Generiska filter

WISH.COM rabattkod & kuponger

Upptäck de senaste rabattkoderna och verifierade kampanjerna för exklusiva besparingar på WISH.COM

Ditt betyg: Ingen
Betyg: 4.9 - 2 avgivna

Aktiva WISH.COM rabattkoder

ALLMÄN INFORMATION OM WISH.com

WISH.com, som grundades 2010 i San Francisco av Piotr Szulczewski och Danny Zhang, är en av de största e-handelsmarknaderna i världen som ger tillgång till mer än 150 miljoner artiklar för försäljning till konsumenter i över 100 länder över hela världen. Med mer än 90 miljoner aktiva användare och över 500 1.7 registrerade handlare lyckas WISH.com sälja mer än XNUMX miljoner produkter varje dag. WISH.com har känt en stor framgång sedan starten tack vare sina överkomliga priser och sitt breda utbud av användbara produkter. Från modeartiklar, tillbehör, smink- och skönhetsprodukter till prylar, telefonuppgraderingar, från klockor, tillbehör till husdjur till plånböcker och väskor, från produkter för din bukt och barn till köksapparater och tillbehör till biltillbehör till mycket mer, WISH.com har allt du behöver för din dagliga rutin.
blank

SPECIELLA WISH.com FÖRSÄLJ EVENEMANG

Är du en shopaholic? Vill du köpa en ny pryl, eller vill du köpa moderna kläder, skor och accessoarer men har en begränsad budget? Visste du att du kan spara ännu mer på ditt shoppingäventyr på WISH.com? Visste du att du kan få enorma rabatter som ger dig dina favoritartiklar till ett fyndpris? På vilket sätt? Genom att helt enkelt välja att handla under de speciella försäljningsevenemangen.

WISH.com VÄLKOMMEN RABATT

WISH.com erbjuder dig en 10% rabatt på välkomstrabatt som du kan använda på din första beställning någonsin.

WISH.com BLACK FRIDAY REA

Vill du få tillgång till bästa erbjudanden från WISH.com? Jaga erbjudandena under Black Friday Sales Event och du kommer att få upp till 80 % rabatt på tusentals och tusentals användbara produkter. Köp mer för att få ännu mer. Köp i bulk så kan du få mer än 80 % rabatt samt gratisprodukter som belöning för din lojalitet till denna fantastiska onlinemarknad.

WISH.com 11/11 FÖRSÄLJNING

Ha en glad singeldag och delta den 11 november på Global Shopping Festival, även känd som Double 11 och 11/11 Sales. WISH.com välkomnar dig med mer än 50 % rabatt på utvalda varor under denna speciella händelse. Gör dig redo och unna dig enorma rabatter på dagen med den största försäljningen på hela året.

WISH.com CYBER MONDAY REA

Letar du efter Cyber ​​Monday-specialerbjudanden som du kan få hemifrån? Gå sedan till WISH.com och få allt du vill ha till det pris du kommer att älska. Du kommer att få mer än 60 % rabatt på så många varor att du skulle vilja göra Cyber ​​Monday möjlig varje dag.

WISH.com JULFÖRSÄLJNING

Den underbaraste tiden på året är snart här, och du hade inte tid att hitta de perfekta presenterna till alla dina kära? Vill du hoppa över den tunga trafiken och köerna i butikerna från din stad? Kom tillbaka till WISH.com i december och få allt du önskar dig under julförsäljningsevenemanget. Du kan spara upp till 80 % rabatt på tusentals och åter tusentals artiklar som är lämpliga för människorna i ditt liv. blank

HUR KAN DU FÅ RABATT IDAG PÅ WISH.com?

Vill du spara ännu mer på din WISH.com-beställning, men du vill inte vänta till de speciella försäljningsevenemangen för att få allt du vill ha till ett fyndpris? Vi kommer med fantastiska nyheter, och vi ger dig olika metoder som hjälper dig att spara stort på ditt WISH.com-köp. Ta reda på vad du måste göra för att få rabatt idag på WISH.com.

WISH.com KAMPANJKODER

Använd en av kampanjkupongerna för WISH.com för att få rabatter på dina beställningar som börjar med 10 % rabatt och kan nå upp till 50 % rabatt. Dessutom hittar du kuponger som kan ge dig gratis leverans över hela världen samt gratisprodukter att dela med hela familjen.

RABATTER OCH SPECIALERBJUDANDEN PÅ WISH.com

WISH.com är platsen där du alltid kommer att få fantastiska rabatter på nästan allt som är listat på webbplatsen. Ta en närmare titt på prissänkningssektionen för att få upp till 90 % rabatt på så många användbara föremål för både män och kvinnor såväl som barn. Snurra hjulet från Blitz Buy-sektionen för att få extra rabatterade produkter en gång om dagen. Dessutom kan du få upp till 50% rabatt om du får 7 st stämplar för din dagliga inloggning. Skynda dig, det här erbjudandet varar inte för evigt.

