Generiska filter

TRANSFERGO rabattkod & kuponger

Upptäck de senaste rabattkoderna och verifierade kampanjerna för exklusiva besparingar hos TRANSFERGO

Ditt betyg: Ingen
Betyg: 4.5 - 5 avgivna

Aktiva TRANSFERGO rabattkoder

ALLMÄN INFORMATION OM TRANSFERGO.com

TRANSFERGO.com grundades 2012 och är ett av världens snabbast växande företag för överföring av pengar, en pålitlig och pålitlig följeslagare för mer än 2 miljoner kunder, spridda över hela världen. Det erbjuder tjänster inte bara för privatpersoner utan även för företag och det är en av de ledande på marknaden som hjälper dig att överföra pengar till dina nära och kära enkelt och snabbt, med låga avgifter och inga dolda avgifter. Dessutom hjälper denna onlinetjänsteleverantör dig att betala räkningen när som helst, var som helst från vilken enhet du har: surfplattan, telefonen eller den bärbara datorn. Var smart och välj TransferGO.com för att överföra pengar till mer än 160 länder över hela världen med fantastiska växelkurser och med många andra funktioner. blank

TRANSFERGO.com SPECIELLA FÖRSÄLJNINGSEVENT

Vill du spara mer när du överför pengar till din familj eller vänner från utlandet? Få sedan fantastiska rabatter och många andra förmåner för TransferGO.com under de speciella försäljningsevenemang som anordnas i slutet av varje år.

VÄLKOMMEN RABATTER

Då och då erbjuder TransferGO.com upp till £12 eller motsvarande i din valuta som en välkomstrabatt för sina nya användare.

BLACK FRIDAY REA

Varje år kämpar fler och fler företag för att ta fram de bästa erbjudandena under Black Friday Sales Event. Och TRANSFERGO.com är definitivt en av dem. Du kan få fantastiska £10 rabatt och specialerbjudandena kan nå upp till 90 % rabatt.

11/11 FÖRSÄLJNING

För tillfället kunde vi inte hitta någon information om specialerbjudanden från TransferGo.com under försäljningen 11/11, känd som Singles' Day eller Double 11. Men detta behöver inte betyda att du inte kan få rabatt den 11 november . Håll utkik på TransferGO.com och missa inga erbjudanden.

CYBER MÅNDAG FÖRSÄLJNING

Cyber ​​Monday är ett evenemang som under åren har blivit lika viktigt och populärt som Black Friday. Och på TransferGo.com kan du få upp till 90 % rabatt på internationell pengaöverföring samt många andra överraskningar.

JULFÖRSÄLJNING

Julen närmar sig och du vet inte vad du ska göra för att imponera på dina kära med speciella presenter? Varför inte skicka virtuella kramar till dem och berätta om TranserGO.com specialerbjudanden? Du och dina nära och kära kan få mer än 50 % rabatt på TransferGO.com-tjänster. blank

HUR KAN DU FÅ RABATT IDAG PÅ TRANSFERGO.com?

Visste du att du kan få rabatt varje dag på TransferGo.com utan att behöva vänta till de speciella försäljningsevenemangen? Ta reda på hur du kan spara mer på din TransferGO.com internationella pengaöverföring och säkra fantastiska rabatter.

KAMPANJSKUPONGER FÖR TRANSFERGO.com

Med rätt kampanjkupongkod för TransferGO.com kan du spara mer än £10 på internationell pengaöverföring. Dessutom kan du få ännu fler belöningar. Allt du behöver göra är att läsa detaljerna till varje kupong som finns tillgänglig i vår databas och ta den som ger dig störst rabatt.

RABATTER OCH SPECIALERBJUDANDEN PÅ TRANSFERGO.com

Att dela är att bry sig. Sprid ordet och belöna dig själv genom att helt enkelt berätta för dina vänner om TransferGO.com. Gå med gratis i Referral Program från TransferGO.com och dela din inbjudningskod via sms, WhatsApp eller ditt sociala mediekonto och varje gång en vän till dig registrerar sig för denna fantastiska onlinetjänstleverantör och gör sin första överföring kommer du att tjäna £20. Vill du få ännu mer? Kom tillbaka till TransferGO.com när du kan och om du är student eller en viktig arbetare kan du få 10 % rabatt.

RABATT ERBJUDS AV TRANSFERGO.com NYHETSBREV

Registrera dig till det officiella TransferGO.com-nyhetsbrevet och lås upp din 10 % rabatt på din nästa pengaöverföring.

