Generiska filter

NIKE rabattkod och kuponger

Upptäck de senaste rabattkoderna och verifierade kampanjerna för exklusiva besparingar hos NIKE

Ditt betyg: Ingen
Betyg: 4.9 - 3 avgivna

Aktiva NIKE rabattkoder

Utgångna NIKE rabattkoder

ALLMÄN INFORMATION OM NIKE

Med huvudkontor i Beaverton, Oregon, grundades NIKE 1964 av tränaren Bill Bowerman och hans tidigare elev Phil Knight som Blue Ribbon Sports. De lanserade NIKE-märket skor 1972 efter att ha haft framgång med sin första butik som öppnade 1978. En del av Nike, Inc. tillsammans med Converse och Jordans varumärken, är NIKE en av de amerikanska onlineledarna, välkända globalt som ger tillgång till ett brett utbud av skor, accessoarer, utrustning och många andra sportkläder som passar hela familjen. Med höga värden som snabbhet, rörelse, kraft, innovation, styrka och motivation, kommer Nike.com väl till pass med högkvalitativa föremål till ett överkomligt pris för många sportaktiviteter inklusive basket, baseboll, golf och fotboll, skateboard, träning och gym, tennis och softboll och mycket mer. blank

NIKE SPECIELLA FÖRSÄLJNINGSEVENT

Vill du anamma en hälsosam livsstil för att börja springa eller gå till gymmet? Eller kanske du bara gillar att bära bekväma och sportiga kläder och vill ha det som är bäst för dig och din familj, men på något sätt har du en begränsad budget? Upptäck nu NIKEs värld och unna dig stora rabatter under de speciella försäljningsevenemangen.

VÄLKOMMEN RABATTER

Då och då erbjuder NIKE 10 % rabatt på välkomstrabatter för den första beställningen någonsin för nya medlemmar.

BLACK FRIDAY REA

Ge dig ut på en ny resa och spendera inte för mycket för din bekväma och avslappnade look. Det är inte längre en överraskning att Black Friday Sales Event kommer med enorma rabatter på så många onlinebutiker. Få upp till 50 % rabatt på dina mycket älskade skor, kläder och accessoarer från NIKE. Dessutom kan du också dra nytta av 20 % extra rabatt på utvalda stilar.

11/11 FÖRSÄLJNING

Är det första gången du har hört talas om Singles' Day Sales Event, även känt som Double 11 eller 11/11 Sales? Var har du bott hela tiden? Visste du att Nike.com till exempel under de senaste åren var en av toppsäljarna av alla sportartiklars återförsäljare? Vet ni varför? Eftersom det välkomnar dig med specialerbjudanden som kan ge dig upp till 50 % rabatt på varor till fullpris, vilket betyder att det också gäller de nyaste.

CYBER MÅNDAG FÖRSÄLJNING

Få ännu mer än du trodde. Nu har du ytterligare en anledning att välja NIKE. Upptäck alla fantastiska erbjudanden som Nike.com förbereder varje år under Cyber ​​Monday Sales Event. Skapa din favoritutrustning för löpning eller för att utöva din favoritsport med mer än 40 % rabatt. Klicka på Nike.com på Cyber ​​Monday och vem vet? Kanske har du turen att även få 25% extra rabatt på utvalda varor.

JULFÖRSÄLJNING

Fira den vackraste tiden på året med stil och motivation. Få upp till 60 % rabatt på utvalda stilar under julförsäljningsevenemanget. Du hittar ett brett utbud av skor, accessoarer och kläder till specialpris så att du är redo att imponera på dina kära med grymma presenter under granen. blank

HUR KAN DU FÅ RABATT I DAG PÅ NIKE?

Är du en sportberoende? Vill du få det bästa på marknaden för din passion, men dina fonder hjälper dig inte alls? Vänta sedan inte till de speciella försäljningsevenemangen och ta reda på hur du kan få rabatt när som helst på Nike.com.

KAMPANJSKUPONGER FÖR NIKE

Kampanjkuponger för Nike.com är ett av de bästa sätten att få enorma rabatter på ditt köp utan att behöva vänta till en speciell tid på året. Hitta den perfekta kampanjkupongen för Nike.com för att spara upp till 30 % rabatt.

RABATTER OCH SPECIALERBJUDANDEN PÅ NIKE

Är du en fyndjägare? Skynda dig sedan, leta efter erbjudandena från rea-sektionen för att få upp till 40 % rabatt på tusentals NIKE-produkter. Tveka inte att söka i de andra kategorierna heller eftersom du hittar klädesplagg under $50 och skor under $100. Dessutom, om du är student, läkare och förstahandspersonal eller militär och du verifierar din status med SheerID, får du 10 % rabatt på ditt NIKE-köp.

RABATT ERBJUDS AV NIKE NEWSLETTER

Anmäl dig till det officiella NIKE-nyhetsbrevet för att få tillgång till de senaste nyheterna och specialerbjudanden och för att få 10 % rabatt på din nästa beställning.

