Generiska filter

LAZADA rabattkod & kuponger

Upptäck de senaste rabattkoderna och verifierade kampanjerna för exklusiva besparingar hos LAZADA

Ditt betyg: Ingen
Betyg: 4.8 - 1 rösta

Aktiva LAZADA rabattkoder

Utgångna LAZADA rabattkoder

ALLMÄN INFORMATION OM LAZADA

Lazada grundades den 27 mars 2012 och är den ledande e-handelsplattformen från Sydostasien som ger tillgång till mer än 300 miljoner produkter från över 10.000 2016 toppmärken, kända i hela världen inklusive Samsung, Xiaomi, Oppo, Huawei, OnePlus, Lenovo , HP, Toshiba, Dell, Harry Potter, Marvel, Cars, Barbie, Apple eller Sony och många fler. Ägs av Alibaba Group sedan 155, har lazada fått dig täckt med allt du behöver för din dagliga rutin: från elektroniska enheter och tillbehör, TV och hushållsapparater till hälso- och skönhetsprodukter, från leksaker till matvaror och produkter för dina husdjur till möbler, tvätt. , och rengöringsutrustning, från kläder, skor och accessoarer för hela familjen till bil- och motorcykeloljor och -vätskor till ännu mer. Denna fantastiska onlinegalleria finns i Indonesien, Malaysia, Filippinerna, Singapore, Thailand och Vietnam och erbjuder tillgång till fler än XNUMX.ooo säljare.
blank

LAZADA SPECIELLA FÖRSÄLJNINGSEVENT

Är du en shopaholic? Skulle du vilja köpa något nytt varje ögonblick, men din budget hjälper dig inte? Tycker du att det är slöseri med tid att gå till en fysisk galleria? Tycker du att det inte finns tillräckligt med säljkampanjer? Sedan bör du kontrollera erbjudandena på lazada under det speciella försäljningsevenemanget. Du kommer att bli förvånad över hur många produkter som har enorma rabatter.

LAZADA VÄLKOMMEN RABATTER

På lazada kommer du att behandlas med minst 5 % rabatt på välkomstrabatt på ditt första köp någonsin.

LAZADA BLACK FRIDAY REA

Gå in i Black Friday Sales galenskapen, evenemanget som anländer till lazada med enorma rabatter över hela webbplatsen. Det finns olika specialerbjudanden; några av dem kan ge dig upp till 80 % rabatt på utvalda varor medan andra kan ge dig mer än $40 rabattkuponger. Dessutom kan du dra nytta av dubbla rabatter och gratis frakt. Så gör dig redo för det viktigaste försäljningsevenemanget på hela året.

LAZADA 11/11 FÖRSÄLJNING

Singles' Day Sales Event, känt som Double 11 eller 11/11 Sales är vanligtvis en 24-timmars shoppingperiod som genererar rekordförsäljning år efter år tack vare dess olika kampanjerbjudanden. Spara datumet, för lazada välkomnar dig med upp till 90 % rabatt på utvalda varor, inklusive på de från toppmärken.

LAZADA CYBER MÅNDAG FÖRSÄLJNING

Cyber ​​Monday är ett annat stort försäljningsevenemang som har blivit lika känt genom åren som Black Friday. Och lazada erbjuder dig tusentals och åter tusentals fantastiska erbjudanden som du definitivt kommer att älska. På den officiella hemsidan hittar du upp till 85 % rabatt på utvalda varor, särskilt på elektroniska enheter. Ha tålamod och vänta till Cyber ​​Monday Sales Event för att få din favoritpryl till ett fyndpris.

LAZADA JULFÖRSÄLJNING

Det är säsongen för de perfekta presenterna. Ha en magisk vintersemester och gör dig redo för julen med upp till 85 % rabatt på lazada. Bli en av tomtens favorittomtar och investera i speciella presenter till dina kära. Dessutom, glöm inte din fantastiska outfit för julfesten och nyår ett. December är månaden då alla bra saker händer. blank

HUR KAN DU FÅ RABATT I DAG PÅ LAZADA?