ANVÄNDBAR INFORMATION OM TRANSFERGO.com

Vill du tjäna ännu mer genom att helt enkelt använda TransferGO.com? Gå med nu i affiliateprogrammet för att få personliga spårningslänkar och många andra marknadsföringsverktyg och marknadsföra TransferGO.com på din webbplats, forum, blogg eller sociala mediekonto. För var och en av dina besökare som gör en överföring via din länk kommer du att få höga provisionssatser som börjar på £10 samt tillgång till användbara banners, videor och artiklar utarbetade av TransferGO.com. Du kommer också att få spårningsdata och rapportering i realtid och ett dedikerat supportteam som hjälper dig att sätta upp marknadsföringskampanjer för att locka nya kunder. När du använder TransferGO.com för första gången finns det några saker du måste ta hänsyn till, och vi har samlat allt du behöver veta om din beställning inklusive information om betalningsmetoder, återbetalnings- eller avbokningspolicy och kunden Serviceteam.

INFORMATION OM BETALNINGSMETODER

TransferGO.com accepterar följande betalningsmetoder: Kredit- och betalkort (VISA, Mastercard), Apple Pay, Google Pay, Klarna och Banköverföring.

TRANSFERGO.com MOBILAPP

Ladda ner nu den officiella TrasnferGo.com-mobilappen, tillgänglig för dina iOS- och Android-enheter för att skicka pengar supersnabbt i mer än 160 länder och 41 valutor och för att få pengar på ditt kort på bara några minuter. Appen erbjuder dig ett transparent och tydligt sätt att överföra pengar utomlands, utan dold fess, med bra växelkurser och utan risk för valutafluktuationer. Du kommer att ha full kontroll och du kommer att få uppdateringar av statusen för din överföring.

TRANSFERGO.com I SOCIALA MEDIER

Lär känna TransferGO.com, den licensierade och auktoriserade betalningsinstitutionen, reglerad av FCA och HMRC och gå med i dess fantastiska community i sociala medier. Följ dess aktivitet på FacebookTwitterLinkedInInstagramPinterest och Youtube för att få tillgång till den senaste informationen inom FinTech-branschen och vara den första att veta allt om exklusiva erbjudanden och kampanjerbjudanden. Glöm inte att läsa bloggen heller eftersom du kommer att få tillgång till intressanta och användbara artiklar som En (mycket) kort guide till Pund till Euro omräkningskurser, En kort guide till den brittiska statliga pensionen, The Migrant Experience: The Best things about moving utomlands eller De viktigaste sakerna du behöver veta för att skydda dig mot bedrägerier.

INFORMATION OM RETURPOLICYEN

TransferGO.com erbjuder dig möjligheten att avbryta din pengaöverföring gratis på ett enkelt och snabbt sätt. Du kommer inte att kunna avbryta din beställning om betalningen redan har nått TransferGO.com eller om betalningen inte lyckades.

KONTAKTINFORMATION FÖR TRANSFERGO.com

Om du inte kunde hitta rätt information på hjälpcentersidan från den officiella webbplatsen kan du kontakta kundtjänstteamet. Team via e-post på [e-postskyddad] eller genom att ringa +44 13 9269 4030 och +49 30 2000 42053 för engelska. Dessutom kan du hitta telefonnummer på webbplatsen för ditt specifika språk, inklusive litauiska, polska, rumänska, lettiska, ryska, ukrainska, turkiska och tyska.

Vanliga frågor om TRANSFERGO

Erbjuder TRANSFERGO rabattkoder?

För närvarande finns det 40 rabattkoder och kampanjer som kommer att fungera för TRANSFERGO i juni 2024 och den senaste kupongen som lagts till idag erbjuder % rabatt.

Hur mycket kan du spara med TRANSFERGO rabattkoder?

Beloppet du kan spara med en rabattkod från TRANSFERGO kan variera beroende på värdet på beställningen och värdet på den erbjudna rabatten. Just nu ligger rabattprocenten på mellan % och 75 % , och det sparade beloppet kan uppgå till flera hundra euro beroende på situationen.

Vilka är de bästa kupongerna och rabattkoderna för TRANSFERGO?

Bästa verifierade rabattkoden för TRANSFERGO är (75OFFTRANS) och erbjuder kunder en rabatt på 75 % vid köp i juni 2024.

Hur hittar jag de senaste kupongerna för TransferGO.com?

Du kan hitta de senaste kupongerna för TransferGO.com på specifika webbplatser som www.promonix.com, www.coupons-promo-code.com, www.global-discount-codes.com, www.dealspotr.com, www.groupon. co.uk eller www.i-funbox.com.

Kan jag betala med PayPal på TransferGO.com?

Tyvärr kan du för närvarande inte betala med PayPal på TransferGO.com.

Erbjuder TransferGO.com fri frakt?

