Generiska filter

CASETIFY Rabattkod & kuponger

Upptäck de senaste rabattkoderna och verifierade kampanjerna för exklusiva besparingar hos CASETIFY

Ditt betyg: Ingen
Betyg: 5 - 1 rösta

Aktiva CASETIFY rabattkoder

ALLMÄN INFORMATION OM CASETIFY

Baserat i Los Angeles och Hong Kong, grundades CASETiFY.com 2011 och det är ett av de snabbast växande globala tekniska tillbehörsföretagen som når 1 av 7 millennials. Det är ett privatägt företag som ger tillgång till ett brett utbud av både vackra och skyddande telefonskal och tekniska tillbehör. Vill du ha ett iögonfallande och moderiktigt fodral till din iPhone eller din Android-pryl som ger dig det skydd du behöver? Välj sedan CASETiFY varumärket som designar fodral med en tvålagerskonstruktion av QiTech-material för ett bättre skydd. Visste du att CASETiFY har ett 6.6 fots falltest godkänt? Visste du att du inte kommer att hitta tråkiga fodral och tekniska tillbehör? Du kommer att få de bästa kvalitetsprodukterna med snygg och unik design: från transparent till vintage till skräddarsydda föremål. Varför inte prova på CASETiFY.com?  

SPECIELLA FÖRSÄLJNINGSFALL FÖR HÄNDELSER

Anser du dig själv som moderiktig? Vill du alltid vara i trenden och imponera på dina vänner? Vill du ha ett imponerande utseende? Investera då inte bara på dina kläder och skor, investera i dina prylar också och köp nu tillbehör till dina tekniska produkter från CASETiFY.com. Välj att köpa ett nytt fantastiskt fodral till din telefon eller ett nytt klockband så får du kvalitet till bästa pris. Upptäck nu de speciella försäljningsevenemangen från CASETiFY och styla upp din iPhone eller din Android-gadget.

CASETiFY VÄLKOMMEN RABATT

Tyvärr erbjuder inte CASETiFY hela tiden en välkomstrabatt. Men detta betyder inte att du inte kan ha ditt favoritfodral eller andra tekniska tillbehör till ett reducerat pris eftersom du då och då kan dra nytta av fördelarna med att använda CASETiFY.com för första gången. Håll ett öga på denna fantastiska webbutik och missa inte de bästa erbjudandena.

CASETIFY BLACK FRIDAY REA

Vill du ha de bästa telefonfodral eller hållare eller andra tillbehör till dina enheter, men du vill inte betala en förmögenhet? Håll dig uppdaterad med CASETiFY och köp dina älskade tekniska tillbehör till ett fyndpris. Med Black Friday Sales kan du nu få dina favoritartiklar med upp till 30 % rabatt. Dessutom, om du vill investera i äldre kollektioner kan du njuta av upp till 80 % rabatt.

CASETiFY 11/11 FÖRSÄLJNING

Fira singeldagen med CASETiFY.com end njut av minst 20 % rabatt på allt som listas på sajten. 11/11-försäljningen är ett utmärkt sätt att spara ännu mer när du köper från CASETiFY. Dessutom får du extra rabatt på utvalda varor.

CASETIFY CYBER MONDAY FÖRSÄLJNING

Skaffa ditt snygga fodral eller hållare eller klockband på Cyber ​​Monday och lyft din enhet med upp till 30 % rabatt även på de senaste kollektionerna. Förbered din enhet för semestern och du kommer inte ångra det en sekund. Du kommer att ha skydd med personlighet. Endast på CASETiFY.com.

CASETiFY JULFÖRSÄLJNING

Låt semestershoppingen börja. Och upptäck erbjudandena på CASETiFY i december. Du kan nu imponera på dina kära med de bästa produkterna för deras enheter och du kan bli jultomtens bästa vän. Dra nytta av julrean på CASETiFY och njut av minst 20 % rabatt på så många varor. Att ge kan vara roligt och med CASETiFY.com hittar du de festliga favoriterna för din familj, vänner och till och med för den hemliga tomten.  

