Generiska filter

DIOR rabattkod & kuponger

Upptäck de senaste rabattkoderna och verifierade kampanjerna för exklusiva besparingar hos DIOR

Ditt betyg: Ingen
Betyg: 4.9 - 2 avgivna

Aktiva DIOR rabattkoder

ALLMÄN INFORMATION OM DIOR.COM

Christian Dior, en drömmare och en passionerad skapare bestämde sig för att lansera ett lyxigt modehus som kommer att revolutionera modebranschen i hela världen den 16 december 1946 i Paris på Avenue Montaigne. Den första kollektionen av DIOR lanserades den 12 februari 1947 på företagets huvudkontor och gav publiken vår/sommarkläderna. Varumärket har känt framgångar sedan starten och har fortsatt att blomstra med kollektioner kända för sin elegans och tidlösa femininitet. DIOR ville ge glädje och skönhet i en efterkrigsvärld. Och han lyckades. Hans hus var ett högt respekterat lyxmodeimperium runt 1950-talet och hans vackra, eleganta skapelser bars av otaliga kändisar inklusive Marlene Dietrich, Ava Gardner och medlemmarna i kungafamiljen. Idag ägs DIOR av LVMH, världens största lyxkoncern. Värderat till cirka sex miljarder US-dollar, är DIOR fortfarande ett av världens mest inflytelserika modehus känt för sitt lyxiga hantverk med kollektioner som syftar till att framkalla sensualitet och skönhet genom sina komplexa och detaljerade broderier och signaturmotiv.
blank

DIOR.COM SPECIELLA FÖRSÄLJNINGSEVENT

Skulle du vilja köpa vackra och eleganta skapelser från DIOR, ett av de dyraste lyxmärkena i hela världen, men du fick slut på modefonder? Investera klokt i haute-couture-artiklar och shoppa från DIOR under de speciella försäljningsevenemangen för att få dina favoritprodukter till ett överkomligt pris.

DIOR.COM VÄLKOMMEN RABATT

DIOR har ingen klassisk välkomstrabatt. DIOR erbjuder dig gratis presenter som prover för ditt första köp någonsin.

DIOR.COM BLACK FRIDAY REA

DIOR är ett av de där stora varumärkena som inte är intresserade av att erbjuda för många säljkampanjer. Tack vare sitt rykte och sina exklusiva skapelser behöver detta franska hus inte säljas. Men under Black Friday Sales Event kan du få utvalda varor till ett reducerat pris. Du kan spara mer än 15 % rabatt på dofter, smycken och många andra föremål.

DIOR.COM 11/11 FÖRSÄLJNING

2020 beslutade DIOR, det franska lyxmärket i toppklass, att släppa en kapselkollektion exklusivt för det största shoppingevenemanget i Kina, kallat Singles' Day Sales. Det här evenemanget är också känt som Double 11 och 11/11 Sales och det genererar vanligtvis enorma rekord över hela världen. Tack vare framgångarna från förra året kanske DIOR kommer att ge sina lojala kunder ytterligare en kollektion för singeldagen. Om detta händer bör du hålla ett öga på erbjudandena, eftersom du kan få mer än 15% rabatt.

DIOR.COM CYBER MÅNDAG FÖRSÄLJNING

Vill du få upp till 20 % rabatt på din DIOR-beställning? Kolla specialerbjudandena under Cyber ​​Monday Sales Event och du kommer att låsa upp fantastiska överraskningar för utvalda föremål. Skynda dig, lagret är begränsat.

DIOR.COM JULFÖRSÄLJNING

Upptäck julens magi och imponera på dina kära med unika och extraordinära presenter. December anländer till DIOR med exklusiva och begränsade adventskalendrar samt presentset som kan ge dig mer än 15 % rabatt. Kan du föreställa dig din mammas leende när hon hittar sin favoritdoft från DIOR? Eller din fars eller din partners gnistrande ögon när du ska få dem ett snyggt handgjort bälte från DIOR? Lys upp lyckan och gå med i julstämningen, glädjen och lyckan. blank

HUR KAN DU FÅ RABATT I DAG PÅ DIOR?

Vi vet alla att vår passion för mode kan lämna oss utan pengar. Men att spendera våra löner på DIORs kollektioner är värt det även om vi alla vet att detta lyxmärke är ett av de dyraste i hela världen. Vi rekommenderar att du använder en av metoderna som beskrivs nedan för att minska kostnaderna för din beställning eller för att få en gratis gåva som en belöning för din lojalitet till detta fantastiska varumärke.

DIOR.COM KUPONGKODER

Välj klokt och ta den perfekta reklamkupongen för DIOR från vår sida. Du kan välja mellan en kupongkod som kan ge dig en gratis present som ett armband eller en gratis provkur i 4 delar och mellan en kupongkod som kan ge dig gratis världsomspännande frakt, gratis couture-presentpapper eller mer än 1 % kontanter tillbaka.

