Generiska filter

DJI rabattkod och kuponger

Upptäck de senaste rabattkoderna och verifierade kampanjerna för exklusiva besparingar hos DJI

Ditt betyg: Ingen
Betyg: 4.8 - 1 rösta

Aktiva DJI rabattkoder

ALLMÄN INFORMATION OM DJI

DJI, med huvudkontor i Shenzhen, grundades 2006 och har vuxit från ett litet kontor till en världsomspännande arbetsstyrka och har blivit ett av de viktigaste högteknologiska företagen som ger tillgång till obemannade flygfarkoster av hög kvalitet. Älskar du att ta hisnande bilder? Eller tycker du om att spendera tid på att producera fantastiska videor med vackra landskap? Upptäck DJI, onlinebutiken som har ett brett utbud av drönare för både nybörjare och proffs samt andra flygfotoapparater och -system. Använd din fantasi och åk till Kina, Japan, Thailand, Norge, Sverige, Schweiz, Kanada, Nya Zeeland eller Australien och många andra destinationer där du kommer att kunna använda DJI.coms produkter till fullo. Du kommer att hitta oändliga fantastiska platser för att fotografera flygfoton och filma. Med DJI ger du en ny vändning till framtiden, du kommer att göra möjliga saker från omöjliga. blank

SPECIELLA FÖRSÄLJNINGSEVENT DJI.COM

Det är inte en överraskning för någon att din passion för teknisk utrustning kan vara ganska dyr. Ditt beroende av de senaste prylarna och din önskan att vara uppdaterad med vad som är nytt i arkivet kan kosta dig mycket pengar. Men du kan nu få allt du vill ha till ett reducerat pris om du väljer DJI och om du köper de varor du vill ha under de speciella försäljningsevenemangen. Du kan få mer än 50 % rabatt på så många produkter.

DJI VÄLKOMMEN RABATTER

Även om DJI inte alltid erbjuder en välkomstrabatt, betyder det inte att du inte kan ha tur. Då och då kan du få minst 5 % rabatt på ditt första köp som ny användare. Håll ett öga på DJI och ta reda på hur du kan spara mer för din passion för teknik.

DJI BLACK FRIDAY REA

Investera i din passion för att skapa ett konstverk av allt du gör. Du kan nu få ditt favoritflygfotosystem eller en enkel drönare till ett fyndpris. Du kommer att få högsta kvalitet till bästa pris. På vilket sätt? Genom att helt enkelt vänta på Black Friday-försäljningen från DJI för att kunna köpa din gadget med mer än 40 % rabatt. Var smart och köp från DJI. Du kan spara minst 100 USD på utvalda föremål.

DJI 11/11 FÖRSÄLJNING

Skaffa den senaste tekniken från DJI för att skapa underbara saker och dra nytta av effektiva och intelligenta lösningar. Med DJI-produkter kan du göra mirakel inom många områden inklusive jordbruk och du kan köpa din favoritprodukt till ett rabatterat pris. Den 11/11 eller Singeldagen får du minst 20 % rabatt som rabatt.

DJI CYBER MONDAY REA

Gör dig redo för julhandeln och upptäck kampanjerbjudandena från DJI på Cyber ​​Monday. Om du missade erbjudandena från Black Friday har du nu ytterligare en chans att få din gadget med upp till 46 % rabatt.

DJI JULFÖRSÄLJNING

Den underbaraste tiden på året har kommit och du har inte tid att stanna i trafiken för att få din mest älskade drönare eller kamera till ett reducerat pris? Gå till DJI och njut av julförsäljningen. Du kommer nu att vara förberedd för ditt jul- eller nyårsäventyr eftersom du hittar coola presenter till både dig och dina nära och kära. Du får minst 20 % rabatt på de perfekta semesterpresenterna till resenären, fotografen, ikonen för sociala medier eller äventyraren. blank

HUR KAN DU FÅ RABATT IDAG PÅ DJI

När det kommer till våra passioner och vi hittar det vi behöver och gillar, vi vill ha det i just det ögonblicket, vi vill inte vänta till sista säsongens försäljning eller något annat försäljningsevenemang. Om du är otålig och vill ha bästa kvalitet till bästa pris, då har du kommit till rätt ställe. Ta reda på nedan hur du kan spara ännu mer idag och året runt när du köper en drönare eller någon annan luftpryl från DJI.com.

