Generiska filter

REVOLUT rabattkod & kuponger

Upptäck de senaste rabattkoderna och verifierade kampanjerna för exklusiva besparingar hos REVOLUT

Ditt betyg: Ingen
Betyg: 5 - 1 rösta

Aktiva REVOLUT rabattkoder

Allmän information om Revolut

 • Revolut är ett Storbritannien-baserat finansiellt teknikföretag som erbjuder banktjänster, främst genom sin mobilapp.
 • Revolut grundades 2015 med målet att tillhandahålla innovativa bank- och finansiella tjänster, särskilt med fokus på internationella penningöverföringar och valutaväxling.
 • Revolut tillhandahåller en rad finansiella tjänster, inklusive konton i flera valutor, valutaväxling, betalkort, stöd för kryptovaluta, budgetverktyg, försäkringar och andra finansiella produkter.
 • Revolut har snabbt utökat sin användarbas globalt och har en stark närvaro i Europa. Man har också lanserat tjänster i andra regioner, inklusive Nordamerika och Asien-Stillahavsområdet.
 • Revolut arbetar på en freemium-modell och erbjuder grundläggande tjänster gratis med ytterligare funktioner tillgängliga via premiumprenumerationsplaner.
blank

Kampanjer och erbjudanden för Revolut-medlemmar

 • Det finns fyra olika typer av Revolut-kort, som var och en motsvarar en annan plan: Standard, Plus, Premium och Metal. Här är funktionerna och fördelarna för var och en:
 • Standard Revolut-kort är den mest grundläggande typen av kort, och de har ingen månadsavgift.
 • Plus Revolut-kort har en månadsavgift på £2.99/€2.99/(ej tillgängligt i USA), men de kommer med några extra funktioner, såsom cashback på vissa köp och internetbank.
 • Premium Revolut-kort har en månadsavgift på £5.99/€7.99/$9.99, men de erbjuder ett bredare utbud av funktioner, såsom reseförsäkring och mobiltelefonförsäkring.
 • Metal Revolut-kort har en månadsavgift på £12.99/€13.99/$12.99, men de kommer med ett antal avancerade funktioner, såsom conciergeservice och flygplatslounge.
Alla Revolut-kort kommer med gratis uttag från bankomat i ditt hemland och utomlands, samt valutaväxling till den verkliga växelkursen. Du kan också begära ett virtuellt kort i Revolut-appen. Ett Revolut Virtual-kort är, som namnet antyder, ett virtuellt kort som du kan använda för att göra betalningar via din smartphone eller till och med onlineshopping och kan vara engångs- eller fleranvändningskort. blank

Revolut-belöningar och hänvisningskoder

För varje vän du hänvisar till Revolut kommer du att tjäna en kontant belöning på antingen £10, £25, £50, £100 eller, om du har riktigt tur, £200! Revolut Reward kan endast beviljas om en vän som du har bjudit in har genomfört alla nödvändiga steg innan deadline:
 • Registrera dig med den unika hänvisningslänken och verifiera deras identitet;
 • Lägg till pengar på deras Revolut-konto med ett kort eller banköverföring. Överföringar mellan Revolut-konton och att lägga till pengar med Apple Pay eller Google Pay räknas inte.
 • Beställ ett fysiskt Revolut-kort;
 • Gör 3 legitima köp med deras virtuella eller fysiska Revolut-kort, online eller i butik. Köp med Apple Pay eller Google Pay fungerar också. Tre köp måste vara större eller lika med ett minimibelopp som visas på skärmen Referenser.
   

Revolut-appen

 • Revolut-appen erbjuder ett bättre alternativ till det vanliga banksystemet när det kommer till tjänster som kundsupport och integritetsskydd.
 • Appen har ett lättanvänt användargränssnitt som är designat för att vara bekvämt för användarna.
 • Revolut-korten gör det enkelt att göra inköp i mer än 30 nationella valutor till 0 % provisionsavgift.
 • Revolut är perfekt för att resa utomlands eftersom du kan spendera i den lokala valutan och växla till bästa möjliga kurs.
 • Revolut har varit riktigt bra i situationer då brådskande betalningar behövts eftersom pengar överförs direkt mellan konton.