RABATT ERBJUDS AV WISH.com NYHETSBREV

Anmäl dig till det officiella nyhetsbrevet för att få din 10 % rabatt som du kan använda på ditt nästa WISH.com-köp.

ANVÄNDBAR INFORMATION OM WISH.com

Att dela är att bry sig. Sprid ordet och berätta för dina vänner om denna otroliga onlineplattform så kan du gå med i referensprogrammet. För varje vän som du hänvisar till och slutför ett köp med din länk får du en bonus på $5 och din vän får samma summa. Du kan tjäna upp till $100 varje månad. Om det här är första gången du gör din beställning på WISH.com, föreslår vi att du läser följande korta beskrivning om den viktigaste informationen som du behöver komma ihåg. Nedan hittar du allt du behöver veta om betalningsmetoderna, återbetalningspolicyn och kundtjänstteamet.

INFORMATION OM BETALNINGSMETODER

WISH.com accepterar följande betalningsmetoder: vanliga kredit- och betalkort (VISA, MasterCard, American Express, Discover, Maestro och Cirrus), PayPal, Google Pay, Apple Pay, Klarna, iDEAL och Ebank (Kreditkort, Boleto, Oxxo) .

WISH.com MOBIL APP

Få det bästa verktyget för att handla när du är på språng, när som helst, var som helst direkt från din lilla pryl. Ladda ner den officiella mobilappen från App Store och Google Play nu för att få exklusiva rabatter i appen och tillgång till mer än 150 miljoner högkvalitativa föremål med upp till 90 % rabatt. Du kan spåra dina köp, få push-up-aviseringar om dina favoritprodukter och du kan gå igenom kunders recensioner och titta på deras videor av deras köp för att hitta de bästa erbjudandena för dig.

WISH.com I SOCIALA MEDIER

Håll kontakten och sök inspiration. Gå med i det fantastiska WISH.com-communityt på sociala medier och följ dess aktivitet på Facebook, Instagram, YouTube, Twitter och Pinterest för att vara den första att veta allt om de senaste nyheterna, exklusiva erbjudanden, senaste trenderna och för att få chansen att vinna gratisartiklar genom att helt enkelt delta i otroliga giveaways och tävlingar. Upptäck nu tips och tricks om alla de senaste produkterna från WISH.com. Läs bloggen för du hittar många intressanta artiklar om en massa nyttiga saker. Du får till exempel tillgång till trevliga recept och till många moderåd från kända influencers.

INFORMATION OM RETURPOLICYEN

Om du inte är helt nöjd med din beställning eller om du beställt fel produkt eller fel färg kan du returnera de varor du inte vill ha inom 30 dagar från leveransdatum. Varorna du vill returnera måste vara oanvända, otvättade, oskadade, oanvända, med alla säkerhetslappar och etiketter kvar och i originalförpackningen.

KONTAKTINFORMATION FÖR WISH.com

Om du inte hittar det perfekta svaret på din fråga eller om du behöver hjälp kan du kontakta kundtjänstteamet på telefon 1-800-266-0172, genom att skicka ett e-postmeddelande till [e-postskyddad], eller via livechatt, tillgänglig 24 timmar om dygnet, 7 dagar i veckan.

Vanliga frågor om WISH.COM

Erbjuder WISH.COM rabattkoder?

För närvarande finns det 39 rabattkoder och kampanjer som kommer att fungera för WISH.COM i juni 2024 och den senaste kupongen som lagts till idag erbjuder 15 % rabatt.

Hur mycket kan du spara med WISH.COM rabattkoder?

Beloppet du kan spara med en rabattkod från WISH.COM kan variera beroende på värdet på beställningen och värdet på den erbjudna rabatten. Just nu ligger rabattprocenten på mellan 15 % och 60 % , och det sparade beloppet kan uppgå till flera hundra euro beroende på situationen.

Vilka är de bästa kupongerna och rabattkoderna för WISH.COM?

Bästa verifierade rabattkoden för WISH.COM är (MEGASKAP) och erbjuder kunder en rabatt på 60 % vid köp i juni 2024.

HUR KAN JAG HITTA DE NYASTE KUPONGENE FÖR WISH.com?

Du kan hitta de senaste kupongerna för WISH.com på den officiella webbplatsen och på vissa webbplatser som www.coupons-promo-code.com, www.couponfollow.com, www.couponchief.com, www.retailmenot.com, www.i -funbox.com, www.rakuten.com eller www.dealspotr.com.

KAN JAG BETALA MED PAYPAL PÅ WISH.com?

Ja, du kan betala med PayPal på WISH.com.

ERBJUDER WISH.com GRATIS FRAKT?

Ja, WISH.com erbjuder gratis frakt men endast under vissa villkor som du hittar på den officiella webbplatsen.

VAD KAN JAG GÖRA OM WISH.com-KUPONGEN INTE FUNGERAR?

