Generiska filter

LN-CC rabattkod och kuponger

Upptäck de senaste rabattkoderna och verifierade kampanjerna för exklusiva besparingar hos LN-CC

Ditt betyg: Ingen
Betyg: 4.8 - 1 rösta

Aktiva LN-CC rabattkoder

Förfallna LN-CC rabattkoder

ALLMÄN INFORMATION OM LN-CC

Late Night Chameleon Café, globalt känt som LN-CC, som grundades 2010 i östra London av John Skelton, är en av de viktigaste återförsäljarna av lyxmode från Storbritannien. LN-CC, som tar risker på modet och ett progressivt innovativt detaljhandelskoncept för både män och kvinnor, är hem för mer än 200 av världens mest kända och uppskattade designers inklusive Balenciaga, Simone Rocha, Alexander McQueen, Alexander Wang. Miu Miu, Moncler, Bottega Venetta, Dolce & Gabbana, Rick Owens, Jacquemus, Jil Sander, Valentino, Prada, Saint Laurent, Acne Studios eller Bonner. LN-CC är platsen där du inte bara hittar lyxiga kläder, skor och accessoarer, utan också sällsynta böcker och vinylmusik såväl som hemprodukter från toppmärken som House of Today, Ichendorf Milano, Gucci, Salvatori. Missoni Home eller MUSH Studios.
blank

LN-CC SPECIELLA FÖRSÄLJNINGSEVENT

Uppfinn dig själv på nytt och skapa utsökta outfits för en enastående prestation vid alla evenemang. Bli en trendsättare utan att betala en förmögenhet för din passion för mode. Välj LN-CC, en innovativ modetänkare under de speciella försäljningsevenemangen för att få mer och betala mindre. Ta reda på hur mycket du kan spara under de försäljningsevenemang som äger rum i slutet av året.

LN-CC VÄLKOMMEN RABATT

LN-CC erbjuder ingen permanent välkomstrabatt, men då och då kan du få upp till 10 % rabatt på ditt första köp någonsin. Vanligtvis är detta specialerbjudande endast tillgängligt vissa tider. Vi rekommenderar att du håller ett öga på LN-CC.com för att inte missa denna fantastiska affär.

LN-CC BLACK FRIDAY REA

Det är inte längre en överraskning att Black Friday är det viktigaste och mest efterlängtade försäljningsevenemanget varje år. Alla vill få ut så mycket de kan från detta berömda evenemang. Till exempel, på LN-CC kan du spara upp till 50 % rabatt på de redan reducerade artiklarna eller så kan du få mer än 15 % rabatt på de senaste ankomsterna om din beställning överstiger ett minimivärde. Ibland kan du också dra nytta av gratis världsomspännande frakt.

LN-CC 11/11 FÖRSÄLJNING

Vill du få de bitar du alltid har velat ha från dina favoritmärken till de priser du alltid har drömt om? Du får upp till 60 % rabatt på utvalda varor under Singles' Day Sales Event, även känd som dagen med störst försäljning och som Double 11 eller 11/11 Sales.

LN-CC CYBER MÅNDAG FÖRSÄLJNING

För flera år sedan var Cyber ​​Monday ett försäljningsevenemang tillägnad våra små prylar som vi älskar. Som tur är är det numera fler och fler företag från olika branscher, inklusive den mode som anordnar specialreor under Cyber ​​Monday. LN-CC välkomnar dig med mer än 40 % rabatt på nästan allt som listas på hemsidan och med många andra överraskningar, inklusive med extra rabatter ovanpå redan reducerade varor.

LN-CC JULFÖRSÄLJNING

Julen närmar sig och du har inte hunnit köpa de perfekta presenterna till dina nära och kära? LN-CC är redo att hjälpa dig och välkomnar dig med en stor överraskning under julförsäljningsevenemanget. Bli en av tomtens tomtar och utforska den magiska världen av LN-CC i december. Du kan spara upp till 70% rabatt på utvalda varor och du kan även få minst 20% rabatt på extra rabatt. Lys upp glädjen och missa inga erbjudanden.

