Generiska filter

KINGUIN rabattkod & kuponger

Upptäck de senaste rabattkoderna och verifierade kampanjerna för exklusiva besparingar hos KIGUIN

Ditt betyg: Ingen
Betyg: 5 - 1 rösta

Aktiva KINGUIN rabattkoder

ALLMÄN INFORMATION OM Kinguin

Kinguin, med huvudkontor i Hong Kong, grundades 2013 och har blivit den globala digitala marknadsplatsen som säljer verifierade videospel, mjukvarulicenser och många andra digitala tillgångar. Det har känt en enorm framgång sedan starten och det har mer än 10 miljoner registrerade konton. Med mer än 15.000 4 speltitlar är Kinguin utan tvekan den största alternativa digitala plattformen till varumärken som Steam, Origin, Battle.net, Uplay, PSXNUMX, Xbox, Android eller Nintendo. Är du en spelberoende? Välj sedan Kinguin, din destination för de mest kända spelen i hela världen, inklusive Call of Duty, World of Warcraft, FIFA, Resident Evil, Assassin's Creed, Red Dead Redemption, Dungeons & Dragons och många fler. Och som vi nämnde tidigare så säljer Kinguin inte bara Game Keys, utan även mjukvarulicenser och antivirus så att du spelar ditt favoritspel tryggt och säkert. Skaffa din licensierade Microsoft-nyckel eller din Kaspersky, ESET eller McAfee Internet Security Key och njut av spelvärlden till bästa pris.

SPECIELLA FÖRSÄLJNINGSEVENT Kinguin

Vill du investera i nya spel- och programnycklar, men har en begränsad budget? Slösa inte bort din tid, skaffa de senaste utgåvorna på marknaden eller förbeställ kommande spel till ett reducerat pris. Kinguin har några otroliga metoder som hjälper dig att spara lite pengar när du gör en onlinebeställning.

VÄLKOMMEN RABATTER

Då och då erbjuder Kinguin minst 8% rabatt som välkomstrabatt, speciellt på vissa produkter från vissa märken.

BLACK FRIDAY REA

Få nya erbjudanden varje timme och få mer än 80 % rabatt på dina favoritspel. Handla från Kinguin under Black Friday Sales Event och investera i din passion. Spela fler spel med mindre pengar. Dessutom välkomnar Black Friday dig med andra stora överraskningar. Håll ögonen öppna och håll ett öga på Kinguin under detta stora försäljningsevenemang för att få chansen att vinna dina favoritspel gratis.

11/11 FÖRSÄLJNING

Få de spel du älskar till ett reducerat pris. Kinguin anordnar varje år reklamkampanjer under Singles' Day Event, känd som 11/11 eller Double 11 Sales och välkomnar dig med mer än 40 % rabatt på utvalda produkter.

CYBER MÅNDAG FÖRSÄLJNING

Cyber ​​Monday har på senare år snabbt blivit ett av de största försäljningsevenemangen. Vi kan säga att nuförtiden är lika känd som Black Friday, särskilt för att den kommer med enorma rabatter för spelvärlden. Du kan få ditt favoritspel sålt av Kinguin med enorma rabatter. Spara upp till 90 % rabatt på dagen med den största rabatten på hela året.

JULFÖRSÄLJNING

Fira julens magi med Kinguin och få en annorlunda present varje dag till dig eller dina nära och kära. Var beredd att imponera på din bästa vän eller din bror eller någon annan medlem i din familj med välkända spel. Njut av upp till 85 % rabatt på utvalda spel och få din julgåva, din presentkod eller ett gratis slumpspel, för varje år under julförsäljningsevenemanget är Kinguin redo för dig och för din passion. blank

HUR KAN DU FÅ RABATT I DAG PÅ Kinguin?

