Generiska filter

MACYS rabattkod & kuponger

Upptäck de senaste rabattkoderna och verifierade kampanjerna för exklusiva besparingar hos MACYS

Ditt betyg: Ingen
Betyg: 5 - 1 rösta

Aktiva MACYS rabattkoder

Förfallna MACYS rabattkoder

ALLMÄN INFORMATION OM MACYS

Med huvudkontor i New York, grundades Macy's 1858 av Rowland Hussey Macy som en liten torrvarubutik i hörnet av Sixth Avenue och Fourteenth Street. Den har vuxit mycket sedan den första dagen, då försäljningen uppgick till endast 11.06 USD och den har blivit en ledande amerikansk detaljhandelsindustri, känd i hela världen. 1996 beslutade företaget att det är dags att öppna en onlinebutik också och Macys.com föddes med ett brett utbud av artiklar till sina kunder: från modekläder inte bara för kvinnor och män, utan också för barn och bebisar till handväskor och tillbehör, från säng- och badprodukter till heminredning till smycken och klockor. Upptäck nu portföljen från Macy's.com och välj dina favoritartiklar från mer än 550 välkända märken inklusive Vero Moda, Vanity Fair, Under Armour, Swarowski, Steve Madden, Polaroid, Puma, Ralph Lauren, Nike, Michael Kors, Marc Jacobs , Lacoste, Karl Lagerfeld Paris, Harry Potter, DKNY, Clarks, Calvin Klein, Adidas eller Armani Exchange. blank

SPECIELLA FÖRSÄLJNINGSEVENT MACYS

Är du en shopaholic och en modeberoende? Vill du satsa mer på din passion för mode, men dina medel är begränsade? Sedan bör du vänta till de speciella försäljningsevenemangen för att få dina favoritartiklar från dina favoritdesigners till ett reducerat pris. Dessutom kan du också renovera ditt hem till oslagbara priser.

VÄLKOMMEN RABATTER

Då och då kan du få 10% rabatt som välkomstrabatt.

BLACK FRIDAY REA

Hitta det perfekta erbjudandet och få en enorm rabatt på dina älskade produkter under Black Friday Sales Event. Du kan spara upp till 90% rabatt på utvalda varor och du kan till och med få 20% extra rabatt på redan reducerade varor. Missa inte möjligheten att återuppfinna din stil och hitta de perfekta föremålen för att försköna varje hörn av ditt hus eller lägenhet.

11/11 FÖRSÄLJNING

Det har gått några år sedan Macys.com välkomnade sina kunder med enorma rabatter under Singles' Day Event, känt som Double 11 eller 11/11 Sales. Du har nu en extra dag på dig att skapa en originell outfit till oslagbart lågt pris. Spara minst 30% rabatt på utvalda kategorier.

CYBER MÅNDAG FÖRSÄLJNING

Skynda och shoppa så långt lagret räcker. Hitta ditt perfekta Cyber ​​Monday-erbjudande och få din favoritprodukt med upp till 80 % rabatt. Blir det ett nytt smycke? En ny Fitbit? Eller en ny klänning eller hoodie? Eller blir det något trendigt för din flicka eller pojke? Skaffa dem alla och köp produkter som har extra rabatter.

JULFÖRSÄLJNING

Samla din familj och dina vänner och hitta den perfekta presenten till alla dina kära? December anländer till Macys.com med fantastiska rabatter och med fantastiska produktkategorier för din jul- och nyårsfest. Få upp till 70% rabatt på så många varor, beställ dem online och säg adjö till den tunga trafiken och köerna i de fysiska butikerna. Var redo och njut av den mest fantastiska tiden på året. Lys upp din garderob med coola outfits och imponera på dina kära med fantastiska presenter. blank

HUR KAN DU FÅ RABATT I DAG PÅ MACYS?

Vill du spara ännu mer på ditt Macys.com-köp oavsett vilken tid på året det är? Få en enorm rabatt idag på Macys.com och njut av ditt shoppingäventyr. Du har nu mer anledning att köpa från Macys.com.

KAMPANJSKUPONGER FÖR MACYS

I vår databas hittar du olika kampanjkuponger för Macys.com. Det är upp till dig vilken som är mer lämplig för dig och dina behov, faktum är att alla kan ge dig minst 10 % rabatt. Men några av dem kommer att ge dig ännu mer inklusive extra rabatter eller gratis världsomspännande frakt på mer än 200 platser.

RABATTER OCH SPECIALERBJUDANDEN PÅ MACYS

Tveka inte. Och uppfinn dig själv på nytt och starta om din garderob utan att spendera för mycket. Med rabatterna och specialerbjudandena på Macys.com blir du en lycklig vinnare varje dag. Kolla nu försäljnings- och tullavdelningen för att få upp till 65 % på utvalda varor. Ta reda på vilka produkter som kan ge dig ännu mer som en present eller en extra rabatt som börjar på 15 % rabatt. Dubbla dina chanser att tjäna mer på ditt shoppingäventyr. Om du älskar att spara dina pengar, kommer du att älska Macys.com också. Ibland, när du registrerar dig hos Studentbönor, får du också studentrabatt. Detta är inte ett permanent erbjudande, men från tid till annan ger Macys.com fantastiska rabatter till studenterna. Vill du ha din personliga stylist? Boka en tid redan nu och få 20% rabatt på fynden från ditt första möte.