KAMPANJSKUPONGER FÖR DJI

Vem älskar inte att använda reklamkupongerna? Det är ett av de bästa sätten att få rabatt på ditt köp varje minut. Använd dem när du beställer från DJI och du kan få minst 15 % rabatt eller mer än 100 $. Allt beror på villkoren för din kupong. Håll ett öga på DJI, du kan till och med få mer än $400 rabatt med rätt kupongkod.

RABATTER OCH SPECIALERBJUDANDEN PÅ DJI.com

Hittade du inte rätt kupong för dina behov? Vill du ta del av en större rabatt? Då bör du komma åt rabattsektionen från den officiella webbutiken där du hittar varor med mer än 20% rabatt som rabatt. Utöver detta, om du är student och du fyller i formuläret på webbplatsen får du 10 % rabatt på produkter som stöds av utbildningsrabatt, nylanserade varor eller låglagerprodukter.

RABATT ERBYD AV DJI NYHETSBREV

Prenumerera på nyhetsbrevet för att få tillgång till de senaste versionerna och erbjudandena och för att få en rabattkupong på 5 % som du kan använda på din första beställning.

ANVÄNDBAR INFORMATION OM DJI

Är du ännu inte övertygad om att DJI är ditt bästa val? Vad händer om vi säger att du kan tjäna dina egna pengar? På vilket sätt? Skapa ditt DJI.com-konto och bli en partner till världens ledande flygfotomärke. Du kommer att tjäna 5 % i provision genom att helt enkelt marknadsföra DJI på din webbplats, forum, konto i sociala medier eller blogg. Du kommer att få produktlänkar, banners och andra marknadsföringsverktyg samt din egen affiliate-länk. Dessutom kan du få en provision på upp till 8%. Att dela är att bry sig. Berätta för dina vänner om DJI-produkter så kan du ta del av det superhäftiga referensprogrammet. Du ger 10 USD kupong till dina vänner och för varje vän som gör ett köp med din kupong får du också 1 USD DJI Credit som belöning inom 15 dagar från köpdagen om produkten inte returneras. Vill du få ännu mer och starta eget? Du kan bli DJI-återförsäljare och du kan ansöka om en auktoriserad butik för att få den bästa upplevelsen. Nu när du har fått reda på några detaljer om DJI är det dags att erkänna annan användbar information om denna onlinebutik. Nedan har vi sammanfattat en kort beskrivning av betalningsmetoderna, återbetalningspolicyn, mobilappen och andra nödvändiga fakta.

INFORMATION OM DJI BETALNINGSMETODER

DJI accepterar följande betalningsmetoder: kredit- och betalkort (VISA, MasterCard, American Express, JCB, Discover), PayPal och PayPal-kredit, Apple Pay, Banköverföring och Affirm Financing (exklusive West Virginia och Iowa).

DJI MOBILAPP

DJI har inte bara en mobilapp. Den har 12 appar som ger dig de bästa funktionerna, verktygen och produkterna till hands. DJI är en mästare på området och apparna kommer väl till pass med FPV-flygsimulatorn för en uppslukande flygupplevelse vart du än går, med fantastiska funktioner för att få imponerande filmningsresultat, fantastiska bilder och mycket mer. Upptäck dem alla och ha kul med DJI-produkter. En av de mest använda apparna är förstås DJI Store-appen eftersom den hjälper dig att handla de fantastiska produkterna utan ansträngning. Och du kommer också att få exklusiva rabatter och tillgång till uppdaterade tutorials och användbara shoppingguider som introducerar dig till ditt livs bästa äventyr – flygfotograferingens hisnande värld.

