Generiska filter

EBAY rabattkod & kuponger

Upptäck de senaste rabattkoderna och verifierade kampanjerna för exklusiva besparingar på EBAY

Ditt betyg: Ingen
Betyg: 4.8 - 1 rösta

Aktiva EBAY rabattkoder

ALLMÄN INFORMATION OM eBAY

1995 lanserade Pierre Omidyar, en amerikansk entreprenör, AuctionWeb som onlinebutiken som samlar köpare och säljare på en pålitlig och öppen marknadsplats. Det har känt framgångar sedan det grundades och det döptes officiellt om till eBay i september 2007. Nuförtiden är eBay.com en av de största onlinegalleriorna världen över och det amerikanska globala onlineauktions- och handelsföretaget med mer än 1.7 miljarder livelistningar på eBay Marketplace och över 185 miljoner aktiva köpare. Du kan nu säga adjö till den tunga trafiken och till de långa köerna för att göra din shopping, för på eBay.com hittar du allt du behöver för ditt dagliga liv och din rutin. Ta reda på just nu vad eBay.com har att erbjuda genom att söka efter dina önskade produkter i dess 11 kategorier inklusive mode, böcker, filmer och musik, elektronik, samlarföremål och konst, hem och trädgård, sportartiklar, leksaker och hobbyer, företag och Industri, Heath and Beauty och andra. Plus, om du vill köpa varor som säljs av toppmärken eller designers, då är eBay.com den perfekta shoppingdestinationen där du hittar namn som Ralph Lauren, Tom Ford, Samsung, Lenovo, Apple, Balenciaga, Dior, Bottega Veneta, Chanel, Alexander McQueen eller Elsa Schiaparelli. blank

SPECIELLA FÖRSÄLJNINGSEVENT eBAY

Vill du spara pengar på din onlinebeställning på eBay.com? Vill du få de senaste släppen inom mode, elektronik, teknik, kosmetika och så vidare, men du har inte en stor budget? För större rabatter måste du vänta tills de speciella försäljningsevenemangen kan ge dig upp till 90 % rabatt.

eBAY VÄLKOMMEN RABATT

eBay.com erbjuder inte alltid en välkomstrabatt. Men då och då kan du få en 10 % rabattkupong som du kan använda på din första beställning som ny användare.

eBAY BLACK FRIDAY REA

Om du är en återförsäljarjägare och vill köpa dina favoritartiklar till ett fyndpris, då bör du inte missa Black Friday-rean. Få det du älskar för mindre pengar och börja investera i nya föremål från spel och teknik till mode och hushållsartiklar, från moderna accessoarer till vintagesmycken till mycket mer. Det är nu dags att få din älskade produkt eller produkter med mer än 50% rabatt.

eBAY 11/11 FÖRSÄLJNING

En annan bra dag att köpa mer för mindre representeras av Singles' Day, känd som 11/11 Sales. Det är en bra dag att köpa en ny dammsugare, en ny smart-tv, en ny bärbar dator, en ny frys eller en ny cykel eller kanske nya klädesplagg för en fantastisk outfit, för du får minst 20 % rabatt.

eBAY CYBER MONDAY REA

Vill du få årets bästa Cyber ​​Monday-erbjudanden? Gå in på eBay.com och övertyga dig själv om att det är ditt bästa val. Den första måndagen efter Thanksgiving anländer till eBay.com med minst 20 % rabatt på särskilt utvalda bärbara och stationära datorer och annan teknisk utrustning.

eBAY JULFÖRSÄLJNING

Med eBay.com blir du en av tomtens tomtar. Att hitta rätt present till dina nära och kära kan vara överväldigande och på något sätt också svårt, men med julförsäljningsevenemanget från eBay.com behöver du inte oroa dig längre. En skateboard för ditt barn, en LEGO-byggklossar eller en original Barbie-docka till din lilla flicka, en parfym till din bästa vän eller en apparat till dina far- och farföräldrar, en TV eller dator till dina föräldrar och vad du vill för dig själv, med eBay. com kan du andas lätt och vänta på juldagen. Du hittar många fina saker till sista minuten-julklappar och du får upp till 80% rabatt. blank

HUR KAN DU FÅ RABATT IDAG PÅ eBAY

Anser du dig själv som en shopaholic? Tja, det betyder att du inte kan vänta tills de speciella försäljningsevenemangen. Lyckligtvis för dig har eBAY.com de bästa kampanjerbjudandena hela året. Du får till exempel upp till 90 % rabatt på dagliga erbjudanden.