HUR KAN DU FÅ RABATT IDAG PÅ CASETIFY

De flesta nätbutiker försöker hitta de bästa sätten att få dig att köpa mer för att få mer. Du behöver inte vänta till säsongens försäljningsevenemang för att få din favoritprodukt till ett reducerat pris. Tack vare kampanjkupongkoderna och försäljningssektionerna får du rabatter året runt. Läs mer nedan om alla metoder som hjälper dig att spara ännu mer när du beställer från CASETiFY.com.

KAMPANJSKUPONGER FÖR CASETIFY

Leta efter giltiga kupongkoder och andra kampanjerbjudanden så kan du antingen få en viss procentsats som rabatt eller så kan du få ett fast värde som dras av från din totala beställning. Rabatterna som erbjuds av kampanjkuponger börjar vanligtvis på 10 % men om du har turen kommer du säkert att hitta kuponger som hjälper dig att spara ännu mer, särskilt när du köper i bulk. Det betyder till exempel att om du köper två produkter från CASETiFY i samma beställning kan du spara minst 20 % rabatt.

RABATTER OCH SPECIALERBJUDANDEN PÅ CASETIFY

Köp idag från CASETiFY och få ditt snap-, slag- eller läderfodral och många andra användbara och moderiktiga föremål till ett rabatterat pris. Handla nu från CASETiFY Outlet-sektionen så får du 40% rabatt på alla varor i denna kategori. Och om du är student och registrerar dig med Student Beans eller UNiDAYS, får du en 15 % rabatt på CASETiFY.com-kupongen.

RABATT ERBJUDS AV CASETiFY NYHETSBREV

CASETiFY.com erbjuder inte alltid rabatt om du registrerar dig för nyhetsbrevet. Men det är fortfarande värt att prenumerera på nyhetsbrevet eftersom du då och då kan få minst 10% rabatt på din beställning och du kommer också att ha exklusiv tillgång till kampanjer och andra marknadsföringskampanjer som ger dig fantastiska rabatter.

ANVÄNDBAR INFORMATION OM CASETIFY

Att dela är att bry sig. Använd CASETiFY och berätta för dina vänner om det för att tjäna användarhänvisningskrediter. Du kommer både att få $10 butikskrediter om din vän aldrig har gjort en beställning och om din vän gör en beställning över $40 som inte innehåller någon rabatt eller kupongkod. Ser du dig själv som konstnär? Vill du använda din fantasi för att skapa unika och originella fodral? CASETiFY kommer väl till pass med en speciell marknadsplats som hjälper dig att tjäna pengar för ditt arbete. Du bestämmer vilken design du ska sätta på CASETiFY-produkter och när du gör en rea kommer CASETiFY.com att producera den, paketera den och skicka den globalt. Du kommer att få dina pengar och du kommer att behålla alla rättigheter för ditt konstverk. Innan du vet djupt om CASETiFY finns det några saker du måste ta hänsyn till. Du hittar en kort beskrivning om allt du behöver veta när du beställer för första gången på CASETiFY.com.

INFORMATION OM CASETIFY BETALNINGSMETODER

CASETiFY.com accepterar stora betal- och kreditkort som American Express, VISA och MasterCard samt Apple Pay och PayPal.

CASETIFY MOBILAPP

Håll dig uppdaterad med de senaste versionerna inom området. Ta reda på de trendigaste och senaste stilarna och mycket mer på ett enda ställe. Ladda ner CASETiFY-mobilappen just nu så har du de bästa telefonskalen och andra tekniska tillbehör till hands. Du kan till och med använda dina foton för att skapa ditt eget skräddarsydda och personliga fodral med coola designermallar. Var kreativ och dela din konst med dina följare och vänner.

CASETIFY I SOCIALA MEDIER

Bli vän med CASETiFY i sociala medier för att få tillgång till de senaste utgåvorna, nya begränsade upplagor för din teknik, recensioner, tävlingar och giveaways. Upptäck världen av CASETiFY och ta reda på mer om kändisar som använder telefonfodral från detta fantastiska och berömda märke. Hillary Duff, Courtney Kardashian, Dua Lipa, Gigi Hadid, Lionel Messi, Taylor Swift, Sofia Vergara och Sarah Jessica Parker är bland Hollywoodstjärnorna som bär CASETiFY.com med stolthet. Du kan nu vara som din favoritikon. Gå med nu i gemenskapen på FacebookInstagramTikTokPinterestTwitter och Youtube och du kan tjäna dina egna pengar genom att helt enkelt gå med gratis i affiliateprogrammet. Bli en ikon själv så får du fantastiska provisioner och en stark konverteringsfrekvens.