DJI I SOCIALA MEDIER

Var uppdaterad med alla de senaste releaserna från DJI och bli en del av en passionerad community. Använd din fantasi för att skapa fantastiska och unika konstverk och dela dem på Facebook, Instagram, Pinterest, Twitter, YouTube eller Vimeo för att få dina egna fans och för att delta i tävlingar som endast organiseras på sociala medier. Du kommer att få tillgång till recensioner och du vet vad du ska köpa för att föreviga dina minnen. Glöm inte heller den officiella bloggen; du hittar många intressanta artiklar om grunderna för termiska drönare, skälen till varför DJI Terra är en toppmjukvara för drönarkartläggning, om hur drönare kan användas för att skydda och tjäna elefanter i fara och mycket mer.

INFORMATION OM DJI RETURPOLICY

Du kan begära återbetalning inom 14 kalenderdagar från leveransdatum men endast om din produkt inte har några tillverkningsskador och den är i nyskick eller som ny. Uppmärksamhet! Företagsprodukter drar inte nytta av återbetalningspolicyn om de har aktiverats. Du måste inkludera i ditt returpaket alla originaltillbehör, bilagor och förpackningar, ett lagligt köpbevis, kvitto eller faktura och med alla produktetiketter, serienummer, vattentäta märken kvar.

Vanliga frågor om DJI

Erbjuder DJI rabattkoder?

För närvarande finns det 40 rabattkoder och kampanjer som kommer att fungera för DJI i juni 2024 och den senaste kupongen som lagts till idag erbjuder 25 % rabatt.

Hur mycket kan du spara med DJI rabattkoder?

Hur mycket du kan spara med en rabattkod från DJI kan variera beroende på beställningens värde och värdet på den erbjudna rabatten. Just nu är rabattprocenten mellan 25% och -100 $, och det sparade beloppet kan uppgå till flera hundra euro beroende på situationen.

Vilka är de bästa kupongerna och rabattkoderna för DJI?

Bästa verifierade rabattkoden för DJI är (DANS100) och erbjuder kunder en rabatt på -100 USD vid köp i juni 2024.

VAD KAN JAG GÖRA OM DJI.com-KUPONGEN INTE FUNGERAR?

Följ våra nästa tips och tricks om din DJI.com-kupong inte fungerar. Kontrollera först om den fortfarande är tillgänglig. Varje kupongkod upphör efter en period. För det andra, se till att du skrivit in koden korrekt. Om du skrev in koden manuellt kan du ha gjort ett stavfel. Kanske har du ändrat ordningen på siffrorna och bokstäverna eller så har du lagt mellanslag mellan dem. Korrigera något av dessa och nästa gång använd kopiera-klistra funktionen för att överföra din kod utan att stöta på några problem. För det tredje, visste du att varje kupongkod har sina egna inlösenvillkor? Du måste ta hänsyn till dem. Ibland är en kod endast giltig för ett lägsta ordervärde eller för en viss produktkategori och inte för hela sortimentet; andra gånger gäller koden antingen för nya eller för befintliga kunder. Slutligen, om inget av ovanstående gäller, betyder det att du har använt samma kupongkod vid ett tidigare köp. Du kan inte använda längre, eftersom en DJI.com kupongkod inte kan användas mer än en gång av samma person.

ERBJUDER DJI.com GRATIS FRAKT?

DJI.com erbjuder gratis frakt på beställningar över $159 eller mer.

KAN JAG BETALA MED PAYPAL PÅ DJI.com?

Ja, du kan betala med PayPal på DJI.com.

HUR KAN JAG HITTA DE NYASTE KUPONGENE FÖR DJI.com?

Du kan hitta de senaste kupongerna för DJI.com på webbplatser som www.global-discount-codes.com, www.coupons-promo-code.com, www.promonix.com eller www.retailmenot.com. Det här är bara ett fåtal webbplatser där du kan hitta de senaste kupongerna för att få dina rabatter, men vi är säkra på att du kan hitta många fler av dem genom att helt enkelt söka på Google.