KAMPANJSKUPONGKODER FÖR eBAY

Du kan nu få rabatter på fullprisvaror från nya releaser. Om du vill få en oförglömlig shoppingupplevelse bör du använda reklamkupongerna för eBay.com. De har blivit så kända under de senaste åren eftersom de kan ge dig rabatter utöver andra kampanjerbjudanden och de kan hjälpa dig att spara ännu mer på nya varor från toppmärken. Du kan välja kampanjkuponger som hjälper dig att spara minst 20 % rabatt och ibland är rabatterna upp till 89 % rabatt, särskilt på utvalda varor.

RABATTER OCH SPECIALERBJUDANDEN PÅ eBAY

Få nu mer än 80 % rabatt på så många fantastiska föremål som är användbara för din dagliga rutin. Jaga avsnittet Dagliga erbjudanden för att få din favoritvara till marknadens bästa pris. Och glöm inte att också kolla märkesoutletsektionen för att få mer än 70 % rabatt på skor, klockor, hobbykonst, certifierade renoverade föremål och ännu mer från de mest kända varumärkena världen över. Bra rabatter och gratis presenter låter bra för dig? Visste du att det finns säljare på eBay.com som ofta ger dig inte bara gratis frakt över hela världen utan också en present som tack för din beställning? Kolla in dem och få ut det mesta av eBay.com-upplevelsen.

RABATT ERBJUDS AV eBAY NYHETSBREV

Ibland kan du få 10 % rabatt på din nästa beställning när du prenumererar på det officiella eBay.com-nyhetsbrevet. Men även om du inte får det här erbjudandet när du beställer första gången från eBay.com, rekommenderar vi dig ändå att registrera dig för nyhetsbrevet för att få tillgång till andra kampanjerbjudanden, rabatter för din födelsedag och många fler.  

ANVÄNDBAR INFORMATION OM eBAY

Visste du att du kan starta ditt eget företag? Tjäna dina extra pengar och bli en auktoriserad säljare på eBay.com. Du kan ansöka nu genom att helt enkelt skapa ditt personliga konto på eBay.com. Du kommer att få dina första 200 listor varje månad gratis och du får även skräddarsydda verktyg som hjälper dig att bli synlig över hela världen. Förutom detta program kan du också bli ett eBay Partner Network genom att gå med i Affiliate Marketing Program för att tjäna pengar genom att driva trafik och uppmuntra försäljning på eBay.coms marknadsplats. Du bestämmer hur ditt företag ska fungera och du kommer att tjäna pengar för varje kvalificerad försäljning. Det finns några fler saker du behöver veta innan du gör din onlinebeställning eller innan du startar ditt eget företag. Ta reda på nedan en kort beskrivning om betalningsmetoderna, återbetalningspolicyn, mobilappen och närvaron av eBay.com i sociala medier.

INFORMATION OM eBAY BETALNINGSMETODER

eBay.com accepterar olika betalningsmetoder inklusive kredit- eller betalkort (MasterCard, VISA, Maestro och American Express), onlinebetalningstjänster (Alipay.net, CertaPay, Fiserv, Nochex.com, Escrow.com, XOOM), banköverföringar, checkar , postförskott, Google och Apple Pay, postanvisningar och PayPal.

eBAY MOBILAPP

Handla på språng och upptäck fantastiska erbjudanden och sälj artiklar online från din lilla pryl som du bär med dig varje dag. eBay.com-mobilappen är tillgänglig för iOS och Android och den välkomnar dig med ett brett utbud av fantastiska funktioner som hjälper dig att hålla reda på all din aktivitet på eBay.com. Uppgradera nu till en annan nivå för att njuta av din shoppingupplevelse till fullo. Med appen får du exklusiva erbjudanden som du inte kan hitta på den officiella hemsidan, du kan snabbt och säkert gå till kassan, du kan spåra din onlinebeställning i realtid eller så kan du lista varor du vill sälja på bara några minuter , pratar du lätt med dina köpare eftersom det är din eBay, på ditt sätt.

