Generiska filter

VIMEO rabattkod & kuponger

Upptäck de senaste rabattkoderna och verifierade kampanjerna för exklusiva besparingar hos VIMEO

Ditt betyg: Ingen
Betyg: 4.9 - 2 avgivna

Aktiva VIMEO rabattkoder

ALLMÄN INFORMATION OM VIMEO

Vimeo.com har sitt huvudkontor i New York City och grundades 2004 av en grupp passionerade filmskapare och det har vunnit stora framgångar sedan starten blev den mest kända och uppskattade videoplattformen världen över som ger tillgång till fantastiska verktyg för högupplösta videor , redigering, sändning och mjukvarulösningar för företag. Med mer än 200 miljoner användare i över 190 länder över hela världen med 1.6 miljoner betalda prenumeranter, kommer Vimeo.com väl till pass med fantastiska funktioner som hjälper dig att bli bäst i videostreamingbranschen. Välj Vimeo och köp den bästa prenumerationsplanen för att få tillgång till obegränsad livestreaming, 7 TB totalt lagringsutrymme, livestreaming till flera destinationer, live-frågor och svar, grafik och omröstningar, obegränsad bandbredd i Vimeo Player, 4K- och HDR-stöd, publikchatt, anpassade färger , mallar och komponenter, lösenordsskydd, integritet på domännivå samt tillgång till inga annonser före, under och efter din video. blank

VIMEO SPECIELLA FÖRSÄLJNINGSEVENT

Börja prioritera dina uppgifter och upptäck VIMEO.com, den bästa partnern som hjälper dig att växa ditt företag genom att skapa fantastiska videor. Oroa dig inte heller för priserna eftersom VIMEO.com välkomnar dig med fantastiska erbjudanden under de speciella försäljningsevenemangen.

VÄLKOMMEN RABATTER

För tillfället erbjuder Vimeo.com ingen välkomstrabatt för sina nya användare. Men detta betyder inte att du inte kan spara stort för din Vimeo.com-prenumerationsplan. Det finns många andra metoder som kan minska kostnaden för din beställning.

BLACK FRIDAY REA

Använd din fantasi och skapa färgglada, animerade och originella videor utan att betala en förmögenhet. Gör dig redo att boosta ditt företag med mer än 25 % rabatt på alla prenumerationer. Välj den som passar dina behov och njut av specialrabatter under Black Friday Sales Event.

11/11 FÖRSÄLJNING

Vi kunde inte hitta någon information till detta datum om Vimeo.com specialerbjudanden under Singles' Day Sales Event.

CYBER MÅNDAG FÖRSÄLJNING

Cyber ​​Monday är ett annat stort försäljningsevent som har vuxit mycket under det senaste året och blivit lika viktigt som Black Friday. Cyber ​​Monday anländer till Vimeo.com med mer än 25 % rabatt på alla prenumerationsplaner och med många andra överraskningar. Missa inte erbjudandena och gör dig redo att dra nytta av fördelarna om Vimeo.com

JULFÖRSÄLJNING

Gör dig redo för julfesten och köp en av Vimeo.com prenumerationsplaner för att förvandla känslomässiga minnen till videor av hög kvalitet. Under julförsäljningsevenemanget välkomnar VIMEO.com dig med mer än 0 % rabatt på hela webbplatsen. blank

HUR KAN DU FÅ RABATT I DAG PÅ VIMEO?

Vill du bli ett proffs på att skapa videor, men du har en begränsad budget och kan inte investera så mycket i ditt lilla företag? Med Vimeo.com vinner du jackpotten eftersom du kan betala mindre för Vimeo.com-produkter. Lär dig vad du måste göra för att få rabatt varje dag på Vimeo.com.

KAMPANJSKUPONGER FÖR VIMEO

I vår databas hittar du alltid tillgängliga kampanjkuponger för Vimeo.com som ger dig fantastiska rabatter utan att behöva vänta till de speciella försäljningsevenemangen. Få nu upp till 15 % rabatt på ditt Vimeo.com-köp.

RABATTER OCH SPECIALERBJUDANDEN PÅ VIMEO

Är du en student? Registrera dig nu med Student Beans för att få din 50 % rabatt på studentrabatt för Vimeo.com och börja använda din fantasi för att skapa underbara och fantastiska videor. Vill du prova Vimeo.com-tjänster, men du vill inte betala något för dem? Prova en av Vimeo.com-prenumerationsplanerna gratis i 30 dagar eller kom igång med Vimeo.com Basic Plan, kostnadsfritt, lämplig för dem som inte vill ladda upp massor av HD-videor varje vecka.

RABATT ERBJUDS AV VIMEO NYHETSBREV

Anmäl dig till nyhetsbrevet för att få 10 % rabatt.