Vanliga frågor om REVOLUT

Erbjuder REVOLUT rabattkoder?

För närvarande finns det 12 rabattkoder och kampanjer som kommer att fungera för REVOLUT i juni 2024 och den senaste kupongen som lagts till idag erbjuder % rabatt.

Hur mycket kan du spara med REVOLUT rabattkoder?

Hur mycket du kan spara med en rabattkod från REVOLUT kan variera beroende på beställningens värde och värdet på den erbjudna rabatten. Just nu är rabattprocenten mellan % och -£60, och det sparade beloppet kan uppgå till flera hundra euro, beroende på situationen.

Vilka är de bästa kupongerna och rabattkoderna för REVOLUT?

Bästa verifierade rabattkoden för REVOLUT är (titoua3qj4) och erbjuder kunder en rabatt på -60 £ vid köp i juni 2024.

Vilka är de faktiska rabattkoderna och kampanjerbjudandena för REVOLUT?

Är Revolut en bank?

Revolut Bank UAB har en fullständig banklicens i Litauen, vilket gör att den kan erbjuda gränsöverskridande banktjänster till våra företagskunder inom EES.

Vad exakt gör Revolut?

Revolut är i grunden en onlinebank som låter dig skapa och ladda upp ett onlinekonto. Från detta konto kan du göra betalningar och onlineköp utomlands.

Kan man lita på Revolut?

Revolut har funnits sedan 2015. Revolut försäkrar dig om att dina pengar förvaras på ett skyddat konto hos en reglerad bank eller i likvida tillgångar av hög kvalitet. Ditt sparande sätts in hos partnerbanker.

Är Revolut gratis att använda?

Revolut är ett förbetalt Visa-kort, som kan användas i Storbritannien och utomlands. Standardplanen är gratis men har begränsningar för mängden avgiftsfria utländska utgifter.

Kan jag använda en hänvisningskod på Revolut?

Ja, Revolut tillåter kunder att använda koder för att marknadsföra sina tjänster. Till exempel, om du hänvisar en vän får du för närvarande upp till $50.

Hur kan jag spara på min Revolut Premium

För att få ett bättre erbjudande på Revolut Premium måste du prenumerera på 12 månaders planen och du kommer för närvarande att få 3 månaders gratis service.

Hur man lägger till en Revolut

Aktiva rabattkoder för REVOLUT

🛍️ Kategori Övriga
🔥 Totala erbjudanden 12
🎇️ Rabattkoder 12
📌 Erbjudanden 0
➡️ Bästa kupongen -60 £ rabatt
🆕 Nyaste kupongen 15% rabatt
🚚 Fri frakt NEJ
🔄 Returperiod 30 Days
⏳ Senaste uppdatering 17 juni 2024

Bästa kupongkoder för REVOLUT

REVOLUT KOD REVOLUT ERBJUDANDEBESKRIVNING UTGÅR UT
titoua3qj4 Få £60 rabatt när du använder ditt Revolut-kort för första gången N / A
GET15EURO Få 15 £ rabatt N / A
WELCOME15 Ta upp till 15 % rabatt på alla Revolut-planer N / A
BF50 Black Friday-rea: Spara upp till 50 % på Revolut Premium & Metal Planer N / A

Betalningsalternativ

Kreditkort (Visa, Mastercard)

Frakt alternativ

Via e-post

Kontakta Alternativ

7 Westferry Circus, Canary Wharf, London, England, E14 4HD
Revolut
@RevolutApp
Revolut
revolut.com

Kort guide för Revolut-kunder

 • Sammantaget är Revolut en säker tjänst som erbjuder enkla och flexibla sätt att hantera dina pengar, spendera och skicka betalningar globalt.
 • Revolut är utmärkt för att göra betalningar och uttag hemma och utomlands.
 • Vår redaktörs val: Revolut Virtual-kort, som är bra om du handlar online med en handlare du inte känner, eftersom du kan göra transaktionen och sedan avbryta ditt kort om säkerheten är ett problem.
Copyright © 2024 Couponius.com. All information som presenteras är en informativ titel.