eBAY I SOCIALA MEDIER

Är du ett stort fan av sociala mediekanaler? Då måste du bli vän med eBay.com på FacebookInstagramPinterestYoutube och Twitter för att få tillgång till dedikerade erbjudanden, senast inkommande och för att hålla koll på såväl nya köpare som säljare. Dessutom kommer du att kunna läsa recensioner och titta på videor för att ta reda på hur tekniska föremål världen är. Vill du lära dig lite mer om eBay? Läs den officiella bloggen där du får tillgång till så många viktiga artiklar som Introducing eBay's Automated Promoted Listings Campaigns, Mathesis: Elements of Learning and Intelligence, Building a Product Catalog: eBays 2nd Annual University Machine Learning Competition, How Technology is Helping eBay Sellers Success eller Software Quality: Elevating the Game.

eBAY-INFORMATION OM RETURPOLICYEN

Om du har fått en skadad eller fel vara eller om den inte stämmer överens med annonsbeskrivningen kan du returnera den inom 10 arbetsdagar från leveransdatum även om säljarens återbetalningspolicy säger att den inte accepterar returer, eftersom du är täcks av eBays pengar-tillbaka-garanti. Säljaren har 3 arbetsdagar på sig att lösa eventuella problem. Om säljaren inte hjälper dig kommer eBay.com att ta över situationen och ge dig pengarna tillbaka. Om du vill returnera en vara, för att du inte gillar den eller om du har ändrat dig, måste du kontakta säljaren direkt för att se om du är berättigad till återbetalning eller åtminstone ett byte.

KONTAKTINFORMATION FÖR eBAY

Om du har några frågor om villkoren för eBay.com, läser du antingen sidan med vanliga frågor och svar, du kan kontakta säljaren direkt eller så kan du kontakta eBay.com kundtjänst via telefon på 1-866-540-3229 eller genom att skicka ett e-postmeddelande via onlinekontaktformuläret som finns på hemsidan.

Vanliga frågor om EBAY

Erbjuder EBAY rabattkoder?

För närvarande finns det 40 rabattkoder och kampanjer som kommer att fungera för EBAY i juni 2024 och den senaste kupongen som lagts till idag erbjuder 50 % rabatt.

Hur mycket kan du spara med EBAY rabattkoder?

Hur mycket du kan spara med en rabattkod från EBAY kan variera beroende på värdet på beställningen och värdet på den erbjudna rabatten. Just nu ligger rabattprocenten på mellan 50 % och 75 % , och det sparade beloppet kan uppgå till flera hundra euro beroende på situationen.

Vilka är de bästa kupongerna och rabattkoderna för EBAY?

Bästa verifierade rabattkoden för EBAY är (mer) och erbjuder kunder en rabatt på 75 % vid köp i juni 2024.

ERBJUDER eBay.com GRATIS FRAKT?

Mer än 65 % av säljarna erbjuder fri frakt över hela världen oavsett ditt beställningsvärde och vikten och storleken på ditt paket.

KAN JAG BETALA MED PAYPAL PÅ eBay.com?

Ja, du kan betala med PayPal såväl som PayPal-kredit på eBay.com.

HUR KAN JAG HITTA DE NYASTE KUPONGENE FÖR eBay.com?

Du kan hitta de senaste kupongerna för eBay.com från liknande kupongwebbplatser som www.promonix.com, www.global-discount-codes.com, www.coupons-promo-code.com, www.couponfollow.com eller så kan du prenumerera till eBay.com nyhetsbrev för att få kuponger och kuponger direkt från företaget.

VAD KAN JAG GÖRA OM eBay.com-KUPONGEN INTE FUNGERAR?