Vill du spara ännu mer på dina favoritspel? Eller så kanske du bara vill uppgradera dina programvarulicenser eller köpa ett bättre antivirus för att hålla dig borta från potentiella hot. Vänta sedan inte till slutet av året med att investera i digitala nycklar av hög kvalitet. Med Kinguin blir du en vinnare varje dag på året, eftersom företaget kommer väl till pass med andra metoder som ger dig enorma rabatter.

KAMPANJSKUPONGER FÖR Kinguin

Betala inte hela priset för ditt favoritspel eller din mjukvarulicensnyckel. Använd en av kupongkoderna som finns på vår sida och spara mer än 10 % rabatt på ditt Kinguin-köp. Ibland kan du hitta reklamkuponger som ger dig extra rabatter.

RABATTER OCH SPECIALERBJUDANDEN PÅ Kinguin

Få ditt favoritspel till ett fyndpris och håll ett öga på specialerbjudanden och rabatter. Njut av upp till 85 % rabatt med valen Hot Stuff och Bestsellers som finns på första sidan på den officiella webbplatsen. Du kan ha ett brett utbud av spelnycklar eller mjukvarulicenser till ett rabatterat pris inklusive Assassin's Creed, Battlefield, Mortal Kombat, Call of Duty, Outriders eller Microsoft Office. Är du en student? Registrera dig sedan hos Student Beans för att få 8 % rabatt på ditt Kinguin-köp.

RABATT ERBJUDS AV Kinguin NYHETSBREV

Få ytterligare 5 % rabatt genom att helt enkelt prenumerera på Kinguins nyhetsbrev. Du kommer också att få tillgång till andra exklusiva erbjudanden och förmåner, och du kommer att vara den första att veta allt

ANVÄNDBAR INFORMATION OM Kinguin

Gör ett företag från din passion för spelvärlden och gå med i affiliateprogrammet för att tjäna pengar genom att helt enkelt sprida ordet om Kinguin. Lägg upp din unika hänvisningslänk på ditt favoritforum, sociala mediekonton och dela den med en berömd vlogger, streamer eller bloggare och för varje person som kommer att göra ett Kinguin-köp med din länk får du en hög provisionssats. Bli den bästa affiliate och vinn upp till $50.000 10/månad. Investera mer tid i denna verksamhet för att få mer. Bli en Kinguin Mafia Pro Affiliate för att få 5 % provision för varje person som gör ett köp med din länk, anpassade banners, professionell hjälp och möjligheten att organisera Giveaways för dina följare för att öka engagemanget som kommer att omvandlas till mer pengar för dig. Goda nyheter fortsätter. Du kan också bli en säljare gratis på bara XNUMX minuter. Ändra synen du har på onlinehandel och bli en vinnare genom att helt enkelt göra något du gillar. Vill du veta allt om Kinguins betalningsmetoder, konton i sociala medier och återbetalningspolicyn? Vill du veta hur du kan komma i kontakt med kundtjänstteamet om du behöver hjälp? Vi har gjort research åt dig och nedan hittar du en kort beskrivning av de saker du behöver tänka på när du beställer online från Kinguin.

INFORMATION OM BETALNINGSMETODER

Kinguin accepterar de mest populära betalningsmetoderna inklusive kredit- och betalkort, PayPal, Paysafecard, BoaCompra, banköverföringar och Smart2Play tillsammans med DineroMail, Boleto och Gpay. De tre sista är endast tillgängliga i specifika länder.

Kinguin MOBILAPP

Ladda ner Kinguins mobilapp för att få tillgång till exklusiva rabatter och kampanjerbjudanden i appen samt andra funktioner, inklusive fantastisk bild med högsta upplösning, visuella förbättringar i kundvagnen och i spelbiblioteksvyn. Du kommer också att ha möjlighet att filtrera dina favoritspel i specificerad prisklass, plattform, metascore och regioner. Du kan shoppa dina favoritspel när som helst och var som helst och du hittar enkelt bästsäljarna, de senaste utgåvorna, spel-DLC:erna och spel som du kan förbeställa.