ANVÄNDBAR INFORMATION OM VIMEO

Äger du en webbplats, en blogg eller ett konto på sociala medier? Vill du tjäna pengar genom att marknadsföra Vimeo.com på din webbplats? Gå med gratis i affiliateprogrammet, lägg Vimeo.com-annonser på ditt lilla företag och för varje medlem som registrerar sig för Vimeo.com genom annonsen på din webbplats får du höga provisionssatser samt 30 dagars cookielivslängd, uppdaterat produktflöde och tillgång till ett dedikerat affiliate-team. Att dela är att bry sig. Sprid ordet och dela Vimeo.com-aktivitet via e-post, Facebook, Messenger eller Twitter och bjud in dina vänner att registrera sig för ett årligt Plus-, Pro- eller Business-medlemskap. Med hänvisningsprogrammet får du $50 USD Amazon presentkort och dina vänner kommer att spara 25 % rabatt på årliga medlemskap. Upptäck Vimeo.com nu och ta reda på allt du behöver veta om ditt köp: från betalningsmetoder till återbetalning eller avbokningsregler till kundtjänstteamet.

INFORMATION OM BETALNINGSMETODER

Vimeo.com accepterar följande betalningsmetoder: Kredit- och betalkort (Visa, MasterCard, American Express, JCB och Discover) och PayPal för alla köp, iTunes och Google Play för Vimeo Plus-köp och för internationella betalningar Carte Bleue, CartaSi, Dankort och Kina UnionPay.

VIMEO MOBIL APP

Ladda ner den officiella Vimeo.com-mobilappen och lås upp din videokraft i App Store eller Google Play. Mobilappen låter dig titta på och dela videor i annonsfri HD, strömma videor i full 1080p HD, spara video för att titta offline och till Chromecast-videor på större skärmar. Du kan också enkelt ladda upp videor direkt från din lilla gadget, hantera dina videoinställningar och profil och du kan dela videor privat med personer du vill ha. Dessutom kan du komma åt dina videor och samlingar när som helst, var som helst och du kan njuta av personalvalen, handvalda av Vimeo.com-teamet och du kommer också att kunna dyka in i ett brett utbud av mänskligt kurerade kategorier som animering, dokumentär eller Resa.

VIMEO I SOCIALA MEDIER

Håll dig uppdaterad och gå med i det coola kreativa Vimeo.com-communityt. Följ dess aktivitet på FacebookInstagramPinterestYoutube och Twitter för att få de senaste uppdateringarna om den globalt ledande leverantören av allt-i-ett-videoprogramvara. Glöm inte heller den officiella bloggen. Du kommer att få tillgång till användbara och intressanta artiklar som Hur man trimmar dina videor på Vimeo, Hur man lägger till musik till vilken video som helst: En steg-för-steg-guide, Hur man filmar en intervju som proffsen, plus exempel vi älskar, Tips och tricks för felfri videoprojekthantering, videointegritet, förklarat eller Nå fler människor (och sälj fler saker) med TikTok-annonser från Vimeo Create.

INFORMATION OM RETURPOLICYEN

Om du inte är helt nöjd med ditt Vimeo.com-betalda medlemskap kan du begära en återbetalning inom 30 dagar efter ditt köp för årliga prenumerationsplaner och inom 5 dagar från köpdatumet för dina månatliga prenumerationsplaner.

KONTAKTINFORMATION FÖR VIMEO

Hittade du inte rätt svar på sidan Hjälpcenter? Därefter bör du kontakta kundtjänstteamet via onlinechatten och via onlinekontaktformuläret. Tyvärr erbjuder Vimeo.com inte telefonkundsupport.

Vanliga frågor om VIMEO

Erbjuder VIMEO rabattkoder?

För närvarande finns det 10 rabattkoder och kampanjer som kommer att fungera för VIMEO i juni 2024 och den senaste kupongen som lagts till idag erbjuder 40 % rabatt.

Hur mycket kan du spara med VIMEO rabattkoder?

Hur mycket du kan spara med en rabattkod från VIMEO kan variera beroende på beställningens värde och värdet på den erbjudna rabatten. Just nu ligger rabattprocenten på mellan 40 % och 50 %, och det sparade beloppet kan uppgå till flera hundra euro beroende på situationen.

Vilka är de bästa kupongerna och rabattkoderna för VIMEO?

Bästa verifierade rabattkoden för VIMEO är (FLUGA) och erbjuder kunder en rabatt på 50 % vid köp i juni 2024.

Vilka är de faktiska rabattkoderna och kampanjerbjudandena för VIMEO?

Hur kan jag hitta de senaste kupongerna för VIMEO?

Du kan hitta de senaste kupongerna för Vimeo.com på specifika webbplatser som www.promonix.com, www.coupons-promo-code.com, www.global-discount-codes.com, www.retailmenot.com, www.hotdeals. com eller www.wired.com.

Kan jag betala med PayPal på VIMEO?

Ja, du kan betala med PayPal på Vimeo.com.

Erbjuder VIMEO gratis frakt?