Är dina passioner för mode och teknik ganska dyra ibland? Men du vill fortfarande ha fler och fler föremål till dina samlingar? Eller vill du ändra din gadget med de senaste släppen, men du vill inte vänta till slutet av året med de massiva säljkampanjerna? Ta reda på hur du kan få rabatt idag på lazada för att avsevärt minska kostnaden för din kundvagn.

LAZADA KUPONGKODER

Vill du spara mer än 20 % rabatt på din lazada-beställning? Eller vill du få ytterligare rabatter som 25 % extra utöver redan reducerade varor? Eller vill du få dem alla plus fri frakt oavsett beställningsvärde? På vår sida hittar du de senaste kampanjkupongerna för lazada som ger dig enorma rabatter på din beställning.

RABATTER OCH SPECIALERBJUDANDEN PÅ LAZADA

Den första sidan på den officiella webbplatsen välkomnar dig med alla de senaste erbjudandena och kampanjerbjudanden. Du hittar inte en klassisk reaavdelning, men du kommer att hitta många stora överraskningar. Du kan till exempel spara upp till 90 % rabatt på utvalda kategorier och du kan få mer än 40 % rabatt på skönhetsprodukter med lazada Beauty Awards. Dessutom kan du starta ditt eget lilla företag och du kan bli en officiell säljare på lazada utan provisionsavgifter och med fri tillgång till säljarverktyg, utbildningar, kampanjer och mycket mer. Du kommer också att få ett 90-dagars tjuvstartprogram, fri tillgång till nya säljarexklusiva kampanjer, flash-rea-slots endast för dig samt LazLive-åtkomst gratis för att interagera med miljontals kunder.

RABATT ERBJUDS AV LAZADA NYHETSBREV

Prenumerera på det officiella lazada-nyhetsbrevet för att få din 10 % rabatt och tillgång till de senaste nyheterna och personliga erbjudanden.

ANVÄNDBAR INFORMATION OM LAZADA

Visste du att du kan få ännu mer med lazada? Äger du en webbplats, en blogg, ett forum eller ett konto i sociala medier? Gå med gratis i affiliateprogrammet för att tjäna upp till 10 % i provision genom att helt enkelt marknadsföra lazada-produkter. Du kommer inte bara att få den högsta provisionen i branschen, utan du kommer också att få bästa konverteringar på miljontals produkter, längsta försäljningstillskrivning, gratis och avancerade marknadsföringsverktyg samt resultatrapporter i realtid. Det finns några saker du måste erkänna innan du börjar använda lazada. Och du behöver inte slösa tid på att söka information om lazada-order. Vi har redan gjort research åt dig och nedan hittar du en kort beskrivning om allt du behöver veta när du gör ditt onlineköp inklusive information om betalningsmetoder, återbetalningspolicy, kundtjänstteamet eller mobilappen.

INFORMATION OM BETALNINGSMETODER

På lazada kan du betala med någon av följande betalningsmetoder: kredit- och betalkort som stöds av VISA, MasterCard, JCB, American Express; Postförskott, BDO Avbetalning, GCash, Lazada Wallet, PayPal eller LazPayLater.

LAZADA MOBILAPP

Ladda ner den officiella appen, tillgänglig för dina iOS- och Android-enheter för att handla när du är på språng och för att få den bästa shoppingupplevelsen. Appen kommer med många andra fördelar, inklusive mer än 5 % rabatt på din första beställning, fri frakt, extra kuponger för Lazada Bonus och dagliga flashförsäljningar. Dessutom kommer du att få mynt när du checkar in dagligen, och du kommer att samla olika kuponger varje gång du använder appen.