ANVÄNDBAR INFORMATION OM NIKE

Gå med i Nike.com Affiliate Program och marknadsföra dess produkter via din webbplats, blogg eller sociala mediekonto för att få upp till 11 % provision på giltig försäljning samt en 30-dagars cookieperiod, komplett utbud av kategorispecifika affiliate banners, specifika NIKE av dig reklammaterial, automatiserat produktflöde och frekvent affiliate-kommunikation om de senaste erbjudandena och nya produkter tillsammans med gåvor för affiliate-drivna tävlingar och kampanjer. Vill du få mer? Gå med i Nike.com-medlemskapet för att få tillgång till NIKE Training Club med mer än 160 guidade träningspass och till NIKE Run Club. Dessutom får du tillgång till professionella experter med NIKE Coaching och till andra belöningar inklusive specialerbjudanden för din födelsedag och medlemsjubileum samt gratis leverans över hela världen i mer än 170 länder. Sluta slösa bort din tid och njut av ditt shoppingäventyr. Du behöver inte söka efter policyerna för NIKE eftersom vi har samlat allt du behöver veta om betalningsmetoderna, återbetalningspolicyn och kundtjänstteamet.

INFORMATION OM BETALNINGSMETODER

Nike.com accepterar följande betalningsmetoder: Kredit- och betalkort (VISA, American Express, MasterCard, Maestro, Discover), PayPal, Apple Pay, Klarna, Nike och Converse presentkort, produktkuponger.

NIKE MOBILE APP

Ladda ner den officiella NIKE-mobilappen nu, tillgänglig för dina iOS- och Android-enheter för att shoppa när du är på språng och för att omedelbart bli Nike-medlem och för att få tillgång till inspirerande berättelser, innovativa produkter och experttips. Du kan enkelt spåra din aktivitet, beställningar och köphistorik och du får första tillgång till de senaste inkomna i medlemsbutiken. I grund och botten kommer du att få alla Nike.com-medlemsförmåner på din lilla gadget från fickan: från prioriterad tillgång till evenemang och sessioner till födelsedagsbelöningar och personliga erbjudanden till mycket mer.

NIKE I SOCIALA MEDIER

Håll dig uppdaterad och få möjligheten att träffa sportälskare precis som du och att inspirera andra med en hälsosam livsstil. Gå med i det fantastiska och moderna NIKE-communityt och följ dess aktivitet på Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest eller YouTube eller på dem alla för att få tillgång till en fantastisk upplevelse och för att läsa intressanta intervjuer och recensioner om bästsäljarna. Dessutom kommer du att ha chansen att ta del av fantastiska giveaways som kan ge ditt favoritpar streetwear gratis. Glöm inte att ta en titt på NIKE Journal-sektionen på den officiella webbplatsen. Det är som en blogg som kommer väl till pass med olika artiklar som Toughen Your Running Bod Against Injury, Hitta ditt flöde med liten ansträngning, Rädda liv en rutin i taget eller How to Keep a Color Journal – och Se världen annorlunda.

INFORMATION OM RETURPOLICYEN

Handla med självförtroende. Nike.com täckte dig med en fantastisk återbetalningspolicy. Du kan få dina Nike.com-köp för en provkörning och om varorna du har köpt inte fungerar exakt för dig kan du returnera dem gratis inom 30 dagar från leveransdatumet. Även efter denna period kan du fortfarande returnera föremålen, men endast om de är oanvända, oanvända och otvättade, med alla säkerhetslappar och etiketter kvar.

KONTAKTINFORMATION FÖR NIKE.com

Om du inte kunde hitta ett tillfredsställande svar i avsnittet Få hjälp på NIKE.com, bör du kontakta kundtjänstteamet via livechatt eller per telefon på 1-800-806-6453. Observera att det finns olika telefonnummer för de flesta länder. Välj din plats för att få rätt information.

Vanliga frågor om NIKE

Erbjuder NIKE rabattkoder?

För närvarande finns det 36 rabattkoder och kampanjer som kommer att fungera för NIKE i juni 2024 och den senaste kupongen som lagts till idag erbjuder 25 % rabatt.

Hur mycket kan du spara med NIKE rabattkoder?

Hur mycket du kan spara med en rabattkod från NIKE kan variera beroende på beställningens värde och värdet på den erbjudna rabatten. Just nu ligger rabattprocenten på mellan 25 % och 50 %, och det sparade beloppet kan uppgå till flera hundra euro beroende på situationen.

Vilka är de bästa kupongerna och rabattkoderna för NIKE?

Bästa verifierade rabattkoden för NIKE är (HOTSALE) och erbjuder kunder en rabatt på 50 % vid köp i juni 2024.

Vilka är de faktiska rabattkoderna och kampanjerbjudandena för NIKE?

Hur hittar jag de senaste kupongerna för NIKE?

Du kan hitta de senaste kupongerna för Nike.com på den officiella webbplatsen och på specifika webbplatser som www.promonix.com, www.coupons-promo-code.com, www.hotukdeals.com, www.slickdeals.net eller www.retailmenot .com.

