjkod ger 8 % rabatt på din bokning N / A
SUMMER15 Ta chansen att ta denna exceptionella rabatt + gratis leverans N / A
VISA8 Hotels.com rabattkod: 8 % kampanj på dina vistelsebokningar N / A

Betalningsalternativ

PAYPAL
Banköverföring
ApplePay
Kreditkort (Visa, Mastercard)

Frakt alternativ

Via e-post

Kontakta Alternativ

5400 LBJ Freeway Suite 500 Dallas, TX 75240
Hotels.com
@hotelsdotcom
Hotels.com
hotels.com

HOTELS.com FUNKTIONER OCH FÖRDELAR 

Boka ditt nästa äventyr med Hotels.com och njut av fantastiska fördelar, funktioner och andra förmåner.

 • Belöningsprogram och tillgång till ett fantastiskt affiliateprogram.
 • 24/7 kundserviceteam.
 • Gratis elektronisk leverans och fri avbokning.
 • Mer än 10.000 XNUMX erbjudanden.
 • Över 500.000 XNUMX fastigheter över hela världen.

HOTELS.com SPARATIPS

Vill du spara mer på Hotels.com? Följ våra spartips.

 • Anmäl dig till nyhetsbrevet för att få tillgång till exklusiva rabatter och personliga erbjudanden.
 • Få 10 % rabatt på din bokning om du registrerar dig som student på UNiDAYS.com.
 • Ladda ner appen som är tillgänglig på iOS- och Android-enheter för att få 5 % rabatt.
 • Boka som grupp för att spara upp till 70 %.
 • Handla under de speciella tiderna på året: Black Friday, Cyber ​​Monday, Double 11 eller Julrea.
Copyright © 2024 Couponius.com. All information som presenteras är en informativ titel.