LAZADA I SOCIALA MEDIER

Håll dig uppdaterad och missa inga lazada-erbjudanden. Gå med i communityn på sociala medier och följ dess aktivitet på Facebook, Instagram, Pinterest, YouTube och Twitter för att vara först med att veta allt om de senaste utgåvorna och få tillgång till recensioner och instruktionsvideor. Dessutom, om du är aktiv på lazadas sociala mediekonton kan du delta i fantastiska giveaways och tävlingar som ger dig gratisprodukter som en belöning för din lojalitet.

INFORMATION OM RETURPOLICYEN

Om du inte är helt nöjd med varorna du har beställt kan du returnera dem inom 15 dagar från leveransdatumet för att få full återbetalning. föremålen du har köpt måste vara oanvända, otvättade, oskadade, oanvända, med alla säkerhetsetiketter och etiketter kvar och i originalförpackningen. Observera att elektroniska enheter och hushållsapparater måste skickas tillbaka med sina garanti- och autentiseringscertifikat.

KONTAKTINFORMATION FÖR LAZADA

På hemsidan hittar du sidan FAQs där du får tillgång till mycket information om lazadas villkor och policy. Men om du behöver mer hjälp och professionell vägledning kan du också kontakta kundtjänstteamet per telefon på (02) 7795 8900 dagligen från 8:8 till 24:7 (förutom helgdagar), via livechatt med den virtuella kundtjänsten dygnet runt. officer eller genom Lazada Peers PH.

Vanliga frågor om LAZADA

Erbjuder LAZADA rabattkoder?

För närvarande finns det 25 rabattkoder och kampanjer som kommer att fungera för LAZADA i juni 2024 och den senaste kupongen som lagts till idag erbjuder 50 % rabatt.

Hur mycket kan du spara med LAZADA rabattkoder?

Hur mycket du kan spara med en rabattkod från LAZADA kan variera beroende på beställningens värde och värdet på den erbjudna rabatten. Just nu ligger rabattprocenten på mellan 50 % och 30 %, och det sparade beloppet kan uppgå till flera hundra euro beroende på situationen.

Vilka är de bästa kupongerna och rabattkoderna för LAZADA?

Bästa verifierade rabattkoden för LAZADA är (GCASHWFEST35) och erbjuder kunder en rabatt på 30 % vid köp i juni 2024.

HUR KAN JAG HITTA DE NYASTE KUPONGENE FÖR LAZADA?

Du kan hitta de senaste kupongerna för lazada på den officiella webbplatsen och på specifika webbplatser som www.coupons-promo-code.com, www.topvoucherscode.co.uk, www.coupons.rappler.com, www.koreancoupon.org eller www. .krdiscounts.org.

KAN JAG BETALA MED PAYPAL PÅ LAZADA?

Ja, du kan betala med PayPal på LAZADA.

ERBJUDER LAZADA GRATIS FRAKT?

Ja, LAZADA erbjuder gratis frakt på specifika artiklar som framhävs ordentligt på webbplatsen.

VAD KAN JAG GÖRA OM LAZADA-KUPONGEN INTE FUNGERAR?

Om din LAZADA-kupong inte fungerar rekommenderar vi att du följer våra knep och tips för att lära dig hur du kan åtgärda de vanligaste felkällorna. För det första, skrev du in koden manuellt med tangentbordet? Du kan ha gjort ett skrivfel. Du bör dubbelkolla din post för att se till att alla tecken är i samma ordning som de är på vår webbplats. Var också uppmärksam på versaler och gemener och gör inte mellanslag mellan siffrorna och bokstaven. Du kan undvika allt detta genom att helt enkelt använda kopiera klistra in funktionen sedan början för att ange koden korrekt. För det andra, visste du att varje kupongkod från vår sida har sina egna inlösenvillkor? Läs noggrant detaljerna till din kupongkod för att se om din beställning är lämplig för denna specifika kod. Ibland gäller en kod för ett lägsta beställningsvärde, för en viss produktkategori och inte för hela sortimentet eller för specifika varumärken medan andra gånger gäller koden antingen för nya eller för befintliga kunder. För det tredje, är du säker på att du inte redan har använt samma kod vid ett tidigare köp och att du helt har glömt bort det? Du kan inte använda samma kupongkod mer än en gång eftersom den löper ut.