RABATT ERBJUDS AV MACYS NYHETSBREV

Macys.com ger dig 25 % extra rabatt på ditt nästa köp när du registrerar dig för nyhetsbrevet. Ja, du kommer att få denna fantastiska rabatt samt tillgång till de senaste ankomsterna och de senaste erbjudandena.

ANVÄNDBAR INFORMATION OM MACYS

Jag säger till dig att med Macys.com vinner du en lott. Köp mer för att få ännu mer. Gå med nu i affiliateprogrammet, tillhandahåll en länk från din webbplats, blogg eller någon annan social mediakanal till Macys.com och tjäna generösa provisioner, 10-dagars cookie för återkommande besökare, spännande kampanjer och oöverträffat urval av toppdesigners. Vill du få ännu mer? Tänk sedan inte två gånger och öppna ett Macy's Card för att få 20 % rabatt på ditt köp och många andra belöningar varje gång du handlar från Macys.com Bli en platinalojalitetsmedlem för att få dem alla: 5 % tillbaka i belöningar, fri frakt, 25 % rabatt på stjärnpass, stjärnpengarbonusdagar och en födelsedagsöverraskning.

INFORMATION OM BETALNINGSMETODER

Macys.com accepterar följande betalningsmetoder: Macy's Card, Macy's American Express Card, kreditkort från tredje part (American Express, Visa, MasterCard och Discover), PayPal, Macy's Presentkort/E-presentkort och presentkort från tredje part.

MACYS MOBILAPP

Ladda ner nu den officiella Macys.com-mobilappen på App Store och Google Play för att handla som en stjärna. Du kan aktivera aviseringar för tidig tillgång till de senaste kollektionerna och exklusiva erbjudandena, du kan se hur möblerna kommer att se ut i ditt utrymme praktiskt taget innan du köper dem, du kan ta Macys.com Style Inspo frågesport för att få dina dagliga moderekommendationer i din Style Feed, du kan schemalägga och göra betalningar direkt från appen och du kan använda appen i de fysiska butikerna för att skanna streckkoder för att kolla priser, för att läsa recensioner och för att se fler färger och storlekar.

MACYS I SOCIALA MEDIER

Bli en del av en modern, unik och fashionabel community. Följ nu Macys.com-aktiviteten på FacebookPinterestTwitterInstagram och Youtube för att få tillgång till fler trender, tips och modeguider och för att läsa grymma intervjuer där du kan få viktig information om modebranschen. Dessutom kan du vinna gratisprodukter om du deltar i Macys.coms officiella tävling och giveaways. Sök inspiration i The Edit-sektionen som fungerar som en blogg och bli en trendsättare. Här hittar du de senaste stilarna och du får tillgång till Beauty Hub, Smycketrendguiden och till Skotrendguiden.

INFORMATION OM RETURPOLICYEN

Om du inte är helt nöjd med ditt köp, kan du returnera dina varor inom 180 dagar från ditt köpdatum så länge de varor du vill returnera är i originalförpackningen, med alla säkerhetsetiketter och etiketter kvar och i en återförsäljningsbar tillstånd. De ska vara oanvända, otvättade, oanvända och oskadade.

KONTAKTINFORMATION FÖR MACYS

Om du inte kunde hitta det perfekta svaret på sidan med vanliga frågor kan du kontakta kundtjänstteamet på telefon 1-800-289-6229.

Vanliga frågor om MACYS

Erbjuder MACYS rabattkoder?

För närvarande finns det 29 rabattkoder och kampanjer som kommer att fungera för MACYS i juni 2024 och den senaste kupongen som lagts till idag erbjuder 25 % rabatt.

Hur mycket kan du spara med MACYS rabattkoder?

Hur mycket du kan spara med en rabattkod från MACYS kan variera beroende på beställningens värde och värdet på den erbjudna rabatten. Just nu ligger rabattprocenten på mellan 25 % och 50 %, och det sparade beloppet kan uppgå till flera hundra euro beroende på situationen.

Vilka är de bästa kupongerna och rabattkoderna för MACYS?

Bästa verifierade rabattkoden för MACYS är (GLAM10) och erbjuder kunder en rabatt på 50 % vid köp i juni 2024.

Hur kan jag hitta de senaste kupongerna för MACYS?

Du kan hitta de senaste kupongerna för MACYS på den officiella webbplatsen och på specifika webbplatser inklusive www.coupons-promo-code.com, www.retailmennot.com, www.savings.com, www.couponfollow.com eller www.topcashback.com .

Kan jag betala med paypal på MACYS?