Kinguin I SOCIALA MEDIER

Bli en del av en fantastisk spelgemenskap och följ historien om Kinguin FacebookInstagramTwitterPinterest och Youtube för att få tillgång till recensioner om de senaste spelen och för att hitta passionerade spelare precis som du. Läs den officiella bloggen för att ta reda på mer om hur du kan vinna gratisspel eller hur du kan vinna tävlingar och giveaways. I grund och botten är bloggen den perfekta platsen där du hittar alla nyheter om spelvärlden. Håll dig uppdaterad och missa inte chansen att vinna specialpriser.

INFORMATION OM RETURPOLICYEN

Om din beställning redan är genomförd kan du tyvärr inte få återbetalning för ditt köp. Det är därför vi rekommenderar att du inkluderar Kinguins köparskydd i din onlinebeställning för att dra nytta av återbetalningspolicyn. Du kommer att få utökad hjälp och möjlighet att få full återbetalning inom 30 dagar från köpdatumet även om du beställer fel spel eller om du helt enkelt ändrar dig.

KONTAKTINFORMATION FÖR Kinguin

Om du inte är nöjd med informationen från webbplatsen eller om du inte hittade rätt svar på sidan med vanliga frågor, bör du kontakta kundtjänstteamet. Du kan göra detta via livechatt eller genom att skicka ett e-postmeddelande med onlinekontaktformuläret. Dessutom, om du stöter på problem med det köpta föremålet kan du också använda knappen Rapportera ett problem från ditt personliga konto.

Vanliga frågor om KIGUIN

Erbjuder KINGUIN rabattkoder?

För närvarande finns det 40 rabattkoder och kampanjer som kommer att fungera för KINGUIN i juni 2024 och den senaste kupongen som lagts till idag erbjuder 10 % rabatt.

Hur mycket kan du spara med KIGUIN rabattkoder?

The amount you can save with a discount code from KINGUIN can vary depending on the value of the order and the value of the discount offered. Right now, the discount percentage is between 10% and 80% , and the amount saved can reach several hundred euros, depending on the situation.

Vilka är de bästa kupongerna och rabattkoderna för KINGUIN?

Bästa verifierade rabattkoden för KINGUIN är (CXGRFHB ) och erbjuder kunder en rabatt på 80 % vid köp i juni 2024.

Vilka är de faktiska rabattkoderna och kampanjerbjudandena för KINGUIN?

Kan jag betala med paypal på Kinguin?

Ja, du kan betala med PayPal på Kinguin.

Erbjuder Kinguin gratis frakt?

Kinguin erbjuder gratis elektronisk frakt. Du får din nyckelaktivering direkt i din inkorg och du behöver bara ladda ner den på din enhet.

Vad kan jag göra om Kinguin-kupongen inte fungerar?

Bli inte avskräckt om din Kinguin kupongkod inte fungerar. Följ bara våra tips och tricks för att lösa eventuella felkällor. Har du angett koden manuellt? Dubbelkolla din inmatning och se till att alla siffror och bokstäver är i exakt samma ordning som de är på vår hemsida. Var också uppmärksam på versaler och gemener och lägg inte mellanslag mellan tecknen. Visste du att varje kupongkod har sina egna villkor? Läs detaljerna till din voucher för att ta reda på vilka inlösenvillkoren är. Vanligtvis är en kupongkod giltig för ett lägsta beställningsvärde, för en viss produktkategori eller för vissa märken. Det finns också tillfällen då kupongkoden är giltig antingen för nya eller för befintliga kunder. Kollade du allt ovan och inget av dem gäller? Kanske har din kod gått ut. Eller kanske har du glömt att du har använt den vid ett tidigare köp. Du kan inte använda en kupongkod mer än en gång, eftersom den löper ut så snart du använder den första gången.

Hur hittar jag de senaste kupongerna för Kinguin?