HUR LÄGGER MAN TILL EN LAZADA-KUPONG?

Är det första gången du använder en lazada-kupongkod? Följ våra några enkla steg för att lägga till din kupong och få rabatten.

 • 1
  Gå till www.lazada.com och lägg dina favoritartiklar i kundvagnen
 • 2
  Öppna din kundvagn och logga in på ditt eget konto om du redan har ett eller registrera dig nu för att få enkel tillgång till din beställning och göra ändringar i den.
 • 3
  Titta på alla lazada-kupongkoder i vår databas och när du hittar den som passar dig och dina behov, kopiera den till urklippet, memorera den eller notera den på ett papper eller i ett Word-dokument.
 • 4
  Gå tillbaka till beställningssammanfattningssidan på lazada och klistra antingen in koden i det obligatoriska fältet eller skriv in den manuellt med tangentbordet.
 • 5
  Använd koden för att aktivera din rabatt och följ de sista stegen för att slutföra ditt köp.

Aktiva rabattkoder för LAZADA

🛍️ Kategori high Tech
🔥 Totala erbjudanden 25
🎇️ Rabattkoder 6
📌 Erbjudanden 19
➡️ Bästa kupongen 30% Rabatt
🆕 Nyaste kupongen 50% rabatt
🚚 Fri frakt JA
🔄 Returperiod 30 Days
⏳ Senaste uppdatering 17 juni 2024

Bästa kupongkoder för LAZADA

LAZADA-KOD LAZADA ERBJUDANDE BESKRIVNING UTGÅR UT
N/A Få upp till 50 % rabatt på Cetaphil + 200 ₱XNUMX rabattkuponger + gratis presenter N / A
N/A Köp 1, få 1 gratis på Reckitt + upp till 50 % rabatt N / A
N/A Njut av en chans att vinna en 4-dagarsresa till Japan när du köper Lemon-dou på Lazada PH N / A
N/A Njut av upp till 15 % rabatt på Baby Essentials N / A

Betalningsalternativ

PAYPAL
Banköverföring
ApplePay
Kreditkort (Visa, Mastercard)
Presentkort

Frakt alternativ

Courier

Kontakta Alternativ

8 Shenton Way #43-01 AXA Tower, Singapore
Lazada
@Lazada
Lazada
www.lazada.com/en/

LAZADA EGENSKAPER OCH FÖRDELAR Upptäck lazadas magiska värld och njut av dess unika egenskaper och fördelar.
 • Ett fantastiskt affiliateprogram med upp till 10 % provision.
 • Tillgång till mer än 300 miljoner produkter.
 • Över 10.000 XNUMX toppmärken, kända i hela världen.
 • Möjligheten att starta eget företag genom att bli säljare gratis.
 • Olika betalningsmetoder inklusive PayPal och Lazada Wallet
LAZADA SPARATIPS Spara ännu mer på din lazada-beställning genom att helt enkelt följa våra exklusiva spartips.
 • Prenumerera på nyhetsbrevet för att få 10 % rabatt.
 • Få minst 5 % rabatt på välkomstrabatt på ditt första köp någonsin.
 • Ladda ner appen för att få mer än 5 % rabatt på ditt första köp i appen.
 • Spara upp till 90 % rabatt med de säljkampanjer som finns på lazadas hemsida.
 • Handla under Black Friday, Cyber ​​Monday, Singles' Day och julförsäljningsevenemang för att spara upp till 90 % rabatt.
Copyright © 2024 Couponius.com. All information som presenteras är en informativ titel.