Du kan betala med PayPal på MACYS.com

Erbjuder MACYS gratis frakt?

Ja, MACYS erbjuder gratis världsomspännande frakt om din beställning överstiger ett visst värde. Platinum-medlemmar kommer alltid att dra nytta av gratis frakt oavsett beställningsvärde.

Vad kan jag göra om MACYS-kupongen inte fungerar?

Om din kupongkod inte fungerar och systemet inte känner igen din kod betyder det att du har gjort ett misstag när du försökte lösa in din kod. Hitta källan till ditt fel och följ våra tips och tricks för att åtgärda det. Har du angett koden manuellt? Om du gjorde det kan du ha gjort ett skrivfel. Dubbelkolla din inmatning och se till att alla bokstäver och siffror är i den exakta ordningen som den visas på vår sida. Var uppmärksam på utrymmena och de övre och nedre bokstäverna också. Du kan undvika detta krångel genom att helt enkelt använda kopiera-klistra-funktionen sedan början för att korrekt överföra din Macys.com-kupongkod. Läste du detaljerna till din kupong för att ta reda på villkoren för inlösen? En kupongkod är vanligtvis giltig för ett lägsta beställningsvärde, för en viss produktkategori eller för utvalda varumärken. Det finns också tillfällen då koden är giltig antingen för ny eller befintlig kund, men inte för båda kategorierna samtidigt. Slutligen, om inget av ovanstående gäller, betyder det att din kod inte längre är tillgänglig. Förmodligen har du redan använt samma kod vid ett tidigare köp, och du har glömt det. Du kan inte använda samma kod mer än en gång eftersom den löper ut.

HUR LÄGGER MAN TILL EN MACYS-KUPONG?

Följ våra instruktioner för att lägga till din Macys.com-kupongkod.

 • 1
  Gå till Macys.com och lägg dina favoritartiklar i kundvagnen.
 • 2
  Öppna din kundvagn och logga in på ditt personliga konto eller registrera dig nu för att få tillgång till din beställning och göra ändringar i den.
 • 3
  Sök efter kupongkoden som passar din beställning på vår sida och när du hittar rätt kopiera den till klippbordet eller skriv ner den någonstans för att använda den direkt.
 • 4
  Gå tillbaka till beställningssammanfattningssidan på Macys.com och klistra in din kod i den önskade rutan, där den är skriven Ange kampanjkod eller skriv den manuellt med tangentbordet.
 • 5
  Klicka på knappen Ansök och fortsätt med de sista stegen för att slutföra ditt köp.

Aktiva rabattkoder för MACYS

🛍️ Kategori Mode
🔥 Totala erbjudanden 29
🎇️ Rabattkoder 22
📌 Erbjudanden 7
➡️ Bästa kupongen 50% Rabatt
🆕 Nyaste kupongen 25% Rabatt
🚚 Fri frakt NEJ
🔄 Returperiod 30 Days
⏳ Senaste uppdatering 17 juni 2024

Bästa kupongkoder för MACYS

MACYS-KOD MACYS ERBJUDANDE BESKRIVNING UTGÅR UT
DAD MACYs rabattkod: Extra 25% rabatt på utvalda herrartiklar Juni 30, 2024
MER Få 25 % rabatt på damkläder från Style And Co Plus 15 % extra rabatt N / A
Y25 Få upp till 25 % rabatt med denna kod för 2024 N / A
M10 Klicka för att få 10 dagars glamour. 30 % rabatt på Lancme-toner och gratis frakt N / A

Betalningsalternativ

PAYPAL
Kreditkort (Visa, Mastercard)

Frakt alternativ

Courier

Kontakta Alternativ

151 West 34th Street New York, NY 10001 USA
Macys
@macys
Macys
macys.com

MACYS FUNKTIONER OCH FÖRDELAR  Omfamna en ny shoppingupplevelse och öppna din dörr till Macy's.com för att få exklusiva funktioner och förmåner.
 • Ett fantastiskt affiliateprogram med höga provisionssatser och många andra förmåner.
 • Det bästa lojalitetsprogrammet som ger dig 5 % tillbaka i belöningar, fri frakt, 25 % rabatt på stjärnkort, stjärnpengar bonusdagar och en födelsedagsöverraskning.
 • Olika betalningsmetoder inklusive PayPal och presentkort.
 • Fri frakt och gratis returer på mer än 200 platser över hela världen.
 • Över 550 kända varumärken.
MACYS SPARATIPS Spara ännu mer på din Macys.com-beställning genom att helt enkelt använda våra spartips.
 • Prenumerera på nyhetsbrevet för att få 25% rabatt på ditt nästa köp.
 • Få 10 % rabatt som välkomstrabatt.
 • Få 20 % rabatt på fynden från ditt första möte med personlig stylist.
 • Få 20 % rabatt på ditt köp när du öppnar ett Macy's Card.
 • Få upp till 90 % rabatt när du köper från sektionen Rea & Clearance.
Copyright © 2024 Couponius.com. All information som presenteras är en informativ titel.