Kan jag betala med paypal på NIKE.com?

Ja, du kan betala med PayPal på Nike.com.

Erbjuder NIKE gratis frakt?

Nike.com erbjuder gratis världsomspännande frakt för inloggade medlemmar och för gästbeställningar över $150.

Vad kan jag göra om NIKE-kupongen inte fungerar?

Om din NIKE kupongkod inte fungerar rekommenderar vi att du följer våra tips och tricks för att hitta de vanligaste felkällorna och åtgärda dem. Det finns några saker du måste ta hänsyn till. Läste du noggrant informationen om din Nike.com-kupong? De berättar vilka villkoren för inlösen är. Ibland är en kod giltig för ett lägsta beställningsvärde eller för en viss produktkategori och inte för hela sortimentet medan andra gånger är koden giltig för en viss kundkategori som en prenumerant på nyhetsbrevet eller en student eller en lärare. Har du angett koden manuellt? Om du hade bråttom är det mest troligt att du har gjort ett skrivfel. Kontrollera din inmatning en gång till och se till att alla tecken är i exakt ordning som de är på vår sida och inte sätta mellanrum mellan dem. Nästa gång, använd copy-paste-funktionen sedan början för att överföra koden korrekt. Använde du samma kod vid ett tidigare köp? Tja, du kan inte lösa in den längre eftersom den har löpt ut. En Nike.com kupongkod kan bara användas en gång av samma person.

HUR LÄGGER MAN TILL EN NIKE-KUPONG?

Följ våra instruktioner som beskrivs nedan för att ta reda på hur du kan lägga till en NIKE kupongkod för att få din rabatt.

 • 1
  Gå till NIKE och lägg dina favoritartiklar i kundvagnen.
 • 2
  Öppna din kundvagn och logga in på ditt eget konto om du redan har ett eller registrera dig i detta steg för att få enkel tillgång till din beställning och för att göra ändringar i den.
 • 3
  Titta på alla NIKE-kuponger som listas på vår sida och när du hittar den som passar dig, kopiera den helt enkelt till urklippet, memorera den eller skriv ner den på ett papper.
 • 4
  Gå tillbaka till beställningssammanfattningssidan på NIKE och klistra in din kod i den obligatoriska rutan, där det står skrivet Har du en kampanjkod? eller skriv in det manuellt med tangentbordet.
 • 5
  Klicka på knappen Ansök och fortsätt med de sista stegen för att slutföra ditt köp.

Aktiva rabattkoder för NIKE

🛍️ Kategori sport
🔥 Totala erbjudanden 36
🎇️ Rabattkoder 19
📌 Erbjudanden 17
➡️ Bästa kupongen 50% Rabatt
🆕 Nyaste kupongen 25% rabatt
🚚 Fri frakt NEJ
🔄 Returperiod 30 Days
⏳ Senaste uppdatering 17 juni 2024

Bästa kupongkoder för NIKE

NIKE-KOD NIKE ERBJUDANDE BESKRIVNING UTGÅR UT
% Få 25 % rabatt med Nike på din födelsedag N / A
N/A Militär och veteraner: Få 10 % rabatt N / A
N/A Kolla in de senaste kvinnornas festivalfavoriter N / A
N/A Kolla in Cold Weather Gear N / A

Betalningsalternativ

PAYPAL
Kreditkort (Visa, Mastercard)

Frakt alternativ

Courier

Kontakta Alternativ

One Bowerman Dr, Beaverton, OR 97005, USA
Nike
@Nike
NIke
nike.com

NIKE EGENSKAPER OCH FÖRDELAR Upptäck NIKEs coola värld och njut av dess funktioner och fördelar.
 • Ett fantastiskt lojalitetsmedlemskap och ett fantastiskt affiliateprogram som ger dig upp till 11 % i provision på giltig försäljning samt andra förmåner.
 • Mer än 160 träningspass med NIKE Training Club.
 • Olika betalningsmetoder inklusive PayPal och Apple Pay.
 • Fri frakt och gratis returer i mer än 170 länder över hela världen.
 • Tillgång till expertråd och vägledning med NIKE Coaching.
NIKE SPARTIPS Om du vill spara ännu mer föreslår vi att du följer våra spartips för att säkra bra rabatter.
 • Anmäl dig till nyhetsbrevet för att få 10% rabatt på din nästa beställning.
 • Få 10 % rabatt som välkomstrabatt för ditt första nya medlemsköp.
 • Få 10 % rabatt på din beställning om du är student, militär eller en första räddare eller läkare.
 • Få upp till 40 % rabatt med rea-sektionen.
 • Handla under de speciella tiderna på året: Black Friday, Cyber ​​Monday, Mid-Season and Final Season Rea, Double 11 Rea, Jul eller Alla hjärtans dag Rea.
Copyright © 2024 Couponius.com. All information som presenteras är en informativ titel.