HUR KAN DU FÅ RABATT IDAG PÅ LN-CC?

Är du en modeälskare? Vill du byta garderob varje säsong med föremål från de senaste släppen från världens mest eftertraktade designers? Visste du att du inte behöver vänta till de speciella försäljningsevenemangen för att få det du vill ha till ett fyndpris? Vi har fler metoder som kan hjälpa dig att minska kostnaderna för din beställning. Lär dig vad du måste göra för att få rabatt idag på LN-CC.

LN-CC KUPONG

Använd en av våra kampanjkuponger för LN-CC så kan du spara mer på ditt onlineköp. Du hittar kuponger med rabatter som börjar på 10 % rabatt och som kan nå upp till 30 % rabatt. Ibland kan vi få ännu mer, eftersom det finns speciella tider under året som kan ge dig upp till 50 % rabatt på din LN-CC-beställning med den lämpliga kampanjkupongen som finns i vår databas.

RABATTER OCH SPECIALERBJUDANDEN PÅ LN-CC

Om du inte har något emot att köpa artiklar från de äldsta kollektionerna från toppmärken som Max Mara, Adidas, Aries, Helmut Lang, JW Anderson, Maison Margiela, Nanushka, Stella McCartney och många fler, då kommer du absolut att älska rea-sektionen från LN- CC. Här hittar du tusen och tusentals varor med upp till 70 % rabatt hela året. Är du en student? Registrera dig nu med Student Beans och få 15 % rabatt på studentrabatten.

RABATT ERHJUDS AV LN-CC NYHETSBREV

Anmäl dig till det officiella LN-CC-nyhetsbrevet för att få tillgång till exklusiva reor och nyanlända samt till de senaste redaktionerna och kampanjerna. Dessutom får du 10 % rabatt som du kan använda på din första LN-CC-beställning.

ANVÄNDBAR INFORMATION OM LN-CC

Äger du en modeblogg, hemsida eller konto på sociala medier? Gå med gratis i LN-CC Affiliate Program, marknadsföra dess produkter på din webbplats och för var och en av dina besökare som kommer att slutföra ett köp på LN-CC.com via din länk, banner eller bild, tjänar du upp till 10 % rabatt på provision på fakturerad försäljning, 30-dagars cookie, fullständigt detaljerat produktflöde, uppdaterat dagligen, ett högt genomsnitt för beställningar på över £500/$750, omfattande utbud av reklammaterial, snabba och pålitliga godkännanden och provisionsbetalningar samt mobiloptimerad webbplats. Det finns ytterligare några aspekter som du måste ta hänsyn till när du gör din onlinebeställning på LN-CC och nedan hittar du allt du behöver veta om betalningsmetoderna, återbetalningspolicyn och kundtjänstteamet.

INFORMATION OM BETALNINGSMETODER

LN-CC accepterar följande betalningsmetoder: kredit- eller betalkort (Yandex Money, Diners Club, VISA, MasterCard, American Express, JCB, Discover, Maestro och UnionPay), Amazon Pay, PayPal, Apple Pay, Klarna, GiroPay, Sofort, WeChatPay, Postförskott och BitPay.

LN-CC MOBILAPP

För närvarande har LN-CC ingen mobilapp.

LN-CC I SOCIALA MEDIER

Håll kontakten med LN-CC och missa inga erbjudanden. Gå med i det fantastiska LN-CC-communityt på sociala medier och följ dess aktivitet på Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest och YouTube för att få tillgång till de senaste nyheterna inom modebranschen och för att få möjligheten att vinna gratisprodukter genom att helt enkelt delta i giveaways och tävlingar. Glöm inte att kika på redaktionsavdelningen där du hittar intressanta artiklar om vad som är nytt på LN-CC. Du hittar till exempel information om samarbeten mellan olika designers eller information om de senaste trenderna.