RABATTER OCH SPECIALERBJUDANDEN PÅ DIOR

Vanligtvis använder lyxmärken som DIOR sina försäljningskampanjer för att belöna sina lojala kunder och inte för att locka förstagångsköpare. Därför har DIOR ingen klassisk och permanent Säljsektion. Istället för detta organiserar DIOR säljkampanjer i sina fysiska butiker och varuhus vanligtvis i slutet av varje säsong. Det är den bästa chansen att köpa DIOR eftersom du kan spara upp till 40 % rabatt på ett komplett sortiment av skor, solglasögon, smycken, dofter, halsdukar, accessoarer och kläder.

RABATT ERBJUDS AV DIOR NYHETSBREV

Anmäl dig till nyhetsbrevet för att vara den första att veta allt om DIORs senaste kollektion, som kommer till dig direkt från landningsbanorna och för att få chansen att spara 10% rabatt på din nästa beställning.

ANVÄNDBAR INFORMATION OM DIOR

Christian DIOR är en av världens mest eftertraktade designers som revolutionerade modebranschen med sin allra första kollektion där han introducerade den kontroversiella New Look, som hyllar ultrafemininitet, glamour, prestige och överflöd med rundade axlar, en mycket hel kjol och napp i midjan. . Om det här är första gången du gör ett köp från DIOR.com, bör du ta hänsyn till några saker. Och vi har samlat allt du behöver veta om betalningsmetoderna, återbetalningspolicyn och kundtjänstteamet i en kort beskrivning.

INFORMATION OM BETALNINGSMETODER

DIOR accepterar följande betalningsmetoder: kredit- och betalkort (American Express, VISA, MasterCard, Maestro), PayPal, Apple Pay, PayPal Express och Klarna.

DIOR MOBILAPP

Vill du få tillgång till en riktig träningsväg tillgänglig från din lilla pryl som du alltid har med dig? Ladda ner den officiella MY DIOR-mobilappen nu, tillgänglig för dina iOS- och Android-enheter för att få den lyxiga shoppingupplevelsen till hands. Du kommer att få tillgång till de senaste nyheterna och trenderna, till användbara tutorials och till minispel som definitivt kommer att utmana dina kollegor och dina vänner.

DIOR I SOCIALA MEDIER

Håll kontakten och gå med i den extravaganta och briljanta communityn på sociala medier och följ dess fantastiska aktivitet på Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest och YouTube för att få tillgång till exklusiva intervjuer och för att vara den första att veta allt om modebranschen och DIORs runwayshower. Tveka inte att läsa News & Fashion Shows heller för här hittar du användbara och intressanta artiklar som DIOR presenterar Jean-Michel Othoniels Uniform, Poetic Silk, The Savoir-Faire Bakom kuddar prydda med Toile de Jouy, Christian Dior Designer of Dreams , The Savoir-Faire of an Icon eller The Savoir-Faire Bakom sidenscarfarna.

INFORMATION OM RETURPOLICYEN

Om du inte är helt nöjd med din beställning eller om du beställt fel storlek eller färg kan du returnera dem inom 30 dagar från leveransdatumet för full återbetalning eller för ett utbyte. Varorna du vill returnera måste vara oanvända, otvättade, oskadade, oanvända, med alla säkerhetslappar och etiketter kvar och i originalförpackningen.

KONTAKTINFORMATION FÖR DIOR.COM

Om du inte är helt nöjd med svaren du kan hitta på sidan med vanliga frågor och behöver mer professionell rådgivning, kan du kontakta kundtjänstteamet på telefon +44 (0)20 7172 01 72 från måndag till fredag ​​från kl. till 10 och lördag 8-10, via e-post kl [e-postskyddad], via livechatt eller via onlinekontaktformuläret

Vanliga frågor om DIOR

Erbjuder DIOR rabattkoder?

För närvarande finns det 24 rabattkoder och kampanjer som kommer att fungera för DIOR i juni 2024 och den senaste kupongen som lagts till idag erbjuder % rabatt.

Hur mycket kan du spara med DIOR rabattkoder?

Hur mycket du kan spara med en rabattkod från DIOR kan variera beroende på beställningens värde och värdet på den erbjudna rabatten. Just nu ligger rabattprocenten på mellan % och 50 %, och det sparade beloppet kan uppgå till flera hundra euro beroende på situationen.

Vilka är de bästa kupongerna och rabattkoderna för DIOR?

Bästa verifierade rabattkoden för DIOR är (2024 SPARA) och erbjuder kunder en rabatt på 50 % vid köp i juni 2024.

Vilka är de faktiska rabattkoderna och kampanjerbjudandena för DIOR?

HUR KAN JAG HITTA DE NYASTE KUPONGENE FÖR DIOR?

Du kan hitta de senaste kupongerna för DIOR på specifika webbplatser som www.coupons-promo-code.com, www.retailmenot.com, www.dealspotr.com, www.i-funbox.com, www.shopper.com, www. .couponchief.com eller www.offers.com.

KAN JAG BETALA MED PAYPAL PÅ DIOR?

Ja, du kan betala med PayPal på DIOR.

ERBJUDER DIOR GRATIS FRAKT?

