Generiska filter

TEMU rabattkod & kuponger

Upptäck de senaste rabattkoderna och verifierade kampanjerna för exklusiva besparingar hos TEMU

Ditt betyg: Ingen
Betyg: 4.7 - 7 avgivna

Aktiva TEMU rabattkoder

Utgångna TEMU rabattkoder

Allmän information om Temu

Om du är en ny TEMU-kund eller redan har ett konto och har beställt tidigare, följ den här guiden för att lära dig nya sätt att spara när du beställer online. För att skriva den här guiden följde vi TEMU-webbplatsen, öppnade ett medlemskonto och prenumererade på nyhetsbrevet. Eftersom andra kunders åsikter är mycket viktiga för oss har vi också följt de viktigaste recensionernas webbplatser för att ta reda på hur andra shoppares upplevelser har gått, vilka saker att se upp med och vad vi kan göra för att förbättra TEMU shoppingupplevelse. blank  

Vad TEMU är och hur det fungerar

 • TEMU erbjuder den klassiska onlinemarknadsupplevelsen som förbinder tillverkare i Asien med shoppare över hela världen. Även om det kan tyckas likna andra webbplatser som AliExpress, BangGood, DHGate, Gearbest, Alibaba, Geekbuying eller Lightinthebox, har TEMU många fördelar som rekommenderar det som ledande inom försäljning på asiatiska marknadsplatser. Vi har valt ut ett antal fördelar som TEMU har jämfört med sina konkurrenter:
 • Gratis och snabb leverans: TEMU levererar alla beställningar utan kostnad via standardfraktservice. Denna tjänst kan leverera dina beställningar mellan 5 och 14 dagar, beroende på paketets slutdestination. För expressleverans sjunker denna leveranstid till mellan 4 och 9 dagar. Fördelen med TEMU är att de använder bud och lokala posttjänster i destinationslandet, vilket påskyndar leveransprocessen. Dessutom, för varje beställning som skickas av TEMU, får kunden spårningsinformation för att följa leveransen steg för steg.
 • Omedelbar återbetalning om paketet tappas bort under 15 dagar: TEMU kommer omedelbart att återbetala hela beloppet om du under 15 dagar inte får uppdateringar från transportören för leverans av ditt paket eller om det inte levereras inom de första 30 dagarna efter leverans.
 • Omedelbar kreditering till ditt konto om din beställning inte anländer inom 48 timmar från det beräknade leveransdatumet: TEMU kommer att kreditera cirka 5 € direkt till ditt kundkonto för att kompensera för besväret som orsakats av förseningen.
 • Prisjustering inom 30 dagar: TEMU återbetalar dig den överskjutande mellanskillnaden om priset på en produkt som du köpt sjunker inom 30 dagar efter köpet. Du kan köpa dina favoritprodukter med sinnesfrid att du fick det bästa erbjudandet och TEMU täcker nästa period om det finns en bättre kampanj. Det är ett djärvt och innovativt sätt att säkerställa att kunderna alltid får det bästa erbjudandet och Couponius-teamet uppskattar det verkligen.
 • Retur- och återbetalningspolicy: det är här TEMU utmärker sig och gör en tydlig skillnad mellan deras marknadsplats och konkurrenterna genom att erbjuda gratis 90 dagars returer på varje köpt produkt. Dessutom kan du skriva ut returetiketten direkt från ditt konto och det finns möjlighet för TEMU att erbjuda dig på plats en partiell återbetalning om du bestämmer dig för att behålla produkten som du inte är helt nöjd med. Det är vad Couponius-teamet kallar en solid returpolicy och respekt för kunderna.
blank

Så sparar du pengar när du handlar på TEMU

 • Det första steget du behöver ta för att dra nytta av de senaste TEMU-erbjudandena är att öppna ett kundkonto och prenumerera på TEMUs nyhetsbrev. Eftersom TEMU uppdaterar sina kampanjer ofta är det absolut nödvändigt att prenumerera och ha tillgång till de senaste erbjudandena.
 • Couponius-teamet rekommenderar att du installerar TEMU-mobilappen. Vi tror att det är det bästa gränssnittet för att komma åt TEMU och du har tillgång till beställningar, kampanjer och de senaste erbjudandena på TEMU var du än är. Vi älskar hur appen är optimerad för den typ av marknadsplats som TEMU marknadsför och anser att appen är absolut nödvändig för att få bästa shoppingresultat på TEMU.
 • Om du är en ny kund, ägna några minuter åt att bekanta dig med TEMUs marknadsplatsmodell och kategorierna som finns på webbplatsen. Under perioder med massiva rabatter presenteras de mest populära produkterna i speciella kategorier, som "Påskbesparingar", "Julsparar", "Black Friday-rea", "Nyårsrea" och så vidare. 
 • Det viktigaste sättet att spara pengar när du handlar på TEMU är kupongkoder. TEMU erbjuder sina kunder kuponger, eller strängar av bokstäver och siffror, som när de tillämpas i kassan kan ge fördelen att det totala ordervärdet minskar med ett visst belopp eller procent. 