INFORMATION OM RETURPOLICYEN

Om du inte är helt nöjd med varorna du har beställt eller om du beställt fel storlek eller färg kan du returnera dem inom 14 dagar från leveransdatum utan kostnad. Varorna du vill returnera måste vara oanvända, otvättade, oskadade, med alla säkerhetslappar och etiketter kvar och i originalförpackningen. Några få artiklar inklusive badkläder, skönhet, grooming och doftprodukter är inte berättigade till återbetalning. LN-CC accepterar endast badkläder om den skyddande hygienremsan fortfarande sitter på plats.

KONTAKTINFORMATION FÖR LN-CC

Du hittar allt du behöver veta på kundtjänstsidan på den officiella webbplatsen. Men om svaren du kan hitta där inte är tillfredsställande för dig, bör du kontakta kundtjänstteamet per telefon på +44 (0)1564 432078, genom att skicka ett e-postmeddelande till [e-postskyddad] eller via onlinekontaktformuläret.

Vanliga frågor om LN-CC

Erbjuder LN-CC rabattkoder?

För närvarande finns det 27 rabattkoder och kampanjer som kommer att fungera för LN-CC i juni 2024 och den senaste kupongen som lagts till idag erbjuder % rabatt.

Hur mycket kan du spara med LN-CC rabattkoder?

Hur mycket du kan spara med en rabattkod från LN-CC kan variera beroende på beställningens värde och värdet på den erbjudna rabatten. Just nu ligger rabattprocenten på mellan % och 30 %, och det sparade beloppet kan uppgå till flera hundra euro beroende på situationen.

Vilka är de bästa kupongerna och rabattkoderna för LN-CC?

Bästa verifierade rabattkoden för LN-CC är (M30) och erbjuder kunder en rabatt på 30 % vid köp i juni 2024.

KAN JAG BETALA MED PAYPAL PÅ LN-CC?

Ja, du kan betala med PayPal på LN-CC.

ERBJUDER LN-CC GRATIS FRAKT?

Ja, LN-CC erbjuder gratis världsomspännande frakt på beställningar som överstiger ett visst värde.

VAD KAN JAG GÖRA OM LN-CC-KUPONGEN INTE FUNGERAR?

Om din LN-CC kupongkod inte fungerar och du får ett felmeddelande föreslår vi att du följer våra nästa tips och tricks för att hitta källan till ditt fel och lära dig hur du kan åtgärda det. Varje kupongkod för LN-CC från vår sida har sina egna inlösenvillkor, du hittar all information du behöver veta om du noggrant läser detaljerna till din kupong. Vanligtvis gäller en kod för ett lägsta beställningsvärde, för en viss produktkategori och inte för hela sortimentet eller för utvalda varumärken. Det finns tillfällen då koden är giltig antingen för nya eller för befintliga kunder. Om du skrev in koden manuellt med tangentbordet kan du ha gjort ett skrivfel. Dubbelkolla din inmatning och se till att siffrorna och bokstäverna är i samma ordning som de finns i vår databas. Lägg inte mellanslag mellan tecknen och var uppmärksam på versaler och gemener. För att undvika allt detta sedan början rekommenderar vi att du använder kopiera-klistra funktionen för att överföra koden korrekt. Om du har kontrollerat allt ovan och systemen fortfarande genererar ett felmeddelande, betyder det att du redan har använt samma kupongkod vid ett tidigare köp. Du kan inte använda den längre eftersom en kupongkod bara kan användas en gång av samma person.

HUR KAN JAG HITTA DE NYASTE KUPONGENE FÖR LN-CC?

Du kan hitta de senaste kupongerna för LN-CC på vissa webbplatser som www.dealspotr.com, www.retailmenot.com, www.myvouchercodes.co.uk, www.coupons-promo-code.com eller www.global-discount -codes.com.

HUR LÄGGER MAN TILL EN LN-CC-KUPONG?

