Generiska filter

VIDAXL rabattkod & kuponger

Upptäck de senaste rabattkoderna och verifierade kampanjerna för exklusiva besparingar hos VIDAXL

Ditt betyg: Ingen
Betyg: 4.8 - 2 avgivna

Aktiva VIDAXL rabattkoder

Allmän information om VidaXL

Denna shoppingguide för VidaXL är avsedd för både nya kunder och de som redan har ett konto och redan har lagt beställningar på hemsidan.  Vi, teamet på Couponius, älskar rabatter, så vi vill dela med andra människor sätten att spara och de bästa strategierna att handla på VidaXL.  För att skriva denna guide följde vi VidalXLs hemsida, öppnade ett medlemskonto och prenumererade på nyhetsbrevet. Eftersom andra kunders åsikter är väldigt viktiga för oss, har vi följt de viktigaste recensionswebbplatserna för att ta reda på hur andra shoppares upplevelser har gått, vilka saker att se upp med och vad vi kan göra för att förbättra shoppingupplevelsen på VidaXL. blank

Vad är VidaXL och hur fungerar det

 • VidaXL är onlinedestinationen för möbler, hem och trädgårdstillbehör. Den internationella återförsäljaren säljer över 90,000 XNUMX produkter, både egna varumärken och andra märkesvaror.
 • Eftersom VidaXL kontrollerar allt från designprocessen, tillverkning, marknadsföring och försäljning är produktkvaliteten mycket hög och priserna överkomliga. Det är faktiskt vad VidaXL strävar efter att göra, för att säkerställa att sina kunder har tillgång till de bästa lösningarna till priser de har råd med.
 • Beställningar skickas från VidaXLs logistikcenter och det finns för närvarande inga leveranskostnader. Varje beställning, oavsett hur liten, skickas gratis av VidaXL. Du får den beräknade leveranstiden i slutet av din beställning, när VidaXL väljer rätt bud för din beställning baserat på volym, vikt och destination.
 • Returer på VidaXL är hur enkelt som helst: kunder kan returnera alla beställda produkter inom 30 dagar efter mottagandet, förutsatt att de begär returen skriftligen till [e-postskyddad]. Om VidaXL godkänner returen kan den även erbjuda relaterade frakttjänster eller kommer att återbetala dessa kostnader, tillsammans med kostnaden för produkten, inom 14 dagar efter mottagande och verifiering av returen i lagret.
 • Delbetalning: för kunder i utvalda länder tillåter VidaXL betalning av beställningar i 4 delbetalningar via betalningssystemet KLARNA. Du kan kontrollera tillgängligheten för denna tjänst genom att gå till VidaXL på ditt språk direkt på webbplatsen.
 • Vi älskar designen på VidaXL-webbplatsen, vårt team var överens om att här kan du hitta inspiration till vilken hem- eller trädgårdsdesign som helst. Vi gillar också priserna, betydligt billigare än konkurrenterna och det stora utbudet av produkter i lager. 
 • Kolla gärna in avsnitten som lär dig hur du möblerar och dekorerar ditt hem och trädgård, de är användbara och mycket välstrukturerade. Besök också avsnittet #sharemevidaxl, där kunder laddar upp bilder på sina inköp installerade i sina hem och trädgårdar. Vår redaktör uppskattar detta konststycke som det mest användbara verktyget för att hitta de bästa lösningarna för ditt utrymme.

Hur man sparar pengar på att shoppa på VidaXL

 • Det första steget du behöver ta för att dra nytta av de senaste VidaXL-erbjudandena är att öppna ett kundkonto och prenumerera på nyhetsbrevet. Eftersom VidaXL alltid uppdaterar kampanjer är det absolut nödvändigt att prenumerera och ha tillgång till nya erbjudanden så fort de publiceras.
 • För närvarande erbjuder VidaXL nya prenumeranter på nyhetsbrevet en rabattkod värd 5 € för den första beställningen.
 • Couponius-teamet rekommenderar att du installerar mobilappen VidaXL. Vi anser det nödvändigt att ha tillgång till beställningar, kampanjer och de senaste erbjudandena på VidaXL var du än befinner dig. Vi älskar hur appen är optimerad för mobilen och anser att appen är absolut nödvändig för att få bästa shoppingresultat på VidaXL.
 • Om du är en ny kund, vänligen ägna några minuter åt att bekanta dig med VidaXL webbplatsmallen och kategorierna som finns på webbplatsen. Under perioder med massiva rabatter presenteras de mest populära produkterna i kategorin "24/7 Deals".
 • Det viktigaste sättet att spara när du handlar på VidaXL är rabattkoder. VidaXL erbjuder sina kunder kuponger, eller strängar av bokstäver och siffror, som tillämpas i kassan, kan ge fördelen av att minska det totala ordervärdet med ett visst belopp eller procent. 
blank