Vimeo.com erbjuder gratis frakt. I grund och botten, efter att din prenumerationsbetalning har accepterats, kommer du att kunna ladda ner din Vimeo.com-plan.

Vad kan jag göra om VIMEO-kupongen inte fungerar?

Om din Vimeo.com-kupong inte fungerar rekommenderar vi att du följer våra nästa riktlinjer för att hitta källan till ditt fel och för att lära dig hur du kan åtgärda det. Du bör alltid komma ihåg att varje kupongkod från vår sida har sina egna inlösenvillkor som du måste följa. Vanligtvis är en kod giltig för ett lägsta beställningsvärde, för en viss medlemskapsplan eller för specifika funktioner. Men det finns också tillfällen då en kod är giltig antingen för nya eller för befintliga kunder. Angav du koden manuellt med tangentbordet? Dubbelkolla din inmatning och se till att alla bokstäver och siffror finns på samma plats som de är på vår sida. Dessutom, lägg inte mellanslag mellan karaktärerna och var uppmärksam på versaler och gemener. Använder du vanligtvis Vimeo.com-kupong? Kanske har du redan använt samma kupongkod från vår sida. Du kan inte använda den längre eftersom en Vimeo.com-kampanjkupong inte kan lösas in mer än en gång. Den löper ut.

HUR LÄGER MAN EN VIMEO-KUPONG?

Följ våra instruktioner som beskrivs nedan för att ta reda på hur du kan lägga till en Vimeo.com kupongkod för att få en fantastisk rabatt.

 • 1
  Gå till Vimeo.com, titta på alla prenumerationsplaner och när du bestämmer dig för vilken som är bättre för dig, tryck på knappen Köp nu.
 • 2
  Ett nytt fönster öppnas där du kan logga in på ditt konto om du redan har ett eller så kan du registrera dig med ditt Google-konto.
 • 3
  Titta på alla kuponger som listas på vår sida och när du hittar den som passar dina behov, kopiera den till urklippet, memorera den eller anteckna den på ett papper eller i ett Word-dokument.
 • 4
  Gå tillbaka till Vimeo.com och på beställningssammanfattningssidan klistra in din kod i kampanjfältet eller ange den manuellt med tangentbordet.
 • 5
  Använd din kod för att aktivera rabatten och fortsätt med de sista stegen för att slutföra ditt köp.

Aktiva rabattkoder för VIMEO

🛍️ Kategori Mjukvara
🔥 Totala erbjudanden 10
🎇️ Rabattkoder 6
📌 Erbjudanden 4
➡️ Bästa kupongen 50% Rabatt
🆕 Nyaste kupongen 40% rabatt
🚚 Fri frakt JA
🔄 Returperiod 30 Days
⏳ Senaste uppdatering 17 juni 2024

Bästa kupongkoder för VIMEO

VIMEO KOD VIMEO ERBJUDANDE BESKRIVNING UTGÅR UT
N/A Get Up To 40% Off May Coupons, Promo Codes, & Deals At Vimeo N / A
N/A Få 25 % rabatt på prenumeration (ingen kod krävs) N / A
N/A Få exklusiva erbjudanden med e-postregistrering N / A
N/A Januari-kampanj: Vimeo-kuponger och kampanjkoder tillgängliga N / A

Betalningsalternativ

Kreditkort (Visa, Mastercard)

Frakt alternativ

Via e-post

Kontakta Alternativ

New York, 330 W 34th St. Floor 10, USA
Vimeo
@Vimeo
Vimeo
vimeo.com

VIMEO FUNKTIONER OCH FÖRDELAR Ge dig ut på en ny resa av kreativitet och originalitet och använd Vimeo.com för att få tillgång till exklusiva förmåner och funktioner.
 • Ett fantastiskt refereringsprogram och ett fantastiskt affiliateprogram som ger dig höga provisionssatser, 30 dagars cookielivslängd, uppdaterat produktflöde och tillgång till ett dedikerat affiliateteam.
 • Mer än 10 betalningsmetoder inklusive PayPal, iTunes och Google Play.
 • Gratis uppsägning av ditt betalda medlemskap.
 • Mer än 200 miljoner användare i över 190 länder.
 • Över 1.6 miljoner betalda prenumeranter.
VIMEO SPARATIPS Använd ett av våra spartips för att minska kostnaderna för ditt Vimeo.com-köp.
 • Anmäl dig till nyhetsbrevet för att få 10 % rabatt på din Vimeo.com-beställning.
 • Registrera dig hos Student Beans för att få 50 % rabatt på studentrabatt.
 • Använd Vimeo Basic gratis.
 • Gå med i Referral Program för att få $50 USD Amazon presentkort.
 • Få mer än 25 % rabatt under speciella försäljningsevenemang som Black Friday, Cyber ​​Monday eller Christmas Sales.
 
Copyright © 2024 Couponius.com. All information som presenteras är en informativ titel.