Är det första gången du använder en LN-CC kupongkod och du vet inte vad du måste göra? Följ våra steg för att lära dig hur du enkelt och snabbt kan lägga till din kupongkod.

 • 1
  Gå till LN-CC.com och lägg dina favoritprodukter i shoppingväskan.
 • 2
  Öppna shoppingväskan och logga in på ditt eget konto om du redan har ett eller registrera dig i detta steg för att få enkel tillgång till din beställning och för att göra ändringar i den.
 • 3
  Titta på alla LN-CC-kampanjkuponger från vår sida och när du hittar den som passar dina behov, kopiera den antingen till urklippet eller anteckna den på ett papper eller i ett Word-dokument.
 • 4
  Gå tillbaka till LN-CC.com och på orderöversiktssidan hittar du en speciell ruta, där det står skrivet Har du en kupongkod? Ange det här. I den här rutan kan du klistra in din kod eller så kan du skriva den manuellt med tangentbordet.
 • 5
  Klicka på knappen Uppdatera kundvagn och om din kod används kan du fortsätta med de sista stegen för att slutföra ditt köp.

Aktiva rabattkoder för LN-CC

🛍️ Kategori Lyxmode
🔥 Totala erbjudanden 27
🎇️ Rabattkoder 20
📌 Erbjudanden 7
➡️ Bästa kupongen 30% Rabatt
🆕 Nyaste kupongen 70% rabatt
🚚 Fri frakt NEJ
🔄 Returperiod 30 Days
⏳ Senaste uppdatering 17 juni 2024

Bästa kupongkoder för LN-CC

LN-CC KOD LN-CC ERBJUDANDEBESKRIVNING UTGÅR UT
LNCC-EXCLUSIVE15 Få 15 % besparingar på beställningar med denna Ln-Cc-kampanjkod N / A
N/A Njut av 70 % rabatt på utsläppsartiklar. Topperbjudanden kommer inte varje dag! N / A
A20 Få ytterligare 20 % rabatt på utvalda stilar med hjälp av LN-CC rabattkoden N / A
N25 LN-CC-kupong: ytterligare 25 % rabatt (modeförsäljning) N / A

Betalningsalternativ

PAYPAL
ApplePay
Kreditkort (Visa, Mastercard)

Frakt alternativ

Courier

Kontakta Alternativ

6:e våningen, One London Wall, London, EC2Y 5EB
LN-CC
@theLNCC
LN-CC.com
https://www.ln-cc.com/en/

LN-CC FUNKTIONER OCH FÖRDELAR

Anta en trendig och originell look med LN-CC och få tillgång till exklusiva funktioner och förmåner.

 • Ett fantastiskt affiliateprogram med höga provisionssatser på upp till 10 % rabatt och med många andra förmåner, inklusive 30-dagars cookie-livslängd, fullständigt uppdaterat produktflöde och tillgång till ett omfattande utbud av reklammaterial.
 • Tillgång till mer än 200 av världens mest kända varumärken.
 • Mer än 15 betalningsmetoder inklusive Amazon Pay, PayPal, Apple Pay och Klarna.
 • Fri frakt över hela världen och gratis returer.
 • Ett dedikerat kundtjänstteam.

LN-CC SPARATIPS

Följ våra spartips för att minska kostnaderna för din LN-CC-beställning.

 • Prenumerera på nyhetsbrevet för att få 10 % rabatt på din nästa beställning.
 • Få 10 % rabatt på välkomstrabatt för ditt första köp någonsin.
 • Registrera dig hos Student Beans för att få 15 % rabatt på studentrabatt.
 • Handla från rea-sektionen för att få upp till 70 % rabatt på ditt köp.
 • Få upp till 60 % rabatt när du handlar från LN-Cc under de speciella försäljningsevenemangen inklusive Black Friday, Cyber ​​Monday, Singles' Day och Christmas Sales.
Copyright © 2024 Couponius.com. All information som presenteras är en informativ titel.