HUR LÄGGER MAN TILL EN DJI-KUPONGKOD?

Är det första gången du använder en DJI-kupong? Följ våra steg som beskrivs kortfattat nedan så får du din rabatt.

 • 1
  Gå till DJI, klicka på Köp nu på knappen Köp nu eller Butik-knappen och du kommer automatiskt att omdirigeras till den officiella butiken för DJI add där du kan söka efter dina favoritprodukter.
 • 2
  Välj alla varor du vill köpa och klicka på knappen Köp nu för att överföras till kundvagnen och logga in på ditt DJI-konto eller skapa ett just nu eller logga in med ditt Facebook- eller Google-konto.
 • 3
  Gå tillbaka till kupongens hemsida och när du hittar rätt kod som passar din beställning kan du antingen kopiera den till klippbordet eller så kan du skriva ner den någonstans.
 • 4
  Gå nu tillbaka till DJI och fortsätt till kassasidan för att antingen klistra in din kod i kampanjfältsleverantören eller för att skriva ner den manuellt med tangentbordet.
 • 5
  Använd kupongen för att aktivera din kod och om allt går bra kan du slutföra ditt köp.

Aktiva rabattkoder för DJI

🛍️ Kategori Elektronik
🔥 Totala erbjudanden 40
🎇️ Rabattkoder 27
📌 Erbjudanden 13
➡️ Bästa kupongen -100 $ rabatt
🆕 Nyaste kupongen 25% rabatt
🚚 Fri frakt NEJ
🔄 Returperiod 30 Days
⏳ Senaste uppdatering 17 juni 2024

Bästa kupongkoder för DJI

DJI KOD DJI ERBJUDANDE BESKRIVNING UTGÅR UT
AILLO Upptäck 25 % rabatt på Dji Store-produkter med dessa Dji Store-återförsäljarkupongkoder N / A
BACKPACKIES20 Ta 20 % rabatt på utvalda produkter. Med denna Dji-kampanjkod, ingen köparens ånger längre N / A
BREUAyuHARb Njut av extra 10 % rabatt på Phantom 4- och Phantom 4-paket N / A
NYTSUB Tidsbegränsat erbjudande: Få de bästa erbjudandena nu! N / A

Betalningsalternativ

PAYPAL
ApplePay
Kreditkort (Visa, Mastercard)

Frakt alternativ

Courier

Kontakta Alternativ

DJI Sky City, No.55 Xianyuan Road, Nanshan District, Shenzhen, Kina
DJI
@DJIGlobal
DJI
dji.com

DJI-FUNKTIONER OCH FÖRDELAR 

 • Upptäck DJI.coms fantastiska värld och få tillgång till utsökta funktioner och förmåner.
 • Ett fantastiskt partnerskapsprogram som kommer att ge dig många fantastiska belöningar inklusive 5 % i provision.
 • Ett fantastiskt refereringsprogram som ger dig $1o i DJI-kredit.
 • Fri frakt och gratis returer över hela världen.
 • 12 mobilappar.Tillgång till reparationstjänster.

DJI SPARATIPS

 • Vill du spara ännu mer när du gör ett köp på DJI? Missa då inte våra spartips.
 • Anmäl dig till nyhetsbrevet för att få 5 % rabatt på din första beställning.
 • Få 10% rabatt på hela beställningen om du registrerar dig som student.
 • Få 1 % rabatt på varje köp som DJI-kredit.
 • Handla från rabattsektionen för att få mer än 20 % rabatt.
 • Köp dina favoritartiklar under speciella reaevenemang som Black Friday, Cyber ​​Monday, Christmas Days eller Singles' Day Sales för att få mer än 40 % rabatt.
Copyright © 2024 Couponius.com. All information som presenteras är en informativ titel.