Ja, DIOR erbjuder gratis standardleverans med UPS.

VAD KAN JAG GÖRA OM DIOR-KUPONGEN INTE FUNGERAR?

Om din DIOR-kampanjkupongkod inte fungerar och du får ett felmeddelande, föreslår vi att du följer våra riktlinjer för att hitta källan till ditt fel och lära dig hur du kan åtgärda det. Varje kupongkod för DIOR från vår databas har sina egna inlösenvillkor som du måste följa. Läs noggrant detaljerna till din kupongkod för att hitta spelets regler. Ibland är en kod giltig för en minimiorder som gäller eller för en viss produktkategori och inte för hela DIOR-portföljen medan andra gånger gäller koden antingen för nya eller för befintliga kunder. Angav du koden manuellt med tangentbordet? Du kanske har gjort ett skrivfel. Kontrollera återigen din inmatning för att se till att alla siffror och bokstäver följer den exakta ordningen som på vår sida. Var också uppmärksam på versaler och gemener och lägg inte mellanslag mellan tecknen. Om du vill undvika detta fel sedan början rekommenderar vi att du använder kopiera-klistra funktionen för att överföra koden korrekt. Om inget av ovanstående gäller betyder det att du redan har använt samma kupongkod vid ett tidigare köp. Du kan inte använda en DIOR kupongkod från vår sida mer än en gång eftersom den löper ut så snart du använder den första gången.

HUR LÄGER MAN EN DIOR-KUPONG?

Följ våra lättanvända steg för att ta reda på hur du kan lägga till en DIOR kupongkod utan att stöta på några problem.

 • 1
  Gå till DIOR och lägg dina favoritprodukter i varukorgen.
 • 2
  Öppna varukorgen och logga in på ditt personliga konto eller skapa ett i detta steg för att få enkel åtkomst till din beställning och för att göra ändringar i den om du vill.
 • 3
  Titta på alla DIOR-kampanjkuponger listade på vår sida och när du hittar den som passar dina behov, kopiera den till urklippet, memorera den eller anteckna den på ett papper eller i ett Word-dokument.
 • 4
  Gå tillbaka till sammanfattningssidan på DIOR och klistra antingen in din kod i det obligatoriska kampanjfältet eller ange den manuellt med tangentbordet.
 • 5
  Om allt går bra och rabatten tillämpas korrekt, kan du följa de sista stegen för att slutföra ditt köp.

Aktiva rabattkoder för DIOR

🛍️ Kategori Lyxmode
🔥 Totala erbjudanden 24
🎇️ Rabattkoder 5
📌 Erbjudanden 19
➡️ Bästa kupongen 50% Rabatt
🆕 Nyaste kupongen 30% Rabatt
🚚 Fri frakt JA
🔄 Returperiod 30 Days
⏳ Senaste uppdatering 17 juni 2024

Bästa kupongkoder för DIOR

DIOR KOD DIOR ERBJUDANDE BESKRIVNING UTGÅR UT
N/A Scrubs och masker så lite som 80 $ + gratis leverans N / A
N/A Se till att dra fördel av 5 % rabatt på onlineerbjudanden hos Dior! N / A
N/A Få upp till 30 % rabatt med studentrabatter från Dior Beauty N / A
N/A Upptäck hemlig rabatt med kupongkod N / A

Betalningsalternativ

PAYPAL
Kreditkort (Visa, Mastercard)

Frakt alternativ

Courier

Kontakta Alternativ

Paris, 30 Avenue Montaigne, Frankrike
Christian Dior
@Dior
dior
dior.com

DIOR.COM FUNKTIONER OCH FÖRDELAR

Upptäck det magiska och otroliga lyxshoppingäventyret på DIOR och lås upp exklusiva funktioner och förmåner för din lojalitet till varumärket.

 • Tillgång till en otrolig autentisk portfölj från världens mest inflytelserika modehus.
 • Ett dedikerat kundtjänstteam.
 • Fri standardfrakt och fri retur.
 • Olika betalningsmetoder inklusive PayPal, Apple Pay och Klarna.
 • Tillgång till ett utsökt modehus som har revolutionerat modebranschen i efterkrigstidens sammanhang.

DIOR SPARTIPS

Vill du spara ännu mer på din lyxiga shoppingupplevelse på DIOR? Följ våra spartips för att minska kostnaderna för din beställning.

 • Prenumerera på nyhetsbrevet för att få 10% rabatt på din nästa beställning.
 • Få din kostnadsfria present som en välkomstrabatt för ditt första köp någonsin.
 • Ladda ner appen för att få tillgång till begränsade erbjudanden, exklusiva endast i appen.
 • Spara mer än 40 % rabatt i de fysiska DIOR-butikerna och varuhusen under säsongsbetonade försäljningsevenemang.
 • Få mer än 15 % rabatt på ditt köp genom att handla från DIOR under de speciella försäljningsevenemangen inklusive Black Friday, Cyber ​​Monday, Singles' Day Sales och Christmas Sales.
Copyright © 2024 Couponius.com. All information som presenteras är en informativ titel.