TEMU Kupongkoder

 • Kontrollera alltid avsnittet "Kuponger och erbjudanden" eller "Meddelanden" på ditt TEMU-konto för att se vilka rabattkuponger du för närvarande har tillgång till. Om inga kuponger är tillgängliga för närvarande, bli inte avskräckt, för vi på Couponius söker efter de bästa rabattkoderna och kupongerna åt dig och publicerar dem dagligen, så allt du behöver göra är att besöka oss.
 • TEMU rabattkod behörighetsvillkor och begränsningar: rabattkoder har alltid villkor att gälla. Dessa villkor kan vara relaterade till det lägsta beställningsvärde som de gäller, en viss typ av produkter som de kan tillämpas på, eller till och med ett visst märke eller produkt som de erbjuder förmånen för. Läs villkoren noggrant när du hittar en TEMU kupongkod att tillämpa den korrekt på din beställning och dra nytta av alla fördelar den erbjuder.
 • TEMU rabattkoder giltighetstid: rabattkoder, liksom kampanjer, har en giltighetstid under vilken de kan användas. Varje rabattkod vi publicerar har denna tidsgräns specificerad, eftersom vi vill spara viktig tid för dig och vi vill inte att du ska prova koder som har gått ut och inte längre gynnar dina beställningar. Observera att ibland kan rabattkoder, även om tidsgränsen som TEMU nämner har passerat, fortfarande fungera, så om du inte har hittat en bra rabattkod, och din tid tillåter det, kan du prova de utgångna koderna eftersom det finns en chans att de fortfarande fungerar.
 • TEMU kupongkoder publicerad på Couponius: eftersom vi på Couponius-teamet älskar rabatter vill vi att våra besökare ska få de bästa erbjudandena och rabatterna när de handlar på TEMU. Så vi spenderar mycket tid på att studera TEMU-webbplatsen, TEMUs nyhetsbrev och TEMU-konton i sociala medier, och letar efter de senaste rabattkoderna. Samtidigt håller vi oss också uppdaterade med koder publicerade på andra rabattsajter och kontrollerar varje dag efter pålitliga källor som www.retailmenot.com, www.slickdeals.co.uk, www.coupons-promo-code.com , www.promocode.ac och många andra.
 • Du hittar en lista över koder som kontrolleras och uppdateras av Couponius-teamet ofta på den här sidan. Vänligen prova inte bara en eller den som verkar bäst för din beställning, utan prova dem alla, då kan du bestämma vilken som ger dig mest nytta och tillämpa den. 
 • Hur man applicerar kupongkoder på TEMU: för att hjälpa dig använda en TEMU rabattkod snabbt och korrekt har vi skapat en guide på den här sidan. Vänligen scrolla till botten av sidan för att följa instruktionerna för ansökan om rabattkod för TEMU-webbplatsen. Vi har även lagt till en bild för att spara extra tid genom att visa dig exakt var du ska ange rabattkoden.

Temu.com försäljning, erbjudanden och kampanjerbjudanden

Här är några tillfällen då Temu erbjuder kunder rabatter som kan variera mellan 5 % och 90 % rabatt på det rekommenderade försäljningspriset
 • Alla hjärtans dag
 • Mors dag
 • Klicka på Frenzy
 • Singelns dag
 • Black Friday
 • Soffasöndag
 • Cyber ​​måndag
 • Grön måndag
 • Fri fraktdag
 • Jul
 • Boxing Day

Temu produktkategorier

För närvarande erbjuder Temu.com en bred kategori av produkter enligt följande:
 • Hem & kök
 • Kläder
 • Skor
 • Sport & utomhus
 • Kök & tillbehör
 • Skönhet
 • Leksaker & spel
 • Bil

Vanliga frågor om TEMU

Erbjuder TEMU rabattkoder?

För närvarande finns det 17 rabattkoder och kampanjer som kommer att fungera för TEMU i juni 2024 och den senaste kupongen som lagts till idag erbjuder 30 % rabatt.

Hur mycket kan du spara med TEMU rabattkoder?

Hur mycket du kan spara med en rabattkod från TEMU kan variera beroende på beställningens värde och värdet på den erbjudna rabatten. Just nu är rabattprocenten mellan 30% och -100 €, och det sparade beloppet kan uppgå till flera hundra euro, beroende på situationen.

Vilka är de bästa kupongerna och rabattkoderna för TEMU?

Bästa verifierade rabattkoden för TEMU är (acl667835) och erbjuder kunder en rabatt på -100 € vid köp i juni 2024.

Varför är Temu.com så billigt?

Temu.com erbjuder kunder tillgång till grossistpriser genom att ansluta dem till ett globalt nätverk av tillverkare och leverantörer.

Kan jag betala med PayPal på Temu.com?