Du kan få tillgång till de senaste kupongerna för Kinguin genom att registrera dig för det officiella nyhetsbrevet eller genom att surfa på webben. Du hittar många webbplatser som vår som ger dig de senaste kupongerna för Kinguin. Ta en titt på www.coupons-promo-code.com, www.global-discount-codes.com, www.promonix.com eller www.retailmenot.com.

HUR LÄGGER MAN TILL EN Kinguin-KUPONG?

Följ våra instruktioner som beskrivs nedan för att ta reda på vad du måste göra för att lägga till din Kinguin-kupongkod.

 • 1
  Gå till Kinguin.net och lägg till dina favoritspel i kundvagnen.
 • 2
  Öppna kundvagnen och logga in på ditt personliga konto eller registrera dig i detta steg för att få tillgång till din beställning och för att göra ändringar om du vill.
 • 3
  Sök i vår databas efter Kinguin-kupongkoder och när du vill ha den rätta kopiera den till urklippet, memorera den eller inte på ett papper eller ett Word-dokument.
 • 4
  Gå till beställningsöversiktssidan och klistra in koden i kampanjfältet, märkt Använd rabattkod eller skriv in den manuellt med hjälp av urklipp.
 • 5
  Klicka på knappen Ansök och fortsätt med de sista stegen för att slutföra ditt köp.

Aktiva rabattkoder för KINGUIN

🛍️ Kategori Mjukvara
🔥 Totala erbjudanden 40
🎇️ Rabattkoder 40
📌 Erbjudanden 0
➡️ Bästa kupongen 80% rabatt
🆕 Nyaste kupongen 10% rabatt
🚚 Fri frakt JA
🔄 Returperiod 30 Days
⏳ Senaste uppdatering 17 juni 2024

Bästa kupongkoder för KINGUIN

KINGUIN KOD KINGUIN ERBJUDANDE BESKRIVNING UTGÅR UT
FRENCHW With This 10% Voucher, You Can Shop Your Favourites For Less At Kinguin N / A
SCONTO Kolla in den här kinguin.net-kupongen och få upp till 45 % rabatt N / A
KN6EM194 Get 6% Off Orders At Kinguin N / A
CXGRFHB Browse A Range Of Game Keys And Pick Your Favourites At Up To 80% Off N / A

Betalningsalternativ

PAYPAL
Kreditkort (Visa, Mastercard)

Frakt alternativ

Via e-post

Kontakta Alternativ

On Hing Bldg 1 On Hing Ter 8/f, Hong Kong
OfficialKinguin
@kinguinnet
Kinguin
kinguin.com

Kinguin FUNKTIONER OCH FÖRDELAR 

Öppna dörren till den fantastiska spelvärlden och få de bästa funktionerna och fördelarna med Kinguin.net.

 • Möjlighet att själv bli säljare.
 • Olika betalningsmetoder i mer än 20 valutor.
 • Gratis elektronisk frakt över hela världen.
 • Mer än 15.000 XNUMX speltitlar.
 • 30 – dagars pengarna-tillbaka-garanti med köparskyddsprogram.

Kinguin SPARATIPS

Vill du hitta sätt att spara ännu mer när du gör ett köp på Kinguin.net? Följ våra spartips och få det bästa priset för ditt spel, mjukvarulicens eller andra digitala tillgångar.

 • Anmäl dig till nyhetsbrevet för att få ytterligare 5 % rabatt.
 • Få 10% rabatt på hela beställningen om du registrerar dig som student med Student Beans.
 • Få 10 % rabatt på provision med Kinguin Mafia Pro.
 • Tjäna upp till $50.000 XNUMX/månad med affiliateprogrammet.
 • Handla under de speciella tiderna på året: Black Friday, Cyber ​​Monday, Double 11 eller Julrea.
Copyright © 2024 Couponius.com. All information som presenteras är en informativ titel.