Om din eBay.com kupongkod inte fungerar, följ våra nästa instruktioner så kommer du att kunna lösa de vanligaste felen. Först och främst, om du skrev in koden manuellt måste du dubbelkolla den eftersom du kan ha gjort ett skrivfel. Se till att alla tecken är exakt i samma ordning som de visades på kupongwebbplatsen och att det inte finns något mellanrum mellan dem. För det andra måste du ta hänsyn till de inlösenvillkor som gäller för din kod. Varje eBay.com kupongkod har sina egna regler. Ibland är en kod endast giltig för ett visst ordervärde eller för vissa märken eller för en viss produktkategori och inte för hela portföljen. Andra gånger gäller koden för nya eller befintliga kunder eller endast om du köper bulkartiklar. Slutligen, är du säker på att det är första gången du använder koden? Kom alltid ihåg att en eBay.com kupongkod bara kan användas en gång av samma person, eftersom den löper ut.

HUR LÄGGER MAN TILL EN eBAY-KUPONG?

Vill du lägga till en eBay.com-kupong för att få fantastiska rabatter och du vet inte hur du gör det? Följande steg kan hjälpa dig att få det du vill ha.

 • 1
  Gå till eBay.com och lägg allt du behöver köpa i kundvagnen.
 • 2
  Klicka på shoppingen i det övre högra hörnet från hemsidan och logga in på ditt konto om du redan har ett eller skapa ett i detta steg.
 • 3
  Gå till hemsidan för kuponger, sök efter en lämplig för din beställning och när du hittar rätt kopiera den till urklippet eller anteckna den på ett papper eller ett Word-dokument.
 • 4
  Gå tillbaka till eBay.com och på orderöversiktssidan klistra in inlösenkoden i det önskade avsnittet där det står Lägg till kuponger eller skriv det manuellt med tangentbordet.
 • 5
  Klicka på knappen Använd och välj sedan Bekräfta och betala för att slutföra ditt köp.

Aktiva rabattkoder för EBAY

🛍️ Kategori
🔥 Totala erbjudanden 40
🎇️ Rabattkoder 33
📌 Erbjudanden 7
➡️ Bästa kupongen 75% rabatt
🆕 Nyaste kupongen 50% Rabatt
🚚 Fri frakt NEJ
🔄 Returperiod 30 Days
⏳ Senaste uppdatering 17 juni 2024

Bästa kupongkoder för EBAY

EBAY KOD EBAY ERBJUDANDE BESKRIVNING UTGÅR UT
150 Get 50% Off On Your Purchases N / A
SALE15NOW Replenish Your Supplies And Purchase Them At A Discounted Rate With Ebay Vouchers N / A
25OUTSUNNY Få bra erbjudanden på alla dina shoppingbehov med Ebay-kuponger N / A
MRK10OFFER Spara stort på hela din beställning och var en lycklig shoppare N / A

Betalningsalternativ

PAYPAL
Banköverföring
ApplePay
Kreditkort (Visa, Mastercard)
Presentkort

Frakt alternativ

Courier
DHL/UPS

Kontakta Alternativ

2025 Hamilton Avenue San Jose, Kalifornien 95125. USA
ebay
@eBay
eBay
eBay.com

eBAY FUNKTIONER OCH FÖRDELAR 

 • eBay är en av de största onlinegalleriorna som inte bara ger tillgång till ett brett utbud av produkter, utan också till fantastiska funktioner och fördelar.
 • Ett bra affiliate-marknadsföringsprogram som hjälper dig att tjäna extra pengar.
 • 1.7 miljarder liveannonser och över 185 miljoner aktiva köpare.
 • Fri frakt tillgänglig över hela världen.
 • eBay pengarna tillbaka-garanti.
 • Möjligheten att bli säljare och starta eget

eBAY SPARATIPS

 • Vill du spara ännu mer på din eBay.com-beställning? Vi har hittat några spartips som ger dig fantastisk rabatt.
 • Då och då kan du få 10% rabatt på din nästa beställning.
 • Köp i bulk.
 • Förhandla med säljaren för att få ett reducerat pris.
 • Köp från avsnittet Dagliga erbjudanden och Brand Outlet för att få mer än 70 % rabatt.
 • Handla under de speciella försäljningsevenemangen inklusive Black Friday, Cyber ​​Monday, Singles' Day eller Christmas Rea för att få mer än 90 % rabatt på tusentals och åter tusentals produkter.
Copyright © 2024 Couponius.com. All information som presenteras är en informativ titel.