INFORMATION OM CASETIFY RETURPOLICY

Om du får en felaktig vara eller om du helt enkelt ångrar dig och vill byta en produkt eller returnera den för full återbetalning, kan du skicka in en begäran via e-post inom 10 arbetsdagar från leveransdatumet och du får en ny produkt eller pengarna tillbaka. Men om du vill returnera ett personligt fodral av andra skäl än ett fel som begåtts av CASETiFY, kommer du bara att få 50 % av ditt återbetalningsbelopp. Fraktavgiften är ej återbetalningsbar.

KONTAKTINFORMATION FÖR CASETIFY

Om du inte kunde hitta rätt svar för dina behov på sidan Vanliga frågor på den officiella webbplatsen, kan du kontakta kundtjänstteamet via e-post på [e-postskyddad], genom att skicka ett meddelande på Instagram, Facebook eller Twitter eller genom att helt enkelt skicka in din förfrågan via onlinekontakten från.

Vanliga frågor om CASETIFY

Erbjuder CASETIFY rabattkoder?

För närvarande finns det 40 rabattkoder och kampanjer som kommer att fungera för CASETIFY i juni 2024 och den senaste kupongen som lagts till idag erbjuder 10 % rabatt.

Hur mycket kan du spara med CASETIFY rabattkoder?

Hur mycket du kan spara med en rabattkod från CASETIFY kan variera beroende på beställningens värde och värdet på den erbjudna rabatten. Just nu ligger rabattprocenten på mellan 10 % och 20.2 % , och det sparade beloppet kan uppgå till flera hundra euro beroende på situationen.

Vilka är de bästa kupongerna och rabattkoderna för CASETIFY?

Bästa verifierade rabattkoden för CASETIFY är (2022) och erbjuder kunder en rabatt på 20.2 % vid köp i juni 2024.

VAD KAN JAG GÖRA OM CASETIFY-KUPONGEN INTE FUNGERAR?

Är det första gången du använder en CASETiFY.com-kupong och du vet inte vad du ska göra eftersom systemet inte känner igen din post? Följ vår guide för att ta reda på hur du åtgärdar källan till ditt fel. Varje CASETiFY.com-kupong har sina egna inlösenvillkor. Vanligtvis hittar du i beskrivningen av din kod och du måste vara uppmärksam på dem eftersom de kommer att berätta vad du ska göra för att dra nytta av fördelarna med din kod. Ibland är en kupong endast giltig för ett lägsta beställningsvärde eller för en viss produktkategori och inte för hela sortimentet. Andra gånger kan kupongen endast vara giltig för nya eller befintliga användare men inte för båda samtidigt. Och naturligtvis finns det tillfällen då kupongen endast kan vara giltig när du köper i bulk. Har du angett koden manuellt? Dubbelkolla sedan din inmatning och se till att alla tecken är på rätt plats och att du inte använde mellanslag mellan siffrorna och bokstäverna. Nästa gång kan du använda copy-paste-funktionen sedan början för att överföra din kod korrekt. Du har kontrollerat allt ovan, men din kupong fungerar fortfarande inte? Varje kupong har ett utgångsdatum, kanske är denna inte längre tillgänglig. Eller så kanske du har använt koden vid ett tidigare köp. Du kan inte använda den en andra gång eftersom den har förlorat sin tillgänglighet. Hitta en annan kupongkod för CASETiFY.com för att få din rabatt på din beställning.

ERBJUDER CASETIFY GRATIS FRAKT?

CASETiFY.com erbjuder gratis standardfrakt över hela världen på beställningar över $35 efter att rabatten har tillämpats.

KAN JAG BETALA MED PAYPAL PÅ CASETIFY?

Ja, du kan betala med PayPal på CASETiFY.com.

HUR KAN JAG HITTA DE NYASTE KUPONGENE FÖR CASETIFY?