Ja, det är möjligt att betala med PayPal på Temu.com. Det erbjuder också olika andra betalningsmetoder som betal-/kreditkortsbetalning.

Varifrån skickas Temu.com?

Temu.com har ett globalt nätverk av leverantörer och tillverkare. Men majoriteten av dess varor skickas från Kina, där mer än 80.000 XNUMX av dess leverantörer finns.

Vem levererar för Temu.com

Temu.com använder flera operatörer för att leverera sina beställningar. Transportörer inkluderar bland annat: DHL, USPS, UPS, Canada Post, Australia Post, Correos, PostNord.

Hur hittar jag de senaste kupongerna för TEMU?

Du kan hitta de senaste kupongerna för TEMU på ditt konto på den officiella webbplatsen, i TEMU-appen och nyhetsbrevet och på vissa webbplatser som www.coupons-promo-code.com, www.vouchercodes.co.uk, www.picodi. com, www.retailmenot.com eller www.dealspotr.com.

Vad händer om min TEMU kupongkod inte fungerar?

Om koden du angav inte fungerar bör du:
 • kontrollera om du skrivit in koden korrekt
 • kontrollera kodens utgångsdatum
 • kontrollera om begränsningar gäller (vissa kampanjkoder är endast giltiga för vissa varor eller kategorier.
 • se till att du försöker använda koden för rätt produkter).
Om allt detta inte fungerar kan du alltid söka efter en annan rabattkod och prova.

Hur lägger man till en Temu.com-kupongkod?

Spara på dina inköp med Temu.com kupongkoder. Få ut det mesta av din shopping genom att använda en kampanjkod varje gång du beställer online.

 • 1
  Klicka på "Kopiera" och spara Temu.com-kupongkoden för senare användning
 • 2
  Lägg allt du vill ha i din varukorg och gå till kassan
 • 3
  Lägg till leveransdetaljer och granska din beställning genom att klicka på ikonen "Korg".
 • 4
  På orderbekräftelsesidan letar du upp rutan "Använd kupongkod".
 • 5
  Ange den exakta Temu.com-kupongkoden och klicka på "Apply" för att få bekräftelse
 • 6
  Din rabatt kommer att beräknas automatiskt. Slutför ditt köp

Aktiva rabattkoder för TEMU

🛍️ Kategori high Tech
🔥 Totala erbjudanden 17
🎇️ Rabattkoder 17
📌 Erbjudanden 0
➡️ Bästa kupongen -100 € rabatt
🆕 Nyaste kupongen 30% Rabatt
🚚 Fri frakt NEJ
🔄 Returperiod 30 Days
⏳ Senaste uppdatering 17 juni 2024

Bästa kupongkoder för TEMU

TEMU-KOD TEMU ERBJUDANDE BESKRIVNING UTGÅR UT
acm810832 100 % verifierad exklusiv TEMU-kupongkod: 30 % för nya appanvändare i Bulgarien Oktober 31, 2024
aco895244 100 % verifierad exklusiv TEMU-kupongkod: 30 % för nya appanvändare i Ungern Oktober 31, 2024
acm873275 Nya appanvändare i Kroatien, Lettland, Litauen och Slovenien får 30 % rabatt med denna TEMU 100 % verifierade arbetskupongkod Juni 30, 2024
acl667835 Nya appanvändare i Israel får 30 % rabatt med denna TEMU-kupongkod September 30, 2024

Betalningsalternativ

PAYPAL
ApplePay
Kreditkort (Visa, Mastercard)

Frakt alternativ

Courier

Kontakta Alternativ

Suite 355, 31 St. James Avenue, Boston, Massachusetts 02116, USA
Sedan
@shoptemu
Sedan
temu.com

Kort guide för Temu.com-kunder

 • På Temu.com måste du registrera dig som medlem för att göra beställningar
 • För närvarande erbjuder Temu gratis frakt till alla registrerade medlemmar
 • Kunder får 90 dagars returperiod för alla varor
 • Alla beställningar skickas från Kina och är spårbara

Temu.com mobilapp

 • Temu-appen finns på både iOS och Android
 • Gratis nedladdning och tilläggsfri shoppingupplevelse
 • Enkel att använda och säker tillgång till din favoritmarknad online
 • Alltid uppkopplad för att få tillgång till de bästa erbjudandena

Temu.com order leveranstider

 • Alla Temu.com-beställningar skickas från Kina
 • Frakt är för närvarande gratis på alla beställningar och leveranstid finns tillgänglig som uppskattning på varje produktsida
 • Kunder kan välja mellan flera operatörer
 • Normalt levereras beställningar mellan 5 och 15 dagar, beroende på leveransdestination och vald transportör

Temu returpolicy

 • Inga frågor ställda 90 dagars returperiod för varor i originalskick
 • Första returen för varje beställning är gratis
 • Du hittar returetiketter på ditt konto under retursektionen
Copyright © 2024 Couponius.com. All information som presenteras är en informativ titel.