Ja, då och då erbjuder TransferGO.com gratis leverans av pengar.

Vad kan jag göra om TransferGO.com-kupongen inte fungerar?

Följ våra nästa riktlinjer för att ta reda på hur du kan åtgärda de vanligaste felkällorna om din TransferGO.com kupongkod inte fungerar. Först måste du veta att varje kampanjkupong som listas på vår sida har sina egna inlösenvillkor som du måste följa. Läs noggrant detaljerna till varje kupongkod för att ta reda på vad du behöver göra för att få din rabatt. Ibland är en kod giltig för ett lägsta överföringsvärde eller för överföringar till vissa destinationer medan andra gånger gäller koden för en viss kundkategori, en ny, en befintlig eller en student. För det andra, om du skrev koden manuellt med tangentbordet, rekommenderar vi att du dubbelkollar din inmatning för att se till att alla tecken följer samma sekvens som i vår databas. Var också uppmärksam på versaler och gemener och lägg inga mellanslag mellan siffrorna och bokstäverna. För det tredje, är du säker på att du inte redan har använt samma TransferGO.com kampanjkupongkod vid en tidigare pengaöverföring? Du kan inte använda den längre eftersom den har gått ut. En TransferGO.com kan endast användas en gång av samma person.

HUR LÄGGER MAN TILL EN TRANSFERGO.com KUPONG?

Följ våra instruktioner som beskrivs nedan för att ta reda på hur du kan lägga till en TransferGO.com kupongkod för att få din rabatt.

 • 1
  Gå till TransferGO.com och logga in på ditt personliga konto om du redan har ett eller registrera dig nu för att få enkel tillgång till överföringstjänsterna.
 • 2
  Välj det land du vill överföra pengar också och valutan samt mottagaren.
 • 3
  Sök igenom reklamkupongerna från vår sida och när du hittar rätt, kopiera den till urklippet, memorera den eller anteckna den på ett papper eller i ett Word-dokument.
 • 4
  Gå tillbaka till TransferGO.com och klistra in din kod i det obligatoriska fältet eller ange den manuellt med tangentbordet.
 • 5
  Använd koden för att aktivera rabatten och fortsätt med de sista stegen för att slutföra din pengaöverföring.

Aktiva rabattkoder för TRANSFERGO

🛍️ Kategori Övriga
🔥 Totala erbjudanden 40
🎇️ Rabattkoder 25
📌 Erbjudanden 15
➡️ Bästa kupongen 75% rabatt
🆕 Nyaste kupongen 75% rabatt
🚚 Fri frakt JA
🔄 Returperiod 30 Days
⏳ Senaste uppdatering 16 juni 2024

Bästa kupongkoder för TRANSFERGO

ÖVERFÖRINGSKOD TRANSFERGO ERBJUDANDE BESKRIVNING UTGÅR UT
twonofees Njut av gratis avgifter med de två första överföringarna N / A
MAX2ATHILL45 Transfergo-kampanjkod: Registrera dig och få dina två första överföringar gratis N / A
FREETRANSFER Besök Transfergo.com för att få 10 gratis överföringar med kupong N / A
75OFFTRANS Få 75 % rabatt på överföringsavgifter med kod N / A

Betalningsalternativ

Kreditkort (Visa, Mastercard)

Frakt alternativ

Via e-post

Kontakta Alternativ

1a Old Street Yard White Collar Factory, EC1Y 8AF, London, Storbritannien.
TransferGo
@TrasnferGO
TransferGo
transfergo.com

TRANSFERGO.com FUNKTIONER OCH FÖRDELAR Upptäck TransferGO.coms fantastiska värld och lås upp exklusiva funktioner och förmåner.
 • Ett fantastiskt affiliateprogram med höga provisionssatser som börjar på £10.
 • Olika betalningsmetoder inklusive Google Pay och Apple Pay.
 • Överför till över 160 länder och 41 valutor.
 • Mer än 2 miljoner kunder.
 • Inga dolda avgifter, med bra växelkurser.
TRANSFERGO.com SPARATIPS Det finns några spartips som hjälper dig att minska kostnaderna för din internationella överföring.
 • Anmäl dig till nyhetsbrevet för att få 10 % rabatt på din nästa pengaöverföring.
 • Få upp till £12 eller motsvarande i din välkomstrabatt i din valuta för att använda TransferGO.com för första gången.
 • Tjäna £20 med referensprogrammet.
 • Få 10 % rabatt på student- eller essentiell arbetare.
 • Handla under de speciella tiderna på året: Black Friday, Cyber ​​Monday, Double 11 eller Julrea.
Copyright © 2024 Couponius.com. All information som presenteras är en informativ titel.