VidaXL kupongkoder

 •  VidaXL erbjuder sina kunder rabattkupongkoder, så kallade rabattkuponger direkt på webbplatsen, VidaXL-konton i sociala medier, i nyhetsbrevet eller på specialiserade rabattwebbplatser som www.coupons-promo-code.com, www.vouchercodes.co.uk, www. .picodi.com, www.retailmenot.com eller www.dealspotr.com.
 • VidaXL rabattkod villkor och begränsningar: rabattkoder har alltid villkor för tillämpning. Dessa villkor kan vara relaterade till det lägsta beställningsvärde som de gäller, en specifik typ av produkter för vilka de kan tillämpas, eller till och med ett specifikt varumärke eller produkt som de erbjuder förmånen för. Läs villkoren noggrant när du hittar en VidaXL rabattkod för att tillämpa den korrekt på din beställning och dra nytta av alla fördelar den erbjuder.
 • VidaXL rabattkoders giltighetstid: rabattkoder, liksom kampanjer, har en giltighetstid under vilken de kan användas. Varje rabattkod vi publicerar har denna term specificerad, eftersom vi vill spara din viktiga tid och vi vill inte att du ska prova koder som har gått ut och inte längre gynnar dina beställningar. Det är värt att specificera att ibland kan dessa rabattkoder, även om tidsfristen som VidaXL nämner har passerat, fortfarande fungera, så om du inte har hittat en bra rabattkod och tiden tillåter, vänligen prova de utgångna koderna eftersom det finns en chans att de kan fortfarande fungera.
 • VidaXL rabattkoder publicerade på Couponius: eftersom vi i Couponius-teamet älskar rabatter vill vi att våra besökare ska få de bästa erbjudandena och rabatterna när de handlar på VidaXL. Så vi spenderar mycket tid på att studera VidaXL-webbplatsen, VidaXL-nyhetsbrevet och VidaXL-konton på sociala medier, och letar efter de senaste rabattkoderna. Samtidigt håller vi oss också uppdaterade med koder publicerade på andra rabattsajter och kollar pålitliga källor som www.retailmenot.com, www.slickdeals.co.uk, www.coupons-promo-code.com, www. promocode.ac och många andra varje dag.
 • Du hittar en lista över koder som kontrolleras och uppdateras av Couponius-teamet ofta på den här sidan. Vänligen prova inte bara en eller den som verkar bäst för din beställning, utan prova dem alla, då kan du bestämma vilken som ger dig mest nytta och tillämpa den. 
 • Så här applicerar du rabattkoder på VidaXL: för att hjälpa dig att applicera en VidaXL rabattkod snabbt och korrekt har vi skapat en guide på denna sida. Vänligen scrolla till botten av sidan för att följa instruktionerna för ansökan om rabattkod för VidaXL-webbplatsen. Vi har även lagt till en bild för att spara extra tid genom att visa dig exakt var du ska ange rabattkoden.

VidaXL erbjudanden och reor under hela året

 • Black Friday
 • Jul- och helgrea
 • Nyårsrea
 • Rengöringsevenemang vid slutet av säsongen (vår/sommar eller höst/vinter)
 • Alla hjärtans dag rea
 • Tillbaka till skolan Rea
 • Singelns dag
 • Mors dag
 • Halloween

VidaXL dropshipping verksamhet

 • VidaXL erbjuder kunder möjligheten att gå med i deras drop shipping-program och driva ett onlineföretag
 • Gå med i en gemenskap med tusentals dropshippers för att driva ett onlineföretag från bekvämligheten av ditt eget hem
 • Lägg till VidaXL-produkter på din marknadsplats. Du bestämmer priset och vinsten. VidaXL skickar produkterna direkt till din slutkund, ordnar returer och ger dig även råd om kundsupport
 • Du kan registrera dig på VidaXL-webbplatsen och börja omedelbart

Vanliga frågor om VIDAXL

Erbjuder VIDAXL rabattkoder?

För närvarande finns det 24 rabattkoder och kampanjer som kommer att fungera för VIDAXL i juni 2024 och den senaste kupongen som lagts till idag erbjuder % rabatt.

Hur mycket kan du spara med VIDAXL rabattkoder?

Beloppet du kan spara med en rabattkod från VIDAXL kan variera beroende på värdet på beställningen och värdet på den erbjudna rabatten. Just nu ligger rabattprocenten på mellan % och 30 %, och det sparade beloppet kan uppgå till flera hundra euro beroende på situationen.

Vilka är de bästa kupongerna och rabattkoderna för VIDAXL?