Om din WISH.com kupongkod inte fungerar föreslår vi att du följer våra nästa riktlinjer för att hitta källan till ditt fel och för att lära dig hur du kan åtgärda det. Varje WISH.com kupongkod från vår databas har sina egna villkor. Du måste noggrant läsa detaljerna till din kod för att ta reda på vilka inlösenvillkoren är. Ibland är en kod giltig för ett lägsta beställningsvärde, för en viss produktkategori eller för specifika varumärken medan andra gånger gäller koden antingen för nya eller för befintliga kunder. Om du anger koden manuellt med tangentbordet kan du ha gjort ett skrivfel. Dubbelkolla din inmatning och se till att alla tecken följer samma sekvens som på vår webbplats och var uppmärksam på versaler och gemener. Dessutom bör du inte sätta mellanslag mellan siffrorna och bokstaven. Om du har kontrollerat allt ovan och du rättar till felen, men systemet ännu inte känner igen din kod, betyder det att du redan har använt samma kupongkod vid ett tidigare köp. Du kan inte använda den längre, eftersom en WISH.com kupongkod från vår databas endast kan användas en gång av samma person. Vi är ganska säkra på att du kan hitta en annan kupongkod för att få rabatt på ditt WISH.com-köp.

HUR LÄGER MAN TILL EN WISH.com-kampanjkod?

Om det här är första gången du vill lösa in en WISH.com kupongkod rekommenderar vi att du följer våra få lättanvända steg för att dra nytta av enorma rabatter.

 • 1
  Gå till WISH.com och lägg dina favoritprodukter i kundvagnen.
 • 2
  Öppna varukorgen och logga in på ditt eget konto om du redan har ett eller registrera dig nu för att få enkel tillgång till din beställning och för att göra ändringar i den.
 • 3
  Titta på alla WISH.com kupongkoder listade på vår sida och när du hittar den som passar dina behov, kopiera den till urklippet, memorera den eller notera den på ett papper eller i ett Word-dokument.
 • 4
  Gå tillbaka till beställningssammanfattningssidan på WISH.com och klistra antingen in koden i det obligatoriska fältet, märkt Ange kampanjkod eller skriv in den manuellt med tangentbordet.
 • 5
  Använd koden för att aktivera din rabatt och följ de sista stegen för att slutföra ditt köp.

Aktiva rabattkoder för WISH.COM

🛍️ Kategori high Tech
🔥 Totala erbjudanden 39
🎇️ Rabattkoder 39
📌 Erbjudanden 0
➡️ Bästa kupongen 60% rabatt
🆕 Nyaste kupongen 15% rabatt
🚚 Fri frakt NEJ
🔄 Returperiod 30 Days
⏳ Senaste uppdatering 17 juni 2024

Bästa kupongkoder för WISH.COM

WISH.COM KOD WISH.COM ERBJUDANDEBESKRIVNING UTGÅR UT
KLARNA15 Get 15% Off Selected Orders When Using This wish.com promo codes N / A
FIRST15 Få 15 % rabatt på ditt första köp med denna önskerabattkod N / A
MEGASHIP Få upp till 60 % rabatt på beställningar efter önskemål N / A
ANKMOVINGARTS5 Få upp till 5 % rabatt på utvalda beställningar genom att lägga till denna önskerabattkod N / A

Betalningsalternativ

ApplePay
Kreditkort (Visa, Mastercard)

Frakt alternativ

Courier

Kontakta Alternativ

San Francisco, One Sansome Street, 1 Sansome St 40th Floor, San Francisco, USA
Önska Shopping
@WishShopping
Wish
wish.com

WISH.com FUNKTIONER OCH FÖRDELAR Njut av ditt shoppingäventyr med WISH.com och lås upp exklusiva funktioner och förmåner.
 • Ett fantastiskt refereringsprogram som ger dig $5 för varje vän som slutför sin första WISH.com-beställning.
 • Olika betalningsmetoder inklusive PayPal, Apple Pay och Google Pay.
 • Tillgång till en otrolig portfölj med mer än 150 miljoner artiklar.
 • Över 500 XNUMX handlare registrerade.
 • Leverans till mer än 100 länder över hela världen.
 • 24/7 kundtjänstsupport.
WISH.com SPARATIPS Du kan spara ännu mer på ditt WISH.com-köp genom att helt enkelt stämma ett av våra spartips.
 • Prenumerera på nyhetsbrevet för att få 10 % rabatt på din nästa beställning.
 • Få 10 % rabatt på välkomstrabatt för ditt första WISH.com-köp någonsin.
 • Handla från prissänkningssektionen för att få upp till 90 % rabatt.
 • Snurra hjulet från Blitz Buy-sektionen för att få extra rabatterade produkter en gång om dagen.
 • Handla under de speciella försäljningsevenemangen inklusive Black Friday, Cyber ​​Monday, Singles' Day och Christmas Sales för att få upp till 80 % rabatt på din WISH.com-beställning.
Copyright © 2024 Couponius.com. All information som presenteras är en informativ titel.