Du kan prenumerera på det officiella nyhetsbrevet för att få de senaste kupongerna direkt i din inkorg eller så kan du söka efter de senaste på webbplatser som www.promocode.how, www.promonix.com, www.global-discount-codes.com eller www. coupons-promo-code.com.

HUR LÄGGER MAN TILL EN CASETIFY-KUPONG?

Vill du veta hur du kan lägga till en CASETiFY-kupong till din beställning? Våra riktlinjer hjälper dig.

 • 1
  Gå till CASETiFY och lägg dina favoritprodukter i varukorgen.
 • 2
  Öppna kundvagnen för att se en översikt över din beställning och logga in på ditt konto eller skapa en i detta steg genom att helt enkelt ange dina personliga uppgifter.
 • 3
  Gå till kupongens hemsida, sök efter den perfekta koden som passar dina behov och när du hittar rätt kopierar du den helt enkelt till urklippet eller memorerar den eller skriver ner den någonstans.
 • 4
  Gå tillbaka till CASETiFY och lös in din kod innan du fortsätter till kassasidan. Du kan antingen klistra in din kod i det obligatoriska fältet för din kampanjkod eller så kan du skriva den manuellt med hjälp av urklipp.
 • 5
  Använd koden för att aktivera din rabatt och slutföra ditt köp.

Aktiva rabattkoder för CASETIFY

🛍️ Kategori
🔥 Totala erbjudanden 40
🎇️ Rabattkoder 33
📌 Erbjudanden 7
➡️ Bästa kupongen 20.2% rabatt
🆕 Nyaste kupongen 10% rabatt
🚚 Fri frakt JA
🔄 Returperiod 30 Days
⏳ Senaste uppdatering 17 juni 2024

Bästa kupongkoder för CASETIFY

KOD FÖR KASSETT CASETIFY ERBJUDANDEBESKRIVNING UTGÅR UT
HELLO10 Använd den här Casetify-kupongen och få 10 % rabatt på kvalificerade varor N / A
RT90VON Få 10 % rabatt på utvalda produkter. Ta med dina favoriter hem utan att spendera mycket N / A
GOGSG Gsg: 15 % rabatt på 1 artikel, 20 % rabatt på flera artiklar för The Conscious Collection endast med Code Gogsg N / A
618TW24 Få upp till 20 % besparingar med denna Casetify rabattkod exklusivt för Tw N / A

Betalningsalternativ

PAYPAL
Kreditkort (Visa, Mastercard)

Frakt alternativ

Courier

Kontakta Alternativ

120 E. 8th St., Los Angeles, Kalifornien 90014, USA
@casetify
Casetify
casetity.com

CASETIFY EGENSKAPER OCH FÖRDELAR 
 • Få det skydd du vill ha för din smartphone eller smartklocka. CASETiFY erbjuder dig inte bara de bästa priserna på marknaden, utan också en mängd funktioner och fördelar. 1:a val för högkvalitativa skräddarsydda fodral
 • Ett affiliateprogram som ger stor provision och en stark omvandlingsfrekvens.
 • Möjligheten att betala med PayPal och Apple Pay.
 • Fri frakt och gratis returer över hela världen.
 • Tillgång till CASETiFY Marketplace där du kan sälja dina konstverk.
KASSIFIERA SPARATIPS
 • Vill du ha de bästa produkterna för dina små prylar? Följ våra spartips och njut av den bästa kvaliteten från CASETiFY.com.
 • Anmäl dig till nyhetsbrevet och då och då får du minst 10% rabatt i rabatt.
 • Registrera dig med Student Beans eller UNiDAYS för att få en 15 % rabatt på CASETiFY-kupongen.
 • Ladda ner appen som är tillgänglig på iOS- och Android-enheter för att få exklusiva rabatter och dedikerad kupong samt chansen att göra ditt eget skräddarsydda fodral till din telefon genom att helt enkelt använda bilder från ditt galleri.
 • Få $10 i butikskredit med referensprogrammet.
 • Handla från Outlet-sektionen och få 40 % rabatt på utvalda produkter eller köp dina favoritartiklar från CASETIFY under de speciella försäljningsevenemangen för att spara mycket mer.
Copyright © 2024 Couponius.com. All information som presenteras är en informativ titel.