Bästa verifierade rabattkoden för VIDAXL är (VINTERREA) och erbjuder kunder en rabatt på 30 % vid köp i juni 2024.

Vilket land kommer vidaXL ifrån?

VidaXL är en internationell onlineåterförsäljare med sitt huvudkontor i Nederländerna.

Varifrån skickas VidaXL?

Alla beställningar skickas från Europa. VidaXL erbjuder använder flera lager belägna runt om i Europa.

Erbjuder VidaXL lokal kundservice?

Ja, i alla länder där VidaXL är verksamt, erbjuder kundservice på modersmålet.

Hur mycket kostar VidaXL frakt på stora beställningar?

VidaXL erbjuder gratis internationell frakt på alla beställningar.

Kan jag använda en VidaXL-kampanjkod flera gånger?

Tja, det beror på de specifika villkoren som ställts in av VidaXL för just den koden. För att veta om du kan använda en rabattkod flera gånger bör du kontrollera villkoren för koden.

Vad händer om min VidaXL-kampanjkod inte fungerar?

Om koden du angav inte fungerar bör du:
 • kontrollera om du skrivit in koden korrekt
 • kontrollera kodens utgångsdatum
 • kontrollera om begränsningar gäller (vissa kampanjkoder är endast giltiga för vissa varor eller kategorier.
 • se till att du försöker använda koden för rätt produkter).
Om allt detta inte fungerar kan du alltid söka efter en annan rabattkod och prova.

Hur man framgångsrikt använder en kupongkod på VidaXL.com

Köp allt du behöver för ditt hem och trädgård till de bästa priserna med VidaXL kupongkoder

 • 1
  Klicka på "Kopiera" och spara din VidaXL.com kupongkod för senare
 • 2
  Lägg till alla önskade varor i din VidaXL-varukorg. Se till att allt du önskat läggs till
 • 3
  Klicka på "Kundvagn" i det övre högra hörnet på skärmen för att granska din beställning
 • 4
  Leta reda på kryssrutan "Använd kupongkod" och klicka på den för att öppna dialogrutan
 • 5
  Ange eller klistra in KUPONGEN och klicka på "Använd kod" för att lösa in erbjudandet
 • 6
  Din rabatt beräknas automatiskt vid kassan. Njut av ditt köp!

Aktiva rabattkoder för VIDAXL

🛍️ Kategori Hem & Trädgård
🔥 Totala erbjudanden 24
🎇️ Rabattkoder 24
📌 Erbjudanden 0
➡️ Bästa kupongen 30% Rabatt
🆕 Nyaste kupongen 10% rabatt
🚚 Fri frakt NEJ
🔄 Returperiod 30 Days
⏳ Senaste uppdatering 16 juni 2024

Bästa kupongkoder för VIDAXL

VIDAXL KOD VIDAXL ERBJUDANDEBESKRIVNING UTGÅR UT
SUMMER20 Dra nytta av betydande rabatter på varje köp med denna kupongkod N / A
SUMMEROFFUK Kolla in vad du letar efter och spara omedelbart med Vidaxl-kuponger N / A
FURNITURE19 Använd denna Vidaxl-kampanjkod för reducerade priser på din beställning N / A
20BOXINGDAY Använd denna Vidaxl rabattkod när du köper dina utvalda produkter N / A

Betalningsalternativ

PAYPAL
Kreditkort (Visa, Mastercard)

Frakt alternativ

Courier

Kontakta Alternativ

Mary Kingsleystraat 1, 5928 SK Venlo, Nederländerna
@vidaXL_HQ
vidaXL
vidaxl.com

Kort guide för VidaXL-kunder

 • Öster för att navigera i e-butik, tydliga kategorier och genomtänkta menyer
 • Bra produktbeskrivningar, bilder och övergripande produktinformation
 • Du kan beställa som registrerad medlem eller gå ut som gäst

VidaXL produktkategorier

 • Möbler
 • Hem
 • hårdvara
 • Sportartiklar
 • Tillbehör för djur och husdjur
 • Leksaker & spel
 • Fordon & delar
 • Företag & industri

VidaXL orderleverans

VidaXL fungerar med flera bärare. Vilken transportör som levererar din beställning beror på flera saker: • Typ av produkt • Volymen på din produkt • Destinationen dit den ska skickas  

VidaXL returpolicy

 • defekta, skadade eller felaktiga produkter kan återställas inom 30 dagar
 • Du måste meddela skriftligen via e-post till: [e-postskyddad]
 • Returprodukter måste vara i originalförpackningen och i samma skick som du tog emot dem
Copyright © 2024 Couponius.com. All information som presenteras är en informativ titel.